Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yok canım benim dondurulmuş deyil taze tabiki semra hanım gerek yok diyorsa yoktur ama yinede önlem açısından kollanmam gerektiğini düşünüyorum
e o zaman sena neden vermişlerki madem aynı genetik sorunsa işte bunlar hep kafamı karıştıryor
bakalım inşallah hayırlısı olru hepimiz için

benim de 3. denememde 28 toplandı ve kalitesi yoktu şimdi 13.5 doz la başlicaz az ve kalite olsunlar dedi semra hanım
bol bol su iç ve dinlen kendini yorma ve de ayaklarını sıcak tut

aminnnnnnnnnn canım ayy çokmu oldu ağrın geçmiş olsun bol bol su iç bide tuzlu yeme canım 12 tane maaşallahh canım çok iyi nazar değmesin tüü tüüüü

bilmiyorum canım ama ağlayarak uyandım ne yaptınız bana dedim ama olur dediler tamam canım demediler su iç içiyim ben

nurmecim sana da rulidle prednol verdiler mii

verdiler kullandım bugün 4 kullancam

valla bilemiyorum canım ben 1.denememe başlamadan çok kısa bi süre önce erkek kardeşim akciğer embolisi geçirdi dr umuza bunu söleyince hemen testleri istedi ve ben de de bozukluk çıktı genetik yatkınlık işte o yüzden hematoloğ bana tedavi sırasında ve gebelik olursa gebelik boyunca hatta doğumdan 3 ay kadar yapmamı söledi öle işte ama drlara sölenmiyo kii bişey canım her hasta farklı ne biliimm yaa

benim de 3. denememde 28 toplandı ve kalitesi yoktu şimdi 13.5 doz la başlicaz az ve kalite olsunlar dedi semra hanım
bol bol su iç ve dinlen kendini yorma ve de ayaklarını sıcak tut

maşallah sanada çokmuş yani zaten koydukları 1 tane dondurulmuşta 4.5 olsa yeter yani
bende 225 başadım 150 bitirdim bilgilendirmen için teşekkür ederim bu arada elimde gonol f var
225 lik 3 kullanılır isteyen varsa merkeze bırakayım alı kızlar

Buruk olmasın. İnş. hepsi güzelce dölleniyordur.

Ben de konuştum canım. Semra Hanım'ı beklemişler işleri uzun sürmüş, akşam üzeri çıkmışlar hastaneden. Nisanda laparoskopi olacağım inş. dedi. Temmuz ağustos gibi de tedavi inş.
Sanki yılalrdır tanışıyormuşuz gibi

iyiyim canım napıyım dün laptop aldık onu çözmeye çalışıyorum biraz zor geldi bana

Güle güle kullan kuzum

Çakırım bende de homozigot var. Bana da Nur Hanım homosistein önemli dedi. Sıkma canını, emin ellerdeyiz inş.

Nurmecim geçmiş olsun. Sayın çok güzel maşallah Kaliteli embriyoların olsun inş.
Parol almışsındır, içseydin ondan :26:

aslında benim gonal f ye ihtiyacım var kızlar elinde olan varsa rica etsem bana yollayabilirmi
bena dr 450 lik yazmış yalnız elinde fazladan cetrotal yada 450 lik ilaç olan varsa bana yollayın lütfen

bilmiyorum canım ama ağlayarak uyandım ne yaptınız bana dedim ama olur dediler tamam canım demediler su iç içiyim ben

verdiler kullandım bugün 4 kullancam

benim de bu sefer çok ağrım oldu 2 saat kadar iğne yaptırttı mustafa bey çünkü benim durumum daha farklı sağdaki yumurtalığım böbrekle k.ciğerim arasında o yüzden abdominal toplandı mustafa beyden çok memnunum allah razı olsun kaç kere geldi yanıma kontrol etti hatta sırtıma bile baktı terlemişmiyim diye

iyidir mustafa bey saolsun bende memnunum kendisinden

hayırlı olsun canım yumoş sayın çok iyi maşallah inşallah hepsi güzel güzel döllenir kaliteli embriyoların olurrr

canım hiç sıkma kendini ben de nur hn bana kan iğnesi verin herkes iğne kullanıyor dedim
oda sana gerek yok dedi folbiol ve corospirin kullanman yeterli dedi..aynı sorun bende de var dedi.
çok şükür 8. ayıumıza giricez nerdeyse bi sıkıntı olmadı
hatta benim dr 3.ayımdan sonra folbiol değil elevite geçmemi söyledi bana bende elevite geçtim
1 hafta sonra kan sulandırıcı kullanmayıda bırakıcam
nur hn da 32 haftada bırakmamı söylemişti
içini rahat tut dr güven yeter

aslında benim gonal f ye ihtiyacım var kızlar elinde olan varsa rica etsem bana yollayabilirmi
bena dr 450 lik yazmış yalnız elinde fazladan cetrotal yada 450 lik ilaç olan varsa bana yollayın lütfen

ahh canım olsa vermemmi hiçç bana 5 kutu yazdı dr um ama ben 3 kutu aldım çünkü hep 3 kutu yetiyo bu sonuncuda sadece 225 doz daha gerekti benimde elimde kalmamıştı 225 lik için bi kutu almıyım dedim hemşire odasına sordum bi bayan geldi tesadüfen elinde varmış tam bana yetecek kadar nasıl dua ettim ona anlatamam

allah razı olsun incim inşallah canım güze güzelde gelişirler hastanede ağrı kesici ine yaptılar

canım benim elimdeki az hastaneden alırsan bırakayım diycem ama sen nezaman başlıyorsun bendeki açılmış onunda ömrü 28 gün 5 beşgün oldu açalı

hakkında hayırlsı olsun inşallah sonu güzel olsun
ben bu topikte kurulan arkadaşlığın dostluğun çok ama çok sıcak olduğuna inanıyorum
hepiniz benim için özelsiniz
ben aysun ve juliattayla başka bir topikte tanıştım 1,5 sene oldu nerdeyse
hepimizin derdi sorunu aynı olduğu için birbirimizi çok ama çok iyi anlıyoruz
allah bizi hiç ayırmasın hep böyle devam etsin inşallah dostluğumuz

sağol inci tanem daha iyisi sizin olsun

tedaviye yeni başlayacak arkadaşların dikkatine :) bugün hemşirelere 1 adet Cetrotide ve kalem şeklinde yaklaşık 100doz Ganol-f bıraktım. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur...

Aynen öyle umutegem Bunun en önemli nedeni de bizi bizden başkası anlamıyor. Bebek hasreti bizi bir araya getirdi ama artık bebek dışında da bir çok şey paylaşıyoruz. Yüz yüze de görüşmek nasip olur inş.

ya ben tabiki semra hanıma güvenim sonsuz önce allah sonrada onlara göveniyorum ama işte aynı hastalığı olan kızların bağzılari iğne kollanıyorya bana neden vermedi diye düşündüm bir an

allah razı olsun canım ben sadece tedavisi biten ve elinde 450lik gonal f yada cetrotali olan kızlara sordun yinede çook saol

nurmem allah razı olsun ama dr bana 450 lik verdi bide 5 kutu cetrotal yazmış benim 450lik 225 lik olmaz bence ki açılmış zaten ben 1 martda başlicamm inşallah o zamana kadarda geçmiş olur tarihi
ama yinede çok saol

inşallah canım
yazın aysun gelirse yine bi buluşma ayarlarız
sen ve diğer arkadaşlarım hamile olursunuz inşallah
benimde kaan kucağımda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…