Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaslar bu pıhtılaşma testlerinin kadın dogumda yaptırılması gereken testler için aç tok farkediyor mu veya regl vs zamanı olması lazım mı

arkadaslar bu pıhtılaşma testlerinin kadın dogumda yaptırılması gereken testler için aç tok farkediyor mu veya regl vs zamanı olması lazım mı

Yok canım her zaman gidebilirsin.
Tahliller için acelen yoksa o doktoru bekle istersen ne olur ne olmaz.

Avcılar tayfası çoğalıyor
Happy ile çok yakın çıktık. Happy mesaj attım canım.
Tuğçecim sana da atayım mesaj birazdan.

avcılar da annemle oturuyordu ben beylıkduzunde ama yakında tasınmak zorundayız avcılara zor gellıyor aslında ama napalım mecburuz...beklıyorum mesajını

bayrampaşa da oturuyorum

canım acelem yokta eger ac olmam gerekiyorsa diye tatildeyken alayım randevu dedim tamam şimdi duzeltim o doktora alayım hemen ne olur ne olmaz moralimi bozmayayım durduk yere

Öyle yap
Ama kan alımı öğlene kadardır onu da göz önünde bulundur.

Attım.
Neden zor geliyor ki? Annen de buradaymış ne güzel.

aldım mesajını.ordakıde kendı evımdı ve cok guzeldı albumde var resımlerı canım bak ıstersen..sımdı burası farklı gelıyor orası sıte ıcınde urası mahalle arası...bısey ıtıraf edıyım gelıcegım yerde komsuuk daha cok bızım orda yok

Siteler bölgesinde komşuluk olmaz canım, çok nadir gördüm.
Mahallelerde daha çoktur. Annen olduğu için alışman uzun sürmez
Hakkında hayırlısı olsun

Siteler bölgesinde komşuluk olmaz canım, çok nadir gördüm.
Mahallelerde daha çoktur. Annen olduğu için alışman uzun sürmez
Hakkında hayırlısı olsun

ben zaten evlenmeden avcılardaydım esımde oyle..alısırım ama orayda ozlerım olsun kızım yanımda ya gerısı onemsız sonucta buda benım evım olucak sukretmek lazımm

arkadaslar selam
nurme gelmemıs galıba
bende nur hanımın 8:00 randevusuydum bugun yumurta toplandı
5 adet toplandı bu ısındı ıyı bseymı muayenede 10 tane felan vardı oncekkı gun
bişe anlamadım ben
nurme ne yaptı acaba

Aaaa sen çıktın nurme girdi o zaman :)
Hadi hayırlısı. 10 tanenin içinde olgun olmayanlar vardır ondan alınmamıştır. Az ama öz olsun
Yarın nurme ve senin hayırlı haberlerini alırız inş.

kızlar ben şimdi yarın bir ücret ödeyecekmiyim yada ilac alıcak olabilirmiyim ona göre yanıma para alıcamda

Canım tedaviye başlarsan 650 euro vereceksin. İlaçları da alman gerekecek. İlk etapta sadece yumurta geliştiricileri alırsın. İlaçlar için de yanında 500 lira kadar bulundur ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…