Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

dediğim gibi canım bende aynı senin gibi dedim herkes iğne vurunuyor bende iğne istiyorum dedim
ama nur hn gerek duymadı için rahat etmezse nur hn ve diğer doktorlarada sor :26:

tedaviye yeni başlayacak arkadaşların dikkatine :) bugün hemşirelere 1 adet Cetrotide ve kalem şeklinde yaklaşık 100doz Ganol-f bıraktım. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur...
allah razı olsun canım ben şimdi başlamicem 1 martda başlicam ama ihtiyacı olan başka arkadaşlar alır ihtiyaçlarını giderirler çok saol

slm kızlar biliyorsunuz bende mustafayım beyin hastasıyım.hastası demekte komik geliyor aslında:) dondurulmuş benimkilerde...üstelik ikizler...sizde benim gibi olucaksınız:) ben sadece 1ay ara verdim,çok ara veremezdim...aklımda duracağına sonuç almalıydom hemen o embriyolardan:) dualarım sizinle...bi arkadaşımı yönlendirmiştim musatafa beye eşinin kanser tedavisinden dolayı hiç spermi yok ama çok şükür kanseri yendi...kemoterapiden önce dondurulan tek spermi ile arkadaşım hamile kaldı...10 haftalık bebeğimiz:) mustafa beye güveniyorum...transfer masasından kalkarkenbi daha görüşmiyecekmiyiz demiştim ona:) bebekler tutunsun öle görüşelim demişti..şimdi bebekleri bıraktığı gibi bedenime doğmalarınada o vesile olucak inşallah...

canım coraspin kullanırsın..onu zaten herkes kullanıyor.belki yeterli olucaktır coraspinin dozu o yüzden iğne dememiştir.tekrar paylaşırısın nasılsa mustafa beyle.

ahh canım şuanda ezan okunuyo inşallah ne kadar isteyen varsa kavuşsun evladına arkadaşına da çok sevindim işte böle şeyler duyunca kendime çok kızıyorum ümitsizliğe kapıldığım için halbuki benden çok daha zor durumda olanlar var allah bağışlasın bebeklerini sana da hayırlı doğum hayırlı evlatlar versin yarabbim bana da hiç ara vermeyelim dedi mustafa bey ama hiçmi hiçcesaretim yok benim eee dile kolay 6.olacak inşallah

kızlar bişey sölücem bigün eşimle sıramızı bekliyoruz hast.de bi bayan geldi eşiyle tekerlekli sandalye de dedim doğumamı geldiniz allah kurtarsın o da mustafa beyin hastasıymış yok dediler daha 1 ay var ben allah kurtarsın dedim kız mı erkek mi dedim erkekmiş içeri girdim muayenemi oldum neyse mustafa bey demez mi dışarda bekleyen hastanın üçüz diye ayyyy meğerse 2 transfer etmişler ama yumurtanın birisi bölünmüş 1 isterken allah 3 tane erkek evlat verdii maaşallahh geçen gittiğim de sordum nooldu üçüzler dedim kuveze bile girmediler çok iyiler dedi çoksevindim

korkunun ecele faydası varmı canım benim..1 ay sonra olsa stresin azalacakmı sanki...ben de tam tersi ben büyütüyorum içimde daha çok...sonuç odaklıyım heralde biraz..ayrıca 18.denemem olsa ne olacak ki vazmı geçicem sanki...size bişey diyeyimmi çok yakında sizede nasip olucak nazar etmeyeceğinizi bildiğim için yazıyorum kendinizi daha cesaretli hissedin diye.ben daha doğurmadım ,yüzlerini kokularını görmedim duymadım ama içimde hissettiğim 1 tek tekme için bile 18-28-38 param olduğunca denerim...allah büyük...son transfere girerken embriyolarım 2.kalite olduğu için mustafa bey biraz negatif gibi konuştu ,çok gençsin olur yine falan dedi.eşimle ben dedikki heralde olmıycak.ama hiç üzülmedim transefer girerken eşime dedimki 28 yaşındayım 45te menapoza girsem daha 17 yıl var her yıl 2 kere denesem 38 kerede tutar heralde:) şok oldu adam ...yeter ki maddi zorluk vermesin allah....

oyy maşallah yaaa....bende geçen gün muayenedeyken cebinden biri aradı sonucunu bildirmek için mustafa bey hastam var dedi kapattı ve bana dediki bu bayan 43 yaşında inşalah sonuç pozitiftir yoksa ne derim ona ben dedi...üzüldü negatif diye onun o halini gördüm dedim üzülmeyin belki olmuştur.son gidişimde sorum kadın hamileymiş:) meğer teşekkür için aramış....ne kadar sevindim tam herşey bitti derken...

canım coraspin kullanırsın..onu zaten herkes kullanıyor.belki yeterli olucaktır coraspinin dozu o yüzden iğne dememiştir.tekrar paylaşırısın nasılsa mustafa beyle.
tekrar konuşacağım mustafa beyle bakalım o ne diyecek

yürübe hilbur coştordun bizi iyice

tekrar konuşacağım mustafa beyle bakalım o ne diyecek

yürübe hilbur coştordun bizi iyice

tabi coşturcam sevmiyom öle kendinizi salıyonuz.bebişlere tutunmuyonuz onlarda size tutunamıyo o zaman..belki yıllar sonra anlatırsın veletler bi hilbur teyzeniz vardı ne gaz verirdi bize diye:)

tabi coşturcam sevmiyom öle kendinizi salıyonuz.bebişlere tutunmuyonuz onlarda size tutunamıyo o zaman..belki yıllar sonra anlatırsın veletler bi hilbur teyzeniz vardı ne gaz verirdi bize diye:)
inşalah o günleri görürüzde hilburcum ama işte bir zamandan sonra ümitsizlik kaplıyor insanın içini inşallah bizde senin kadar şansı olururzda kavuşuruz yavrulatımıza

çok haklısın canım ama 4 ayda 2 negatif aldık yaa o yüzden üst üste geldiği için çok yıprandık ne biliimm bekledikçe sanki ümidim daha fazla gibi hem rahmim biraz dinlensin bahar gelsin hava açsın börtü böcekler çiçekler açcın o zaman daha bi hevesim gelir sanki hem zaten şu an da imkansız maddi açıdan yaptıramayız seni de tebrik ediyorum nekadar hevesli ve kendine güvenlisin

ayyy harika yaaa maşşallahhhh inşallah sıkıntısız alır kucağına

ya ztn felaket tellalı gibi bi sürü şey saydı rahmim yamukmuş küçükmüş. pcoluyum olmadı kistleri ameliyatla alırız dedi vede bi hormun testi yaptı eşimdende sperm testi yaptı 600tl aldı hala içim acıyo. şimdi tedaviye devam etmek istemiyorum aslında ama onca para verdm az verdiği ilaçları kullansammı dedm.. öle işte hayırlısı olsun aslında aklım hep tüp bebekte son olarak bi bu doktorada gdeyim dedim oda iyi kazıkladı

Nereye gittin canım sen? Kimmiş bu doktor merak ettim.
Sadece bir hormon testi ve spermiyogram için 600 lira mı aldı Ben ondan çıkan değerlere bile güvenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…