Canım tedaviye başlarsan 650 euro vereceksin. İlaçları da alman gerekecek. İlk etapta sadece yumurta geliştiricileri alırsın. İlaçlar için de yanında 500 lira kadar bulundur ne olur ne olmaz.
saol canım ya benim şimdi euro almam lazım mı orda hallediyorlarmı,birde ilacları nerden alayım orda bir eczane gördüm ama eve yakın bir yerdenmi alsam??
Aaaa sen çıktın nurme girdi o zaman :)
Hadi hayırlısı. 10 tanenin içinde olgun olmayanlar vardır ondan alınmamıştır. Az ama öz olsun
Yarın nurme ve senin hayırlı haberlerini alırız inş.
saol canım ya benim şimdi euro almam lazım mı orda hallediyorlarmı,birde ilacları nerden alayım orda bir eczane gördüm ama eve yakın bir yerdenmi alsam??
kızlar ben şimdi yarın bir ücret ödeyecekmiyim yada ilac alıcak olabilirmiyim ona göre yanıma para alıcamda
bebeklds iyiyiz canım sen nasılsın?
iyiyim canım napıyım dün laptop aldık onu çözmeye çalışıyorum biraz zor geldi bana
güle güle kullan canım
bence çok iyi 12 tane zayen önemli olan kaliteli olması inşallah çok kaliteli şekilde bölünür ve birleşirleriyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye
ben geldim kızlar dün akşam geç saati sayfaya baktım iptal edilmişti randevular bende yazmaadan çıktım ,
neyse bu gün genetik testimizi götürdük 13.30 daydı randevumuz ama mustafa bey ameliyatdaydı ve geç çıkacaktım
başka dr alalım sizi dedi kabul etmedik sonra semra hanım geldi ve hemşirelere dosyasını hazırlayın geliyorum dedi ondan öncede yeni ama çok tatlı bir dr
geldi onu ilk defa gördüm orda ama çok ama çok iyiydi
sonra semra hanım geldim homozigot mutantın tek başına bişi ifade etmediğini homosistein testi normal olduğu için sulandırıcı iğneye gerek olmadığını
folbiol den başka vitaminede gerek olmadığıni folbiole şimdiden başlamamı söyledi
aslında semra hanıma çok güveniyorum ama sulandırıcı iğne olması için illa bir düşük veya ölü gebelik mi olması lazım bu benim biraz canımı sıktı
ama yinede kendi dr güveniyorum size tam olarak ne dediler bu konu ile ilgili
iyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye
bence çok iyi 12 tane zayen önemli olan kaliteli olması inşallah çok kaliteli şekilde bölünür ve birleşirler
neden çok ağrın oldu benimde çok oluyor ama normalde o kadar çok olmaması lazım geçmiş olsun allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?