Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım tedaviye başlarsan 650 euro vereceksin. İlaçları da alman gerekecek. İlk etapta sadece yumurta geliştiricileri alırsın. İlaçlar için de yanında 500 lira kadar bulundur ne olur ne olmaz.

saol canım ya benim şimdi euro almam lazım mı orda hallediyorlarmı,birde ilacları nerden alayım orda bir eczane gördüm ama eve yakın bir yerdenmi alsam??

saol canım ya benim şimdi euro almam lazım mı orda hallediyorlarmı,birde ilacları nerden alayım orda bir eczane gördüm ama eve yakın bir yerdenmi alsam??

Canım orada hallederler. Türk lirası olarak da götürebilirsin. İlaçları istediğin yerden alabilirsin. Orada ilaçlardan sorumlu bir bayan var, onunla konuşun fiyat alın. Yardımcı oluyorlar. Kartla da alabilirsin. Elinde kalanı geri de alıyorlar daha sonra. Burada bazı arkadaşlar hastaneye yakın eczanelerden de almışlardı. Aşağı yukarı fiyatlar aynı.

Aaaa sen çıktın nurme girdi o zaman :)
Hadi hayırlısı. 10 tanenin içinde olgun olmayanlar vardır ondan alınmamıştır. Az ama öz olsun
Yarın nurme ve senin hayırlı haberlerini alırız inş.

inşallah hepimiz için hayırlısı
benım amh da 0,86 cıkmıstı sonucu gecen hafta almıstık
ee ıkı yumurtalık amelıyatından sonra robot olsan error verırsın

Olanlardan inşallah yavrularız
ama nedense içim bi buruk canım ya

canım ilaçları hastanenin karşısındaki hastaneden alma orası pahallı hastanenin yukarı çıkan yolu varya orda ateş eczenesinden aldık biz indirimde yaptılar birde elinde kalan olursa geri alıp paranı iade yapıyor
hakkında hayırlsı olsun canım güle güzel yumoşların olsun inşallahhh

kızlar aysundan haber aldım ben juliatta arkadaşımla görüşmüşler
nur hn laporaskopi demiş aysuna:26::26:
tüplerde sorun görmüş
nisanda nur hn merkezden ayrılmadan gel yapalım demiş laparoskobiyi döndüğüm zamanda tüp yaparız demiş
hakkında hayırlsı olsun inşallah
allah tez zamanda hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn

ben geldim kızlar dün akşam geç saati sayfaya baktım iptal edilmişti randevular bende yazmaadan çıktım ,
neyse bu gün genetik testimizi götürdük 13.30 daydı randevumuz ama mustafa bey ameliyatdaydı ve geç çıkacaktım
başka dr alalım sizi dedi kabul etmedik sonra semra hanım geldi ve hemşirelere dosyasını hazırlayın geliyorum dedi ondan öncede yeni ama çok tatlı bir dr
geldi onu ilk defa gördüm orda ama çok ama çok iyiydi
sonra semra hanım geldim homozigot mutantın tek başına bişi ifade etmediğini homosistein testi normal olduğu için sulandırıcı iğneye gerek olmadığını
folbiol den başka vitaminede gerek olmadığıni folbiole şimdiden başlamamı söyledi
aslında semra hanıma çok güveniyorum ama sulandırıcı iğne olması için illa bir düşük veya ölü gebelik mi olması lazım bu benim biraz canımı sıktı
ama yinede kendi dr güveniyorum size tam olarak ne dediler bu konu ile ilgili

iyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye

bence çok iyi 12 tane zayen önemli olan kaliteli olması inşallah çok kaliteli şekilde bölünür ve birleşirler
neden çok ağrın oldu benimde çok oluyor ama normalde o kadar çok olmaması lazım geçmiş olsun allah yardımcın olsun

canım şimdi okudum yarın randevun varmış lütfen üzme kendini bakarsın daha iyi olmuşlardın biliyorun dr en kötü ihtimali düşünmek ve söylemek zorunda
inşallah yomuşların cevap verir hiç sıkma canını
sıtres yok

bebeklds nasılsın canım durumun nasıl anladığım kadarı ile toparlanmışsın inşallah dahada iyi olursun ve kaldığın yerden devam edeersin

çakırcım iyi akşamlar ben de heterozigot var ve her tedavide opudan sonra başlıyorum kan sulandırıcı iğnelere 0.4 demekki sana gerek görmedi bence semra hanım gerek yok diyosa güven canım sen dondurulmuşlarla denicektin dimi yanlış hatırlamıyosam benim de var 3 tane dondurulmuşum hazır hissedince transfer edilecek drum mustafa bey seninle aynı

aminnnnnnnnnn canım ayy çokmu oldu ağrın geçmiş olsun bol bol su iç bide tuzlu yeme canım 12 tane maaşallahh canım çok iyi nazar değmesin tüü tüüüü

çakırcım benim ilk denememde 24 toplandı ama kalitesi yoktu
oyüzden nur hanım bukez düşük dozla başladı az olsun ama kaliteli
olsun ağrının nedene ise hemşire olur nolmal dedi ama ben ilk denememde
hiç bilmedim bundada kanamam olmadı ilkinde olmuşta öyle içte canım şimdi
dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…