Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşım ağrım hala geçmedi normaş dilar ama solda ağrı yok,sağ tarafım yukarlara kadar ağrıyo.. Orda ne var ki Ora niye ağrıyo???Anormallik mi var???

anormallik olduğunu sanmıyorum belki toplanan yumurtalarının çoğu sağ tarafındadır ondan çok ağırıyordur.. için rahat etmiyorsa doktorunu ara sor bence..

anormallik olduğunu sanmıyorum belki toplanan yumurtalarının çoğu sağ tarafındadır ondan çok ağırıyordur.. için rahat etmiyorsa doktorunu ara sor bence..

canım sağol. doktorumu aradım normalmiş gerçekten..eğer artarsa bakalım dedi..artmadı ama azalmadı da...bakalım nolcakkk..sen nasılsın bakalım?

Kızalra ağrım biraz azaldı ama geçmedi.. Hafif ateşte var.. Sizde böylemiydiniz ben çok mu dinliyorum kendimi? Bebek istiyoruzzzzzzzzzzz...yardım et.. Kontrolün vardı bebişin nasıl?

arkadaşlar herkese merhaba ben istanbulda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama çok karasız kaldım herkes farklı şeyler söylüyo ve farklı hastaneler söylüyo ben memoriali düşünürken brüksel yeditepe florans daha biçok hastane önerildi inanın kafam çok karıştı hangisi iyidir bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim allah herkesin gönlüne göre versin

gozdemmm canım topiclerden birinde okumuştum eğer sayıca fazla yumurta toplandıysa evet ağrılar biraz fazlaca olabiliyormuş kızlar öyle yazmışlardı senle paylaşayım dedim.

bende senin gibi yolun başındayım ama araştırmalarımdan sonra ( inetrnetten ) memorıalda karar verdik pazartesi öngörüşme için randevum var bakalım hayırlısı canım.

canım sağol. doktorumu aradım normalmiş gerçekten..eğer artarsa bakalım dedi..artmadı ama azalmadı da...bakalım nolcakkk..sen nasılsın bakalım?

İyi olduğuna sevindim...daha da iyi olacaksın.. gazım var demişsin o oluyor... biraz yürü iyi gelir.. bide iğne vuruluyorsun ya o yapıyor ilaçlar falan çok gaz yapıyor..
bende iyiyim günlerimi sayıyorum... gaz problemi bende de var.. hem karnımda hem midemde boğazımda sanki bir şey var kaç gündür çıkmıyor...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Sağol canım ii geldiniz valla. Bu dar zamanımda sizlerin söyledikleriyle rahatladım..allah hepinizden razı olsun.. Şimdi kontrolüm vardı.. Herşey normalmiş Allaha şükür.. Hala gaz sancım var. Kabızlık felaket zaten.. İlaç verdi belki rahatlarım..İğneyi sordum.. ilk 12 gün iğne tercih ediyoruz dedi. Mecburen olucaz artıkk...

amin canım cümlemizden razı olsun...
birbirimizin derdine derman olabilmek için burdayız zaten..
herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle..

kan testim yarın ama bugün idrar yaptım negatif..................yarın nasıl bir gün olur bilemem..........yarının sahibi bilir........

amin canım cümlemizden razı olsun...
birbirimizin derdine derman olabilmek için burdayız zaten..
herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle..

Hiç birinizi tanımıyorum ama gönülden bağlandım.. Günlerdir üzüntülerinizle üzülüp, sevinçlerinizle gülümsedim.. İnşallah yakında benim sevincime ortak olursunuz....

kan testim yarın ama bugün idrar yaptım negatif..................yarın nasıl bir gün olur bilemem..........yarının sahibi bilir........

canım idrarda kesin sonuç çıkmıyor diye sürekli kızlar yazıyorlar. inşallah yarın güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…