canım ben bütün testlerimi zeynep kamilde yaptıdım homosistein testini kadın doğumcu yapıyor o hastanede olan kadın doğumcu bana çok sorun çıkarttı ağladım resmen biliyorsun
ben 2-1 nomaralı odadan randevu almıştım ama şöyle bşide var oradaki dr bazen servise çıkıyolar yanı serviste nöbetçi dr yerine bazen başka dr geçiyor
bence şansını dene al randevu git eyer yapmazlarsada git başhekimliğine şikayet et ama tatlı dille sana yardımcı olurlar başhekimliğinde
allah yar ve yardımcın olsun
vallla orada yapılıyormu bilmiyorum ama hepy orada yaptırmışsa sende yaptır orda hem avrupa yakasında oturoyorsan daha yakın olur bol şanscok tesekkur ederim cakırcım dogru sen sorun yasamıstın ben otarafa hic gitmeyeyim simdi carsamba gunu icin okmeydanı ssk dan randevu aldım happyde orda yaptrmıstı ama onun doktorundan randevu alamadım baska doktordan inş işimi gorur
kızlar ablam 8. ayına girmişti tansiyonu yükselmiş dr 2 gün daha bekleyip bebeği alalım demiş 8 aylık doğum yapan varmıydı bizde inşallah bi sorun olmaz dualarınızı bekliyorum
canım yeşilyurt polikliniği sevda gürkan.. kadın 75 yaşında tavsiye üzerine gittim. bi senedr arkadaşım git diyodu paracı ama işini iyi yapıyo dedi. gittimde bin pişmanım bide bana diyoki durumun iyi diilmiş senden muayne parası almayalımmalsaydı 1000lira isticekti heralde.. neyse yrn sonuçlarım çıkıyo bakalım ne dicek moruk ağlancak halime gülüyorum sadece valla kafayı yedim sanırım
bende emin olamadım hiç resmin yok ama bende inci bakacak diye yükledim ama hala ortalarda yok bizim kız:)))
incim cok sagol acil cıkmak zorunda kaldım yazamadım eşim aradı hemen hazırlanıp cıkmam gerekiyordu oglene kadar kan tahlili oluyorsa mecbur gene bn bu tatilde herhangi bir doktora gitmem lazım
hil_burcum Allah razı olsun nerdeyse bgn gidip tüp yapasım geldi zaten bgn regl oldum acaba pat diye baslasam mı diye dusunuyordum
nurmecim sana da rulidle prednol verdiler mii
iyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye
inci bi sen b ben mı kaldık
Galiba
Canım senin bu kaçıncı denemendi, yaşın kaçtı? Yazdıysan kusuruma bakma kaçırmış olabilirim :26:
Canım hiç korkma. Önemli olan zamanı değil biliyor musun. Tam haftasında doğup da küvöze giren bebekler var, 33-34 haftada doğup girmeyen de. Tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı. İnş yeğeninin gelişimi çok iyidir. Ablana da çok geçmiş olsun, sağ salim kavuşsun kuzucuğuna inş.
Ay gitme bir daha oraya :) Bir de lütfedip muayene ücreti almamış. Tüp denesen bir milyara ilaçlarını alırsın.
Geldim :) Baktım fotolaraMaşallahın var, tam tahmin ettiğim gibisin
İnş. sorunsuz yaptırabilirsin
Ah başlasanBurada tedavileri gördükçe insan daha bir şevke geliyor değil mi
ilk tup bebek denemem
26 yasındayım
ya senın incicim ? tüpdaşlarımızı tanıyalım:26:
bebeldls canım banada rulıd prednol craspın progestan verdıler
nurmecim geçmiş olsun topıkte bugun nurhanımda ıslemın yapılacagını okudum bende nur hanımın ılk randevusuydum keske kısmet olsaydı tanıssaydık çk gecmıs olsun soınu guzel olsunınsallah
evet ya burdakiler görüp birde olumlu sonuclanınca hemen baslayasım geliyor zaten bence pat diye başlamak lazım tedaviye boylece ben stresde yapmam heralde nasıl olacak ne yapacam diye dusunemeden tedavi biter erteledikce plan yapıyorsun sonra planlar tutmuyor daha kotu oluyor bence yani benim hayattaki planlarımın hiçbiri tutmadıgı icin
Aynen öyle canım. Plan yapmamak, akışına bırakmak gerek. Plan yaptın mı illa bir aksilik çıkıyorÖnceden tedaviye başladığımda tahmini doğum tarihimi bile hesaplardım biliyor musun sanki hemen tutacakmış gibi.
dedigin gibi akışına bırakıp büyük resme teslim olmak gerek :)
ah ah bizim ne zaman bebişimiz olacak ya
teşekkür ederim canım öylemi keşke tanıssaydık evet nur hanımla asansörde karşılaştık senden önce hastam var dedi
2 beni aldı ben giderken bir bayan vardı beraber bindik asansöre senmiydin yoksam
Topiği ben kapattım ben mi açıyorum
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
canım benim nerden çıkarıyorsun bunları sen güzel şeyşer düşün lütfen semra hn giriyor arada muayenelere şanşlısın bencebenim yarın nur hanımla randevum vardı,semra hanımında bir boşluğu varmış birlikte giriceklermiş sizede böyle oldumu,bu istedğim bir şeydi fakat benim durumumun daha vahim olduğunu gösterirmi?
canım bence sen hemen yeni bir doktor bul allahın izniyle olmucak diye biş yok allah gönlüne göre versinkızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesinÇabucak gelsin 16 şubat inş.
Yok canım sağol, ağrı olmadı bir kaç gündür. Bugün adet olmayı bekliyorum ama tık yok. Beklersin gelmez beklemezsin gelir deli olacağım. Her geciken gün kontrol günümü de geciktiriyor
Yakın mıyız acaba seninle :26: Mesaj kutuna bak
Yok canım, Semra Hanım görüşmelere girebiliyor canını sıkma :)
Böyle doktorları Allah bildiği gibi yapsınNe meraklılar insanın moralini bozmaya. Sana bir tavsiye sakın bu doktora gitme bir daha. Tövbe haşa çocuğunun olup olmayacağını Allah'tan başkası bilemez. Lütfen başka bir doktora git.
can arkadaşlarım nasılsınız sizi ihmal ettim annemdeyim net yok maalesef internet cafeye geldim sizin içinSizi öyle bir özledim ki anlatamam ya nasıl alışmışım size bebişlerle hep size dua ediyoruz. Şuan iyiyiz inş daha da iyi olcaz kontrole ne zaman gıdeceğimizi sormadık ama sanırım onlar arıyor :) Beyazım canım haberini aldım Sağolsun Hülyam verdi güzel haberi nasıls ewındım anlatamam inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun İnş Hülyam kendi haberini de verecek bana Tedavide olan arkadaslarım nasıl gidiyor geçmişe çok göz atamadım Tedaviye başlayacak olan arkadaslar varsa eğer hayırlı olsun sonu bebişli olsun
bned çok merak ediyorum inşallah iyidirlerRica ederim
Ya inş. bir şey olmamıştır :26: 1 ay oldu gelmedi
inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmmYok canım yetişemeyeceğim ne yazık kiOnunla başlama ihtimalim var ama uzun protokol olacağı için yarısını başka doktorla sürdürmek durumunda kalabilirim. Tabi bakalım kontrolde doktordan izin çıkacak mı. Martın ilk haftası düğüm çözülecek inş. :)
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar sana canımarkadaslar selam
nurme gelmemıs galıba
bende nur hanımın 8:00 randevusuydum bugun yumurta toplandı
5 adet toplandı bu ısındı ıyı bseymı muayenede 10 tane felan vardı oncekkı gun
bişe anlamadım ben
nurme ne yaptı acaba
nurmecim hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar inşallahhh zor olmuş biraz galiba inşallah sonu güzel olucakiyi akşamlar canlarım hepineze nekadar teşekkür etsem az olur rabbim sizide hiç darda koymasın
inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bilhassa dualarınızla benimle olduğunuz için allah hepinizden
razı olsun bana gelince toplama çok ağrılıydı henüz kendime geldim hastaneyi inlettim resmen ama bebeğim
için artık herşeye katlancam yeterki gelsin bu arada 12 tane toplandı nasıl kızlar iymi sayı yarın arıycam
döllenme nasıl gidiyor diye
hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklasın inşallah ablan korkma alalhın izniyle bişi olmazkızlar ablam 8. ayına girmişti tansiyonu yükselmiş dr 2 gün daha bekleyip bebeği alalım demiş 8 aylık doğum yapan varmıydı bizde inşallah bi sorun olmaz dualarınızı bekliyorum
gonol-f tahminen kaç gün kullanılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?