Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cok tesekkur ederim cakırcım dogru sen sorun yasamıstın ben otarafa hic gitmeyeyim simdi carsamba gunu icin okmeydanı ssk dan randevu aldım happyde orda yaptrmıstı ama onun doktorundan randevu alamadım baska doktordan inş işimi gorur

vallla orada yapılıyormu bilmiyorum ama hepy orada yaptırmışsa sende yaptır orda hem avrupa yakasında oturoyorsan daha yakın olur bol şans

kızlar ablam 8. ayına girmişti tansiyonu yükselmiş dr 2 gün daha bekleyip bebeği alalım demiş 8 aylık doğum yapan varmıydı bizde inşallah bi sorun olmaz dualarınızı bekliyorum

Canım hiç korkma. Önemli olan zamanı değil biliyor musun. Tam haftasında doğup da küvöze giren bebekler var, 33-34 haftada doğup girmeyen de. Tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı. İnş yeğeninin gelişimi çok iyidir. Ablana da çok geçmiş olsun, sağ salim kavuşsun kuzucuğuna inş.

Ay gitme bir daha oraya :) Bir de lütfedip muayene ücreti almamış. Tüp denesen bir milyara ilaçlarını alırsın.

bende emin olamadım hiç resmin yok ama bende inci bakacak diye yükledim ama hala ortalarda yok bizim kız:)))

Geldim :) Baktım fotolara Maşallahın var, tam tahmin ettiğim gibisin

İnş. sorunsuz yaptırabilirsin
Ah başlasan Burada tedavileri gördükçe insan daha bir şevke geliyor değil mi

nurmecim sana da rulidle prednol verdiler mii

bebeldls canım banada rulıd prednol craspın progestan verdıler

nurmecim geçmiş olsun topıkte bugun nurhanımda ıslemın yapılacagını okudum bende nur hanımın ılk randevusuydum keske kısmet olsaydı tanıssaydık çk gecmıs olsun soınu guzel olsunınsallah

evet ya burdakiler görüp birde olumlu sonuclanınca hemen baslayasım geliyor zaten bence pat diye başlamak lazım tedaviye boylece ben stresde yapmam heralde nasıl olacak ne yapacam diye dusunemeden tedavi biter erteledikce plan yapıyorsun sonra planlar tutmuyor daha kotu oluyor bence yani benim hayattaki planlarımın hiçbiri tutmadıgı icin

teşekkür ederim canım öylemi keşke tanıssaydık evet nur hanımla asansörde karşılaştık senden önce hastam var dedi
2 beni aldı ben giderken bir bayan vardı beraber bindik asansöre senmiydin yoksam

Aynen öyle canım. Plan yapmamak, akışına bırakmak gerek. Plan yaptın mı illa bir aksilik çıkıyor Önceden tedaviye başladığımda tahmini doğum tarihimi bile hesaplardım biliyor musun sanki hemen tutacakmış gibi.

dedigin gibi akışına bırakıp büyük resme teslim olmak gerek :)
ah ah bizim ne zaman bebişimiz olacak ya

teşekkür ederim canım öylemi keşke tanıssaydık evet nur hanımla asansörde karşılaştık senden önce hastam var dedi
2 beni aldı ben giderken bir bayan vardı beraber bindik asansöre senmiydin yoksam

bende asansörde biriyle karsılastımama mustecep beyın randevusuyum dedi :)
sen degıldın sanırım

günaydın kızlar

işler çok yoğun giremiyorum.size güzel haberlerim var.oğluma yurt içinde 1 tane donör bulunmuş fakat ilk yüzeysel testlerde 4.4 uygunmuş.9.10 veya 10.10 olursa kemik iliği nakline kurul öyle karar veriyormuş.hem çok istiyorum tutmasını hemde çok korkuyorum ilik naklinden.rabbim hayırlısını versin.eğer tutarsa tüp bebek yapmaya gerek kalmayacak bizde hiç olmazsa o parayı oğlum için harcarız.rabbim oğluma sağlık versin.o bana yeter.sizlerede çokkk sağlıklı çocuklar versin.sizlerden dua bekliyorum ve sizleri dualarımda unutmuyorum inş.

benim yarın nur hanımla randevum vardı,semra hanımında bir boşluğu varmış birlikte giriceklermiş sizede böyle oldumu,bu istedğim bir şeydi fakat benim durumumun daha vahim olduğunu gösterirmi?
canım benim nerden çıkarıyorsun bunları sen güzel şeyşer düşün lütfen semra hn giriyor arada muayenelere şanşlısın bence
kızlar lh değerim 10-12 civarı çok mu yüksek yeni bi doktora gttm bu değerle snn çocuğun olmaz dedi.....
canım bence sen hemen yeni bir doktor bul allahın izniyle olmucak diye biş yok allah gönlüne göre versin
ahhh o regl yokmu rahat bırak kendini incim stres yapma dahada gecikmesin
hayırlısıyla kontrol günüde gelicek canım güzel haberler vericeksin bizee

cananım hoşgeldin nasıl kaçırdım seni ya ay kıyamam sen ohalde bizim için internet cafeleremi gittin kuzum bizde seni çok özledik iyisin inşalalh bebişlerde iyimiş çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canımgüzel duaların için allah razı olsun canım hülyamm o meleğimiz bizim herşeye yetiyor bitane ohepimiz dört gözle hülyanın bize müjde vereceği o büyük günü bekliyoruz canım bu sene çok bereketli gecicek inşallah cananım çok güzel hbaerler alacağız
Rica ederim
Ya inş. bir şey olmamıştır :26: 1 ay oldu gelmedi
bned çok merak ediyorum inşallah iyidirler
inşallah herşey çok güzel başlayıp biticek incimmmmm
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar sana canım
nurmecim hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla bölünüp sımsıkı tutunsunlar inşallahhh zor olmuş biraz galiba inşallah sonu güzel olucak
kızlar ablam 8. ayına girmişti tansiyonu yükselmiş dr 2 gün daha bekleyip bebeği alalım demiş 8 aylık doğum yapan varmıydı bizde inşallah bi sorun olmaz dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklasın inşallah ablan korkma alalhın izniyle bişi olmaz
gonol-f tahminen kaç gün kullanılıyo

canım kişiden kişiye değişiyor sen takılma bunlara rahat ol kezbanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…