Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ne zaman başlıyosunn??? Nur hanımla tanış bütün kara bulutların dağılacakk...

9 temmuzda uzun protokolle başlıycaz sanırım bi değişiklik olmazsa...inşallah nur hanımı severim ve muradıma onun sayesinde kavuşurum...gözdem sende transferini filan hep anlat burdan olurmu...inşallah pozitif haberinide yazarsın bize...:CüvCüv:

çok teşekkür ederim canım...inşallah nur hanım banada uğurlu gelir...seninde minişine kavuşmana az kalmış...inşallah sağlıkla sıkıntısız bir şekilde alırsın kucağına...mis gibide kokar cennet kokusuopuyorumnanaktan...kurban olduğum rabbimin mucizesi:ecrin_bebek:

seninde tedavin hayırlı olsun baharnaz...sayenizde nur hanımı daha gitmeden sevmeye başladım valla...kaydirigubbakcemile3güzel allahım kucaklarımızı doldurur inşallah miinik kuzularımızla

kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............

hoşgeldin mavi,
tedavin hayırlı olur inşaallah. benim doktorum nur hanım sonuna kadar tavsiye ederim..
benim transferde bugün 7.günüm.. bakalım mevlam neyler..
inşaallah en kısa zmanda bebiğine kavuşursun..

kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............

canım ya çok çok üzüldüm ama elden birşey gelmez..
Rabbimden hayırlısı..
inşaallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun..
moralini bozma demekki daha dünyaya gelme zamanı değilmiş..
bakalım benim sonuç ne olacak bana da pek pozitif gibi gelmiyor..
ama Allahtan ümit kesilmez..
:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyiz cok sukur...evet hersey yolunda simdilik..insallah boyle devam eder ...1 gun kalmis..hayirlisiyla gobusune al gel bebisini...birdaha ayrilmayin insallah...hayir canim...transferde birsey hissetmiyorsun...ultrasonda muayne oluyor gibi dusun...agrisiz..bebisini usg de yerlestirilirken goruyorsun..elinede resmini veriyorlar...gaz sancin olacak..gaz yapici yiyeceklerden uzak dur..evde ufak ufak dolas..yataga baglanip kalma...bol kayisi ye..yumurta toplama agrilarindir var olan,onlarda gun gun azalcak...

transfer oncesi cok cok dolu girme...bekleme suresinde icecegin su mesaneni doldurur..ona gore hemsireler biraz daha su ic ,yada bosalt biraz derlerse yarimda olsa bosalt..transfere rahat gir..cikista ilk yarim saat kalkma yat...ben 1 saat dolmadan wc ye kalktim sonrada giyinip ciktim...transfer sonrasi ilk 72 saat onemli diyorlar...sonra ufak ufak ev islerini yap,kitap oku,film izle,surekli yatip kendini dinleme...merdiven cikmanda bi sakinca olcagini dusunmuyorum..agir agir cikarsin...12 gun bol sabir,umut,dua..insallah emeklerinin karsiligini alirsin...

nasip..............
canim benim ne desem bos...Allahim sana esine saglik omur kazanc versin...insallah mucizen kendiliginden gelir...

Son düzenleme:
delimai1hersey yolundadir insallah...5 gun kalmis sonucuna..insallah birlikte seviniriz..

inşaallah canım..
bu sabah rüyamda hastaneye gitmişiz kaşıntım varmış o yüzden işte diyorun ki transferim oldu gün sayıyorum dur bi bakalım diyor dok. birbakıyor orda hani tarnsferde görüyoruzya embriyoyu onun gibi bişey hamilesin diyor biz böyle sevinçle çıkıyoruz ordan
kaç zamandır ilk defa rüyamda hamile olduğumu gördüm..
Rabbimden hayırlısı bakalım sonuç güzel olursa çok sevineceğim..
ama olmazsa da çok üzülmeyeceğim kendimi hazırladım..

çok teşekkür ederim canım. rabbim hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun inşallah.
benim doktorumda nur hanımdı, bütün doktorlar iyi ama nur hanım diğerlerinden biraz daha sıcak kanlı ve güler yüzlü. tanıştığında sende çok memnun kalacaksın eminim

canım bende rüyamda hep olumlu şeyler görüyordum ve sonucum olumlu oldu . inşallah senin rüyalarında gerçek olur . 5 günün kalmış iyi haberlerle gelirsin inşallah ...

nzmyhn canım bütün kelimeler anlamsız gelecek sana eminim ama vakti ve zamanı varmış diye düşün kendini fazla yıpratmamaya çalış lütfen. malesef kendimizi nekadar üzüp isyan etsekte değiştirebileceğimiz birşey yok . vakti saati yakın zamanda gelir inşallah ..

Kızlar transferim yarınmış... Çok ama çok heyecanlıyım....

hayırlı olsun canım şimdiden . inşallah bebişlerin seninle beraber olur yarın eve döndüğünde :)
transfer işleminde korkulacak hiçbirşey yok canım saniyelik birişlem ve hiçbirşey hissetmiyorsun. 1 saat öncesinden başlayarak 7-8 bardak su içmen isteniyor ama sen okadar zorlama bence kendini . ben söylenene uyup dişimi sıkarken hemşire muayne edip çok dolu yarısını boşaltın dedi o işkenceyide boşuna çekmiş oldum .transferden 45 dk sonra sürgüye yaptım idrarımı ayağa kalkmak istemedim. sonra 2 saat daha yattım ve hastaneden ayrıldım . iğne vurulmaya hergün kendim gittim benimde evim 3. katta ve yürüme mesafemde baya vardı . şimdi düşünüyorumda iğne vurulmak içinde dışarıya çıkmasaydım çok bunalırdım . sen eve hemşire ayarlamışsın ama baktın çok bunalıyosun 2-3 gün sonra kendinde gidebilirsin. hastanede hemşireler seninle konuşacaktır zaten . bana yürümenizde araba ve uçak yolculuğu yapmanızda bir sakınca yok sadece strese girmemelisiniz sürekli yatmanız size strese sokacaktır çıkıp dolaşın gezin dediler bende öyle yaptım ama sen için nasıl rahat edecekse öyle davran kendini fazla bunaltmadan. rabbim yardımcın olsun şimdiden

nasip..............

Allahtan hayırlı canım
İnşallah tekrar kısa zamanda bebişine kavuşursun
Hepimiz kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…