Ne zaman başlıyosunn??? Nur hanımla tanış bütün kara bulutların dağılacakk...
pasmenika gozun aydin 1 hafta daha erken goreceksin...sen yuregini ferah tut..insallah saglikla gorceksin bebisini...
mavi0 hayirli olsun tedavin...benimde doktorum Nur hnm...cok pozitif bi doktor..butun negatif dusuncelerini ortadan kaldircaktir...insallah sanada ugurlu gelir..bende 9 sene sonra aldim emeklerimin karsiligini...yorulmak yok..umutla yola devam...er gec hepimiz anne olacagiz insallah..
selam canım bugün Nur hnla randevum vardı Ne kadar hoş bir dr. huzur ve güven veriyor insana.( pinpirikli eşim :) hastaneyi ve dr çok beğendi genelde zor beğenir bu bile benim için büyük başlangıç oldu Bu ay tahlillerle geçicek Ağustosa kadar böyle Allah izin verirse Ağustosta başlıycaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhabalar arkadaşlar bende memorialde başlıycam kısmetse...müstecep beyle görüşmüştüm ama izinde olduğu için nur hanımdan randevu alabildim...nasıl birisi acaba çok tedirginim ben.bu üçüncü denemem olacak bebişime kavuşmak istiyorum artık lütfen yaaaa...
pasmenika tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin...
kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............
kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............
Kızlar transferim yarınmış... Çok ama çok heyecanlıyım....
Canım kontrolün vardı........... Merak ettim seni ve bebişi...Nasılsınız??? Gördün mü küçük meleğini???? Benim meleklerim hala labarotuarda...Beni bekliyolar.. Transfer zor mu toplama kadar??????? Şişlik olacak mı yine..?? Gaz sancım yeni azaldı... Korkuyorum gene başlayacak die.. Hala ağrılarım dinmedi bu arada....
transfer oncesi cok cok dolu girme...bekleme suresinde icecegin su mesaneni doldurur..ona gore hemsireler biraz daha su ic ,yada bosalt biraz derlerse yarimda olsa bosalt..transfere rahat gir..cikista ilk yarim saat kalkma yat...ben 1 saat dolmadan wc ye kalktim sonrada giyinip ciktim...transfer sonrasi ilk 72 saat onemli diyorlar...sonra ufak ufak ev islerini yap,kitap oku,film izle,surekli yatip kendini dinleme...merdiven cikmanda bi sakinca olcagini dusunmuyorum..agir agir cikarsin...12 gun bol sabir,umut,dua..insallah emeklerinin karsiligini alirsin...Hanımlar transferime az kaldı.............................Meleği içinde yaşayanlar bana akıl verin.... Ne yapıyımmm Neler yapmıyımm???????????Transfer sonrası nelere dikkat ediyim......ığneler için hemşire buldum eve gelicek.. Evim 3. kat.. Merdiven çıkarsam bişey olur mu???? Bana akıl verin.....
canim benim ne desem bos...Allahim sana esine saglik omur kazanc versin...insallah mucizen kendiliginden gelir...kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............
delimai1hersey yolundadir insallah...5 gun kalmis sonucuna..insallah birlikte seviniriz..
merhabalar arkadaşlar bende memorialde başlıycam kısmetse...müstecep beyle görüşmüştüm ama izinde olduğu için nur hanımdan randevu alabildim...nasıl birisi acaba çok tedirginim ben.bu üçüncü denemem olacak bebişime kavuşmak istiyorum artık lütfen yaaaa...
pasmenika tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin...
pasmenika gozun aydin 1 hafta daha erken goreceksin...sen yuregini ferah tut..insallah saglikla gorceksin bebisini...
sağol canım inşallah perşembe günü eve döndüğümde mutlu ve huzurlu bir anne adayı olarak devam ederim hayata çünkü eğer tersi olursa tekrar anne olmak için çabalayacak gücüm kalmayacak . neyse bu kısmını düşünmek bile istemiyorum ....
inşaallah canım..
bu sabah rüyamda hastaneye gitmişiz kaşıntım varmış o yüzden işte diyorun ki transferim oldu gün sayıyorum dur bi bakalım diyor dok. birbakıyor orda hani tarnsferde görüyoruzya embriyoyu onun gibi bişey hamilesin diyor biz böyle sevinçle çıkıyoruz ordan
kaç zamandır ilk defa rüyamda hamile olduğumu gördüm..
Rabbimden hayırlısı bakalım sonuç güzel olursa çok sevineceğim..
ama olmazsa da çok üzülmeyeceğim kendimi hazırladım..
canım bende rüyamda hep olumlu şeyler görüyordum ve sonucum olumlu oldu . inşallah senin rüyalarında gerçek olur . 5 günün kalmış iyi haberlerle gelirsin inşallah ...
Kızlar transferim yarınmış... Çok ama çok heyecanlıyım....
nasip..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?