Kızalra ağrım biraz azaldı ama geçmedi.. Hafif ateşte var.. Sizde böylemiydiniz ben çok mu dinliyorum kendimi? Bebek istiyoruzzzzzzzzzzz...yardım et.. Kontrolün vardı bebişin nasıl?
kızlar benim test yaptım negatif çıktı.....nasip hayırlısı................
kızlaar merhaba uzun zamandır giremedim. nasılsınız? haberler var mı?? tedaviye başlayan hamile olan??? bana gelince en son yazdığımdan çok çok iyiyim artık herşeyde bir hayır vardır diyorum geçen ay hastaneye yattım esbl virüsü kapmışım 10 gün hastanede yattım 39-40 derece ateşle o zaman anladım işte ya tutsaydı ve ben öyle hastalansaydım ben de tedavi olaamayacaktım yada bebeğimi kaybedecektim 2. güzel yanı ise 5 tane dondurulmuş embriyomun olması o ateşle şimdi vücudumda bulunanlara ne olmuştur acaba Allahtan onlar benimle değildi ve ne ateşten ne ilaçlardan ne ilmlerden etkilediler.. böyle işte bidahaki seneye düşünüyrum okulumu bitirip kppsye hazırlanacağım biraz unutursam daha iyi olacak galiba.... sizleri çoooooook seviyorum bye
Kızlar yumurtalarım saat 11 de toplandı.. Hala karnımın üst kısımlarına kadar çıkan ağrım var. Sadece kasık ağrısı değil sağ üst tataflarımda ağrıo... Solda bişey yok..Normal mi acil cevap yazın lütfen.. 19 tane toplandı bu arad....
Sağol canım ii geldiniz valla. Bu dar zamanımda sizlerin söyledikleriyle rahatladım..allah hepinizden razı olsun.. Şimdi kontrolüm vardı.. Herşey normalmiş Allaha şükür.. Hala gaz sancım var. Kabızlık felaket zaten.. İlaç verdi belki rahatlarım..İğneyi sordum.. ilk 12 gün iğne tercih ediyoruz dedi. Mecburen olucaz artıkk...
kan testim yarın ama bugün idrar yaptım negatif..................yarın nasıl bir gün olur bilemem..........yarının sahibi bilir........
Hiç birinizi tanımıyorum ama gönülden bağlandım.. Günlerdir üzüntülerinizle üzülüp, sevinçlerinizle gülümsedim.. İnşallah yakında benim sevincime ortak olursunuz....
hani kuranı kerimdedekızlaar merhaba uzun zamandır giremedim. nasılsınız? haberler var mı?? tedaviye başlayan hamile olan??? bana gelince en son yazdığımdan çok çok iyiyim artık herşeyde bir hayır vardır diyorum geçen ay hastaneye yattım esbl virüsü kapmışım 10 gün hastanede yattım 39-40 derece ateşle o zaman anladım işte ya tutsaydı ve ben öyle hastalansaydım ben de tedavi olaamayacaktım yada bebeğimi kaybedecektim 2. güzel yanı ise 5 tane dondurulmuş embriyomun olması o ateşle şimdi vücudumda bulunanlara ne olmuştur acaba Allahtan onlar benimle değildi ve ne ateşten ne ilaçlardan ne ilmlerden etkilediler.. böyle işte bidahaki seneye düşünüyrum okulumu bitirip kppsye hazırlanacağım biraz unutursam daha iyi olacak galiba.... sizleri çoooooook seviyorum bye
merhabalar arkadaşlar bende memorialde başlıycam kısmetse...müstecep beyle görüşmüştüm ama izinde olduğu için nur hanımdan randevu alabildim...nasıl birisi acaba çok tedirginim ben.bu üçüncü denemem olacak bebişime kavuşmak istiyorum artık lütfen yaaaa...
pasmenika tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin...
Canım bende transfer bekliyorum. Cuma yumurtalarım toplandı.. Doktorum Hale Hanım..Bi kere Nur Hanım a denk geldim.. Dünya şekeri bi insan..O kadar memnun kalacaksın ki aklında en ufak bi tedirginlik kalmayacak.....Hayırlı olsun hakkında...
ayy çok sağol ya süpersin...içim o kadar rahatladı ki bir anda huzur doldum...bu aralar çok duygusalım zaten herşeye moralim bozuluyor...inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...opuyorumnanaktan
pasmenika gozun aydin 1 hafta daha erken goreceksin...sen yuregini ferah tut..insallah saglikla gorceksin bebisini...
mavi0 hayirli olsun tedavin...benimde doktorum Nur hnm...cok pozitif bi doktor..butun negatif dusuncelerini ortadan kaldircaktir...insallah sanada ugurlu gelir..bende 9 sene sonra aldim emeklerimin karsiligini...yorulmak yok..umutla yola devam...er gec hepimiz anne olacagiz insallah..
canım transferden sonra kabız olmamaya bak. benim dolabımdan kayısı kompostosu hiç eksik olmadı her öğün yemeğin yanında içtim ve allaha şükür hiç kabız olmadım. gaz bendede çok vardı halada var. hem gaz hem kabızlık zorlar seni canım sende kompostoyu ihmal etme derim.
merhabalar arkadaşlar bende memorialde başlıycam kısmetse...müstecep beyle görüşmüştüm ama izinde olduğu için nur hanımdan randevu alabildim...nasıl birisi acaba çok tedirginim ben.bu üçüncü denemem olacak bebişime kavuşmak istiyorum artık lütfen yaaaa...
pasmenika tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?