hil-bur canım sen dondurulmuşlar ile hamile kaldın galiba. birşey sormak istiyorum.
ben de şimdi dondurulmuş tedavisine başlıyorum yarın inşaallah. şimdi yarın bana doktor ilaç verecekmi. kan tahlili yapacakmı.
Mrb alımına istersen ben cevaplayım bende şuan dondurulmuş tedavisindeyim ilk olarak bir hafta sadece ağızdan ilaç kullandım şimdi jel ve başka ilaçlara geçtim. Bende polikist olduğu için e2 ve başka bitane daha kan tahlili yaptılar normalde yapılmıyormuş. Haftaya salı transferim aslında bnmde kafama takılan sorularım var hilbura sorcam artık
canım ben 26 haziranda adet oldum ve ağızdan bir hap almaya başladım.14 temmuzda transefer yapıldı.transferden 3 gün önce jele başladık.rahim kalınlığı yapıldı 2günde bir.ben balıkesirde yaptırdım hepsini ve sadece transferden 1 saat önce geldim hastaneye.galiba 2 kerde kan testi yaptırdım.2 embriyo verildi.ve ben 2gün evde istirahat ettim ama öle yatmak değil yani.gezdimde geceleri.merdiven çok çıkmayın diolarmış ama ben bilmiyordum bi ton merdivende çıktım.5.gün jel kahverengi bi akıntı yapınca korktum adet oluyorum sandım meğer herkeste oluyormuş:) kanda baktırdım 19 temmuzda öle 12.günü falan beklemedim strese tahammülüm yoktu olmasa ne yapacaktım ki sabredip şükretmekten başka çare varmıydı sanki...veee 39 çıktı bthcg...doktor kabul etmedi tabi değeri ilaçlardan olabilir dedi ama 7 düvele duyurmuştum ben hamile olduğumu...değerim katlanarak ettı çok şükür...inşalalh şimdide gün sayıyorum ikizlerimin gelmesine...ve biliyorum hepiniz bunu yaşıyacaksınız..ben kendim içinde çok inanmıştım.2.kalite embriyolarınız olmayabilir dediklerinde bile acaba ben kaçıncı kaliteyim siz nerden bilceksiniz allahın işini dedim hep..transferden çıkarken bi daha görüşmüycez dedim mustafa beye.oldu bu iş dedim:) geçen günde bi daha gelmiyim diye 2 tane verdiniz ama 3.yede gelcem dedim ŞOKK oldu:)
çok sağol canım.alınırmıyım hiç. burda amaç birbirimize yardımcı olmak. memnun oldum aksine. bende polikistiğim canım bende test vereceğim o zaman. senin de ilk dondurulmuş tedavin mi. başka bi probleminiz varmı. senin doktorun kim acaba. ay ne çok sordum.
sağol mirocum. bilmiyorumelektrik meselesi heralde. böyle mızmızlanmakda istemiyorum.sonuçta hepsi başarılı doktorlar. ama soğuk duruyo işte...
hastane ile bi konuşayım belki funda hanım müsaittir. benim transferimi yapmıştı ilk tedavimde. negatif oldu ama sevdim yine kenisini:)
senin de yarın opun var galiba. saat kaçta. görürüm belki seni:)
mikrocum canım benim bende aynısını düşünüyorum siman bile çok tanıdık geliyo tatlım,benim pazara yine randevum var bu seferde Funda hanıma gezenti oldum ben hepten bundan sonra nur hanıma yazıcaz dedi hemşire hadi bakalım hayırlısı,sen naptın ne dediler opu için
inci bugün yoksun nerelerdesin canım??
Tuğce ece'yi gördüm çok şeker annesi sanada benziyo bence pamuk gibi maşallah,allah acısını göstermesin bahtı güzel olsun hayırlı evlat olsun inşallahhhhh
Merhaba arkadaşlar.Herkese hayırlı cumalar.Nasılsınız.Ben yine bayağıdır giremiyordum.Ama artık sürekli girerim.Biraz rahatladım.Mide bulantılarım çok hafifledi.Halsizliğim eskisi kadar yok.Bebeğim çok şükür şimdilik iyi.Boyu 4,5 cm olmuş.12. haftadayız.Eskiye dönüp okuyamadım.Yeni tedaviye başlayanların, transfer gününü ve sonucunu bekleyenlerin allah yardımcısı olsun.Ben transferden sonra progestan iğne kullanıyorum.Doktor bebek 12 haftalık olana kadar kullan ve 12 haftadan sonra bırak demişti.Jel kullananlarada aynı şeyi söyledi.Sizler bebek kaç haftalık olana kadar progestan yada crinone jel kullandınız.Bilgi verirseniz çok sevinirim.İğneyi bıraktıktan sonra birşey olurmu, erken mi bıraktırıyorlar diye korkuyorum.
canım yarın değil pazar günü olucak inş. opum rabbim seninde yardımcın olsun inş...
canım pazar günü olur inş..dediler ama henüz aramadılarda hastaneden.sana gelmiş o zaman tel bana gelmedi((
incim bir görünmüş ve kaybolmuş belli ki
saol canım nur hnm ı gordun mu?cok guzel cıktılarr
Arkadaşlar benim bu soruma cevap verecek yok mu acaba
aynen canım belliki meşgul inci bir göründü kayboldu.saat 4 gibide arıyorlar kesin ararlar canım senide birazdan,hadi hayırlısı olsun yollarımız hep kesişiyor canım farkındamısın?
Mrb hilburcum bende şuan dondurulmuş tedavisindeyim beni doktor 3 gün önce gördü ilk gün gördüğünden başka bir test yaptırmadı sonrada transfer günü gelceksin dediler hiç rahim kalınlığı için bişey demediler ögüne kadar kontrol etmemeleri normalmi?bide en son baktığında kalınlık 7 diydi. Şimdiden teşekkürler canım. Bu arada kızlar ethcan transferde dualarımız onunla inş. Rabbim tutundurur.
Arkadaşlar benim bu soruma cevap verecek yok mu acaba
yok canım ya aramadılar ben aradım arıycaz diyolar ama ben heyecanlanıyorum.şimdi ben bugün hiç iğne yapmıyorum değilmi.evet canım ben memnunum bu kesişmeden vallahi inş.doğuma giderken de karşılaşırız
canım naberr iyimisin hazırlıklar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?