Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kıyamam yaaa. inş en kısa zamanda küçüğüde çıkar...

canım benım inş en az yarısı 1.kalite olur da dondurulmuşlarında kenarda durur.

ben daha oğluşuma bi çöp bile alamadım eşim hep daha erken deyip duruyo hevesımı kırıyo. babanesı gitmeden iki çift çorap aldı, ona bakıp duruyorum :) sen nerelerden alışveriş yaptın neler aldın biraz bilgi verir misin?

hayırlısıyla inş tutunsunlar canımmm

canım hayırlı olsun tedavin. burda nerdeyse herkes nur hanımın hastası. çok da memnun :) ben son zamanlarda funda hanıma görunmuştum ondan da çok memnun kalmıştım

Hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı güzel haberler almayı hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

ben dün çok fenaydım kızlar iyice rahatsızlandım işten izin alıp eve gittim bol bol dinlendim bugün daha iyiyim şükürler olsun
kızlar bişi sorucam bu crınone jeli yazdırabiliyormuyuz siz ne yaptınız
ben bir geçmişe bakım geliyorumm

size bakındım muayeneden çıkınca ama göremedim.benom aynen devam yumuşlar 12mm13mm14mm değişiyo.rahim kalınlıgı 11.5miş.rüyamda gòrmüştüm dün kalınlık 5mm miş çok üzülüyodum

yazdırabilirsin canım jeli ben yazdırmıştım..tabi ben24ihaftaya kadar kullandığım için baya bi kullandım o yüzden başedemezdim yoksa.

canım daha çok var senin inan herşeyi hazırlarsın rahat rahat.benim ikiz olduğu için24. haftada herşeyimiz hazırdı.ki zaten 26.haftadan beri evimde değilim biliyorsunuz...istanbulday ım bekliyom kuzikleri:) zaten belli başlı şeyler var alıncak sen vAktin varken gezz,seçç...vee paradan haber ver:) ben mesela herşeyi organik termal alcaktım:) sor bakam bi tane alabildinmi diye:) %100 pamuk alabildim anca:)

aldıklarımızın resmini profilime eklemiştim.hastane çantası yani sadece..evdekiler beklemede..perde halı alışverişini bebek şekerlerini burda yaptım gidince 2 çocuklar odayı şekle sokmaya çalışcam birde:)

çanta olayındada ben böle her kıyafetimlede uyucak şık bişey olsun istiyom..aslında böle spor değilde şöle deri büyük çantalarla iadere ederim diye almaya gittim satıcı kadın dan yedim fırçayı olurmu bu diye nasıl kaçtığımı bilemedimm..pemve mavi alsam şimdi kuzularımı ayırmış olurum diyede siyah baktım.kremi falanda olabilir tabi...spor olan bebek arabasında durur ben gene takarım o deriyi:) vazgeçmem kokoşum bennn..

kezbancımlada tanıştık, canım sayı falan çok güzel maşallah takılma sen bunlara rahım kalınlığıda bence gayet iyi allah yardımcımız olsun dün sizler içinde yasın okudum allah kabul ederse

hilbur senin telaşlarını inşallah bizlerde yaşarız.mustafa beye muayene oldum ben sen aklıma geldin direk

hayırlı cumakar kızlar.. bn yine size soru sorucam:) uzun protokol yaptıran var mı aranızda ilaçlar ne kadar tuttu. adetin 21. günü iğnelere başlanıyo yaa sonra ne kadar sıklıkla gidiyosunz hastaneyee muayneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…