Salı günü haberini aldığım zaman arayamamıştım ama bugün dayanamadım ve aradım mercanı haber almak için
hakikatten sesii zor çıkıyodu ve kötüydü gerçekten...
bende kötü oldumm..
ama iyi bi haber varr
bi tane bebişini solunum cihazından çıkarmışlar..
ama küçük olan hala cihaza bağlıymışşş..,..
inşallah oda en kısa zamanda düzelicekkkkk
hepinizin dua ettiğini söyledimm..çok duygulandı Allah razı olsun diyoo..
hepinizee çok selamı varr...
şimdilik haberler böyle kızlarr
Canım inş.hayırlısıyla evlatların sana sıkı sıkı tutunurlar
kızlar şuan nur hanımın odasındayım gelmesıni bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler
canım benım inş en az yarısı 1.kalite olur da dondurulmuşlarında kenarda durur.canım sabah aradım 8 tanesi 1 derecede ilerliyor dedi böyle devam ederse
dondurulmuşunda olur inşallah dedi hayırlısı rabbimden artık dualarınızda unutmayın
inşallah kızlar ineden geldim gitmeyin sakın namazım geçiyor kılıp gelcem inşallah
hepinize bende dua edicem
kızlar ya bir sürü alışveriş yaptım ama hala bebek çantası alamadım..çokta uyuz oldum çünkü acayip pahalılar ve ben öle pembe yada mavi kumaş bebekli çantalardan hiç hoşlaşmıyom...siz aldıysanız bi resin koysanıza ya.büyüklüğü falan nasıl seçtiniz.
kızlar geldım yumurta toplama işlemım bıraz sıkıntılı gectıgı ıcın ancak oturabılıyorum salı gunu 14 yumurta toplndı.8 i olgunmus ertesıgun 4 tanesı döllendi dedıler yarın yanı 3.gün transverı olacak ınsallh tutar yarın 2.5da transverım vr yapmam gereken var mı?hep ya varis ve el evvel dıyorum ne olur sızlerde dua edın
herkese slmlar arkadaşlarbi şey sorucam memorıal tedavi sürecinde sizi takip eden dr kim ?yazabilirmisiniz.biraz kafam karısık hidrosalpinks çıktı benim hsg de sonucum semra hanım agösterilecek ama bana bakan dr 1 haftadır gösteremedi.ister istemez merkezle ilgili tedirginliğim olusuyo.ilgisizlermi diye acaba.sizin dr öğrenirsem en azından tpü bebek için tedaviye başlıcak olursam ona göre dr seçicem bide dr memnınmusunuz....
gunaydın canlar
günaydın canım. nasılsın. tedavin ne aşamada
Hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı güzel haberler almayı hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
ben dün çok fenaydım kızlar iyice rahatsızlandım işten izin alıp eve gittim bol bol dinlendim bugün daha iyiyim şükürler olsun
kızlar bişi sorucam bu crınone jeli yazdırabiliyormuyuz siz ne yaptınız
ben bir geçmişe bakım geliyorumm
ben daha oğluşuma bi çöp bile alamadımeşim hep daha erken deyip duruyo hevesımı kırıyo. babanesı gitmeden iki çift çorap aldı, ona bakıp duruyorum :) sen nerelerden alışveriş yaptın neler aldın biraz bilgi verir misin?
size bakındım muayenedençıkınca ama göremedim.benom aynen devam yumuşlar 12mm13mm14mm değişiyo.rahim kalınlıgı 11.5miş.rüyamda gòrmüştüm dün kalınlık 5mm miş çok üzülüyodum
canım daha çok var senin inan herşeyi hazırlarsın rahat rahat.benim ikiz olduğu için24. Haftada herşeyimiz hazırdı.ki zaten 26.haftadan beri evimde değilim biliyorsunuz...istanbulday ım bekliyom kuzikleri:) zaten belli başlı şeyler var alıncak sen vaktin varken gezz,seçç...vee paradan haber ver:) ben mesela herşeyi organik termal alcaktım:) sor bakam bi tane alabildinmi diye:) %100 pamuk alabildim anca:)
aldıklarımızın resmini profilime eklemiştim.hastane çantası yani sadece..evdekiler beklemede..perde halı alışverişini bebek şekerlerini burda yaptım gidince 2 çocuklar odayı şekle sokmaya çalışcam birde:)
çanta olayındada ben böle her kıyafetimlede uyucak şık bişey olsun istiyom..aslında böle spor değilde şöle deri büyük çantalarla iadere ederim diye almaya gittim satıcı kadın dan yedim fırçayı olurmu bu diye nasıl kaçtığımı bilemedimm..pemve mavi alsam şimdi kuzularımı ayırmış olurum diyede siyah baktım.kremi falanda olabilir tabi...spor olan bebek arabasında durur ben gene takarım o deriyi:) vazgeçmem kokoşum bennn..
almina iyiyim sen nasılsın canım teavide son asamadayım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?