hayırlı cumakar kızlar.. bn yine size soru sorucam:) uzun protokol yaptıran var mı aranızda ilaçlar ne kadar tuttu. adetin 21. günü iğnelere başlanıyo yaa sonra ne kadar sıklıkla gidiyosunz hastaneyee muayneye
gunaydın canlar
Herkese günaydın.Hayırlı cumalar olsun inşaallah.
Hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı güzel haberler almayı hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
ben dün çok fenaydım kızlar iyice rahatsızlandım işten izin alıp eve gittim bol bol dinlendim bugün daha iyiyim şükürler olsun
kızlar bişi sorucam bu crınone jeli yazdırabiliyormuyuz siz ne yaptınız
ben bir geçmişe bakım geliyorumm
size bakındım muayenedençıkınca ama göremedim.benom aynen devam yumuşlar 12mm13mm14mm değişiyo.rahim kalınlıgı 11.5miş.rüyamda gòrmüştüm dün kalınlık 5mm miş çok üzülüyodum
kezbancımlada tanıştık, canım sayı falan çok güzel maşallah takılma sen bunlara rahım kalınlığıda bence gayet iyi allah yardımcımız olsun dün sizler içinde yasın okudum allah kabul ederse
kızlar inşaallah yarın bende merkezde olacağı.
10 da randevum. Nur hanım a almıştım ama az önce aradılar ve hasta olduğu için nur hanım yokmuş. pazartesiye kadar yok dediler.
çok üzüldümhem doktorumun hasta olmasına çok üzüldüm. hemde tedaviye onunla başlayamamaya çok üzüldüm.betül hanıma yazmışlar beni.
Betül hanıma hiç ısınamadım nasıl geçecek yarın bilmiyorum.
hepinize hayırlı cumalar kızlarr rabbim dualrımızı kabul etsin inş...zambağım geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet canım yazılıyo bende yazdırmıştım daha önce
herşey gayet güzel ilerliyor canım maşallah sen boşuna stres yapma kalınlığında gayett güzel sayıya da takılma olanlar yeterli zaten :)))
allah razı olsun canım inş. eder rabbim canım onun merhameti çokkkk büyük happyy seni çookk önceden tanıyomuş gibiyim çok rahatım yanında öpüyorum seni :)))))
canım tedavin hayırlı olsun inş.. nur hanım pazartesiye kadar yokmu çokkkk üzüldüm opuma giremiycek ama yaaaaa bende aynur hanım yada mustafa beyi isterim artık .canım betül hanıma ısınamadıysan sende aynur hanımı isteyebilirsin.doktorum nur hanım normalde bir gün yoktu yerine aynur hanım girdi dosyamı didik didik etti baya bir inceledi bizimle sohbet ettim tedavinin ilerleyişi hakkında bize baya bilgi verdi aklında bulunsun .sonra nur hanıma devam edersin yine :)))
hilbur senin telaşlarını inşallah bizlerde yaşarız.mustafa beye muayene oldum ben sen aklıma geldin direk
hil-bur canım sen dondurulmuşlar ile hamile kaldın galiba. birşey sormak istiyorum.
ben de şimdi dondurulmuş tedavisine başlıyorum yarın inşaallah. şimdi yarın bana doktor ilaç verecekmi. kan tahlili yapacakmı.
ahh canım inşallah hepinizn bu günlerini görcez..selam söleseydin mustafa beye:) sevdinmi bari:)
Hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı güzel haberler almayı hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
ben dün çok fenaydım kızlar iyice rahatsızlandım işten izin alıp eve gittim bol bol dinlendim bugün daha iyiyim şükürler olsun
kızlar bişi sorucam bu crınone jeli yazdırabiliyormuyuz siz ne yaptınız
ben bir geçmişe bakım geliyorumm
ben nur hnm cokkk ozedımm canım doktorum .kızlar karnı cıkmıs mı???mınık kızımız buyudu mu acaba????
çıkmış canım çok tatlıydı özendim doğrusu maşallah onaa,ÇOk şeker bi hamile olmuş
hadı yaa cok sevındım..benım albume bak ordada benım kızla fotoları var
canımmm cok buyuk yaa abartı our.benım hastane cantamdı buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?