Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benimki kısa oldu. ama uzun protokol yaptırıp sana cevap veren arkadaşlar olacaktır. sana bol şans tedavinde.

kızlar inşaallah yarın bende merkezde olacağı.
10 da randevum. Nur hanım a almıştım ama az önce aradılar ve hasta olduğu için nur hanım yokmuş. pazartesiye kadar yok dediler.
çok üzüldüm hem doktorumun hasta olmasına çok üzüldüm. hemde tedaviye onunla başlayamamaya çok üzüldüm.betül hanıma yazmışlar beni.
Betül hanıma hiç ısınamadım nasıl geçecek yarın bilmiyorum.

gunaydın canlar

Herkese günaydın.Hayırlı cumalar olsun inşaallah.

hepinize hayırlı cumalar kızlarr rabbim dualrımızı kabul etsin inş...zambağım geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet canım yazılıyo bende yazdırmıştım daha önce

herşey gayet güzel ilerliyor canım maşallah sen boşuna stres yapma kalınlığında gayett güzel sayıya da takılma olanlar yeterli zaten :)))

kezbancımlada tanıştık, canım sayı falan çok güzel maşallah takılma sen bunlara rahım kalınlığıda bence gayet iyi allah yardımcımız olsun dün sizler içinde yasın okudum allah kabul ederse

allah razı olsun canım inş. eder rabbim canım onun merhameti çokkkk büyük happyy seni çookk önceden tanıyomuş gibiyim çok rahatım yanında öpüyorum seni :)))))

canım tedavin hayırlı olsun inş.. nur hanım pazartesiye kadar yokmu çokkkk üzüldüm opuma giremiycek ama yaaaaa bende aynur hanım yada mustafa beyi isterim artık .canım betül hanıma ısınamadıysan sende aynur hanımı isteyebilirsin.doktorum nur hanım normalde bir gün yoktu yerine aynur hanım girdi dosyamı didik didik etti baya bir inceledi bizimle sohbet ettim tedavinin ilerleyişi hakkında bize baya bilgi verdi aklında bulunsun .sonra nur hanıma devam edersin yine :)))

sağol mirocum. bilmiyorumelektrik meselesi heralde. böyle mızmızlanmakda istemiyorum.sonuçta hepsi başarılı doktorlar. ama soğuk duruyo işte...
hastane ile bi konuşayım belki funda hanım müsaittir. benim transferimi yapmıştı ilk tedavimde. negatif oldu ama sevdim yine kenisini:)
senin de yarın opun var galiba. saat kaçta. görürüm belki seni:)

hil-bur canım sen dondurulmuşlar ile hamile kaldın galiba. birşey sormak istiyorum.
ben de şimdi dondurulmuş tedavisine başlıyorum yarın inşaallah. şimdi yarın bana doktor ilaç verecekmi. kan tahlili yapacakmı.

Mrb alımına istersen ben cevaplayım bende şuan dondurulmuş tedavisindeyim ilk olarak bir hafta sadece ağızdan ilaç kullandım şimdi jel ve başka ilaçlara geçtim. Bende polikist olduğu için e2 ve başka bitane daha kan tahlili yaptılar normalde yapılmıyormuş. Haftaya salı transferim aslında bnmde kafama takılan sorularım var hilbura sorcam artık

mikrocum canım benim bende aynısını düşünüyorum siman bile çok tanıdık geliyo tatlım,benim pazara yine randevum var bu seferde Funda hanıma gezenti oldum ben hepten bundan sonra nur hanıma yazıcaz dedi hemşire hadi bakalım hayırlısı,sen naptın ne dediler opu için

inci bugün yoksun nerelerdesin canım??

Zambakçım geçmiş olsun jeli aile hekimide yazıyor bildiğim kadarıyla

Merhaba arkadaşlar.Herkese hayırlı cumalar.Nasılsınız.Ben yine bayağıdır giremiyordum.Ama artık sürekli girerim.Biraz rahatladım.Mide bulantılarım çok hafifledi.Halsizliğim eskisi kadar yok.Bebeğim çok şükür şimdilik iyi.Boyu 4,5 cm olmuş.12. haftadayız.Eskiye dönüp okuyamadım.Yeni tedaviye başlayanların, transfer gününü ve sonucunu bekleyenlerin allah yardımcısı olsun.Ben transferden sonra progestan iğne kullanıyorum.Doktor bebek 12 haftalık olana kadar kullan ve 12 haftadan sonra bırak demişti.Jel kullananlarada aynı şeyi söyledi.Sizler bebek kaç haftalık olana kadar progestan yada crinone jel kullandınız.Bilgi verirseniz çok sevinirim.İğneyi bıraktıktan sonra birşey olurmu, erken mi bıraktırıyorlar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…