Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallahhhhhhh canım ama memorial çok tuzlu:)))sanırım yapmıyorsun ama seni ararlar .ben 2 tane çatlatma iğnesi neden aldırdıklarını anlamadım ben hep bi tane almıştım 2.yi ne zaman yapıcaz.

canım bazıları 1 bazıları 1,5 bazıları da 2 çatlatma iğnesi yapıyorlar ne olur ne olmaz diye 2 tane aldırıyorlar kimin kaç tane yapacağını önceden bilemedikleri için :)))

aminn canım inş..tek derdimiz onlar olsun inş..yeterki bebişler gelsin sağlıkla gerisii hiç önemli değil canım benim

Belkide dediğin gibidir hil-burcum işte insan hep bişey bulup duruyo.

begonvil bende bunları merak ediyordum sayenizde bende öğreniyorum allah izin verirse martta dondurulmuşlarımı deniyeceğim benimde en korktuğum nokta embriyoların canlılığı transfer günümü çözüyorlar acaba benim bir tüpte 3 tane koymuşlar 3 de a kalite aynur hanım 3 tane transfer ypabiliriz demişti allahım hepimize nasip etsin ilk sizlere sonrada bana inşallah

Cnm daha önce çözüyorlarmış ve doktora sordum çözülünce canlılığını kaybedermi diye. Dedikleri zaten bozulacak olanları dondurmazlarmış.amin inş. Burayla tanıştıktan sonra dualarımın arkasından buradaki arkadaşlarada ismen dua ediyorum umarım kabul olur

hmm daha iyiymiş en azından canlı olduğunu bilerek gitmek daha iyi gelecektir bize canım dualarımız kabul olmaz mı eğer olmasaydı burada olamazdık iyi ve kötü sonuçlar alıyoruz ama birbirimizin duaları sayesinde sabrediyoruz seviniyoruz umutlanıyoruz güçleniyoruz bence bunlar birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde oluyor hilbur canan arkasından sende inşallah kuzunu alırsın göbüşüne

kızlarr banada cvp yazın lütfen yok mı uzun protokol uygulanan kimsee

kızlarr banada cvp yazın lütfen yok mı uzun protokol uygulanan kimsee

Burada hatırlamıyorum uzun protokol uygulanan kimse. Memorial'da genelde ilk 2 tedavide kısa uygulanıyor. Bana da nasipse uzun protokol uygulanacak bu kez. Bakalım göreceğiz inş. :)

Burada hatırlamıyorum uzun protokol uygulanan kimse. Memorial'da genelde ilk 2 tedavide kısa uygulanıyor. Bana da nasipse uzun protokol uygulanacak bu kez. Bakalım göreceğiz inş. :)

hadi yaa peki neye göre belirliyolar uzun veya kısa olacağını.. bnmde ilk olucak nasipse.. sen ne zaman başlıyosun tedaviye incicim

hadi yaa peki neye göre belirliyolar uzun veya kısa olacağını.. bnmde ilk olucak nasipse.. sen ne zaman başlıyosun tedaviye incicim

Uzun, rezervi iyi olanlara, kısaysa rezervi orta halli ve zayıf olanlara uygulanan protokol olarak biliniyor.
Ama işte durumlar değişebiliyor. Kısa hemen olup bitiyor, en güzeli :) Uzunda bakalım nasıl olacak :26:
Benim henüz belli değil canım. 2,5 ay önce ameliyat olmuştum onun için şu an bekleme aşamasındayım. Kontrolümden sonra az çok belli olur.
Senin yakın mı başlaman?

bn bgn gittim doktora işte muayne oldum konuştum adetin 21. günü ge dedi yani 14 şubatta. tam belli değil daha ama uzun protokol düşünüyo şimdilik bakalım hakkımızda hayırlısı. bnm kafama şu takıldı. bn hem 10 20 gün lucrin kullancam snra ganalf ozaman ilaçların fiyatı artar dimi. 2000i bulur

Doktorun kim? İlk denemen ve uzun olacak, şaşırdım :)
Evet maalesef fiyatlar artacak. Kaçı bulur hiç bilmiyorum. Ben ilkinde 700 lira ikincide 1200 lira gibi bir şey ödemiştim kısa olmasına rağmen dozlar farklı olduğu için 500 lira farketti.

Çok sağol canım ya.Meraktan çatlıyordum.Seninde sayılı günlerin kaldı he.Allah yardımcın olsun.

bn memoriale gtmiyorum maalesef çok istiyodum aslında ama maddi durumdan dolayı daha uygun bi merkes seçtim. ama bu topiği çokk seviyorumm sizin engin bilgilerinzden yararlanıyorumm

bn memoriale gtmiyorum maalesef çok istiyodum aslında ama maddi durumdan dolayı daha uygun bi merkes seçtim. ama bu topiği çokk seviyorumm sizin engin bilgilerinzden yararlanıyorumm

Anladım canım. Memorial'da ilk denemede genelde kısa uygulanıyor da ondan şaşırdım. Hakkında hayırlısı olsun, ilk tedavide yavruna kavuşursun inş.

benim ayrı 2tüpte 2şer taneden 4 embriyom vardı.hepsi 2.kaliteydi.her tüpten sadece 1 tane canlı döndü..onlarda göbişte..kısmet.nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…