inşallahhhhhhh canım ama memorial çok tuzlu:)))sanırım yapmıyorsun ama seni ararlar .ben 2 tane çatlatma iğnesi neden aldırdıklarını anlamadım ben hep bi tane almıştım 2.yi ne zaman yapıcaz.
inşallahhhhhhh canım ama memorial çok tuzlu:)))sanırım yapmıyorsun ama seni ararlar .ben 2 tane çatlatma iğnesi neden aldırdıklarını anlamadım ben hep bi tane almıştım 2.yi ne zaman yapıcaz.
ah canım ya kıyafet anlamında alıncak bişey kalmadı çok şükür,bakım malzemeleri alıncak sadece..evde olmayınca insan hazılığının ne aşamada olduğunu bilemiyorki tam anlamıyla...asıl zorluk bana dönünce,ben dönmeden kadın temizlik yapcak ama evin alışverişi,kimse hastaneye gelemediği için herkez eve gelcek onlara ikramlar...şerbet...bebeklerin sadece beşikleri hazır.perdeleri bile burdan aldım biliyorsun...annem bana mı bakcak.bebekleremi bakcam misafiremi bilmiyorum...herşey karman çorman kafamda ama bebeklerime konsantre oldum gerisini düşünmemeye çalışıyorum.rabbim verir bi kolaylığını tek derdim bunlar olsun...derdiniz bunlar olsun inşallah arkadaşlar..
rahim kalınlığı ölçüldü benim 2günde 1 ama belki daha önceki transferimde falan sorun oluduysa kalınlaşma ondan takip etmişlerdir...bilemiyorum.seninde normal gözüküyorsa gidişat bi daha çağırmamış olabilir.
begonvil bende bunları merak ediyordum sayenizde bende öğreniyorum allah izin verirse martta dondurulmuşlarımı deniyeceğim benimde en korktuğum nokta embriyoların canlılığı transfer günümü çözüyorlar acaba benim bir tüpte 3 tane koymuşlar 3 de a kalite aynur hanım 3 tane transfer ypabiliriz demişti allahım hepimize nasip etsin ilk sizlere sonrada bana inşallah
hayırlı cumakar kızlar.. bn yine size soru sorucam:) uzun protokol yaptıran var mı aranızda ilaçlar ne kadar tuttu. adetin 21. günü iğnelere başlanıyo yaa sonra ne kadar sıklıkla gidiyosunz hastaneyee muayneye
kızlarr banada cvp yazın lütfen yok mı uzun protokol uygulanan kimsee
inci hoşgeldin sen olmayınca topik yetim kalıyo ona göre :)
Burada hatırlamıyorum uzun protokol uygulanan kimse. Memorial'da genelde ilk 2 tedavide kısa uygulanıyor. Bana da nasipse uzun protokol uygulanacak bu kez. Bakalım göreceğiz inş. :)
hadi yaa peki neye göre belirliyolar uzun veya kısa olacağını.. bnmde ilk olucak nasipse.. sen ne zaman başlıyosun tedaviye incicim
Uzun, rezervi iyi olanlara, kısaysa rezervi orta halli ve zayıf olanlara uygulanan protokol olarak biliniyor.
Ama işte durumlar değişebiliyor. Kısa hemen olup bitiyor, en güzeli :) Uzunda bakalım nasıl olacak :26:
Benim henüz belli değil canım. 2,5 ay önce ameliyat olmuştum onun için şu an bekleme aşamasındayım. Kontrolümden sonra az çok belli olur.
Senin yakın mı başlaman?
bn bgn gittim doktora işte muayne oldum konuştum adetin 21. günü ge dedi yani 14 şubatta. tam belli değil daha ama uzun protokol düşünüyo şimdilik bakalım hakkımızda hayırlısı. bnm kafama şu takıldı. bn hem 10 20 gün lucrin kullancam snra ganalf ozaman ilaçların fiyatı artar dimi. 2000i bulur
canım 12.haftaya kadar devam ediyor tek gebeler.sonra belki haftada 1 iğneye dönebilirler.ikiz olsaydı daha uzun süre jel ve iğne olurdun.sonuçta onlar en doğrusunu bilir herkesin bünyeside farklı sen bunlara takılma..daha doğuma kadar düşünecek çookk şeyin olacak inan bana:)
Doktorun kim? İlk denemen ve uzun olacak, şaşırdım :)
Evet maalesef fiyatlar artacak. Kaçı bulur hiç bilmiyorum. Ben ilkinde 700 lira ikincide 1200 lira gibi bir şey ödemiştim kısa olmasına rağmen dozlar farklı olduğu için 500 lira farketti.
bn memoriale gtmiyorum maalesefçok istiyodum aslında ama maddi durumdan dolayı daha uygun bi merkes seçtim. ama bu topiği çokk seviyorumm sizin engin bilgilerinzden yararlanıyorumm
Cnm daha önce çözüyorlarmış ve doktora sordum çözülünce canlılığını kaybedermi diye. Dedikleri zaten bozulacak olanları dondurmazlarmış.amin inş. Burayla tanıştıktan sonra dualarımın arkasından buradaki arkadaşlarada ismen dua ediyorum umarım kabul olur
Anladım canım. Memorial'da ilk denemede genelde kısa uygulanıyor da ondan şaşırdım. Hakkında hayırlısı olsun, ilk tedavide yavruna kavuşursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?