- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
hamileligimdede ona gittigim icin zor bir hamilelikti cok ugrasti bizimle...allaha sukur saglikli kizimgördüm ya çok beğendim kucağınada nasıl yakışmış eee çok emeği var nede olsa:))
bn memoriale gtmiyorum maalesefçok istiyodum aslında ama maddi durumdan dolayı daha uygun bi merkes seçtim. ama bu topiği çokk seviyorumm sizin engin bilgilerinzden yararlanıyorumm
hamileligimdede ona gittigim icin zor bir hamilelikti cok ugrasti bizimle...allaha sukur saglikli kizim
canim eger durumun iyi degilse acibadem ucretsiz tup bebek yapicak basvursana.hem iyi merkez hemde ucretsiz bir ara sor bence
amaaaa yaa gözlerim yollarda kalır bak.hatta evimede beklerimmmm buyur gel ama tahminimce sen hastaneye geliceksin transfere:))) bildim miiiiiiiiii
mikrooom...
pek iyi değilim aşırı şişim agrımda iyice hiç geçmiyo midwm çok fena bulanıyo dr istirahat et hiç iş uapma dedi.oturup kalkamıyorum bile.bu akşam başladım cetrotide 5 kadr büyük ama okadar çok küçük varki.yarın mustafa bey görcekmiş ohss yi baya bi siddetli geçircem galiba.idrarımı bile çok zor yapıyorum.canım benim sizin iyi haberlerinizi duyinca çok mutlu oluyorum.umutlanıyorum.
mikrooom...
pek iyi değilim aşırı şişim agrımda iyice hiç geçmiyo midwm çok fena bulanıyo dr istirahat et hiç iş uapma dedi.oturup kalkamıyorum bile.bu akşam başladım cetrotide 5 kadr büyük ama okadar çok küçük varki.yarın mustafa bey görcekmiş ohss yi baya bi siddetli geçircem galiba.idrarımı bile çok zor yapıyorum.canım benim sizin iyi haberlerinizi duyinca çok mutlu oluyorum.umutlanıyorum.
tamam incim sormıycam bi daha sen yeterki gitme konuş neredesin yine(((((
mikrooom...
mikrooom...
herşeyde vardır bi hayır zor ama eldwn gelen bişey yok.inşallah yimuSlar kaliteli çıkarda dondurturuz transfer iptal olcak.transfer olcak arkadaşlarìm.büyük bo dua kitabında okumuştum.100tane besmeleyi yazıp boynuna taktıgın zaman hem bebegi hem anneyi koruyup doğacak evladında uzun ömürlü ve hayırlı oluyomuş.ben yazdìm şimdiden bo saatini alıyo çok uzun sürmüyo yazması
herşeyde vardır bi hayır zor ama eldwn gelen bişey yok.inşallah yimuSlar kaliteli çıkarda dondurturuz transfer iptal olcak.transfer olcak arkadaşlarìm.büyük bo dua kitabında okumuştum.100tane besmeleyi yazıp boynuna taktıgın zaman hem bebegi hem anneyi koruyup doğacak evladında uzun ömürlü ve hayırlı oluyomuş.ben yazdìm şimdiden bo saatini alıyo çok uzun sürmüyo yazması
Sevgi pıtırcıklarım seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?