Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gördüm ya çok beğendim kucağınada nasıl yakışmış eee çok emeği var nede olsa:))
hamileligimdede ona gittigim icin zor bir hamilelikti cok ugrasti bizimle...allaha sukur saglikli kizim
bn memoriale gtmiyorum maalesef çok istiyodum aslında ama maddi durumdan dolayı daha uygun bi merkes seçtim. ama bu topiği çokk seviyorumm sizin engin bilgilerinzden yararlanıyorumm

canim eger durumun iyi degilse acibadem ucretsiz tup bebek yapicak basvursana.hem iyi merkez hemde ucretsiz bir ara sor bence

mikrooom...
pek iyi değilim aşırı şişim agrımda iyice hiç geçmiyo midwm çok fena bulanıyo dr istirahat et hiç iş uapma dedi.oturup kalkamıyorum bile.bu akşam başladım cetrotide 5 kadr büyük ama okadar çok küçük varki.yarın mustafa bey görcekmiş ohss yi baya bi siddetli geçircem galiba.idrarımı bile çok zor yapıyorum.canım benim sizin iyi haberlerinizi duyinca çok mutlu oluyorum.umutlanıyorum.

canım biraz zor olcak ama emin sonu güzel olcak
sabret az kaldı inşallah atlatacaksın hepsini

canımmm rabbim yardımcın olsun bu konuda ohss olan arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verirler bişey demedi mi doktorlar başka yapman gereken bişey varmıymış toplamadan öncede rahatsız olunuyormuymuş böyle ki

tamam incim sormıycam bi daha sen yeterki gitme konuş neredesin yine (((((

Burdayım gitmedim kuzum Eşim çağırdı da ona baktım.

Canım inş. en sıkıntısız şekilde atlatırsın. Cetrotide başladıysan opu yakın. Yarın, en geç pazar günü çatlatmayı vurursun.

canım sonu güzel olucak inş....umudunu asla kaybetme

herşeyde vardır bi hayır zor ama eldwn gelen bişey yok.inşallah yimuSlar kaliteli çıkarda dondurturuz transfer iptal olcak.transfer olcak arkadaşlarìm.büyük bo dua kitabında okumuştum.100tane besmeleyi yazıp boynuna taktıgın zaman hem bebegi hem anneyi koruyup doğacak evladında uzun ömürlü ve hayırlı oluyomuş.ben yazdìm şimdiden bo saatini alıyo çok uzun sürmüyo yazması

Canım varsın 1 ay sonra olsun onun için sıkma canını. Önemli olan önce senin sağlığın. Sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun

arapçamı yazılacak türkçe mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…