Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bende nerdeyse ohss olacaktım ama çok şükür teyit geçti aynı sorunlar bendede vardı karnım 6 aylık hamile görüntüsü gibiydi ne yatabiliyordum ne de oturabiliyordum heryerim şişmişti ihtiyaçlarımı gideremiyordum çorap bile eğilip giyemiyordum eşim hep yardımcı oldu o kadar yani beni sürekli kontrole aldılar hergün baktılar tuzu yasakladılar aynur hanım yat dinlen dedi ayakta durma dedi bol bol su iç dedi protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et dedi transfer gününe kadarda hep kontrol ettiler 2 gün öncesinde doktor iptal edebiliriz dedi sonra transfere birgün varken müstecep bey düzelme var ama seni riske atamam dedi eğer 2 embriyo koyarsak bu halinden daha kötü olursun dedi üzülmüştüm çok transfer günüde önce kontrolüm yapıldı eğer karında sıvı birikmesi olsaydı iptal olucaktı ama olmayınca transferimi yaptılar halada şişliklerim devam ediyor sakın üzülme neden olmadı diye şimdiki aklım olsa dondurulması isterdim belki emriyo daha rahat büyürdü boş gebelik olmazdı tabi herşey allahtan ama kendine çok dikkat et çok aşırı ağrın olursa muhakkak doktorunla görüş benim doktorum gece kaç olursa olsun ara beni hemen hastaneye geliceksiniz demişti düşün artık ne kadar şiştiğimi :))) 52 kilo ile başladım tedaviye şişliklerden 56 kiloyum şimdi (( sen doktorlara güven yapmak istemezlerse sakın benim gibi olsun olsun diye diretme dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun

kızlar gunaydın
bugun saat :14.00 te hastanede olacagım
transfer içün
bir golcü futbolcu ve bi voleybolcu kız istiyorum transfer olarak :):):
Ayy cok heyecanlıym

Mikrocum pazar günü bende orda olcam inşallah ama benimki 10 da seni görmeye çalışıcam canım demek yumoşlar artık hazır çok sevindim.bende dün cetrodite a başladım benim ne zaman olabilir opu tahmini?bu kısa protokol de çok kısaymış ya bitiyomu yaniii şimdi??

cnm geçmiş olsun..yeni okudum
hayırlısı olsun.inşallah atlatacaksın sıkıntısız bir şekilde..

kezbancım çok geçmiş olsun canım ara ara giriyorum atladığım bişey varsa kusura bakmayın kızlar ablam doğum yaptı 33.haftada bebek 1400gr küveze alındı şimdi de onun telaşındayım öpüyorum hepinizi gelicem ben gene...

hayirli olsun, yegenine ALLAH hayirli uzun omur versin. minicik yavru ins saglikla ciksin kuvezdenn.

Herkese selam

5 gün gecikmeyle nihayet hastalandım. İkinci kez bu kadar gecikiyorum. Evlendiğim ilk ayların birinde tam 10 gün gecikmiştim. 1-2 gün bile geciksem dengem şaşıyor, böyle olunca sersem gibi oluyorum. Neyse bu kez çok bekletmedi.

Canım hayırlı olsun. İnş. en kısa zamanda sağlığına kavuşup çıkar küvözden.

nurme'nin ve medical'in test günü 11 şubat

micro'nun test günü 17 şubat

happy canım evet bitiyor :) cetrotide başladıysan opu yakındır. Yarın belli olur gibime geliyor.

Canım hayırlı olsun. İnş. en kısa zamanda sağlığına kavuşup çıkar küvözden.

saol bitanem darısı başımıza inşallah.seninde gözün aydın sonunda adet olmuşsun baya rahatlamışsındır sende tedaviye adım adım yaklaşıyorsun.ben inan hiç anlamadım çok kısaymış bu yahu hayırlısı inşallah canım bende daha zaman var diye rahat takılıyodum şimdi heyecan yapmaya başladım napcam ben şimdi diye:))

Hem de ne rahatladım canım.
Evet kısada bir şey anlamadan hop bitiveriyor

ay canım deme öyle bak şimdi heyecan yaptım daha transfer günüm belli değilki inş..5.güne giderler inş..döllenirler

İnş. önce sağlıkla döllenecekler sonra da 5.güne gidecekler :)
Transferin ne zaman olursa olsun test tarihin 17 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…