kızlar gunaydın
bugun saat :14.00 te hastanede olacagım
transfer içün
bir golcü futbolcu ve bi voleybolcu kız istiyorum transfer olarak :):):
Ayy cok heyecanlıym
kızlar gunaydın
transfer içün
Ayy cok heyecanlıym
kezbancım çok geçmiş olsun canım ara ara giriyorum atladığım bişey varsa kusura bakmayın kızlar ablam doğum yaptı 33.haftada bebek 1400gr küveze alındı şimdi de onun telaşındayım öpüyorum hepinizi gelicem ben gene...
kezbancım çok geçmiş olsun canım ara ara giriyorum atladığım bişey varsa kusura bakmayın kızlar ablam doğum yaptı 33.haftada bebek 1400gr küveze alındı şimdi de onun telaşındayım öpüyorum hepinizi gelicem ben gene...
Canım hayırlı olsun. İnş. en kısa zamanda sağlığına kavuşup çıkar küvözden.
hayirli olsun, yegenine ALLAH hayirli uzun omur versin. minicik yavru ins saglikla ciksin kuvezdenn.
saol bitanem darısı başımıza inşallah.seninde gözün aydın sonunda adet olmuşsun baya rahatlamışsındır sende tedaviye adım adım yaklaşıyorsun.ben inan hiç anlamadım çok kısaymış bu yahu hayırlısı inşallah canım bende daha zaman var diye rahat takılıyodum şimdi heyecan yapmaya başladım napcam ben şimdi diye:))
hayırlı olsun bol bol saglıklı embriyoların olur inş cnm rabbim mutlu sonla bitirmeyi evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inş canım
amin canım inş....
kızlar gunaydın
transfer içün
Ayy cok heyecanlıym
hadi hayırlı olsun canım yavrularını sıkıca kucakla sakın bırakma rabbim yardımcın olsun inş...onlarda seni bırakmıycaklar :)))))
Mikrocum pazar günü bende orda olcam inşallah ama benimki 10 da seni görmeye çalışıcam canım demek yumoşlar artık hazır çok sevindim.bende dün cetrodite a başladım benim ne zaman olabilir opu tahmini?bu kısa protokol de çok kısaymış ya bitiyomu yaniii şimdi??
canım ben büyük ihtimal o saatlerde daha hastanede olurum inş.görüşürüz .ben cetrodite 3 gün vurdum belki iki güne kadar da senin opun olur canım . evet ya sanki çabucak bitti
canım gözünüz aydın inş. bir an önce çıkar küvezden bebiş rabbim yardımcınız oldun inş...
Herkese selam
5 gün gecikmeyle nihayet hastalandım. İkinci kez bu kadar gecikiyorum. Evlendiğim ilk ayların birinde tam 10 gün gecikmiştim. 1-2 gün bile geciksem dengem şaşıyor, böyle olunca sersem gibi oluyorum. Neyse bu kez çok bekletmedi.
hadi gözünaydın canım beklenen misafir gelmiş :))))))
nurme'nin ve medical'in test günü 11 şubat
micro'nun test günü 17 şubat
happy canım evet bitiyor :) cetrotide başladıysan opu yakındır. Yarın belli olur gibime geliyor.
ay canım deme öyle bak şimdi heyecan yaptım daha transfer günüm belli değilki inş..5.güne giderler inş..döllenirler
ay canım deme öyle bak şimdi heyecan yaptım daha transfer günüm belli değilki inş..5.güne giderler inş..döllenirler
mikro naber?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?