Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikrom canım benim inşallah en kısa zaman da bebeklerini önce göbişine sonrada kucağına alırsın senin gibi tatlı güzel bo kızın yakışıklıda bo oglun olur i şallah

canım seni en başından tuz konusunda falan uyarmadılarmı,mustafa bey bana kesinlikle tuzu yasaklamıştı tedavide.tuz su tutar ohss olursun demişti...allahın izniyle az kaldı şu embriyolar bi oluşsun sen turp gibi olucaksın inşallah.eğer doktorların kafasında en ufak bi soru işareti hissedersen bu durum yüzündne transfer etmek istemezlerse mutlaka bekle derim ben.

mikrom canım benim inşallah en kısa zaman da bebeklerini önce göbişine sonrada kucağına alırsın senin gibi tatlı güzel bo kızın yakışıklıda bo oglun olur i şallah

ay canımmm ya inş.. allah razı olsun senden en kısa zamanda inş.seninde burdaki herkesin göbişi bebekle dolar tatlımmmm

Geleyim yardıma
Evin işi hiç bitmez canım emin ol Gerçi sen benden daha iyi biliyorsundur

canım benim eğer canım istemezse varya kolumu kıpırdatmam ne zaman canım istedi o zaman

Kızlar ben kaçıyorum.
Mikrom güzelce yap iğneni :)
Kezban sakın canını sıkma. İnş. iyi olacak herşey.
Nurme ve medical yavrularınızı alıp gelin inş.
Öpüyorum sizi hayırlı geceler

saat 23 :50 itibariyle çatlatma iğnemi yapıyorum ve pazar 8:15 te hastanede olucam opu için :)))

dualarınızı bekliyorum

hayırlı olsun bol bol saglıklı embriyoların olur inş cnm rabbim mutlu sonla bitirmeyi evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inş canım

inanırmısın hiçbirşey hissetmiyorum neden hiç bilemiyorum
inşallah hayra alamettir sende bana dua et olurmu mikrom
sabah arayacaklar kaçta gideceğimi herkeste öylemi oldu acaba
bilgin varmı

stressiz olman avantaj sana canım kafan rahat olunca stresde olmuyo rabbim bebişlerini sana tutundursun inş cnm

çok geçmiş olsun cnm çektiklerinin mükafatı olarak inş rabbim bebişlerini sana bağışlar

2 gün girmedim ne kadar birikmiş geçmişi bitirene kadar gözüm çıkacaktı--kızlar ya memorialde kesin 1 tanemi transfer ediyolar ya ben 2 yada 3 isityorum yapmazlarmı 1 taze 1 dondurik denedik bu 3 deneme olacak

Son düzenleme:
2 gün girmedim ne kadar birikmiş geçmişi bitirene kadar gözüm çıkacaktı--kızlar ya memorialde kesin 1 tanemi transfer ediyolar ya ben 2 yada 3 isityorum yapmazlarmı 1 taze 1 dondurik denedik bu 3 deneme olacak

3. denemede zaten 2 yada 3 hakkın senin.memorilada veriyor.

Bir kaç gündür giremedim. Umarım her şey yolundadır. Rabbim her kesin yardımcısı olsun.

Kızlar kim biliyor rahim filmi çekildikten ne kadar sonra tedaviye başlanıla bilir ??????

rahim filminin bi sakıncası yok tedaviye bi sonraki adette başlarsın bence tüplerde yada rahimde bi sorun çıktıysa histeroskopi yada laporoskopi yaparlar.onlarsa bisey çıkmayınca bi sonraki adette tüpe başlarlar sorun varsa 3ay bekler tüpbebek tedavisine başlamak iCin.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…