bismillahirrahmanirrahiym arapcası canım harekeleriyle .yazılcak küçük yazın a dosyakağıdına sığıyor...bence yazınn
Yarın sakın bir iş yapma, dinlen iyice
ooffff evimi bir görsen varya
mikrooom...
pek iyi değilim aşırı şişim agrımda iyice hiç geçmiyo midwm çok fena bulanıyo dr istirahat et hiç iş uapma dedi.oturup kalkamıyorum bile.bu akşam başladım cetrotide 5 kadr büyük ama okadar çok küçük varki.yarın mustafa bey görcekmiş ohss yi baya bi siddetli geçircem galiba.idrarımı bile çok zor yapıyorum.canım benim sizin iyi haberlerinizi duyinca çok mutlu oluyorum.umutlanıyorum.
mikrom canım benim inşallah en kısa zaman da bebeklerini önce göbişine sonrada kucağına alırsın senin gibi tatlı güzel bo kızın yakışıklıda bo oglun olur i şallah
Geleyim yardıma
Evin işi hiç bitmez canım emin olGerçi sen benden daha iyi biliyorsundur
Mikrom hazırla iğneleri
Kızlar ben kaçıyorum.
Mikrom güzelce yap iğneni :)
Kezban sakın canını sıkma. İnş. iyi olacak herşey.
Nurme ve medical yavrularınızı alıp gelin inş.
Öpüyorum sizi hayırlı geceler
saat 23 :50 itibariyle çatlatma iğnemi yapıyorum ve pazar 8:15 te hastanede olucam opu için :)))
dualarınızı bekliyorum
inanırmısın hiçbirşey hissetmiyorum neden hiç bilemiyorum
inşallah hayra alamettir sende bana dua et olurmu mikrom
sabah arayacaklar kaçta gideceğimi herkeste öylemi oldu acaba
bilgin varmı
mikrooom...
pek iyi değilim aşırı şişim agrımda iyice hiç geçmiyo midwm çok fena bulanıyo dr istirahat et hiç iş uapma dedi.oturup kalkamıyorum bile.bu akşam başladım cetrotide 5 kadr büyük ama okadar çok küçük varki.yarın mustafa bey görcekmiş ohss yi baya bi siddetli geçircem galiba.idrarımı bile çok zor yapıyorum.canım benim sizin iyi haberlerinizi duyinca çok mutlu oluyorum.umutlanıyorum.
kızlar ya memorialde kesin 1 tanemi transfer ediyolar ya ben 2 yada 3 isityorum yapmazlarmı 1 taze 1 dondurik denedik bu 3 deneme olacak
2 gün girmedim ne kadar birikmiş geçmişi bitirene kadar gözüm çıkacaktı--kızlar ya memorialde kesin 1 tanemi transfer ediyolar ya ben 2 yada 3 isityorum yapmazlarmı 1 taze 1 dondurik denedik bu 3 deneme olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?