Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gözdemmm
hayırlsıı canım bende heyecanlandım
ben şimdiden herşey için heyecanlanıyorum inşallah bütün tahlillerim güzel çıkar ne çok tahlil yaptırıyoruz
Ağustos ayına kadar herşey yolunda gider ve biraz da kilo veririm

nur hn bana folikasit dedi eczanedenmi alıyorum ismi varmı? siz kullanıyormusunuz kızlar?

evet canım eczaneye gidip folbiol almak istiyorum de. günde birkez ve tercihen yatmadan önce kullanman gerekiyor .( iştah açıcı özelliği varmış bu süreyi uykuda geçirmemiz için yatmadan önce kullanmamızı öneriyorlar)

hımm anladım canım bu folbiol bitkiselmi oluyor?
iştah açıcı olmasıda eyvah yani benim için zaten iştahımı bastırıp kilo vermeye çalışıyorum Nur hn biraz daha kilo ver dedi

Canım gene dağıttın kara bulutlarımı Allahım bebeğini sana bağışlasın....

Canım çok sağol.. Umarım Allah kolaylık ve sabrını verir.. Merdivenleri çıkıyım o vakit yavaş yavaş...Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum...

baharnaz ve gözdem hangi doktoru öneriyosunuz semra hanım birebir ilgilenbiliyormu ücret konusundada bilgi verebilirmisiniz.
GÖZDEMMMMM ilk deneyişinmi çok zor bir süreçmi inan çok korkuyorum bende sağlıkçıyım ama inan tüp bebek tedavisi konusunda pek bilgim yok dokturuma kalsa doğal yollarla olur diyor ama 1 senedir olmuyor bu arada sadece bir aşılama denedim oda benim isteğimle yaş 30 olunca işin ciddiyetini anladım inşallah herkese allah hayırlısıyla bir bebiş verir
BAHARNAZ senin problemin neydi ve kaç yaşındasın?ben multikist overim yumurtalarım biraz tembelmiş:))inşallah istediğin gibi olur herşey

Canım en zor olanı yaptırmaya karar vermek..Bende bir yıl bekledim ha oldu ha olucak diye.. Şimdi bakıyorum da çok yorulmuşum.. Tedavi kısa sürüyo..Benim ilaçlarım 7 günde bitti.. 8. gün çatlatma iğnemi oldum.. İki gün sonra toplama oldu. Yarın transferim var.. Bütün bu süreç 14 gün oldu..Semra Hanım birebir ilgilenmio..Ama doktorların hepsi mükemmel.. Benim ilk denemem başka merkezleri bilmem ama ben ilgiden çok hoşnut kaldım..Doktorum Hale Hanım ve çok memnunum...1900 euro hastane, 1000 tl civarı ilaçlarım tuttu..

canım yaşım 37 bu bile bir etken :) drum nur hn ve çok tatlı huzur ve güven verdi hem bana hem eşime ve bu işi çok önemsiyorlar. Ayrıca ekip olarak çalışıyorlar yani hep aynı drla karşılaşmayabilirmişsin bu açıklamayıda yaptılar. Bu durumdan rahatsız olmadık biz. Bugüne kadar bazıları sebepsiz dedi bazıları eşimde problem olduğunu söylediler bugüne kadar böyleydi canım.
Bence anne olmak için geç kalma ve ideal yaştasın yaş ilerleyince o kadar çok şey önplana çıkıyorki. Sana tavsiyem imkanın varsa randevu alıp eşinle ve elinizdeki sonuçlarla görüşmeye gitmen. Kafanı rahatlatmış olursun canım.
( Benim elimde HSG raporum , hormon tahlili simir testim vardı birde spermiyogram) Çok detaylı muayene etti ve sohbet ettik drla. Eşimin ve benim yaptırmam gereken tahlilleri verdi Bunları tamamlayıp tekrar gidicez. HSG filminide görmek istediğini söyledi. Onuda götürcem ? işaretli bir madde vardı raporumda o yüzden filmi görmek istediğini söyledi muayenede birşey göremedim ama filmi görmek istiyorum dedi. İnşallah ciddi birşey yoktur
Hepimiz için hayırlısı

selamlar kızlar..
gözdem; transferin hayırlı olsun...
inşaallah sıkıca tutunur bebişin sana...
Allah yardımcın olsun...

canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
benim dok. da nur hanım tavsiye ederim...
semra hanımın galiba muayenesi 300tl...1900 euro+ilaç masrafı tutuyor...
çok zor bir süreç değil...
içini rahat tut sonunun güzel olacağını düşündüğün zaman hiç zor gelmiyor...

kızlar bugün kan tahlilerimi verdim ve Glikoz yüklemesi yapıldı haftaya sonuçlar inşallah temiz ve güzel çıkar ben bu kadar pozitifken şuan bulantım var glikozdan kaynaklı sanırım

gozdemmmmmmhayirlisiyla al gel bebisini insallah birdaha hic ayrilmazsiniz...dualarim seninle...

delimai1sen nasilsin az kaldi sonucuna...sikayetin yoktur insallah...

baharnazhayirli olsun sende yavas yavas hazirliklara basliyorsun..insallah tahlillerin temiz cikar...glikoz tahlil yaptirman iyi olmus..kilo sorunun ondanda kaynaklaniyor olabilir...bendede seker vardi...ilac destegi.diet ve sporla 15 kilo verdim...kilo yumurta gelisiminde kalitesinde onemli...bol bol yuruyus yap..ozelliklede plates yap derim...tedavi oncesi ne kadar kilo verebilirsen kar...
bulantin yuklemeden dolayidir..limon ye..gecer insallah,..

Bende başladım hazırlıklara canım. Daha önce şeker hapı kullandım ve normale dönünce bırakmıştım ailemdede şeker öyküsü çok var o yüzden dr istedi. Bende 8 aydan beri diyetsiyen eşliğinde kilo vermeye devam ediyorum tabi yaş gereği çok hızlı veremiyorum yürüyüş ve fitnes yapıyorum ( fitnesi internette leslie sansone diye bir program var ordan bir arkadaş indirdi 10 cdlik değişik sürelerde) yoga yapmak için kaynak ne olmalı tam bilmiyorum sadece hep duyuyorum canım bilgin varsa paylaşırmısın
ağustosa kadar hızlandırsam iyi olcak ama nasıl?

:)) hay Allah yoga yazmışım afedersin canım ya beynim şekerlide kaydirigubbakcemile3
Plates için ne almalıyım nasıl yapmalıyım cdsi varmı?

canım sağol iyi gibi bi şikayetim yok bekliyorum..
dayanamadım bi test yaptım tek çizgi çıktı..
umutluyum ama.
hayırlsı artık..

canim bende 15 kiloyu 18 ayda falan verdim...saglikli olanida bu zaten..yavas vermek..
plates hakkinda bilgi burdan yazmam pek dogru olmaz sanirim..ozeline msj atarim...yoga demisken aklinizda bulunsun..memorialda tupbebek merkezinde gebe kalanlara,ucretsiz yoga, bebek bakimi kursu veriyorlar...1-2 ay suruyor..ben yoga ya 1 kere gidebildim..birdaha agrilarimdan dolayi doktorum yasakladi gidemedim...ilerisi icin aklinizda bulunsun istedimboshayallersmile

canım sağol iyi gibi bi şikayetim yok bekliyorum..
dayanamadım bi test yaptım tek çizgi çıktı..
umutluyum ama.
hayırlsı artık..

canim test icin cok erken...idrar testi yapip kendinizi bebisinizi uzmeyin...ben gebeligimin 2.ayinda yaptim (merak icin)silik cikmisti..sabirla gununu bekle...hakkinda hayirlisi insallah hamileyim mujdesini aliriz senden..haber vermeyi unutma..bende umutla sonucunu bekliyorum...dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…