nur hn bana folikasit dedi eczanedenmi alıyorum ismi varmı? siz kullanıyormusunuz kızlar?
evet canım eczaneye gidip folbiol almak istiyorum de. günde birkez ve tercihen yatmadan önce kullanman gerekiyor .( iştah açıcı özelliği varmış bu süreyi uykuda geçirmemiz için yatmadan önce kullanmamızı öneriyorlar)
iyiyiz cok sukur...evet hersey yolunda simdilik..insallah boyle devam eder ...1 gun kalmis..hayirlisiyla gobusune al gel bebisini...birdaha ayrilmayin insallah...hayir canim...transferde birsey hissetmiyorsun...ultrasonda muayne oluyor gibi dusun...agrisiz..bebisini usg de yerlestirilirken goruyorsun..elinede resmini veriyorlar...gaz sancin olacak..gaz yapici yiyeceklerden uzak dur..evde ufak ufak dolas..yataga baglanip kalma...bol kayisi ye..yumurta toplama agrilarindir var olan,onlarda gun gun azalcak...
transfer oncesi cok cok dolu girme...bekleme suresinde icecegin su mesaneni doldurur..ona gore hemsireler biraz daha su ic ,yada bosalt biraz derlerse yarimda olsa bosalt..transfere rahat gir..cikista ilk yarim saat kalkma yat...ben 1 saat dolmadan wc ye kalktim sonrada giyinip ciktim...transfer sonrasi ilk 72 saat onemli diyorlar...sonra ufak ufak ev islerini yap,kitap oku,film izle,surekli yatip kendini dinleme...merdiven cikmanda bi sakinca olcagini dusunmuyorum..agir agir cikarsin...12 gun bol sabir,umut,dua..insallah emeklerinin karsiligini alirsin...
canim benim ne desem bos...Allahim sana esine saglik omur kazanc versin...insallah mucizen kendiliginden gelir...
hayırlı olsun canım şimdiden . inşallah bebişlerin seninle beraber olur yarın eve döndüğünde :)
transfer işleminde korkulacak hiçbirşey yok canım saniyelik birişlem ve hiçbirşey hissetmiyorsun. 1 saat öncesinden başlayarak 7-8 bardak su içmen isteniyor ama sen okadar zorlama bence kendini . ben söylenene uyup dişimi sıkarken hemşire muayne edip çok dolu yarısını boşaltın dedi o işkenceyide boşuna çekmiş oldum .transferden 45 dk sonra sürgüye yaptım idrarımı ayağa kalkmak istemedim. sonra 2 saat daha yattım ve hastaneden ayrıldım . iğne vurulmaya hergün kendim gittim benimde evim 3. katta ve yürüme mesafemde baya vardı . şimdi düşünüyorumda iğne vurulmak içinde dışarıya çıkmasaydım çok bunalırdım . sen eve hemşire ayarlamışsın ama baktın çok bunalıyosun 2-3 gün sonra kendinde gidebilirsin. hastanede hemşireler seninle konuşacaktır zaten . bana yürümenizde araba ve uçak yolculuğu yapmanızda bir sakınca yok sadece strese girmemelisiniz sürekli yatmanız size strese sokacaktır çıkıp dolaşın gezin dediler bende öyle yaptım ama sen için nasıl rahat edecekse öyle davran kendini fazla bunaltmadan. rabbim yardımcın olsun şimdiden
kızlar sonucum negatif...................hemde hiç tutunmaya bile çalışmammışlar.........0 çıktı...................
nasip..............
baharnaz ve gözdem hangi doktoru öneriyosunuz semra hanım birebir ilgilenbiliyormu ücret konusundada bilgi verebilirmisiniz.
GÖZDEMMMMM ilk deneyişinmi çok zor bir süreçmi inan çok korkuyorum bende sağlıkçıyım ama inan tüp bebek tedavisi konusunda pek bilgim yok dokturuma kalsa doğal yollarla olur diyor ama 1 senedir olmuyor bu arada sadece bir aşılama denedim oda benim isteğimle yaş 30 olunca işin ciddiyetini anladım inşallah herkese allah hayırlısıyla bir bebiş verir
BAHARNAZ senin problemin neydi ve kaç yaşındasın?ben multikist overim yumurtalarım biraz tembelmiş:))inşallah istediğin gibi olur herşey
baharnaz ve gözdem hangi doktoru öneriyosunuz semra hanım birebir ilgilenbiliyormu ücret konusundada bilgi verebilirmisiniz.
GÖZDEMMMMM ilk deneyişinmi çok zor bir süreçmi inan çok korkuyorum bende sağlıkçıyım ama inan tüp bebek tedavisi konusunda pek bilgim yok dokturuma kalsa doğal yollarla olur diyor ama 1 senedir olmuyor bu arada sadece bir aşılama denedim oda benim isteğimle yaş 30 olunca işin ciddiyetini anladım inşallah herkese allah hayırlısıyla bir bebiş verir
BAHARNAZ senin problemin neydi ve kaç yaşındasın?ben multikist overim yumurtalarım biraz tembelmiş:))inşallah istediğin gibi olur herşey
selamlar kızlar..
gözdem; transferin hayırlı olsun...
inşaallah sıkıca tutunur bebişin sana...
Allah yardımcın olsun...
Kızlar emanetimi almaya gidiyorum.. Bi kaç gün görüşemeyebiliriz.. Allaha emanet olun.....Hepinizi öpüyorum................
gozdemmmmmmhayirlisiyla al gel bebisini insallah birdaha hic ayrilmazsiniz...dualarim seninle...
delimai1sen nasilsin az kaldi sonucuna...sikayetin yoktur insallah...
baharnazhayirli olsun sende yavas yavas hazirliklara basliyorsun..insallah tahlillerin temiz cikar...glikoz tahlil yaptirman iyi olmus..kilo sorunun ondanda kaynaklaniyor olabilir...bendede seker vardi...ilac destegi.diet ve sporla 15 kilo verdim...kilo yumurta gelisiminde kalitesinde onemli...bol bol yuruyus yap..ozelliklede plates yap derim...tedavi oncesi ne kadar kilo verebilirsen kar...
bulantin yuklemeden dolayidir..limon ye..gecer insallah,..
gozdemmmmmmhayirlisiyla al gel bebisini insallah birdaha hic ayrilmazsiniz...dualarim seninle...
delimai1sen nasilsin az kaldi sonucuna...sikayetin yoktur insallah...
baharnazhayirli olsun sende yavas yavas hazirliklara basliyorsun..insallah tahlillerin temiz cikar...glikoz tahlil yaptirman iyi olmus..kilo sorunun ondanda kaynaklaniyor olabilir...bendede seker vardi...ilac destegi.diet ve sporla 15 kilo verdim...kilo yumurta gelisiminde kalitesinde onemli...bol bol yuruyus yap..ozelliklede plates yap derim...tedavi oncesi ne kadar kilo verebilirsen kar...
bulantin yuklemeden dolayidir..limon ye..gecer insallah,..
Bende başladım hazırlıklara canım. Daha önce şeker hapı kullandım ve normale dönünce bırakmıştım ailemdede şeker öyküsü çok var o yüzden dr istedi. Bende 8 aydan beri diyetsiyen eşliğinde kilo vermeye devam ediyorum tabi yaş gereği çok hızlı veremiyorum yürüyüş ve fitnes yapıyorum ( fitnesi internette leslie sansone diye bir program var ordan bir arkadaş indirdi 10 cdlik değişik sürelerde) yoga yapmak için kaynak ne olmalı tam bilmiyorum sadece hep duyuyorum canım bilgin varsa paylaşırmısın
ağustosa kadar hızlandırsam iyi olcak ama nasıl?
canım sağol iyi gibi bi şikayetim yok bekliyorum..
dayanamadım bi test yaptım tek çizgi çıktı..
umutluyum ama.
hayırlsı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?