- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canım eşim geldi dışardan çay ister ben kaçıyım gelirim yine tmm
iştemisin canım
evet canım bugün mesaideyim biraz iş birikmişti azaltıyım diyorum izin falanda kullanıcam ya dahada birikmesin..
Allah kolaylık versin canım.
sümeyyecim merhaba sende yoksun epeydir nasılsın?
sagol mikrocum aynen öyle cnm bnm..üstüste..adet sanılarımda başladı ufaktan..canım geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın zaten bir yatmaya gör herşey üstüste gelir((
Çok geçmiş olsun
Dikişlerin ağrıyor mu?
saol canım hepimize inşallah..
mikrocum maşallah çok güzel sayıya takılma diyorlar sayı güzel demekki yani yeterince var önemli olan olgunluğu ama insan ilk sayıya takılıyo.sekreterinde transferi olmuştur.Darisı başımıza
bazı arkadaşlar bayadır yoklar mikro farkındamısın tatil diyemi acaba,Aysun,meryem kim yok başkaaa???
Size de merhaba. ElhamduLillah iyiyim. Şimdi bir kaç günlük Baküdeyim. Nette problem var, dönünce yine giremiycem büyük ihtimal. Her kese başarılar dilerim.
sagol mikrocum aynen öyle cnm bnm..üstüste..adet sanılarımda başladı ufaktan..
cnm sadece sol taraftaki hapsırdıkça arıyor.oradaki kesi biraz daha büyük miyom çıkarıldıgı için.diğerleri iyiler elhamdülillah
İnşeAllah bir sorun çıkmazsa sanırım şubat sonu tedaviye başlıycağız. Çok heyecanlıAh bu sayı mevzusu yok mu bu sayı
Akasyam
Hoş geldin Sümeyye. Tedavi ile ilgili bir gelişme var mı?
İnşeAllah bir sorun çıkmazsa sanırım şubat sonu tedaviye başlıycağız. Çok heyecanlıbu ay adetim 3 gün de öne atdı. Tedaviye 3 gün daha yaklaşdım. Bakalım hayırlısı. Bu kadar çabuk beklemiyordum
evet canım bugün mesaideyim biraz iş birikmişti azaltıyım diyorum izin falanda kullanıcam ya dahada birikmesin..
saol canım hepimize inşallah..
mikrocum maşallah çok güzel sayıya takılma diyorlar sayı güzel demekki yani yeterince var önemli olan olgunluğu ama insan ilk sayıya takılıyo.sekreterinde transferi olmuştur.Darisı başımıza
bazı arkadaşlar bayadır yoklar mikro farkındamısın tatil diyemi acaba,Aysun,meryem kim yok başkaaa???
İnşeAllah bir sorun çıkmazsa sanırım şubat sonu tedaviye başlıycağız. Çok heyecanlıbu ay adetim 3 gün de öne atdı. Tedaviye 3 gün daha yaklaşdım. Bakalım hayırlısı. Bu kadar çabuk beklemiyordum
mikrocum çatlatmanın ikisinide yaptınmı canım?
slm arkadaslar benimde tedavinin yolu az çok belli oldu.laporaskopi olucam tanısal.bakalım.ayrıca aMH sonucumda belli oldu 0,72 çok iç açıcı değil sanırım.laparoskopi için gün alıcaz haber bekliyoz ona göre izin ayarlıcam hem çalışıyo olamak hem şehirdışından geliyo olmak yoruyo...
okudugum kadarıyla mikro yarın opu n varmış hadi hayırlısı hayırlı haberlerle dön inşalllah
bide arkadaşlar bişey sorucam laparoskopi olan varmı aranızda ameliyatat semra hanım gidiyo dimi???????????
slm arkadaslar benimde tedavinin yolu az çok belli oldu.laporaskopi olucam tanısal.bakalım.ayrıca aMH sonucumda belli oldu 0,72 çok iç açıcı değil sanırım.laparoskopi için gün alıcaz haber bekliyoz ona göre izin ayarlıcam hem çalışıyo olamak hem şehirdışından geliyo olmak yoruyo...
okudugum kadarıyla mikro yarın opu n varmış hadi hayırlısı hayırlı haberlerle dön inşalllah
bide arkadaşlar bişey sorucam laparoskopi olan varmı aranızda ameliyatat semra hanım gidiyo dimi???????????
hoşgeldinnnnnnnnnnn
Hoş bulduk mikrom
Güya iş yapacaktım, ağrıdan oturdum kaldım. Yemeğim var neyse ki :)
Dün iş yaparken bayağı koşturdum, aklıma happy'nin dediği geldi. Bol bol zıpla demişti :) Sanırım hastalanmama etkisi büyük oldu.
öylemi dedi sana ben kaçırmışım allah sizin iyiliğinizi versin .bende hiçbirşey yapmadım oturuyorum öyle arada uzanıyorum birazcıcık bende de var ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?