Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın zaten bir yatmaya gör herşey üstüste gelir((
sagol mikrocum aynen öyle cnm bnm..üstüste..adet sanılarımda başladı ufaktan..

Çok geçmiş olsun
Dikişlerin ağrıyor mu?

cnm sadece sol taraftaki hapsırdıkça arıyor.oradaki kesi biraz daha büyük miyom çıkarıldıgı için.diğerleri iyiler elhamdülillah

Ah bu sayı mevzusu yok mu bu sayı
Akasyam

bazı arkadaşlar bayadır yoklar mikro farkındamısın tatil diyemi acaba,Aysun,meryem kim yok başkaaa???

Canım Aysun Ankara'da tatil dolayısıyla.

Size de merhaba. ElhamduLillah iyiyim. Şimdi bir kaç günlük Baküdeyim. Nette problem var, dönünce yine giremiycem büyük ihtimal. Her kese başarılar dilerim.

Hoş geldin Sümeyye. Tedavi ile ilgili bir gelişme var mı?

İyi canım maşallah

Ah bu sayı mevzusu yok mu bu sayı
Akasyam

Hoş geldin Sümeyye. Tedavi ile ilgili bir gelişme var mı?
İnşeAllah bir sorun çıkmazsa sanırım şubat sonu tedaviye başlıycağız. Çok heyecanlı bu ay adetim 3 gün de öne atdı. Tedaviye 3 gün daha yaklaşdım. Bakalım hayırlısı. Bu kadar çabuk beklemiyordum

Hadi bakalım hayırlısı. Ne güzel işte erken gelmiş

slm arkadaslar benimde tedavinin yolu az çok belli oldu.laporaskopi olucam tanısal.bakalım.ayrıca aMH sonucumda belli oldu 0,72 çok iç açıcı değil sanırım.laparoskopi için gün alıcaz haber bekliyoz ona göre izin ayarlıcam hem çalışıyo olamak hem şehirdışından geliyo olmak yoruyo...
okudugum kadarıyla mikro yarın opu n varmış hadi hayırlısı hayırlı haberlerle dön inşalllah

bide arkadaşlar bişey sorucam laparoskopi olan varmı aranızda ameliyatat semra hanım gidiyo dimi???????????

evet canım bugün mesaideyim biraz iş birikmişti azaltıyım diyorum izin falanda kullanıcam ya dahada birikmesin..

o zaman kolay gelsin canım sana :))

evet canım nurme ve medical ikisde bugün transfer olucaktı.bugün yaarın girmezler belki.canım benim içinde gerçekten sayı şu açıdan önemli olmazsa tekrar deneyebilmek için donmuşumun olması.gerçi olsun bu sefer inş..az olsun kaliteli olsun.

bazı arkadaşlar bayadır yoklar mikro farkındamısın tatil diyemi acaba,Aysun,meryem kim yok başkaaa???

evet canım ama dedim ya isimleri çabuk unutuyorum bu konuda inci daha detaylı bilgiye sahiptir eminim

hadi hayırlısı canım inş... o günlerde gelir bak bizim sona geldi bile

mikrocum çatlatmanın ikisinide yaptınmı canım?

evet canım ikisinide yaptım az öncede aradılar tekrardan kaçta yaptın gelirken aç olun takı parfüm vesaire olmasın üzerinizde diye.ben bi yerde okumuştum happy parfüm embryocukları etkiliyormuş biliyormuydun .

canım seninde tedavin hayırlı olsun inş.. sizde sorun neydiki laparoskopi önerdiler.birde kaçıncı denemen acaba.rabbim yardımcın olsun inş..

evet canım yarın opum var saol allah razı olsun

Hakkında hayırlısı olsun inş.
Laparoskopiyi tedaviden en az 2 ay önce öneriyorlar.
Julietta olmuştu, gelirse yazacaktır.

hoşgeldinnnnnnnnnnn

Hoş bulduk mikrom

Güya iş yapacaktım, ağrıdan oturdum kaldım. Yemeğim var neyse ki :)

Dün iş yaparken bayağı koşturdum, aklıma happy'nin dediği geldi. Bol bol zıpla demişti :) Sanırım hastalanmama etkisi büyük oldu.

öylemi dedi sana ben kaçırmışım allah sizin iyiliğinizi versin .bende hiçbirşey yapmadım oturuyorum öyle arada uzanıyorum birazcıcık bende de var ağrılar

öylemi dedi sana ben kaçırmışım allah sizin iyiliğinizi versin .bende hiçbirşey yapmadım oturuyorum öyle arada uzanıyorum birazcıcık bende de var ağrılar

Hee öyle demişti Bundan sonra gecikince başvuracağım yollardan biri hoplayıp zıplamak
Yapma zaten. Yumoşlara bir şey olmasın.
Biliyor musun ben çatlatma iğnesinden sonra dinlenilmesi gerektiğini bilmiyordum. Sonradan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…