Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyi canımm senden naberrr bazen yok bazen var canımm hemde ağrılarım da var çokk ayakta kalmamaya dikkat ediyorum nolur nolmaz diye sen nasılsın

canım ben şiş hissediyorum kendimi karnım büyüdü.idrarımı rahat yapamıyorum çok afedersiniz:))ama yumurtalıklarda bugün bişey hissetmiyorum cetrodite baskıladı heralde büyümemiş olabilirler zaten azdı benim inşallah iyi gidiyordur.senin kaç oldu sen son canım atlamışım orayı.

inş..göz açıp kapayana kadar geçsin o günlerr bu sefer çok yatmıycam allahın izniylee

İnş. canım inş.
İlk günler dikkat etmen yeterli. Fazla yatmamak lazım zaten kan dolaşımının olması için. Rapor alacak mısın bir kaç gün ya da izin?

İyiyim canım şükür. Sen nasılsın? Heyecanlı mısın?
Sabah 6 gibi yola düşersiniz :)

evet canım yaaa ama eşim benden daha çok heyecanlı belki ameliyat olacak ya akşamdan beri bir stres sorma gitsin dedim kendini toparla çok basit hem bu stres bizim için kötü şimdi dışarı çıktı inş..kafayı dağıtmış şekilde gelir.
pazar sabahlartı yollar boşi oluyor canım 7 gibi çıksak yeter

incicim ya bunlar raporda ıvf yazıyolarmış bi arkadaş idrar yolları falan yazdırmış hatırladınmı sen onu nasıl yazdırmış acaba rapor almam lazım benimde..

Erkekler için hastane ve doktor belli başlı stres nedeni :) Gerçi hepimiz için öyle ama tedavi için hastaneye gitmek, operasyon geçirmek gözümde hiç büyümüyor. Yeter ki yavrum gelsin sağlıkla :)
İlk tedavimde transferim iptal olduğu zaman eşim bir şeye inanılmaz sinirlenmişti. Üzüntümü unutup onu sakinleştirmek için uğraşmıştım
Bir de ameliyata giderken çok rahattım, eşim nasıl stres olmuş nasıl. Sonradan anlatıyor bana
Ah bu kocalar
Sana büyük iş düşüyor gibi görünüyor.

incicim ya bunlar raporda ıvf yazıyolarmış bi arkadaş idrar yolları falan yazdırmış hatırladınmı sen onu nasıl yazdırmış acaba rapor almam lazım benimde..

Canım doktora sor bir bakalım yazıyorlar mı. Olmadı aile hekiminden al rapor, anlayışlı bir doktorsa veriyor bir şey yazıp.

canım benim bu sefer biraz farklı oldu soldakiler sağdakilere göre daha çabuk tepki verdiler.soldakiler 19-20 mm iken sağdakiler 16-17 ama sola göre karar vericez dediler orda 3-4 tane var .sağda da var ama kaç tane net bilimiyorum. bu da benim duyduklarım sayı iki doktorada sordum boşver sayıyı diyorlar:)) sanki ben çatlatmayı yapınca biraz daha fazla ağrıdı.
büyümüştürler canım neden öyle düşünüyorsun ki

İnş. canım inş.
İlk günler dikkat etmen yeterli. Fazla yatmamak lazım zaten kan dolaşımının olması için. Rapor alacak mısın bir kaç gün ya da izin?

evet canım ilk 1 hafta izinli olucam sonra da eşim arabayla gidip gelirsin diyo yavaş yavaş bakalım

incicim nasılsın?
ne güzel regl olmuşsun ama ben ameliyattan bu yana hala olamadım 1 hafta gecikmeliyim..
hoş normaldede gecikirim ben ama..hemen olsada başlasak çalışmalara diyorum

slm kızlar nasılsınız dayımlara geldim bilgisayar bulmusken bir bakayım bizim kızlarda ne var ne yok dedim oku oku bitmedi gozlerim agrıdı goz numaram iyice artıcak ayıpta oldu misafirlige mi geldim internete mi geldim belli olmadı

canım benım biraz uğraşsaydın yaaa,arkadaşlar hep burda geldi yaptırdı deseydın ya. ama işte insana bi tutukluk geldi mi kalıyor öyle di mi? e ne yapacaksın şimdi?

olmadı canım bosverdim canım isterse baska yerle ugrasırım istemezsede tedaviye baslayacagım zaman memorialda yaptırırım artık napim stres yapmaktan kotu oluyorum dusun dusun fena oluyorum

kızlar gunaydın
bugun saat :14.00 te hastanede olacagım
transfer içün
bir golcü futbolcu ve bi voleybolcu kız istiyorum transfer olarak :):):
Ayy cok heyecanlıym

canım Allah yardımcın olsun inş hayırlı evlatların geliyor 15 dk felen kaldı galiba bebişlerine kavusmana

canım hayırlı evlat olsun inş hayırlısı ile kuvezdende cıkar ins dua edelim

canım cok sevindim sonunda beklenen misafir geldi :) hadi gozun aydın

aynen öyle canım eşim bu tarz şeylerde nedense çok stresli oluyor.varikosel ameliyatı olduğunda ya masadan kalkamazsam ya şöyle olursa ya böyle olursa kurmuştu kafasında bir sürü.tabi ben sürekli ona destek olmaya çalıştım. eşim nasılki ameliyathanenin kapısından içeri girdi benim musluklar açıldı onun yanında sıkmışım demek iyice kendimi .o içerdeyken iyiyce boşalmıştım:)))

sana katılıyorum kadınlar daha çok şeye katlanıyor.lafta onlarda katlanıyor ama en ufak şeyde hemen tırsıyorlar:)))

Hoş geldin canım
Biraz fazla gevezelik yapıyoruz
Tedaviler de ardı ardına gelince güzel oldu :)
Nasılsın? Keyfin nasıl?

incicim nasılsın?
ne güzel regl olmuşsun ama ben ameliyattan bu yana hala olamadım 1 hafta gecikmeliyim..
hoş normaldede gecikirim ben ama..hemen olsada başlasak çalışmalara diyorum

Sağ ol canım iyiyim sen nasılsın? Keyfin nasıl?
Sorma oldum sonunda :)
Ameliyat sonrası gecikme normaldir. İnş. en kısa zamanda gelir.

Hoş geldin canım
Biraz fazla gevezelik yapıyoruz
Tedaviler de ardı ardına gelince güzel oldu :)
Nasılsın? Keyfin nasıl?

evet masallah baya bir tedavimiz var inş hepsi guzel sonuclanacak bir suru bebiş gelecek cok guzel olacak cok sukur bende iyiyim tatilin tadını cıkartıcam bu hafta gecen hafta hep misafirim vardı bu haftaki hedefim hep gezmek :)

evet masallah baya bir tedavimiz var inş hepsi guzel sonuclanacak bir suru bebiş gelecek cok guzel olacak cok sukur bende iyiyim tatilin tadını cıkartıcam bu hafta gecen hafta hep misafirim vardı bu haftaki hedefim hep gezmek :)

İnş. canım.

Oh gez tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…