- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
hoşbuldukkkk canım naberrrr
İnş. önce sağlıkla döllenecekler sonra da 5.güne gidecekler :)
Transferin ne zaman olursa olsun test tarihin 17 şubat
iyi canımm senden naberrr bazen yok bazen var canımm hemde ağrılarım da var çokk ayakta kalmamaya dikkat ediyorum nolur nolmaz diye sen nasılsın
inş..göz açıp kapayana kadar geçsin o günlerr bu sefer çok yatmıycam allahın izniylee
İyiyim canım şükür. Sen nasılsın? Heyecanlı mısın?
Sabah 6 gibi yola düşersiniz :)
evet canım yaaa ama eşim benden daha çok heyecanlı belki ameliyat olacak ya akşamdan beri bir stres sorma gitsin dedim kendini toparla çok basit hem bu stres bizim için kötü şimdi dışarı çıktı inş..kafayı dağıtmış şekilde gelir.
pazar sabahlartı yollar boşi oluyor canım 7 gibi çıksak yeter
incicim ya bunlar raporda ıvf yazıyolarmış bi arkadaş idrar yolları falan yazdırmış hatırladınmı sen onu nasıl yazdırmış acaba rapor almam lazım benimde..
canım ben şiş hissediyorum kendimi karnım büyüdü.idrarımı rahat yapamıyorum çok afedersiniz:))ama yumurtalıklarda bugün bişey hissetmiyorum cetrodite baskıladı heralde büyümemiş olabilirler zaten azdı benim inşallah iyi gidiyordur.senin kaç oldu sen son canım atlamışım orayı.
İnş. canım inş.
İlk günler dikkat etmen yeterli. Fazla yatmamak lazım zaten kan dolaşımının olması için. Rapor alacak mısın bir kaç gün ya da izin?
Herkese selam
5 gün gecikmeyle nihayet hastalandım. İkinci kez bu kadar gecikiyorum. Evlendiğim ilk ayların birinde tam 10 gün gecikmiştim. 1-2 gün bile geciksem dengem şaşıyor, böyle olunca sersem gibi oluyorum. Neyse bu kez çok bekletmedi.
canım benım biraz uğraşsaydın yaaa,arkadaşlar hep burda geldi yaptırdı deseydın ya. ama işte insana bi tutukluk geldi mi kalıyor öyle di mi? e ne yapacaksın şimdi?
kızlar gunaydın
bugun saat :14.00 te hastanede olacagım
transfer içün
bir golcü futbolcu ve bi voleybolcu kız istiyorum transfer olarak :):):
Ayy cok heyecanlıym
kezbancım çok geçmiş olsun canım ara ara giriyorum atladığım bişey varsa kusura bakmayın kızlar ablam doğum yaptı 33.haftada bebek 1400gr küveze alındı şimdi de onun telaşındayım öpüyorum hepinizi gelicem ben gene...
Herkese selam
5 gün gecikmeyle nihayet hastalandım. İkinci kez bu kadar gecikiyorum. Evlendiğim ilk ayların birinde tam 10 gün gecikmiştim. 1-2 gün bile geciksem dengem şaşıyor, böyle olunca sersem gibi oluyorum. Neyse bu kez çok bekletmedi.
Erkekler için hastane ve doktor belli başlı stres nedeni :) Gerçi hepimiz için öyle ama tedavi için hastaneye gitmek, operasyon geçirmek gözümde hiç büyümüyor. Yeter ki yavrum gelsin sağlıkla :)
İlk tedavimde transferim iptal olduğu zaman eşim bir şeye inanılmaz sinirlenmişti. Üzüntümü unutup onu sakinleştirmek için uğraşmıştım
Bir de ameliyata giderken çok rahattım, eşim nasıl stres olmuş nasıl. Sonradan anlatıyor bana
Ah bu kocalar
Sana büyük iş düşüyor gibi görünüyor.
slm kızlar nasılsınız dayımlara geldim bilgisayar bulmusken bir bakayım bizim kızlarda ne var ne yok dedim oku oku bitmedi gozlerim agrıdı goz numaram iyice artıcak ayıpta oldu misafirlige mi geldim internete mi geldim belli olmadı
olmadı canım bosverdim canım isterse baska yerle ugrasırım istemezsede tedaviye baslayacagım zaman memorialda yaptırırım artık napim stres yapmaktan kotu oluyorum dusun dusun fena oluyorum
canım Allah yardımcın olsun inş hayırlı evlatların geliyor 15 dk felen kaldı galiba bebişlerine kavusmana
canım hayırlı evlat olsun inş hayırlısı ile kuvezdende cıkar ins dua edelim
canım cok sevindim sonunda beklenen misafir geldi :) hadi gozun aydın
incicim nasılsın?
ne güzel regl olmuşsun ama ben ameliyattan bu yana hala olamadım 1 hafta gecikmeliyim..
hoş normaldede gecikirim ben ama..hemen olsada başlasak çalışmalara diyorum
Hoş geldin canım
Biraz fazla gevezelik yapıyoruz
Tedaviler de ardı ardına gelince güzel oldu :)
Nasılsın? Keyfin nasıl?
senin kontrolün ne zaman
evet masallah baya bir tedavimiz var inş hepsi guzel sonuclanacak bir suru bebiş gelecek cok guzel olacak cok sukur bende iyiyim tatilin tadını cıkartıcam bu hafta gecen hafta hep misafirim vardı bu haftaki hedefim hep gezmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?