Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

candır o can .uzun zamandır bana ne duysa okuyor al şunu iç şunu ye ben okudum bunu diye inş..onun duaları yüzü hürmetine bu sefer boş dönmeyiz

Amin canım amin inş.
Biz ne kadar yıpranıyorsak bu yolda onlar da o kadar üzülüyor
Babacım diyor ki bir seferde ikiz üçüz olsun da bitsin bu dert

Kizlar gecmisi okumadim.hil bur yazdimi bilmiyorum az once beni aradi sizlere soylememi istedi.dogum sancisi baslamis hastanedeymis.dogumun baslamamasi icin ilac vermisler.simdiiyilermis.hersey yolunda.dualarinizi eksik etmeyin.saglikla gununde gelsin kuzucuklari.

kızlar ön görüşme için adetli falan olmak gerekiyomu yada belli bi günü varmı bu hafta gitmeyi düşünüyorum nur hanım ordayken başlımak bitirmek isitiyorum inş bide rahim filmim var ilk tedaviye baslarken çekindigim olur mu yoksa yeniden mi çektirmek lazım offf hem hemen baslamak isitoyorum hemde korkuyorummmmmm

aaaaa yok cnm yazmadı ben görmedim yani durmuş mu sancısı şimdi nasıllar ayy çok merak ederim şimdi rabbim yardımcıları olsun inş bebişler acele etmezler :)

Allah yardımcısı olsun. İnş. her şey yoluna girer, kuzucuklar erken gelmekten vazgeçer. Haber aldıkça yazar mısın canım.

Yok canım adetli olmana gerek yok. Bir an önce git bence. Tedaviden önce istenen testleri yaptırırsın. Rahim filmine bakarlar, beğenmezlerse yeniden isteyebilirler.

merhaba herkese
ben iki anneleri topiğinden yazıyorum. hil_bur hastanede imiş. şunu yazmış:

merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen

onun ricasını yerine getirmek istedim. iyi akşamlar.

Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler.. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız Derin ve Deniz'le.. İyi haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar bugün 13.00 transferim oldu evde yoktum yeni geldim
size haber vereyim dedim dualarınızı bekliyorum inşallah olcak

HILBUR canim ALLAH yardimcin olsun. nasil bir heyecandir
haberdar ettin sagolasin
sende ikiz bekliyorsun masaallah.

Uzun süredir foruma giremedim ama aklım hep buradaki anne adaylarında.
ALLAH hepimize yar ve yardımcı olsun inşallah.
Yeni tedavime başladım Nur Hn ile hakkımda hayırlı olsun
Bu gün 3. Gunüm mutlu ve umutluyum :)))))

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Dualarımız onlarla...

Mikrooo yarın hilbur'u görebilirsin :)

arkadaşlar bugün 13.00 transferim oldu evde yoktum yeni geldim
size haber vereyim dedim dualarınızı bekliyorum inşallah olcak

Maşallah canım İnş. sımsıkı tutunsunlar.
2 embriyo transfer edildi değil mi? Bu arada test günün 11 şubat? :)

Merhaba Puffy. Ben de seni merak ediyordum. İsmin aklıma gelmiyordu. Çok sevindim senin adına. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka. Dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…