canım seninde tedavin hayırlı olsun inş.. sizde sorun neydiki laparoskopi önerdiler.birde kaçıncı denemen acaba.rabbim yardımcın olsun inş..
evet canım yarın opum var saol allah razı olsun
Hee öyle demiştiBundan sonra gecikince başvuracağım yollardan biri hoplayıp zıplamak
Yapma zaten. Yumoşlara bir şey olmasın.
Biliyor musun ben çatlatma iğnesinden sonra dinlenilmesi gerektiğini bilmiyordum. Sonradan öğrendim.
bizde sorun çok eşimde sperm sayısı az morfıoloji bozuk ama durum çok kötü değil benimde geçen hafta cumartesi semra hanım amuayane oldum hidrosalpinkstenşüphelendi hsg çekildim onun için laparoskopi yapılacak.benim tedavi sürecim çoook uzun. bu denemem 6.cı tüp bebek olucak 4 tanesi yapıldı bi iptaloldu.
sizde sorun neydi yeni olunca pek takip edemiyom kusura bakma kacıncı denemem?
ben bir tanesinde çatlatma iğnesinde sonra bayaa bir dolaşmıştım mobilyacıları :)) sana kim dedi dinlenin diye doktormu bana kimse öyle demedi aslında
inş...son olur canım benimde farklı değil 8 .denemem olucak 2 si donmuş.bizdede erkek faktörü var. bakalım inş. fazla bekletmezler bizim afacanlarrr
Doktor söylemişti, internette de okumuştum.
Begonvil
Ne durumdasın? Transferin ne zaman?
sana bişey diyim mi bak kaçıncıyı deniyorum kimse bana böyle demedi uzanmakmı gerekir oturulabilirmi
Mikrobum bişey sorcam acaba embriyo kalitesi en iyi olduğunda da tutmama sebebi erkek faktörü olabilirmi? Meselasenin tedavilerinde embriyo kaliteli oluyormuydu?
İncicim ilaç kullanıyorum salı demişlerse transfer için bakalımne olacak
ama ama begonvilim ismime bakkkk
evet canım olabiliyor görünüşte ne kadar iyi gibi görünsede o zamanda yumurtayı çok iyi olmayan bir sperm döllemiş olabiliyor ve o da düşüğe yada tutunamamasına sebep olabiliyor
İncicim ilaç kullanıyorum salı demişlerse transfer için bakalımne olacak
Mikrobum
Sonradan düzeltmiş Begonvil.
Mikroenjeksiyonda öyle olmuyorduozaman
Mikrom yarın yanınızda biri gelecek mi yardım için?
evet canım annemide alıcam eşimde ameliyat olursa yanımda olsun diye belli değil ya olup olmayacağı
İnş. gerek kalmaz olmasına.
Anneciğin de nasıl heyecanlıdır
Mikrom biraz kalkıp evi toparlayayım bir de midemden gelen gurultuları susturayım
Akşama buluşalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?