Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım seninde tedavin hayırlı olsun inş.. sizde sorun neydiki laparoskopi önerdiler.birde kaçıncı denemen acaba.rabbim yardımcın olsun inş..

evet canım yarın opum var saol allah razı olsun

bizde sorun çok eşimde sperm sayısı az morfıoloji bozuk ama durum çok kötü değil benimde geçen hafta cumartesi semra hanım amuayane oldum hidrosalpinkstenşüphelendi hsg çekildim onun için laparoskopi yapılacak.benim tedavi sürecim çoook uzun. bu denemem 6.cı tüp bebek olucak 4 tanesi yapıldı bi iptaloldu.
sizde sorun neydi yeni olunca pek takip edemiyom kusura bakma kacıncı denemem?

ben bir tanesinde çatlatma iğnesinde sonra bayaa bir dolaşmıştım mobilyacıları :)) sana kim dedi dinlenin diye doktormu bana kimse öyle demedi aslında

inş...son olur canım benimde farklı değil 8 .denemem olucak 2 si donmuş.bizdede erkek faktörü var. bakalım inş. fazla bekletmezler bizim afacanlarrr

Doktor söylemişti, internette de okumuştum.

Mikrobum bişey sorcam acaba embriyo kalitesi en iyi olduğunda da tutmama sebebi erkek faktörü olabilirmi? Meselasenin tedavilerinde embriyo kaliteli oluyormuydu?

Mikrobum bişey sorcam acaba embriyo kalitesi en iyi olduğunda da tutmama sebebi erkek faktörü olabilirmi? Meselasenin tedavilerinde embriyo kaliteli oluyormuydu?

ama ama begonvilim ismime bakkkk
evet canım olabiliyor görünüşte ne kadar iyi gibi görünsede o zamanda yumurtayı çok iyi olmayan bir sperm döllemiş olabiliyor ve o da düşüğe yada tutunamamasına sebep olabiliyor

Mikrom biraz kalkıp evi toparlayayım bir de midemden gelen gurultuları susturayım
Akşama buluşalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…