- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Maşallah canımİnş. sımsıkı tutunsunlar.
2 embriyo transfer edildi değil mi? Bu arada test günün 11 şubat? :)
canım çok teşekkür ederim inşallah evet canım 2 tane transfer edildi test 11 şubatincim dua et bana
Merhaba Puffy. Ben de seni merak ediyordum. İsmin aklıma gelmiyordu. Çok sevindim senin adına. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka. Dualarımız seninle...
canım çok teşekkür ederim inşallah evet canım 2 tane transfer edildi test 11 şubatincim dua et bana
Hadi inş. güzelim. Etmez miyim etmez miyim...
Önce 11 şubat sonra 17 şubatta burası bayram havası yaşayacak inş.
inşallah rabbim hepimize nasip etsin hayırlı geceler eşim izin vermiyor
pc ara ara girer yazarım canım
iyi geceler kızlar, hilbur allah yardımcın olsun canım,hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşlh.bende rahim filmi çektirdim radyotomda.karnımda biraz ağrı hissettim sıvı verdiklerinde saniyelik bir acı sonra geçiyo.adet olduğumda bile daha çok acıyor.korkulacak bir şey yokmuş.korkan arkadaşlar için yazayım dedim.bende haftaya uzun protokolle başlıyorum bakalım bide uzunu deneyelim inşlh bu son olur... transferi olan arkadaşlar olmuş.onlarında güzel haberlerini alırız inşlh....
arkadaşlar bugün 13.00 transferim oldu evde yoktum yeni geldim
size haber vereyim dedim dualarınızı bekliyorum inşallah olcak
merhaba herkese
ben iki anneleri topiğinden yazıyorum. hil_bur hastanede imiş. şunu yazmış:
merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen
onun ricasını yerine getirmek istedim. iyi akşamlar.
Hala bekliyorum galiba 10.50 de alcaklarmış beni eşimin ameliyat olup olmayacagı henüz belli olmadı hilburda gayet iyi kızlar sancıları hafiflemiş çokta şen şakrak biri hepinize selamı var dualarınızı bekliyoruz annelerimizle biz buralardayız öpüyorum hepinizi
Hala bekliyorum galiba 10.50 de alcaklarmış beni eşimin ameliyat olup olmayacagı henüz belli olmadı hilburda gayet iyi kızlar sancıları hafiflemiş çokta şen şakrak biri hepinize selamı var dualarınızı bekliyoruz annelerimizle biz buralardayız öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?