Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canımm dualarım seninlee.:26::26::26::26:
inşallah atlatırsın bu durumu.bebişler biraz daha dururlar acele etmezlerr..inş..:26:

Hadi inş. güzelim. Etmez miyim etmez miyim...
Önce 11 şubat sonra 17 şubatta burası bayram havası yaşayacak inş.

inşallah rabbim hepimize nasip etsin hayırlı geceler eşim izin vermiyor
pc ara ara girer yazarım canım

iyi geceler kızlar, hilbur allah yardımcın olsun canım,hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşlh.bende rahim filmi çektirdim radyotomda.karnımda biraz ağrı hissettim sıvı verdiklerinde saniyelik bir acı sonra geçiyo.adet olduğumda bile daha çok acıyor.korkulacak bir şey yokmuş.korkan arkadaşlar için yazayım dedim.bende haftaya uzun protokolle başlıyorum bakalım bide uzunu deneyelim inşlh bu son olur... transferi olan arkadaşlar olmuş.onlarında güzel haberlerini alırız inşlh....

Son düzenleme:

Mucizecim hayırlı olsun :)
Uzun protokol tecrübelerinden faydalanırım artık :)

Hala bekliyorum galiba 10.50 de alcaklarmış beni eşimin ameliyat olup olmayacagı henüz belli olmadı hilburda gayet iyi kızlar sancıları hafiflemiş çokta şen şakrak biri hepinize selamı var dualarınızı bekliyoruz annelerimizle biz buralardayız öpüyorum hepinizi

arkadaşlar bugün 13.00 transferim oldu evde yoktum yeni geldim
size haber vereyim dedim dualarınızı bekliyorum inşallah olcak

Herkese dünaydın, hayırlı pazarlar arkadaşlar.Nurmeciğim inşallah seninde benim gibi bebeğin göbişinde kalır ve minicik yavruna kavuşursun.Dualarımızdasın.Kendine çok dikkat et.Bol bol ceviz, fındık,kuru siyah çekirdekli siyah üzüm,incir vakayısı ye.Ben hergün bu karışımı yemiştim.Çok şükür bebeğimin 12. haftası yarın bitiyor.İnşallah devamını hep birlikte görürüz.

Canım Allah yardımcın olsun.Dualarımız seninle.İnşallah bebişlerin sana kavuşmak için acele etmezler.Biraz daha o koca göbeğinde kalmayı tercih ederlerLütfen fırsat buldukça kendini iyi hissettikçe bizleri durumundan haberdar et.

Canım seninde Allah yardımcın olsun.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Sizlere dua ediyorum.Lütfen haberdar et.tüm dualar hil_butr ve seninle olsun.

bilgilendirdigin için saol rabbim yardımcıları olsun inş dualarımız üçüyle beraber

hayırlı olsun cnm inş bebişlerin hep seninle kalırlar transferin rahat gectimi

hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş herşey yolunda gider iyi olmalarına sevindim sende bizden slm söle hilalimize

Selam arkadaşlar,

Dün transfer işlemi yapılan arkadaşlar oldu mu? Hastenede karşılaşmış olabiliriz :) Bu arada, OPU'dan sonra kullanılan Rulid ve Prednol Şebnem Hemşireye bıraktım.
İçim çok garip ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyor umarım bir an önce çıkarım bu ruh halinden Hepimiz için iyisi değil hayırlısı olsun... Yeterki Rabbim Ol desin

canım nasılsın bebişler nasıl inş biraz daha dayanırlar göbişte olmaya

hayırlı olsun canım ins güzel haberlerini bekliyorz

teşekkur ederiz mikrocum inş kaliteli ve sana tutunacak bol bol yumosların olmustur dualarımız sizinle opuyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…