canim test icin cok erken...idrar testi yapip kendinizi bebisinizi uzmeyin...ben gebeligimin 2.ayinda yaptim (merak icin)silik cikmisti..sabirla gununu bekle...hakkinda hayirlisi insallah hamileyim mujdesini aliriz senden..haber vermeyi unutma..bende umutla sonucunu bekliyorum...dua ile...
kızlar ikinizede çok çok çok teşekkür ederim allah ikinizinde yardımcısı olsun inşallah GÖZDEM ve BAHARNAZ burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah memorialde karşılaiırız umarım
çok teşekkür ederim canım. rabbim hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun inşallah.
benim doktorumda nur hanımdı, bütün doktorlar iyi ama nur hanım diğerlerinden biraz daha sıcak kanlı ve güler yüzlü. tanıştığında sende çok memnun kalacaksın eminim
ben bir haftalık tatile gidiyorum...dönüşte tedavim başlıycak...accık moral depolayıp geleyim...
delimai1 canım randevumu aldım pazartesi nur hanımdan bakalım ne diyecek neler isteyecek önce regli olmam lazım ama yine çok geç olrum diye korkuyorum çünkü eşimin işine dönmesi lazım belki ilaçla başaltırlar bilmiyorum artık pazartesi herşey belli olacak ilgin için çok teşekkür ederimcanım hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
benim dok. da nur hanım tavsiye ederim...
semra hanımın galiba muayenesi 300tl...1900 euro+ilaç masrafı tutuyor...
çok zor bir süreç değil...
içini rahat tut sonunun güzel olacağını düşündüğün zaman hiç zor gelmiyor...
Merhaba Arkadaşlar,
Biz de Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."İstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.İlk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 2 aşılama 1 tüp bebek denemem başarısız oldu. Yaşım 37. Memorial da Semra ve Hale hanım ile görüştüm.Gerçekten bilgili ve tecrübeliler. Kısmet olur ise eylül ekim gibi planlıyoruz. Ben Çocuk istiyorum derneğine 1 yıllık üye oldum 150 tl ödedim. Randevumu dernek aldı. Muayeneye ücret ödemedim. Tüp bebekte 1650 eur + ilaç olacak. Bilginiz olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı ve sağlıklı bebeklerimize kavuşmak dileği ile.
delimai1 canım randevumu aldım pazartesi nur hanımdan bakalım ne diyecek neler isteyecek önce regli olmam lazım ama yine çok geç olrum diye korkuyorum çünkü eşimin işine dönmesi lazım belki ilaçla başaltırlar bilmiyorum artık pazartesi herşey belli olacak ilgin için çok teşekkür ederim
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 2 aşılama 1 tüp bebek denemem başarısız oldu. Yaşım 37. Memorial da Semra ve Hale hanım ile görüştüm.Gerçekten bilgili ve tecrübeliler. Kısmet olur ise eylül ekim gibi planlıyoruz. Ben Çocuk istiyorum derneğine 1 yıllık üye oldum 150 tl ödedim. Randevumu dernek aldı. Muayeneye ücret ödemedim. Tüp bebekte 1650 eur + ilaç olacak. Bilginiz olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı ve sağlıklı bebeklerimize kavuşmak dileği ile.
yaaa arkadaşlar tüm tetkikler hastanede yapılabiliyomu onlara ayrıca ücret ödeniyormu?soruyorum çünkübazı merkezlerde hepsi bakılmayıp başka hastanelere tetkik için gidildiğini duymuştum
Tedavin hayırlı olsun canım ben üye olmadan gittim eşimle birlikte Nur hn drum. 215 TL muyanee ücreti ödedik Çok memnun kaldık
Benim yaşımda 37 tedavi tutarı 1900 + ilaçlar dendi ( Acaba siz raporlu musunuz o yüzdenmi fiyat fark ediyor) Önemli değil ama merak ettim
İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.Bende bir aksilik çıkmazsa Ağustosta başlıyorum şimdilik tahlilerimi yaptırıyorum ve Folbiol kullanmaya başladım Sen herhangi birşey kullanıyormusun sana verdilermi? Yaşımı tutan bir arkadaş oldu o yüzden soruyorum canım Sağlıkla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?