Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sağol canım Allah razı olsun...
Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler verisn inş.
inş. senin dediğin gibidir..
bende artık test bozuk diyorum :))) teselli için...
bebişim bana süpriz yapar sana tutundum bırakmadım der..
ben de burdan size güzel haberi veririm..

Son düzenleme:
kızlar ikinizede çok çok çok teşekkür ederim allah ikinizinde yardımcısı olsun inşallah GÖZDEM ve BAHARNAZ burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah memorialde karşılaiırız umarım

kızlar ikinizede çok çok çok teşekkür ederim allah ikinizinde yardımcısı olsun inşallah GÖZDEM ve BAHARNAZ burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah memorialde karşılaiırız umarım

İnşallah canım benim tedavi sanırım ağustosta başlıycak.opuyorumnanaktan

inşşallah rabbim yüzümüzü güldürür...
inşallah nur hanım banada vesile olur senin gibi...
kalp atışlarını duydunmu acababilmiyorumkismile

nzmyhan seni uzun zamandır takip ediyorum...ne desem teselli için boş biliyorum...belki biraz toparlanmışsındır...yazılarından anladığım kadarıyla sen inançlı bir insansın...bu imtihan zor ağır bir imtihan..hepimiz umut umutsuzluk arasında mekik dokuyoruz..rabbim güç kuvvet versin yardımcımız olsun ve o minik emanetlerinden bizede nasip etsin inşallah...sakın yıkılma güçlü ol...rabbim rahmet melekleriyle göndersin şifanı :Saruboceq:

gözdemmm şu an resmen bebeğin içinde....inşallah kazı çalışmalarına başlamıştır..kaydirigubbakcemile3

gunaydinlarrrrsositososito...herkes iyidir insallah..
gozdemmmm bebisiyle dinleniyor sanirim...
delimai1 sonuc icin gun sayiyor..hayirli sonuc olsun...
pasmenika bebisini gormeye gitcekti..

ben bir haftalık tatile gidiyorum...dönüşte tedavim başlıycak...accık moral depolayıp geleyim...

hayırlı günler kızlar...
nasılsınız.. inşaallah herkes için herşey yolundadır...
gözdem bebişin inş. sana tutunmak için mücadele ediyordur...
bebek istiyoruz, pasmenika, bebişleriyle mutludurlar :))
tatile gidecek arkadaşa iyi tatiller..
tedavide olan baharnaz hadi bakalım inşaallah istediğin kiloya ulaşır bebişine kavuşursun...
ben de iyiyim hamdolsun...
şurda pazara ne kaldı hayırlısı olsun diyorum tevekkül ediyorum...

:Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar,
Biz de Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."ıstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.ılk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.

Merhaba Arkadaşlar.
Ben 2 aşılama 1 tüp bebek denemem başarısız oldu. Yaşım 37. Memorial da Semra ve Hale hanım ile görüştüm.Gerçekten bilgili ve tecrübeliler. Kısmet olur ise eylül ekim gibi planlıyoruz. Ben Çocuk istiyorum derneğine 1 yıllık üye oldum 150 tl ödedim. Randevumu dernek aldı. Muayeneye ücret ödemedim. Tüp bebekte 1650 eur + ilaç olacak. Bilginiz olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlı ve sağlıklı bebeklerimize kavuşmak dileği ile.

delimai1 canım randevumu aldım pazartesi nur hanımdan bakalım ne diyecek neler isteyecek önce regli olmam lazım ama yine çok geç olrum diye korkuyorum çünkü eşimin işine dönmesi lazım belki ilaçla başaltırlar bilmiyorum artık pazartesi herşey belli olacak ilgin için çok teşekkür ederim

hepinizin hakkında hayırlısı olsun..inşaallah güzel bi tedavi süreci olur..
herşey yolunda gider..
Allah yardımcınız olsun...

Tedavin hayırlı olsun canım ben üye olmadan gittim eşimle birlikte Nur hn drum. 215 TL muyanee ücreti ödedik Çok memnun kaldık
Benim yaşımda 37 tedavi tutarı 1900 + ilaçlar dendi ( Acaba siz raporlu musunuz o yüzdenmi fiyat fark ediyor) Önemli değil ama merak ettim

İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.Bende bir aksilik çıkmazsa Ağustosta başlıyorum şimdilik tahlilerimi yaptırıyorum ve Folbiol kullanmaya başladım Sen herhangi birşey kullanıyormusun sana verdilermi? Yaşımı tutan bir arkadaş oldu o yüzden soruyorum canım Sağlıkla kal.

yaaa arkadaşlar tüm tetkikler hastanede yapılabiliyomu onlara ayrıca ücret ödeniyormu?soruyorum çünkübazı merkezlerde hepsi bakılmayıp başka hastanelere tetkik için gidildiğini duymuştum

yaaa arkadaşlar tüm tetkikler hastanede yapılabiliyomu onlara ayrıca ücret ödeniyormu?soruyorum çünkübazı merkezlerde hepsi bakılmayıp başka hastanelere tetkik için gidildiğini duymuştum

gülcan bildiğim kadarıyla hemen hemen hepsi yapılıyor.ama onlar fiyata dahil değil.
ayrıca ödeniyor.. fiyat pahalı gelirse daha uygun yerlerde yaptırabilirsin....

evet arkadaşlar gittim bebişimin kalp atışlarını duymadım ama gördüm allaha binlercekez şükrolsun . normalde önümüzdeki hafta muayneye gitmem gerekiyordu ben sabırsızlandığım için bir hafta öne aldık. çok küçük olduğu içinde duyamadık ama gördük bebeişimizin kalbinin atışını yanıp sönen pirinç tanesi kadar birşeydi ama dünyanın engüzel mutluluğuydu. biz hepimiz inşallah yavrularımızı kucaklarımıza alırız eminim hepimiz harika ebeveynler olucaz çünkü rabbim yavrularımızı bize nasip etmeden önce nekadar değerli olduklarını anlamamızı sağladı.
buarada haftaya c.tesi tkr gidicem saat 14:30 da randevum var. nur hanım ogün hep hamileler olucak dedi benim aklımada bebek istiyoruz da olucakmı acaba o hamilelerin içinde sorusu geldi :)) nezaman karşılaşıcam ben buradan birisiyle hastanede bilmiyorumki :) inşallah seninde c.tesi günü randevun vardır cnm .
delimai1 güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla canım ...

baharnaz arkadaş çidere üye olduğu için ilk muayne ücretini ödememiş ve tüpbebek ücreti 1650 euro ya düşmüş . aynı haklara bütün hastalar sahip. çidere internetten 150 tl karşılığında üye olunabiliyor . bizde ilk muayneyi ücretli olduk ama sonrasında çidere üye olup 1900 euro yerine 1650 euro ödedik . sende benim gibi yapabilirsin üye olmak netten 5 dk nı alıyor sadece . rabbim senin ve bu süreçteki herkezin yardımcısı olsun canım ..

Baharnaz merhaba
Kusura bakma geç yanıt verdiğim için ama pasmenika gerekli bilgiyi vermiş.Benim raporum yok.Rapor almak için uğraşmak işkence gibi.
Bende senin gibi folbiol kullanıyorum.Adetin 3. günü olan tahlileri yaptırıyorum.Tahlilleri eylül veya ekim gibi götüreceğim.ışleme başlanacak. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…