baharnaz arkadaş çidere üye olduğu için ilk muayne ücretini ödememiş ve tüpbebek ücreti 1650 euro ya düşmüş . aynı haklara bütün hastalar sahip. çidere internetten 150 tl karşılığında üye olunabiliyor . bizde ilk muayneyi ücretli olduk ama sonrasında çidere üye olup 1900 euro yerine 1650 euro ödedik . sende benim gibi yapabilirsin üye olmak netten 5 dk nı alıyor sadece . rabbim senin ve bu süreçteki herkezin yardımcısı olsun canım ..
Baharnaz merhaba
Kusura bakma geç yanıt verdiğim için ama pasmenika gerekli bilgiyi vermiş.Benim raporum yok.Rapor almak için uğraşmak işkence gibi.
Bende senin gibi folbiol kullanıyorum.Adetin 3. günü olan tahlileri yaptırıyorum.Tahlilleri eylül veya ekim gibi götüreceğim.İşleme başlanacak. Hepimiz için hayırlısı olsun.
pasmenika canım bebeğinin kalp atışını görmende güzel sesini de duyarsın inşaallah...
güzel haber vermek isterdim ama olmadı negatif çıktı benim sonuç maalesef...hayırlısı artık..
gözdemmmiyi olduğuna sevindim... bol bol su iç...inşaallah sımsıkı tutunur bebişin sana...Allaha emanet olun...
benim içinde sağol canım hayırlı diyorum artık...
kaçıncı gün embriosuydu canım..........
delimai1 canim benim...hayirlisi buymus demekki...inancini,umudunu kaybetme sakin...esinin senin canin sag olsun yeterki ..tekrar denersiniz...insallah tez vakitte gelir bebisin...
canım benim ki 5. gün embriyosuydu...
sağol canım bizde öyle diyoruz hayırlısı buymus...
daha zamanı varmış diyoruz...
canımız sağolsun tabiiii:)))
yine yaparız inşaallah o zaman Rabbim verir...
öpüyorum
yojimbo hayirli olsun..merkeze guven,onlar senin icin gereken dogru olan tedaviye basliycaklardir..insallah ilk ve son denemen olur...
OZGUR1 hayirlisi olsun..insallah bu sefer kavusursun bebegine...
pasmenika cok sevindim canim...saglikla kucagina alman dilegiyle...
canim benim randevum 17 temmuz cumartesi...sonra 3 haftam kaliyor son 3 haftada her hafta cagirir o haftalar da karsilasiriz insallah...
mehtaperkan tedavin hayirli olsun...sorduklarin hakkinda pek bilgim yok yardimci olamiycam...
tupbaby hayirli olsun....insallah emeklerinin karsiligini alirsin...bol umut,dua ile...
gozdemmmmm iyi olmana sevindim...agrilarin normal...oturmaktan o kadar korkma...olacagi varsa olur...rahat ol..bebisine kendine iyi bak...
delimai1 canim benim...hayirlisi buymus demekki...inancini,umudunu kaybetme sakin...esinin senin canin sag olsun yeterki ..tekrar denersiniz...insallah tez vakitte gelir bebisin...
Ay canım tek ümidim 5. gün embiriomun olmasıydı... İnan korkudan tuvalete gidemiyorum..Kasıklarım ağrıdan ölüyo.. Adet ağrısı gibi ...Bi de hasta oldum ,boğazlarım kötü,ateşim var..çöktüm resmen.. Daha bugün 5. günüm ....Nasıl geçecek bu günler...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
kızlar merhaba, benim de cumartesi yumurta toplama oldu, yumurta sayım az ama olsun sağlıklı ve hayırlı olur inşallah, transferi bekliyoruz, bisürü iğne ve lşaçla beraber.. bize göbekten kan sulandırıcı iğne de ilave ettiler.. pıhtılaşmada sorun olduğu için.. buarada birşey soracağım; transfere kendi doktorumuz mu giriyor yoksa o gün kim görevliyse o mu? bizim doktorumuz mustafa beydi, aslında transfere de o gelsin isterim.. tedavide genelde o baktı çünkü, 2 kere de Nur hanım..
gözdemm umarım iyisindir, diğer topiğe de yazdım,az kaldı iyi haberlerini duymamıza...
mehtap; adetin 2. gününden 1 hafta önce muayene oldum ben, adetin 2. günü gidince de tedavimiz başladı.. gün aşırı, sonrada her gün çağırdılar. sabah gidince hem kan tahlili yapıyorlar hem de ultrasonla (alttan) bakıyorlar, öğleden sonra da telefonla ilacın dozunu ve bir daha koontrole ne zaman geleceğini söylüyorlar.. gayet düzenli gidiyor herşey.. raporu sormuşssun bir de.. bizim önceden bir üniversite hastanesinden raporumuz vardı, o raporla 1450 euro oludyor.. üniversite hastaneleri raporu çıkarıyor, bir kadın doğumcu yardımcı olabilir sanırım o hastanelerden.. bizönceki denemelerimizde bir tüp bebek merkezinin yardımıyla çıkarmıştık..bol şans.. umöarım yardımcı olabilmişimdir..
Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum sizlere. Doktor bey adetin 2. günü gel dedi bize adet bitene kadar muayene oluyor mu? Ya da şöyle söyleyeyim yumurta takibi göbekten ultrasonla mı alttan muayene ile mi yapılıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?