Ay canım tek ümidim 5. gün embiriomun olmasıydı... İnan korkudan tuvalete gidemiyorum..Kasıklarım ağrıdan ölüyo.. Adet ağrısı gibi ...Bi de hasta oldum ,boğazlarım kötü,ateşim var..çöktüm resmen.. Daha bugün 5. günüm ....Nasıl geçecek bu günler...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
kızlar 11e kadar mı arıyorlar transfer günü ,trasnfere gelin demek için yani? bugün 3. gün, aramadılar aslında sevindim ama 11mi en geç arama saatleri merak ettim ve sanırım öğleden sonra yapıyorlar transferi?ben biraz heyecan yaptım sanırım
canım bende ilk kez gitmiştim memorile..ilk asistanı baktı nur hanım sonra semra hanım ilgilendi ..çok iyi bir ekip ve pozitifler..zaten biraz daha kendimizi toparlayabilirsek ben memoril de düşünüyorum..canım sen birinciyi nerde yaptırmıştın..senin sorun neydi...
kızlar 11e kadar mı arıyorlar transfer günü ,trasnfere gelin demek için yani? bugün 3. gün, aramadılar aslında sevindim ama 11mi en geç arama saatleri merak ettim ve sanırım öğleden sonra yapıyorlar transferi?ben biraz heyecan yaptım sanırım
Canım gene yetiştin... Allah razı olsun..Moralimi düzelttin...Öpüyorummmgozdemmmmmmm ayni belirtiler(adet agrisi) bendede vardi ...gebeligin 3.ayina kadar surekli adet olcakmisim gibi wc de kontrol halindeydim...simdi bile ayda 1 regl donemimde ayni belirtileri yasiyorum sonra geciyor...
belirti aramak veya agrilari olumsuzluga yormak dogru degil..yari oldu...biraz daha sabir,dua..insallah guzel haberinle seviniriz...
delimai1 ,tupbaby sagolun kizlar..:1hug:
dervis hayirli olsun...insallah tutunur annesine...benim transfer 16:00 da olmustu..
nzmyhn seni gordugume sevindim..iyiyiz cok sukur,asil sen nasilsin?seni cok iyi anliyorum..bende onceki denemelerimin oldugu merkezin adini dahi gormek istemiyordum..oysa ki nasip...insallah hic ummadigin bianda melegin sana supriz yapar..inancini,umudunu asla kaybetme...nasip olurda normal dogum yaparsam sanci animda senin adina bebegini diliycem...bizleri unutmaopuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız...................ben bu aralar sizi sadece okuyorum yazmıyorum.................
sonuç günü memorıalden nasıl çıktım ve birdaha görmek istemediysem aynen bu topigin başlıgında da yaşıyorum bunu.............
ama sizi çok seviyorum..........o yüzden gidemedim...........hadi inşaallah ilk gözdenin haberiyle sevinmeye başlayıp diger kızlarla devam edicez..........
sonra bebişlerimiz gelicek...............yaşasın..............
herkese selam...uzun zamandır takip edememiştim...yeni başlayanlara hayırlı olsun,negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun...
sevincimi paylaşmak istiyorum...bu kez korktuğum gibi olmadı ilk denemede duyamadığım sesi rabbim bir yıl sonra duymayı nasib etti...cumartesi kontrolüm vardı ve bebişimizin odayı inleten bizi ağlatan kalp atışlarını duyduk..alkisalkisalkis..darısı herkesin başına
bebek istiyoruz çok az kalmış bebişine kavuşmana, sağlıkla kucağına al inşallah canım..
benim de dün transfer nasıl mı, saat kaçta mı derken transferim oldu akşamüstü,.. bugün 2. gün, dünden beri hafif ağrı ve bir kez olan çok hafif lekelenme var, bunun için 1-2 gün olabilir demişlerdi.. bu kez panik yapmamaya, sakin olmaya gayret ediyorum, bol televizyon-koltuk, kitap, gazete falan derken zaman geçiyor, sürekli yatmıyorum, çünkü o zaman hasta gibi hissediyorum , zaten gerek yok demişlerdi,sadece iş yapmıyorum çok fazla.. durum bu, iğnelere devam tabii.. sizler neler yapıyorsunuz?kendinize iyi bakın..
:1hug:canim benim iyiyiz cok sukur...sen nasilsin?
4 hafta kaldi saglikla kucagima aldigim gunleride gorurum insallah...endiseler,korkular bitmiyor.Allah yardimcimiz olsun..
evde sicaklarla cebellesiyorum:sinifsinif:h.sonu kpss sinavi var ona calismaya calisiyorum:))bakalim sonuc ne olcak...sen neler yapiyorsun...
nasipse oglum olcak canim ..darisi sizlere insallah...iyi bak kendine..
arkadaşlar tüp bebek masrafı ne kadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?