Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar 11e kadar mı arıyorlar transfer günü ,trasnfere gelin demek için yani? bugün 3. gün, aramadılar aslında sevindim ama 11mi en geç arama saatleri merak ettim ve sanırım öğleden sonra yapıyorlar transferi?ben biraz heyecan yaptım sanırım

canım benim o kadar kendini sıkma tuvaletin gelince yap...
geçmiş olsun dikkat et kendine...
inşaallah bir an önce iyileşirsin...
az kaldı hayırlısıyla güzel haber alacağız senden inşaallah...

sen ara sor hem embriyolarının durumunuda öğrenmiş olrsun...
11 de falan arıyorlar öğleden sonra oluyor..
ben kendi doktorumu istemiştim...o olmazsa hale hanımı... benim transfer günümde ikiside yoktu..aynur hanım vardı o yaptı...
kim varsa o yapıyor genelde...
bu heyecanlar güzel heyecanlar..

kızlar nasılsınız...................ben bu aralar sizi sadece okuyorum yazmıyorum.................
sonuç günü memorıalden nasıl çıktım ve birdaha görmek istemediysem aynen bu topigin başlıgında da yaşıyorum bunu.............
ama sizi çok seviyorum..........o yüzden gidemedim...........hadi inşaallah ilk gözdenin haberiyle sevinmeye başlayıp diger kızlarla devam edicez..........
sonra bebişlerimiz gelicek...............yaşasın..............

eyvahedigeldismile

gozdemmmmmmm ayni belirtiler(adet agrisi) bendede vardi ...gebeligin 3.ayina kadar surekli adet olcakmisim gibi wc de kontrol halindeydim...simdi bile ayda 1 regl donemimde ayni belirtileri yasiyorum sonra geciyor...
belirti aramak veya agrilari olumsuzluga yormak dogru degil..yari oldu...biraz daha sabir,dua..insallah guzel haberinle seviniriz...

delimai1 ,tupbaby sagolun kizlar..:1hug:

dervis hayirli olsun...insallah tutunur annesine...benim transfer 16:00 da olmustu..

nzmyhn seni gordugume sevindim..iyiyiz cok sukur,asil sen nasilsin?seni cok iyi anliyorum..bende onceki denemelerimin oldugu merkezin adini dahi gormek istemiyordum..oysa ki nasip...insallah hic ummadigin bianda melegin sana supriz yapar..inancini,umudunu asla kaybetme...nasip olurda normal dogum yaparsam sanci animda senin adina bebegini diliycem...bizleri unutmaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

merhaba kızlar.uzun zamandır yazmıyordum ama sizin gelişmelerinizi hep takip ediyordum.hepimizin duası aynı ve umarım bizim içinde o zaman artık bu zamandır.derviş transferin bugünmü yapılacak?eğer öyleyse bugün karşılaşabiliriz.benimde bugün dondurulmuşlarla 4,transferim yapılacak.transferleri öğleden sonra yapıyorlar.4,30 da orda olacakmışım.bugünkü transferleri aynur hanım yapacakmış.benim dr um güvenç beydi ama kongredeymiş.üzüldüm aslında ama vardır bir hayır diyorum artık.şu ana kadar tedavi moduna girmemiştim ama bende heyecanlanmaya başladım.aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu var tabiki.iyi haberler duymak ve vermek dileğiyle...başaracağız birgün..kaydirigubbakcemile5

Canım gene yetiştin... Allah razı olsun..Moralimi düzelttin...Öpüyorummm

canım inş. şimdi iyisindir...bende de aynı şey oldu ben negatifi aldığımdan beri daha gitmedim ama doktorum kendini iyi hissedince gel dedi görüşelim...
benim 1. de memorialdeydi o zman sanki hastane başıma yıkılmıştı herkes yabancı gelmişti..
çok kötü bi duygu ümitle gittiğin bir yerden hüsranla dönmek... ama ne yapalım nasip değilmiş...kendini özletme...
inş. güzel haberlerle sevineceğiz burada...

herkese selam...uzun zamandır takip edememiştim...yeni başlayanlara hayırlı olsun,negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun...
sevincimi paylaşmak istiyorum...bu kez korktuğum gibi olmadı ilk denemede duyamadığım sesi rabbim bir yıl sonra duymayı nasib etti...cumartesi kontrolüm vardı ve bebişimizin odayı inleten bizi ağlatan kalp atışlarını duyduk..alkisalkisalkis..darısı herkesin başına

selamlar efsa;
senin adına çok sevindim..
hayırlı olsun...
Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin inşaallah...

efsa34 gozunaydin canim...bak korktugun gibi olmadi...sevindim...saglikla kucagina alman dilegiyle...darisi isteyen herkese insallah...

bebek istiyoruz;
nasılsın canım, az kaldı doğuma değil mi?
nasıl geçiyor günler.. senin bebeğinin cinsiyeti nedir?

:1hug:canim benim iyiyiz cok sukur...sen nasilsin?
4 hafta kaldi saglikla kucagima aldigim gunleride gorurum insallah...endiseler,korkular bitmiyor.Allah yardimcimiz olsun..
evde sicaklarla cebellesiyorum:sinifsinif:h.sonu kpss sinavi var ona calismaya calisiyorum:))bakalim sonuc ne olcak...sen neler yapiyorsun...
nasipse oglum olcak canim ..darisi sizlere insallah...iyi bak kendine..

bebek istiyoruz çok az kalmış bebişine kavuşmana, sağlıkla kucağına al inşallah canım..

benim de dün transfer nasıl mı, saat kaçta mı derken transferim oldu akşamüstü,.. bugün 2. gün, dünden beri hafif ağrı ve bir kez olan çok hafif lekelenme var, bunun için 1-2 gün olabilir demişlerdi.. bu kez panik yapmamaya, sakin olmaya gayret ediyorum, bol televizyon-koltuk, kitap, gazete falan derken zaman geçiyor, sürekli yatmıyorum, çünkü o zaman hasta gibi hissediyorum , zaten gerek yok demişlerdi,sadece iş yapmıyorum çok fazla.. durum bu, iğnelere devam tabii.. sizler neler yapıyorsunuz?kendinize iyi bakın..

dervis sagol canim Aminn insallah...
hayirli olsun..insallah tutunur birakmaz annesini..dualarim seninle...
canim kan sulandirici ilac kullaniyormusun..aspirinin veya igne...benim 2.denememde hafif lekelenmem olmustu aspirini kesince durdu...evet normal.. yogunlasirsa uzun surerse doktoruna mutlaka danis...yani en guzelini yapiyorsun nasibinde varsa olur insallah...sen rahat olmaya devam et...surekli yatmak insanin psikolojisini bozuyor...sende kendine bebisine iyi bakopuyorumnanaktan

derviş uzun zamandır takip edemedim siteyi yeni gördüm ne güzel transferin bile olmuş maşallah valla , güzel hbrlerini alırız Allahın izniyle inş..kaç yumurtan geliti ve kaçı döllendi bide ricam tarnsfer işlemini hangi dr yaptı yanıtlarsan sevinirim....

hadi bakalım sayılı gün çabuk geçer.. hayırlısıyla kucağına da alırsın...havalar çok sıcak bize zor geliyor sen hamilesin daha zordur..Allah kolaylık versin canım..
Rabbim oğlunu her daim sana ve eşine bağışlasın..
derslere çalışmaya çalış bakalım.. benim eşimde çalışıyor ne olacak sonuç...Allah cümleye kolaylık versin...
ben de iyiyim evden kurtuldum geziyorum falan çok bunalmıştım...
kürler falan yapmaya başladık eşime bi faydası olacak mı bakalım...
doğal yollardan devam edicez artık...

dervis hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah...
bebek_istiyoruz senin adına çok sevindim ben de ilk çocuğumun erkek olmasını çok istiyorum,bayılıyorum bıcır bıcır küçük adamlara...son haftalarda heyecan arttıkça beklemek daha da zor
olmalı...adına karar verdiniz mi küçük beyin ?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…