Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

gunaydinlar...
herkesin MİRAÇ KANDİLİ mubarek,dualari gercek,kucaklari dolu dolu olsun insallahhh...\

efsa34 sagol canim...nasip..kiz erkek ayrimi yapmadan Allahim versinde ne verirse diyordum...ilk usg de kiz gibi dediklerinde icim kipir kipir olmustu..icten ice kiz istiyormustum..sulalenin tek kizi olarak hep bi kiz kardesim kizim olsun istegi varmis icimde..1 ay sonra doktor erkek diyince sok oldum:1shok:nasil yani eminmisiniz falan dedim iste bak pipisi...sakin kordon olmasin v.s kaydirigubbakcemile3 bu duruma alismam zaman aldi...saglikla gelsin de kiz erkek farketmiyor..
evet canim zaman yaklastikca heyecan artiyor,korkular artiyor:bbo:
isim bulamadik hala..ben Umut veya Uras diyorum esimde begenmiyor...simdilik ortak fikrimiz Tolga veya Kerem gibi..saglikla gelsin insallah...
iyi bak kendine bebisine....

sagol canim...
gez canim gez benim icinde gez..evet evde bagli kalmak bisure sonra bunaltiyor...yazin tadini cikar..bende onu sorcaktim sana...tupbebek sonrasi kendiliginden hamile kalanlar oluyor..insallah seninde oyle birsey olur..dogal kur derken neler bunlar?sana tavsiyem esin de sende gunde 2 kasik Arisutu+polen+bal karisimi kullanin birde siyah uzum cekirdeginin(ogutulmus)faydasini gorduk biz..insallah sizede iyi gelir

kür derken eşime keçiboynuzu kürü yapıyoruz(bizde sperm sayısı düşük)ayrıca dediğin gibi arısütü,polen,bal,ceviz karışımı,zetytinyağda bekletilmiş kuru incir, kuru siyah üzüm,,,vs,,,
bunları eşim yapıyor... ben henüz kendime birşey yapmaya başlamadım ama polen, çörekotu,bal ve ısırgan tohumu karışımı tavsiye etti arkadaşım ona başlayabilirim...
bakalım Rabbimden hayırlısı şu mübarek günler hürmetine inşaallah hayırlısıyla bize de cümleye de bebek sahibi olmayı nasip eder...
senin de kandilin mübarek olsun canım..

selamlar arkadaşlar;
hepinizin mirac kandili mübarek olsun...
Rabbim bu gece yapacağımız duaların cümlesini kabul etsin inşaallah...
bizlerinde manevi miraca yükselenlerden eylesin...

delimai merhaba arkadaşım.çok geçmiş olsun. biraz geç oldu galiba ama kusura bakma.bu son negatifin olur dilerim allahtan ve hepimizin.aynı şeyi yaşamıştım dünya yıkıldı sanki başima ancak bizler anlıyoruz işte..hepinizin miraç kandili mübarek olsun.yüce rabbim hepimizin gönlünde yatanı versin.evlat diye içi kavrulanların kucağını doldursun inşallah :Saruboceq:
ben ağustosta denicem canım 2 . olacak.memorıal dedik ama allah aşkına benim yine kafam bulandı.şu kararsızlık aynı şeyi yaşama korkusu deli ediyor beni.olacağına varır elbet ama anlayın beni..:1shok:
memorıal anladığım kadarıyla sabit bie dr. un olamıyo ok neyse, tranferi semra hanım yada herhangi dr diye istersen de olmuyomu acaba?
kızlar lütfen fikirlerinizi yazın hoşunuza giden yada gitmeyen , deli olucam :1shok:

yardım kızlar okudugum kadarıyla tüpbebk tedavisinde doktorlar cinsel birlikteligi yasaklıyormuş bizde böle bişey olmadı size doktor nezaman yasakladı çatlatma ignesinden öncemi yoksa sonramı yasakladı benim pazar günü yumurtalarım toplancak lütfen fikri olan yazsın kötüyüm

Cnm tedaviye başladığımız anda cinsel ilişkiyi yasakladılar bize kısa protokol benim verilen kağıtlardada yazıyor :sm_confused:

şimdi napacam ben kimse bana bişey söylemedi negibi bi zararı varmış ki benimkide kısa protokol 7gün önce başladım pazar günüde yumartalar toplanacak

şimdi napacam ben kimse bana bişey söylemedi negibi bi zararı varmış ki benimkide kısa protokol 7gün önce başladım pazar günüde yumartalar toplanacak

Cnm panik yapma benimde 6. günüm ne zaman yumurtalar toplanır bilmiyorum.
Eğer sana doktorun söylemediyse vardır birşey çok kafan takılırsa yarın arayıp sorarsın tedavini etkilecek bir sebep olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı doktorun mutlaka yasaklardı a.s.

sagol canım ama ilk tedavim uzun protokoldu ozaman doktor yasaklamıştı şimdiki tedavi kısa bukadar kısa olacagını tahmin edemedim yasak oldugunu vakti gelince söyler diye düşündüm okadar ilgisizlerki kesin unuttular çünkü kan almayı bile unutabilen insanlar inş bişey olmaz

canım haklısın sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da kız erkek farketmez aslında,be arada bulantılarım yok diye üzülüyodum ya keşke üzülmeseymişim bu hafta çok kötüyüm ne yesem içimde kalmıyo daha masanın başından kalkmadan içim dışıma çıkıyo....

merhaba DERVıS .özelden msj gönderemediğim için burdan yazıyorum. pc başında fazla zaman geçiremediğim için mesajını yeni gördüm.doğru hatırlıyorsun ogün dondurulmuş transferi sadece benim vardı.pek umutlu değilim ama sonuç netleşinceye kadar mecburen dikkat etmek gerekiyor.sen şanslı başlamışsın umarım sonucunda aynı şansla devam eder.semra hanımın eli uğurludur derler.kanamanın olması kasık ağrılarıda iyiye işaret.geriye hayırlısı olsun demek kalıyor.dediğin gibi inşallah bundan sonra gebelik bölümünde yazışırız. kendine ve minişlere iyi bak.

Son düzenleme:
:1shok:canim sen bu konuda baya bilgilenmissin..tedavi sonrasi sicagi sicagina deneyin bence bakarsin mucizen keniliginden gelir..Aminn insallah canim..inan hergun dualarimdasiniz..

masallah canim bebisin buyuyor bulansin bulansinaklinialirimsmile
ben aylardir kendime boyle moral veriyorum...
benim bulantilarim hala devam ediyor...kimilerinde 9 ay surermis...
ilk aylar hep uzuluyordum cok cikartiyorum aceba bebegim beslenmiyormu diye ama o kendisi icin gerekeni benim depomdan aliyormus:))
sende bebek beslenmez diye dusunme...bol su ic bulantin icin,gunde 1 sise maden suyu tuketirsen iyi olur..

Son düzenleme:

sağol canım Allah razı olsun..inşaallah Rabbim daha hiç birimize negatif sonuç göstermez...
içini ferah tut herşeyin hayırlısı rahat olman senin için daha iyi...
eğer doktorun merkezdeyse senin gideceğin gün doktorun bakıyor ama o izinliyse o günkü doktorlardan birisine aktarıyorlar..
ben 2doktor istemiştim ama benim transfer günümde 2 doktorda yoktu başka doktor yaptı..
o belli olmuyor belki ısrar edilirse değişir mi onu bilemiyorum....
tedavin şimdiden hayırlı olsun...inşaallah sonuc çok güzel olur....

yasak olduğu zaman daha tedaviye başladığın gün söylüyorlar...
belki sende öyle bişeye gerek yoktu...
canını sıkma...yine de tedbiri elden bırakma bundan sonrası için...
doktoruna da bi danış istersen...
hayırlı olsun inş. tedavin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…