bide arkadaşlar sperm tahlili kaça mal oluyor bilgi verirmisiniz...ve arabanızı nereye park edyosunuz..:uhm:
gözde nasılsın............sonucun yarın dimi canım
Kızlar benimde bugün 8 .günüm iğnelere başlayalı fakat hala gonal f dozum 225 azalmadı.
Nur hanım herşey olması gerektiği gibi güzel dedi ne eksik ne fazla güzel gidiyoruz dedi
pazartesi tekrar kontrolüm var salı günü çatlatma iğnesi perşembe toplama olacak dedi
sizin dozunuz ne zaman azalmıştı. Sadece merak ediyorum fisfisfis
benimde hep 225 ti..8. gün 150 oldu...ve o gün sondu bittii....seninde az kalmıştır..
mehaba mavi0 tedavin hayırlı olsun.benim transferim yapılalı 4 gün oldu beklemedeyim yani.biz memorial hst de ilk denememize kasımda başlamıştık ancak ilk transferi martta dondurulmuşlarla yapabildiler.şimdikide dondurulmuş o nedenle çokta umutlu değilim.biz o tarihte çiderli olarak başladık.ilk tedavi için hiçbir ücret ödemedik.hatta benim tedavim ertelendi ara ara konntrol amaçlı muayeneler gittim (randevuları kendim aldım. normalde bu durumlarda ücret isteyebiliyorlar çünkü paket dışıydı) ama biz hiçbir ücret ödemedik.sperm tahlli için 105 tl ödedik.hastanenin otoparkını kullandık.bunun için muhasebedeki ayşegül hanımdan bir kart alıyorsunuz ve o kartla beraber aşağıda otoparkta 20 tl ödüyorsunuz. 20 günlük bir kart bu.20 gün boyunca otoparktan üctersiz yarararlanıyor ve sonra o 20 tlyi geri alıyorsunuz.umarım yardımcı olabilmişimdir
gözdeeem nasılsın ne zaman test yapıyon..
sorularıma cvp versene gııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?