Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar bugün 9. günüm... bu kadar adet ağrısına benzer ağrı nomal mi... yarın idrar testi yapsam görünür mü..5. gün embriosu konulmuştu.. bebek istiyoruz nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn....ii değilimmmmmmmmmm

gozdemmmmmm canim sakin ol...sonuna geldin biraz daha sabir..idrar testi bence yapma daha cok erken..ben gebeligin 2.ayindan sonra yapmistim denemek icin onda bile silik cikmisti..adet agrilari olabilir..bu negatif demek degil..benim hala devam ediyor..
benim 6.gunu kanda cikmisti..karar senin bence 2 gun daha sabret..insallah sabrinin mukafatini alirsin..

bebek_istiyoruz canım sağol ben de bebek beslenemez diye korkuyodum ama su içmekte zorlanıyorum su içer içmez banyoya koşuyorum...umarım 9 ay sürmez...
gözdemmm ağrıların için hiç telaşlanma ben her gün ağlıyodum sancıdan acaba bebeğe bişey mi oldu yoksa adet mi olucam diye ama gayet sağlıklı devem ediyo...hala ara sıra kırampla birlikte sancı geliyo ama normal olduğunu söylüyolar...

kızlar gebelik testide paket fiyatına dahil mi..yoksa ayrı para mı ödüyoruz..eğer öyleyse fiyatını bilen var mı.....................

herkese merhabalar...tatilden döndüm tedavime başladım...dün bütün gün memorialdeydim desem yeridir...ilk lucrinimi de dün vuruldum...ama kafam karışık işler değişti...nur hanımla tanıştım çok tatlı kibar bir bayan...injury ve sulu ultrason yaptı bana ve rahimde polip gibi bişey gördüğünü histereskopi olmam gerektiğini söyledi...kesin konuşmadı illa olmalısın demedi onun dışında bi problemin yok dedii...şimdi ben ne yapsam arkadaşlar kafama takıldı yani..eğer bu sebeple tutmazsa ben ne yaparım yada hiç bişey çıkmazsa boşuna ameliyat olup para vermekte istemiyorum açıkcası...bana bi akıl verin arkadaşlar...:a015:

dün bide çiderli olduğum halde muayene parası 215 tl istediler bu ikinci muayene dediler...bende birincide beni muayene etmediler ne parası ben çiderliyim dedim...hem tedaviye başladıktan sonra muayene parası verilmiyo diye biliyorum ben..neyse onu vermedim..o an bişey demeden çıkarıp versek alcak yani...
birde lucrini alırken ordaki bayan 100 tl dedi eczacı çırağı bizden 110 tl aldı..bende gittim o bayana 100 değilmiydi fiyatı dedim..evet 100 dedi..söyleyin gelsin yanıma dedi ve 10 lirayı iade ettirdi...
işte böyle arkadaşlar...en çokta eczacı çırağına sinir oldum bankodaki bayan hata yapmış olabilir fazla israr etmedi zaten ama eczacı resmen 10 tl cebine atcaktı..
belki diyebilirsiniz 10 tl için neden tantana ediyosun diye...ama ben enayi yerine konmak istemiyorum...tamam bebeğim için milyarlar harcamayı göze alıp çıktım bu yola ama tüp bebek hastaları olarak birazda sömürülüyoruz yani...benim kızgınlığım memoriale değil sakın yanlış anlaşılmasın...aksine çok memnunum hastanemden doktorlardan...ama eczacı çırağına dikkat edin düşünsenize her hastaya sattığı her ilaçtan 10 tl cebine atsa nereye varır yani..

bide arkadaşlar sperm tahlili kaça mal oluyor bilgi verirmisiniz...ve arabanızı nereye park edyosunuz..:uhm:

bide arkadaşlar sperm tahlili kaça mal oluyor bilgi verirmisiniz...ve arabanızı nereye park edyosunuz..:uhm:

mehaba mavi0 tedavin hayırlı olsun.benim transferim yapılalı 4 gün oldu beklemedeyim yani.biz memorial hst de ilk denememize kasımda başlamıştık ancak ilk transferi martta dondurulmuşlarla yapabildiler.şimdikide dondurulmuş o nedenle çokta umutlu değilim.biz o tarihte çiderli olarak başladık.ilk tedavi için hiçbir ücret ödemedik.hatta benim tedavim ertelendi ara ara konntrol amaçlı muayeneler gittim (randevuları kendim aldım. normalde bu durumlarda ücret isteyebiliyorlar çünkü paket dışıydı) ama biz hiçbir ücret ödemedik.sperm tahlli için 105 tl ödedik.hastanenin otoparkını kullandık.bunun için muhasebedeki ayşegül hanımdan bir kart alıyorsunuz ve o kartla beraber aşağıda otoparkta 20 tl ödüyorsunuz. 20 günlük bir kart bu.20 gün boyunca otoparktan üctersiz yarararlanıyor ve sonra o 20 tlyi geri alıyorsunuz.umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Kızlar benimde bugün 8 .günüm iğnelere başlayalı fakat hala gonal f dozum 225 azalmadı.
Nur hanım herşey olması gerektiği gibi güzel dedi ne eksik ne fazla güzel gidiyoruz dedi
pazartesi tekrar kontrolüm var salı günü çatlatma iğnesi perşembe toplama olacak dedi
sizin dozunuz ne zaman azalmıştı. Sadece merak ediyorum fisfisfis

benimde hep 225 ti..8. gün 150 oldu...ve o gün sondu bittii....seninde az kalmıştır..

hemde tahmin ettiğinden daha çok yardımcı oldun...çok teşekkür ederim....allahım gönlündeki muradını versin canım...donmuşlarla hamile kalanda çok sen kafanı rahat tut bence...ben 6 yıllık evliyim 2 kez taze embriyo ile negatifi gördüm...hiç donmuşum olmadı...bende diorum bu tutmazsa donmuşum olur inşallah çünkü herşeye baştan başlamak maddi manevi daha zor...çok yıprandım...bi denemeyi daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum...ama kolay kolay pes etmiycem...kararlıyım çünkü pes etmeyenler bir gün mutlaka allahımın izniyle kazanırlar...kaydirigubbakcemile5

Yasemin hastane çok iyi gerçekten , önceden başka bir merkezde denediğim için daha iyi karşılaştırma imkanım oldu , doktorlar dikkatli, biz ilk doktorla görüştüğümüzde ben tedavide hep sizi görmek istiyorum demiştim, doktorumuzda %90 ben bakacağım, ama işlem olan durumlarda falan başka arkadaşlar da bakabilir dedi, gerçekten dediği gibi oldu, genelde doktorumuz baktı, iki kez Nur hanım baktı, ama hepsi ilgili, dikkatli, hiç tereddüt etme bence..transferde de o gün görevli doktor transferi yapıyor, benim başka doktordu ama o sırada tesadüfen Semra hanım geldi, o yaptı transferi, çok da farketmez sanırım ama ısrar edersen kendi doktorum geliyor..

buarada benim de 4. günüm.. hepimiz için hayırlısı... Gozdemm merakla sonucunu bekliyoruz, hayırlısı .. benim ilk 2 gün sadece kasık ağrısı oldu, şimdi yalnızca beyazımsı akıntı var, ağrı falan kalmadı, başka belirti de yok..

Son düzenleme:
Tupbaby buarada bizim tedavinin sonuna kadar gonal-f 225 vuruldu, azalmadı hiç, bu bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.. ona hiç takılma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…