merhaba DERVİS .özelden msj gönderemediğim için burdan yazıyorum. pc başında fazla zaman geçiremediğim için mesajını yeni gördüm.doğru hatırlıyorsun ogün dondurulmuş transferi sadece benim vardı.pek umutlu değilim ama sonuç netleşinceye kadar mecburen dikkat etmek gerekiyor.sen şanslı başlamışsın umarım sonucunda aynı şansla devam eder.semra hanımın eli uğurludur derler.kanamanın olması kasık ağrılarıda iyiye işaret.geriye hayırlısı olsun demek kalıyor.dediğin gibi inşallah bundan sonra gebelik bölümünde yazışırız. kendine ve minişlere iyi bak.
Tupbaby buarada bizim tedavinin sonuna kadar gonal-f 225 vuruldu, azalmadı hiç, bu bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.. ona hiç takılma bence..
Merhaba arkadaşlar, ben de 1-2 gün içinde regl omayı bekliyorum.Doktorum Hale Hanım...İstanbul dışında yaşıyoruz.Yumurta takiplerini yaşadığımız şehirden yaptıracağız.Yumurta toplamaya gideceğiz.Gonalf 450 yazdı, bugün ilaçları kargolayacaklar. Daha önce gittiğim bir merkez uzun protokole uygunsun demişti ama Hale hanım artık kısa ve uzun arasında başarı farkı yok dedi.Kısa uygulansın dedi...Heyecanlıyım, endişeliyim...İğnelerin yan etkilerini gördünüz mü?Şişkinlik vs. den korkuyorum...Neler tavsiye edersiniz.İlk tedavimiz.Sorun eşimden kaynaklı...Umarım tedvideki tüm arkadaşlar pozitif sonuç alırlar...
Merhaba arkadaşlar, ben de 1-2 gün içinde regl omayı bekliyorum.Doktorum Hale Hanım...İstanbul dışında yaşıyoruz.Yumurta takiplerini yaşadığımız şehirden yaptıracağız.Yumurta toplamaya gideceğiz.Gonalf 450 yazdı, bugün ilaçları kargolayacaklar. Daha önce gittiğim bir merkez uzun protokole uygunsun demişti ama Hale hanım artık kısa ve uzun arasında başarı farkı yok dedi.Kısa uygulansın dedi...Heyecanlıyım, endişeliyim...İğnelerin yan etkilerini gördünüz mü?Şişkinlik vs. den korkuyorum...Neler tavsiye edersiniz.İlk tedavimiz.Sorun eşimden kaynaklı...Umarım tedvideki tüm arkadaşlar pozitif sonuç alırlar...
selam çağdaşfk sonuçlarımız iyi olacak inşallah, ağrılarım yok artık sadece ilk 2 gün kasık ağrıları vardı, adet ağrısı gibi, şimdi sadece beyazımsı akıntı var, sende var mı bir belirti, bende belirti falan kalmadı, kanama olmasın aman,bazen tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü..dikkat etmeliyiz tabii, ama ben genelde televizyon ve bilgisayarla günümü geçiriyorum evde geziniyorum ama dışarıya da çıkmıyorum.. sen de umutsuzluğa kapılma, inşallah olacak..
bebekistiyoruz inşallah sağlıkla bebişe kavuşacaksın.. biz de inşallah senin tecrübelerinden yararlanacağız hamileliklerimizde.. kendine çok çok iyi bak..
mavi0 , bende de polip vardı, 2. denemeden sonra histereskopi ile alındı, zor bir işlem değil, aklında kalacağına istersen aldır, ben memorialda aldırmadım..bu yüzden mi tutmadı ne oldu bilmiyorum doktorlar bu nedenle tutmadı demediler ama yine de aklımda kalmasın diye alındı..sen bilirsin, istersen başka doktorlara da sor..
arkadaşlar lütfen yazarmısınız şu sperm tahlilini kaça yaptırdınız....çağdaş yazmış ama o çok önce yaptırmış belki artmış olabilir...bana 165 dediler..bende birinin 110 yazdığını hatırlıyorum ama bi türlü bulamadım...eğer pazarlık payı varsa yaptırmam lazım...benim için önemli..daha bi önceki tedavimin borçlarını bitiremedim...arkadaşlar lütfen yaaaa:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?