Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam çağdaşfk sonuçlarımız iyi olacak inşallah, ağrılarım yok artık sadece ilk 2 gün kasık ağrıları vardı, adet ağrısı gibi, şimdi sadece beyazımsı akıntı var, sende var mı bir belirti, bende belirti falan kalmadı, kanama olmasın aman,bazen tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü..dikkat etmeliyiz tabii, ama ben genelde televizyon ve bilgisayarla günümü geçiriyorum evde geziniyorum ama dışarıya da çıkmıyorum.. sen de umutsuzluğa kapılma, inşallah olacak..

bebekistiyoruz inşallah sağlıkla bebişe kavuşacaksın.. biz de inşallah senin tecrübelerinden yararlanacağız hamileliklerimizde.. kendine çok çok iyi bak..

mavi0 , bende de polip vardı, 2. denemeden sonra histereskopi ile alındı, zor bir işlem değil, aklında kalacağına istersen aldır, ben memorialda aldırmadım..bu yüzden mi tutmadı ne oldu bilmiyorum doktorlar bu nedenle tutmadı demediler ama yine de aklımda kalmasın diye alındı..sen bilirsin, istersen başka doktorlara da sor..

derviş sağol canım fikir verdin...bakalım biraz düşüneyim...ben tedaviye başladım onu engelleyecek bişey değilse olurum belki...tutmazsa kendimi suçlarım üzülürüm..sen kaç paraya nerde yaptırdın acaba...bide hemen normal hayatına dönüyomusun... dikiş filan olmuyo galiba :uhm:

selamlar kızlar;

gözdem;sonucunu heyecanla bekliyorum...
inşaallah pozitif haberini verirsin..
bir gün kaldı Rabbim inşaallah bebişini göndermiştir sana....

derviş;senin de günlerin geçiyor,
inşaallah hayırlısyla problemsiz son güne kadar gelip pozitif sonuç alırsın...

tupbaby;tedavi sürecin gayet iyi gidiyor..
benimde çatlatmadan bir gün önce doz 225 ten 150 ye düşmüştü...
hayırlısıyla bütün işlemlerin güzel geçmesi duasıyla...

çağdaş;hakkında hayırlısı olsun...
ben de dondurulmuşla yoluma devam ettim benim ki olmadı ama inşaallah senin bebişin sana sımsıkı tutunur..

mavi;senin de tedavi sürecin inşaallah güzel geçer...
bence tedaviyi engellemeyecekse o işlemi yaptır...
kafanda bi soru işareti kalmasın...

Son düzenleme:
kızlar gunaydıın,
tupbaby benim 11. gün yumurtalar toplandı tedavinin başlamasından sonra, adet günü olarak 12. gün toplandı..sen kaçıncı gündesin? bol şans...

Mavi0, histereskopiyi ben üniversite hastanesinde yaptırdım, 750tl doktor kendisi istedi, dikişsiz falan kolay, genel anesteziyle yaptı, operatif histereskopiydi benimkisi, 1 gece yattım hastanede, ertesi gün ameliyat oldum, akşamüstü çıktım, o 1 gece yatmasan da olur çünkü ben histereskopi öncesi yattım, doktorumuz istedi,bu operatif histereskopiden 1 hafta sonra da ofis histereskopi oldum, bu tip ameliyatlardan sonra yapışıklık oluyormuş, onu engellemek için, o muayene gibiydi, biraz ağrılıydı sadece.. benim hem polip vardı hem de perde dedikleri minimal septus diye birsey, ikisi de alındı, tedavi sırasında uygun olmaz sanırım ama sen sor bence aklında kalmasın..
Gozdemm bekliyoruz merakla iyi haberlerini..

delimai iyi dileklerin için sağol canım, sen nasılsın?

kızlar benim de 5. günüm, hiç belirti falan yok, sadece akıntı var, başka topiklerde falan bakıyorum ağrı, sızı diyip duruyor herkes, bende hiçbrşey yok...endişelenmeye başlıyorum

Merhaba arkadaşlar, ben de 1-2 gün içinde regl omayı bekliyorum.Doktorum Hale Hanım...İstanbul dışında yaşıyoruz.Yumurta takiplerini yaşadığımız şehirden yaptıracağız.Yumurta toplamaya gideceğiz.Gonalf 450 yazdı, bugün ilaçları kargolayacaklar. Daha önce gittiğim bir merkez uzun protokole uygunsun demişti ama Hale hanım artık kısa ve uzun arasında başarı farkı yok dedi.Kısa uygulansın dedi...Heyecanlıyım, endişeliyim...İğnelerin yan etkilerini gördünüz mü?Şişkinlik vs. den korkuyorum...Neler tavsiye edersiniz.İlk tedavimiz.Sorun eşimden kaynaklı...Umarım tedvideki tüm arkadaşlar pozitif sonuç alırlar...

inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
bende ağustosta başlıycam Allah izin verirse

kumsaldaki ayak izleri....

bu hikayeyi her okuyuşumda çok acayip olurum.

Adamin biri bir gece bir ruya gormus:

Upuzun bir kumsal boyunca yaninda Allah ile yuruyormus. Onlar yururken tam karsilarindaki gokyuzunden de bir film seridi gibi adamin hayatindan sahneler geciyormus. Kumsal adamin hayat yolu imis sanki... Adam kumda iki cift ayak izi kaldiginda dikkat etmis... Bir cifti kendisinin bir cifti Rabbisinin.

Hayatinin son sahneside gokyuzunden gectikten sonra adam, kumdaki ayak izlerine boydanboya bir daha bakmis ve birden bir sey dikkatini cekmis. Hayat yolunun pek cok bolumunde kumda sadece bir cift ayak izi goruluyormus ve adam dehset icinde farketmis ki , ayak izleri, teke, hayatinin en kotu, en aci anlarinda iniyor. Bu kesfi onu fena halde rahatsiz etmis ve Allah a sormaya karar vermis.

Rabbim...eger sana inanirsam senin yolundan gidersem her zaman yanimda olacagini her zaman yanibasimda yuruyecegimi soylemistin... Oysa hayat yoluma bakiyorum. En zorlu en kotu, en acili anlarimda sadece bir cift ayak izi goruyorum kumda... Anlayamiyorum Allah ım, anlayamiyorum.... Hayatin kolay gunlerinde yanimda yuruyorsunda sana en muhtac oldugum anlarda beni niye terkediyorsun?

Rabbimiz cevap vermis: Ey sevgili kulum....ben seni cok sevdim ve hic terketmedim. Hayat yolundaki o zorlu sinav gunlerinde yani en acili en kotu anlarinda kumda hep bir cift ayak izi gordun. Dikkat et ! Ayak izleri teke indiginde derinlesiyor. Cunku, o siralar ben seni kucagimda tasiyordum......

kıssadan hisse açık zaten. Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. Çünkü hep yanındadır kulunun. her canlının her türlü ihtiyacını karşılayan Rabbimiz unutmaz, ihmal etmez... Sadece imtihan eder... uyanık olalım bu imtihanlarımızdan geçelim inş.

arkadaşlar başka bir siteden alıntıdır.paylaşan arkadaşa teşekkürler..
çok hoşuma gitti bende paylaşmak istedim..
a.s.

dün siteye bi türlü giremedim...delimai ve derviş cvpladığınız için teşekkür ederim..bu konu benim kafama çok takıldı olup kurtulmak en iyisi belkide...hayırlısı bakalım...derviş belirtin var mı..şeffaf akıntın filan var mı..gebelik oluşunca rahimde sıvılanma artıyomuş...ama akıntı olmasada pozitifi görenler oluyo tabi..allah yardımcımız olsun..

tedavin hayırlı olsun sende benden önce sonuç alcaksın..inlşallah hepinizin pozitif olurda bana umut olursunuz..kaydirigubbakcemile2

Gözdemmm bende bende sonucunu merak ediyorum canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba dervis.sonunda yolu yarıladık.bende hiçbir belirti yok.hatta daha önceleri ilaçlardan oluşan göğüs hassasiyeti bile yok.açıkçası bekleme sürecine çok takılmıyorum.ağır birşey kaldırmak ve uzanmak dışında normal yaşantıma devam ediyorum hatta 3.günden beri dışarıda çıkıyorum.kendimi yormuyorum ama bu şekildede tedavi aklımdan çıkmış oluyor.dün denize bile gittim. girmedim tabi biraz güneşlendim.biraz temiz hava aldık.şu oldumu bu oldumu derken 12 gün boyunca hayatımızı törpülüyoruz.tutacağı varsa zaten tutuyor.bizim yapacağımız sadece biraz dikkat.umarım sonuçlarda iyi olur.kendine iyi bak.

arkadaşlar lütfen yazarmısınız şu sperm tahlilini kaça yaptırdınız....çağdaş yazmış ama o çok önce yaptırmış belki artmış olabilir...bana 165 dediler..bende birinin 110 yazdığını hatırlıyorum ama bi türlü bulamadım...eğer pazarlık payı varsa yaptırmam lazım...benim için önemli..daha bi önceki tedavimin borçlarını bitiremedim...arkadaşlar lütfen yaaaa:a015:

Merhaba çağdaş, dediğin gibi yolu yarıladık, bende de hiç belirti yok, sadece akıntım biraz cok..mavi0 cok akıntının iyi birşey olduğunu yazmış, sevindim aslında.. ben de günlük hayatıma devam ediyorum, yatmıyorum sürekli, ama buarada izlemek isteyip de kaçırdığım yabancı dizileri internetten izleyip bol bol zaman öldürüyorum.. dediğin gibi biz ne düşünürsek düşünelim ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek sadece biraz dikkat etmeliyiz.. pazar mı yaptıracaksın testi? daha erken mi? ben bekleyeceğim inşallah başka birşey olmazsa..

Yojimbo senin de hayırlı olsun tedavin, hiç heyecanlanma, hastaneye ve doktoruna güven, kısa protokol daha kısa ve rahat:) gerçekten kısa sürünce panik de az oluyor insan, onlar ayarlar,bol şans şimdiden.. hepimiz inşallah kışın gebelik bölümünde konuşacağız..

kızlar ben buarada gözdemi merak ediyorum çok onun test günü bugün hiç sesi çıkmıyor var mı haber alan? Gözdeeem ordamısın? iyi haberlerini bekliyoruz...

canım sperm testi 110 demişlerdi bize, ama bu testte bir de spermleri büyütüp inceleme denilen birşey varmış , o da eklenince 160 oldu.. 110 olsa da sonradan tekrar o büyütmeli testi de isteyecekler diye ikisini beraber 160a yaptırdık..

gözde gelmemiş kızlar ........................
gözde iyi misin.............ne haldesin................lütfen cevap yaz...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…