Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhabalar,
şu anda tedavi sürecinde olan arkadaşlarıma allah yardımcınız olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.
Benim sormak istediğim dondurulmuş embriyoda fiyatlar nasıl ? embriyo dondurma ücreti nekadar ?ilaç kullanılıyormu ? ne kadar para ödeniyor. ?
teşekkür ederim.

sağol canım allah razı olsun şimdi anladım demekki daha ayrıntılı bi inceleme olcakkk...

benim hiç donmuşum olmadı ama ilaç olarak vitamin ve rahmin kalınlaşması için ilaç ve tutunma için progesteron verilyo...maddiyat olarak daha aza maloluyomuş...bilenler daha güzel cvplar canım temennilerin için sağol...rabbim bu yolda uğraşanları kucağı boş koymasın...:Saruboceq:

Son düzenleme:

Bizde önceki hafta 109 tl ye yaptırdık tahlili

merhaba özgür.benimde dondurulmuş transferim yapıldı.bugün 7,gün.biz ilk dondurulmuş transferde ücret ödemedik çünkü ertelenen bir tedaviydi.ohss den dolayı taze embriyo transferi yapamamışlardı.onedenle ücretsizdi.bu defa 800 euro ödedik.ilaç rahim duvarını kalınlaştırmak için 10 gün estrofem kullandırtıp 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar.bu arada folik asit ve aspirine devam..10 gün sonra yeterli bulurlarsa 4 günlük antibiyotik ve alerji için ilaçlar veriyorlarve jele başlatıyorlar.sonrada transfer. yani oldukça rahat bir dönem.ilaçlar pahalı değil sadece jel diğerlerine göre yüksek.74tl civarında.yani oldukça rahat bir dönem.ayrıca dondurma ücretide ödemedik.

cagdas44fk teşekkür ederim.
ben 1. denemeyi bursada yapmıştım. embriyo kalitesi düşük dendi ve transferim yapıldı. şimdi 2. deneme için memorial da yaptıracağım olurda embriyo kalitesi yüksek olursa ve sayı fazla olursa dondursammı diye düşündüm. maliyetleri nasıl diye merak ettim.Tabiki kısmet.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

selam
embriyo dondurma olayını bende düşünüyorum yarın drla randevum var gittiğimde konuşucam
ilk tedavimiz ve ağuststa başlıycaz inşallah

Gozdem diğer topiğe de yazmıştım, merak ettim tekrar yaptırdın mı testi canım? şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerimizekavuşalım inşallah..
kızlar 7. gün bugün, beklemek de zormuş, ama 12. güne kadar bir aksilik çıkmazsa bekleyeceğim..
çağdaş senin nasıl gidiyor? bende hiç belirti yok...

gozdemmmmm hayirlisi canim insallah kimyasal degildir,insallah degerin bugun katlanir,insallah bebegin seninledir....

dervis,cagdas44fk sizler nasilsiniz...5 gun kalmis sonuclariniza insallah birlite seviniriz...

baharnaz,OZGUR1,mavi0...tedaviye basliycak arkadaslar hayirlisi olsun...kucaklarimiz dolu dolu olsun insallah..

efsa sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik...

bugün ilaç yazdırmak için hstye gittim gitmişken yaptırsam mı diye düşündüm.sonra 5 gün daha sık dişini dedim ve vazgeçtim.bendede hiçbir belirti yok. ilaçların etkisiyle yanıltıcı belirtiler olurdu.onlar bile yok..:1no2:

teşekkürler..gün sayıyoruz.burdan iyi sonuçlar duydukça seviniyorum.umut oluyor...

kızlar değerim 96 çıktı.......... iyi mi şimdi...doktor ikiye katlanması ii ama bebeği görmeden sevinemeyiz dedi..........bende hala sevinemedim... 6 gün sonra tekrar test yapıcak mışım....ne diyosunuz değerim hakkında...............................

canım değerin çok güzel... çok sevindim.... hayırlı olsun inşaallah...
değerin kat kat katlanır...sağlıklı bir gebelik olur...
darısı bizlerin başına...
kaç gündür merak içindeydim....
çok çok sevindim...

selamlar kızlar...
iki gündür nete giremedim.... sizleri merak ettim...
geçmişi henüz okumadım...
birtek gözdemin haberini gördüm...
diğer arkadaşlar da çok çok iyidir inşaallah...
hepinizden mutlu haberler alırız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…