canım sperm testi 110 demişlerdi bize, ama bu testte bir de spermleri büyütüp inceleme denilen birşey varmış , o da eklenince 160 oldu.. 110 olsa da sonradan tekrar o büyütmeli testi de isteyecekler diye ikisini beraber 160a yaptırdık..
merhabalar,
şu anda tedavi sürecinde olan arkadaşlarıma allah yardımcınız olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.
Benim sormak istediğim dondurulmuş embriyoda fiyatlar nasıl ? embriyo dondurma ücreti nekadar ?ilaç kullanılıyormu ? ne kadar para ödeniyor. ?
teşekkür ederim.
arkadaşlar lütfen yazarmısınız şu sperm tahlilini kaça yaptırdınız....çağdaş yazmış ama o çok önce yaptırmış belki artmış olabilir...bana 165 dediler..bende birinin 110 yazdığını hatırlıyorum ama bi türlü bulamadım...eğer pazarlık payı varsa yaptırmam lazım...benim için önemli..daha bi önceki tedavimin borçlarını bitiremedim...arkadaşlar lütfen yaaaa:a015:
kızlarrrrrrrrrrrrr yardımm..testi dayanamayıp 11. gün yaptırdım 40 çıktı...hamile miyim bilemedimm..yarın tekrar edilecek...
merhabalar,
şu anda tedavi sürecinde olan arkadaşlarıma allah yardımcınız olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.
Benim sormak istediğim dondurulmuş embriyoda fiyatlar nasıl ? embriyo dondurma ücreti nekadar ?ilaç kullanılıyormu ? ne kadar para ödeniyor. ?
teşekkür ederim.
kızlarrrrrrrrrrrrr yardımm..testi dayanamayıp 11. gün yaptırdım 40 çıktı...hamile miyim bilemedimm..yarın tekrar edilecek...
Gozdem diğer topiğe de yazmıştım, merak ettim tekrar yaptırdın mı testi canım? şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla bebişlerimizekavuşalım inşallah..
kızlar 7. gün bugün, beklemek de zormuş, ama 12. güne kadar bir aksilik çıkmazsa bekleyeceğim..
çağdaş senin nasıl gidiyor? bende hiç belirti yok...
gozdemmmmm hayirlisi canim insallah kimyasal degildir,insallah degerin bugun katlanir,insallah bebegin seninledir....
dervis,cagdas44fk sizler nasilsiniz...5 gun kalmis sonuclariniza insallah birlite seviniriz...
baharnaz,OZGUR1,mavi0...tedaviye basliycak arkadaslar hayirlisi olsun...kucaklarimiz dolu dolu olsun insallah..
efsa sen nasilsin?nasil gidiyor hamilelik...
kızlar değerim 96 çıktı.......... iyi mi şimdi...doktor ikiye katlanması ii ama bebeği görmeden sevinemeyiz dedi..........bende hala sevinemedim... 6 gün sonra tekrar test yapıcak mışım....ne diyosunuz değerim hakkında...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?