İncim seninle aynı duyguları yaşıyorum maalesef.. Bu düşünceye kapılmadan duramıyorum. Hele ki son yaşadığımız acı olaydan sonra daha da çok bu hisse kapıldım. Benim durumum yüzünden bu acıyı yaşadı. Hiç suçu günahı yoktu. Bir insanın başına gelebilecek en büyük acıyı yaşattım ben ona.Hele ki bu haftasonu yeğenlerini severken öyle kötü oldum ki.. Benim için cehennem azabıydı
rabbim hrikisininde yardımcısı olsun canımmm yanında birileri varmı bakann
İncim seninle aynı duyguları yaşıyorum maalesef.. Bu düşünceye kapılmadan duramıyorum. Hele ki son yaşadığımız acı olaydan sonra daha da çok bu hisse kapıldım. Benim durumum yüzünden bu acıyı yaşadı. Hiç suçu günahı yoktu. Bir insanın başına gelebilecek en büyük acıyı yaşattım ben ona.Hele ki bu haftasonu yeğenlerini severken öyle kötü oldum ki.. Benim için cehennem azabıydı
lütfen ama canım yaa böyle olmadığını sizlerde gayet iyi biliyosunuz.tedavi dönemlerinde birde böyle stres yapmayın kendinize
amin canım saol annem ordaydı oenim transferim olunca ablam gönderdi annemi.2 de kızı var okula gidiyolar kayınvalidesi yakın ama sadece okula çocukları bırakıyo.ablam ilaçların etkisinden çıkarsa kendi işini yapıyo işte .
incim benim ablam hamile kalınca görümcemle kaynana baya kıskandı yüz ifadesinden belliydi iyi üşenmemiş 3.de yapmmış falan oldular
Akasyam
Biz böyle düşünüyoruz ama biliyorum ki onlar böyle düşünmüyorlar. Biz öyle düşününce üzülüyorlar.
Allah'ım size bir daha böyle bir acı yaşatmasın inş.
amin canım saol annem ordaydı oenim transferim olunca ablam gönderdi annemi.2 de kızı var okula gidiyolar kayınvalidesi yakın ama sadece okula çocukları bırakıyo.ablam ilaçların etkisinden çıkarsa kendi işini yapıyo işte .
incim benim ablam hamile kalınca görümcemle kaynana baya kıskandı yüz ifadesinden belliydi iyi üşenmemiş 3.de yapmmış falan oldular
Happy ben evlendikten 1 yıl sonra falan öğrendim sağlıklı çocuk sahibi olabileceğimi. Pgt'yi bilmeden evlendik.
incim çok özel mi bilmiyorum ama ben senin hastalığını bilmiyorum tam olarak nedirrrr
lütfen ama canım yaa böyle olmadığını sizlerde gayet iyi biliyosunuz.tedavi dönemlerinde birde böyle stres yapmayın kendinize
Evet hem de çok üzülüyorlar. Amin canım hiç kimse yaşamasın böyle bir şeyi. Hatta hiç kimse " Sağlıklı bulunamadı, negatif" haberi dahi almasın inşallahAkasyam
Biz böyle düşünüyoruz ama biliyorum ki onlar böyle düşünmüyorlar. Biz öyle düşününce üzülüyorlar.
Allah'ım size bir daha böyle bir acı yaşatmasın inş.
Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
iyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
Kızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.
inş sağ salim kucaklarına alırlar üzülmemek elde degil malesef bizde bebek hasretimizi böyle gideriyoruz benimde 2 eltim hamile biri haziranda doğuracak digeri agustosdaydı ama dün bebeğini düşürmüş spralle hamile kalmıştı duyunca çok üzüldüm yeminle şok oldum kimse bilmez ama böyle
Akasyam eşlerimiz hem üzülüyorlar hem de bizim bu zırvalamalarımızla uğraşıyorlar. Adamların başını yiyoruz :26:
Maalesef öyleEşimin bana bir tekerleme gibi söylediği " Başımın belası gönlümün karası" sözü gerçek
Canım babam hasta benim. Kas hastası. 28 yıl önce teşhis konmuş. Daha yeni evliymiş annemleBizim hareket etmemizi sağlayan kaslar babamda her geçen gün eriyor. Bu hastalığa sahip olanlar ilk seneler topallayarak yürüyor, sonra bastonla sonra hiç yürüyemiyor Kaslar eridiği için yürüme ve hareket kabiliyetleri yitiriliyor. Babam 8 senedir yürüyemiyor. Yardımsız yatıp kalkamıyor. Böyle Ben de bu hastalığı taşıyorum, çocuğuma geçirebilirim
Canım babam hasta benim. Kas hastası. 28 yıl önce teşhis konmuş. Daha yeni evliymiş annemleBizim hareket etmemizi sağlayan kaslar babamda her geçen gün eriyor. Bu hastalığa sahip olanlar ilk seneler topallayarak yürüyor, sonra bastonla sonra hiç yürüyemiyor Kaslar eridiği için yürüme ve hareket kabiliyetleri yitiriliyor. Babam 8 senedir yürüyemiyor. Yardımsız yatıp kalkamıyor. Böyle Ben de bu hastalığı taşıyorum, çocuğuma geçirebilirim
Mikrom biliyoruz da işte söz geçiremiyoruz. Ben bu yaşadığım kötü dönemde birkaç defa eşime dedim ki " Ben sana benimle evlenme demiştim. Başına bela olurum, ömür boyu benimle uğraşırsın demiştim. Al işte bak gördün mü neler yaşadın " dedim. Çok kızdı. Üzüldü. Ne yaşarsak beraber yaşadık, hatta sen benden daha çok yaşadın dedi. Allah var bir güne bir gün bu konuda en ufak bir imasını bile duymadım. Ama üzülmüyor mu biliyorum ki çok üzülüyor.. Allah görsün. Allah acısın halimize..
aklasyamm lütfenn ya ay çok duygulandırdınız benii sağlam durmak zorundayızz zorundasınız bizler anlatıyoruz birilerine yada ağlıyoruz açılıyoruz eşlerimiz hep içlerine atıyorlar lütfenn sabırr olucak inş... bizimde hepimizin sağlıklı evlatları olucak.
bizde eşimin dedesi tek çocuk ,babası tek çocuk,eşim tek çocuk bizdede hiç olmadı tıkandık kaldık rabbim ergeç hepimize nasip edecek inş...
Akasyam eşlerimiz hem üzülüyorlar hem de bizim bu zırvalamalarımızla uğraşıyorlar. Adamların başını yiyoruz :26:
cnm çok geçmiş olsun baban için üzüldüm zor bir durum tabiki riske atılamaz neyseki pgt yöntemiyle bu sorunu aşacaksınız saglıklı bebişlerin olacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?