Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

lütfen ama canım yaa böyle olmadığını sizlerde gayet iyi biliyosunuz.tedavi dönemlerinde birde böyle stres yapmayın kendinize

rabbim hrikisininde yardımcısı olsun canımmm yanında birileri varmı bakann

amin canım saol annem ordaydı oenim transferim olunca ablam gönderdi annemi.2 de kızı var okula gidiyolar kayınvalidesi yakın ama sadece okula çocukları bırakıyo.ablam ilaçların etkisinden çıkarsa kendi işini yapıyo işte .

incim benim ablam hamile kalınca görümcemle kaynana baya kıskandı yüz ifadesinden belliydi iyi üşenmemiş 3.de yapmmış falan oldular

Akasyam
Biz böyle düşünüyoruz ama biliyorum ki onlar böyle düşünmüyorlar. Biz öyle düşününce üzülüyorlar.
Allah'ım size bir daha böyle bir acı yaşatmasın inş.

lütfen ama canım yaa böyle olmadığını sizlerde gayet iyi biliyosunuz.tedavi dönemlerinde birde böyle stres yapmayın kendinize

Biliyoruz mikrom ama işte zaman zaman oluyor.

Ay bu üçüncü çocuk mu Maşallah
Kaynanasıyla görümcesine ne oluyormuş Sanki onlar verecek rızkını.

niyeki canım evde yardım etmiyo yaşlımı kaynanası

Happy ben evlendikten 1 yıl sonra falan öğrendim sağlıklı çocuk sahibi olabileceğimi. Pgt'yi bilmeden evlendik.

incim çok özel mi bilmiyorum ama ben senin hastalığını bilmiyorum tam olarak nedirrrr

Canım babam hasta benim. Kas hastası. 28 yıl önce teşhis konmuş. Daha yeni evliymiş annemle Bizim hareket etmemizi sağlayan kaslar babamda her geçen gün eriyor. Bu hastalığa sahip olanlar ilk seneler topallayarak yürüyor, sonra bastonla sonra hiç yürüyemiyor Kaslar eridiği için yürüme ve hareket kabiliyetleri yitiriliyor. Babam 8 senedir yürüyemiyor. Yardımsız yatıp kalkamıyor. Böyle Ben de bu hastalığı taşıyorum, çocuğuma geçirebilirim

Mikrom biliyoruz da işte söz geçiremiyoruz. Ben bu yaşadığım kötü dönemde birkaç defa eşime dedim ki " Ben sana benimle evlenme demiştim. Başına bela olurum, ömür boyu benimle uğraşırsın demiştim. Al işte bak gördün mü neler yaşadın " dedim. Çok kızdı. Üzüldü. Ne yaşarsak beraber yaşadık, hatta sen benden daha çok yaşadın dedi. Allah var bir güne bir gün bu konuda en ufak bir imasını bile duymadım. Ama üzülmüyor mu biliyorum ki çok üzülüyor.. Allah görsün. Allah acısın halimize..

Akasyam
Biz böyle düşünüyoruz ama biliyorum ki onlar böyle düşünmüyorlar. Biz öyle düşününce üzülüyorlar.
Allah'ım size bir daha böyle bir acı yaşatmasın inş.
Evet hem de çok üzülüyorlar. Amin canım hiç kimse yaşamasın böyle bir şeyi. Hatta hiç kimse " Sağlıklı bulunamadı, negatif" haberi dahi almasın inşallah

Ablana geçmiş olsun canım. İnşallah bebişi en kısa zamanda yanında olur. Görümce ile kaynana da çatlasın patlasın

Akasyam eşlerimiz hem üzülüyorlar hem de bizim bu zırvalamalarımızla uğraşıyorlar. Adamların başını yiyoruz :26:

Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var

canım hamilesin stres yapma bu mutlu anın keyfini çıkar inş degerlerin hızla artar

cnm maşallah bebişlerin kilosu gayet iyi küvezde çok fazla kalmazlar heralde rabbim sağlık versin sizlere

çok büyük bi mutluluk bu cnm inş rabbim banada bizede nasip etsin inşşş cnm uzaktanda olsa bi resimlerini çeksen çok merak ediyorum ist olsaydım keşke gelirdim hemen ama çok uzaktaym sivas ta

Kızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.

inş sağ salim kucaklarına alırlar üzülmemek elde degil malesef bizde bebek hasretimizi böyle gideriyoruz benimde 2 eltim hamile biri haziranda doğuracak digeri agustosdaydı ama dün bebeğini düşürmüş spralle hamile kalmıştı duyunca çok üzüldüm yeminle şok oldum kimse bilmez ama böyle

Ayy canım Allah yardımcısı olsun, kısa zamanda atlatır inş.
Evet üzülürüz ama dışarıdan böyle görülmez maalesef

cnm çok geçmiş olsun baban için üzüldüm zor bir durum tabiki riske atılamaz neyseki pgt yöntemiyle bu sorunu aşacaksınız saglıklı bebişlerin olacak cnm

canıımm çookk geçmiş olsunn babana ve annene rabbim yardımetsin inan çok üzüldümm .sende hiç canını sıkma inş.. en kısa zamanda çok güzel sağlıklı bir minnoş nasip etsin rabbim

cnm çok geçmiş olsun baban için üzüldüm zor bir durum tabiki riske atılamaz neyseki pgt yöntemiyle bu sorunu aşacaksınız saglıklı bebişlerin olacak cnm

Allah razı olsun canım.
Annem bana hamileymiş babamın hastalığı ortaya çıktığında düşünsene ne büyük bir travma Rahmetli amcam da hastaydı ve hastalığın seyri biliniyordu. Babam aylarca kendine gelememiş Ama görsen senden benden neşeli, hayata sımsıkı bağlı Tedavilerimde hep moral verdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…