Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.

canım evet insanın içi bir tuhaf oluyor ne yalan söyliyimm ama sen git o bebeği kucağına al ve bol bol dua et inş.. en kısa zamanda rabbim o melekten sanada gönderir

Amin inş. canım.
Bebek tam 1 aylık olacak inş. biz gittiğimizde. Kendimden çok eşimi düşünüyorum. Onun mahsun olmasını istemiyorum

kurban olsun teyzeleri o biblolara maşallah subhanallah rabbim onları nazardan kem gözden korusun inş...bizde seni çok seviyoruz tatlımm en büyük talihsizlik emin ol benim yatışta olmam la aynı zamanlara gelmesi yoksa ben çooookk istiyodum inann

Dur gideriz belki :26: Bebişlerin durumuna bakalım

Amin inş. canım.
Bebek tam 1 aylık olacak inş. biz gittiğimizde. Kendimden çok eşimi düşünüyorum. Onun mahsun olmasını istemiyorum

canım onları sorma zaten onlar değilmi birazda bizim içimizi burkan benim eşim de bu konuda pek dayanıksızdır.rabbim inşşş.. gönüllerine göre veriirr

canım onları sorma zaten onlar değilmi birazda bizim içimizi burkan benim eşim de bu konuda pek dayanıksızdır.rabbim inşşş.. gönüllerine göre veriirr

Kendimden çok eşim için üzülüyorum desem Hele bir de buna benim için dayandığını düşününce

Kendimden çok eşim için üzülüyorum desem Hele bir de buna benim için dayandığını düşününce

bunu deme işte senin için onun içini yok canım bu sizin bizim bu sorunu yaşayan eşlerin ortak sorunu.seninle evli olmayıp başkasıyla evli olsaydıda bu sorunu yaşayacaktı eşime yıllardır bunu anlatamadımm oda hep benim yüzümden der durur bu bizim sorunumuz rabbim bu sorunun üstesinden de yine beraberce gelebilmeyi nasip etsin inş....

verdim mail atacaklar doktorumu sabahtan beri arıyorum haber bırakıyorum ama dönmüyor demek önemsemedi.aslında öğretmenim derse girsem artarmı kanamam için arıyorum ama neyse

canım aman bence sakın gitme derse okula senin ogrencıler buyuk mu kucuk mu bilmiyorum ama orta okulsa cok bagırttırıyorlar cok yorarlar seni bosu bosuna aklında kalmasın canım ama gene de sen bilirsin

hil_bur canım hayırlı olsun canım gelmeyi cok istiyordum ama olmadı inş ayarlayabilirsek hafta sonu inci ile geliriz

incim menü cok güzel

arkadaslar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun opuyorum sizi

Haklısın canım. Eşim Allah razı olsun bu konuda beni hiç kırmadı, hep der bu senin değil bizim kaderimiz, nasibimiz. Hatta daha nişanlanmadan demiştim böyle böyle diye. Hiç unutmam o anı Ne olursa olsun evleneceğiz. Her şey Allah'tan. Ne yaşarsak birlikte yaşayacağız. Ama insan bazen kendisine söz geçiremiyor işte.

cuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff

Tansiyon için bir şey diyorlar mı :26:
Ay yavrum kıyamam ya. İnş. bir an önce o da çıkar. Ablan onun stresinden öyle oluyordur belki :26:
İsmini ne koydular?

eşinde çok olgun ve kişilikli bi insanmış incim peki sen bu durumrunu nasıl öğrendin ilk

İncim seninle aynı duyguları yaşıyorum maalesef.. Bu düşünceye kapılmadan duramıyorum. Hele ki son yaşadığımız acı olaydan sonra daha da çok bu hisse kapıldım. Benim durumum yüzünden bu acıyı yaşadı. Hiç suçu günahı yoktu. Bir insanın başına gelebilecek en büyük acıyı yaşattım ben ona. Hele ki bu haftasonu yeğenlerini severken öyle kötü oldum ki.. Benim için cehennem azabıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…