Nurme canım çok sevindim maşallah
Allah daim etsin inşaallah.
Hep böyle güzel haberler alalım, verelim...
Kızlar eltim pazar günü doğum yapıyormuş. Günü duyunca nedense bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelir inş.
Haklısın canım. Eşim Allah razı olsun bu konuda beni hiç kırmadı, hep der bu senin değil bizim kaderimiz, nasibimiz. Hatta daha nişanlanmadan demiştim böyle böyle diye. Hiç unutmam o anıNe olursa olsun evleneceğiz. Her şey Allah'tan. Ne yaşarsak birlikte yaşayacağız. Ama insan bazen kendisine söz geçiremiyor işte.
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
değerin süper canım bebeğin sana sımsıkı tutunmuşson zamanlarda hamile kalan arkadaşların sorunları neydi?içlerinde ileri derecede erkek faktörü olan varmıydı?
Nurme cok sevindim MASALLAH ALLAHIN izniyle ikizler geliyor
Bizede dua et canim darisi basima INSALLAH
cuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff
Aleyna nasilsin canim? Durumlar nasil? Beni okudun mu bilmiyorum ama malesef negatif sonuc aldik
mikrom happyim nasılsınız nasıl gidiyor :)
nurmecim maşAllah gelsin bebeişler :)
İncim sen nasılsın kuzum :)
ben wın aldım ama bu seferde pc donuyor ya :)) sessız sessız ızlıyorum sızı :) Bu arada idrar testi yaptırmayın ne olur çıkmıyor üzülmeyin boşuna lütfenhayırdır kızlar sessizsinizz bilirim ben sizii
iyi canım senden naberr ben heyecanla cumartesiyi bekliyorumm
canım sonucu inş.. heyecandan yazmamışsındırr bizee
Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?