Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aşırı yoğun bi kanamam oldu evde 3gibi hemen hastaneye gittim çok korktum çünki yumurtalar çok büyük ev istirahati yap diyodu dr lar neyseki korktuğum başıma gelmedi adet kanamaşı 10gün erken gelmiş.
nurme çok sevindim canım inşallah ikizdir ne güzel.
inşallah hepimizin ikizleri olur tüm isteyen arkadaşların Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
HİLBURUMUN YANÌNA GİTMEYİ ÇOM İSTİYODUM AMA GİDEMEDİM

değerin süper canım bebeğin sana sımsıkı tutunmuş son zamanlarda hamile kalan arkadaşların sorunları neydi?içlerinde ileri derecede erkek faktörü olan varmıydı?

Canım aynı durumu bende yaşadım.Bizimde eşimden dolayı bebeğimiz olmuyor.Eşim iki kez beyin tümöründen ameliyat oldu ve kullandığı ilaçlar spermlerini etkiledi.Doktorlar bu yüzden çocuğunun normal yollarla olmayacağını söylemiş.Tabi bunlar daha benimle tanışmadan olmuş.Eşimde biz daha nişanlanmadan herşeyi anlattı.Ama benim için birşey değişmedi.Kaderimde çocuğumun olmaması varsa bunu başka birisiyle evlensemde yaşarım.Oda hep benim yüzümden çocuğumuz olmuyor.Benim yüzümden sende evlat hasreti çekiyorsun diyor.Ama iyiki canım eşimle evlenmişim.İyiki Allah karşıma canımı çıkarmış.Onu çok çok çok seviyorum.Ve ALLAH'a çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ne olursa olsun kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.

değerin süper canım bebeğin sana sımsıkı tutunmuş son zamanlarda hamile kalan arkadaşların sorunları neydi?içlerinde ileri derecede erkek faktörü olan varmıydı?

Bizi erkek faktörlüydü canım.Sperm hiç yok gibiydi.Ama şimdi Allah'ıma binlerce şükürler olsun hamileyim.

Son düzenleme:
Nurme cok sevindim MASALLAH ALLAHIN izniyle ikizler geliyor

Bizede dua et canim darisi basima INSALLAH

Son düzenleme:
Aleyna nasilsin canim? Durumlar nasil? Beni okudun mu bilmiyorum ama malesef negatif sonuc aldik

Sagol meryem sen nasilsin ? Seni okudum canim sana yazicaktim ama ayni seyleri yazmak istemedim meryem hakkimizda hayirlisi INSALLAH ben inaniyorum sende en kisa zamnda ALLAHIN izniyle hamile kalicaksin canim sakin kotu dusunme

Sen neler yapiyosun tekrar dusunuyomusun biz ev aldik borclarimiz cok onlari bitirmeye ugrasiyoruz o yuzden tedavi olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…