Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar kaynatmis yine..inci akasya böyle düşünerek kendinizi yıpratmayın en azından sorunu bilip ona göre hareket ediyorsunuz eslerinizideee üzmeyin böyle düşünerek..allah hakkımızda hayırlısını versin

allah ondan razı olsun canım tanısam seni şikayett ederdim

Allah razı olsun kuzum.
Mikrom sen hamilesin Allah'ın izniyle, hepimiz buna yürekten inanıyoruz...

ne güzel maşallah babana rabbim saglık şifa versin inş senin kme çektigin belli oldu sende baban gibi hayata sım sıkı baglısın büyük bi destekcin varmış daha ne olsun rabbim babanın dualarının hürmetine sanada bebişler nasip eder inş

kızlar yaaa cumaya kadar okunması gereken 2 cüz var hatmimin bitmesi için yardımcı olurmusunuz 5-16 cüz

alışkanlık yaptınız bana.tefonu elimden düşüremiyorum.incimi mikromu happyy mi hilburumu nurme mi ve diger arkadaşları illaki okuycam sanki okumayınca özlüyor ama okuyunca sizinle beraber mişim gibisizinle sevinip sizinle üzülüyorum.canlarım kardeşlerim arkadaşlarım

hanımağa modunda bişey olmaz benim 4 oğlum oldu her işimi kendim yaptım falan diye konuşuyo ablamda minnet etmez kendi halledr

o ne oluyomuş ya ne saçma fikirli insanlar var ablan en iyisini etmiş bencede kimseye minnet etmeye gerek yok napar eder büyütür yavrusunu

kızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
bence değerin iyi inşallah lekelenmelerinde kesilir

maşallah sübhanallah inşallah n yakın zamanda sende alacaksın yavrularını kucağına allah yardımcın olsun

Mikrocumve beyazzambak inş öyledir dayanamadımidrar testi yaptım çift çizgiama diğeri silik gibi çıktı
e süper bence hamilesin

kurban olsun yaratana inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına

hoşgeldin kezboşşşum nasılsın iyileştinmi??

İnci Allah size şifa versin ne güzel pozitif bir baban var Allah ayırmasın onların sesleri nefes alışları bile yeter. çok şanslısın aile bağları herşeyden önemli

maşallah canım artık daha rahat sevinebilirsin

çok şükür semracım rahatladım tabi sırada kese ve kalp atışı var 9 mart hayırlısı mevlamdan

maşallah bak sımsıkı tutunmuş annesine inşallah sorunsz devam eder

evet canım hergün resmine bakarak dua ediyorum beni bırakma diye rabbimde nasip etti çok şükür
nur hanımla konuştum ikiz olabilir dedi heycan yaptım

Nurme canım çok sevindim maşallah
Allah daim etsin inşaallah.
Hep böyle güzel haberler alalım, verelim...

Allah razı olsun kuzum.
Mikrom sen hamilesin Allah'ın izniyle, hepimiz buna yürekten inanıyoruz...

inşş... kuzum ya ağzından bal damlıyor senin

hanımağa modunda bişey olmaz benim 4 oğlum oldu her işimi kendim yaptım falan diye konuşuyo ablamda minnet etmez kendi halledr

sinir olurum böyle tiplerede etmesin tabi o zaman

kızlar yaaa cumaya kadar okunması gereken 2 cüz var hatmimin bitmesi için yardımcı olurmusunuz 5-16 cüz

canım benimde tefriciyem var yetişmesi gereken yoksa yardım ederdim kusura bakma

evet canımm ya daha sık uğra sen nasılsın iyileştinmi

iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7

maşallah canımm süperr bir haber bu

eşimin az nette işi varmış kızlarrr (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…