Allah razı olsun canım.
Annem bana hamileymiş babamın hastalığı ortaya çıktığında düşünsene ne büyük bir travmaRahmetli amcam da hastaydı ve hastalığın seyri biliniyordu. Babam aylarca kendine gelememiş Ama görsen senden benden neşeli, hayata sımsıkı bağlı Tedavilerimde hep moral verdi bize
canıımm çookk geçmiş olsunn babana ve annene rabbim yardımetsin inan çok üzüldümm .sende hiç canını sıkma inş.. en kısa zamanda çok güzel sağlıklı bir minnoş nasip etsin rabbim
aklasyamm lütfenn ya ay çok duygulandırdınız benii sağlam durmak zorundayızz zorundasınız bizler anlatıyoruz birilerine yada ağlıyoruz açılıyoruz eşlerimiz hep içlerine atıyorlar lütfenn sabırr olucak inş... bizimde hepimizin sağlıklı evlatları olucak.
bizde eşimin dedesi tek çocuk ,babası tek çocuk,eşim tek çocuk bizdede hiç olmadı tıkandık kaldık rabbim ergeç hepimize nasip edecek inş...
allah ondan razı olsun canım tanısam seni şikayett ederdim
[
namaz kılıp geliyorum
niyeki canım evde yardım etmiyo yaşlımı kaynanası
Allah razı olsun canım.
Annem bana hamileymiş babamın hastalığı ortaya çıktığında düşünsene ne büyük bir travmaRahmetli amcam da hastaydı ve hastalığın seyri biliniyordu. Babam aylarca kendine gelememiş Ama görsen senden benden neşeli, hayata sımsıkı bağlı Tedavilerimde hep moral verdi bize
hanımağa modunda bişey olmaz benim 4 oğlum oldu her işimi kendim yaptım falan diye konuşuyo ablamda minnet etmez kendi halledr
hanımağa modunda bişey olmaz benim 4 oğlum oldu her işimi kendim yaptım falan diye konuşuyo ablamda minnet etmez kendi halledr
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
güzel haberlerini bekliyoruz canımkızlar bgn transferimin 6.günü ama hafif kanamam oldu telaşlanmalımıyım bilemedim
bence değerin iyi inşallah lekelenmelerinde kesilirKizlar dun aksam 7,30 gibi kanamam oldu hemen burdski dr aradik dun onuncu gundu betahcg baktir dedi progestani agizdan al dedi betahcg:64.11 pruloton diye igne ysptilar yarin tekrar kan tahlili var
maşallah sübhanallah inşallah n yakın zamanda sende alacaksın yavrularını kucağına allah yardımcın olsungünaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
e süper bence hamilesinMikrocumve beyazzambak inş öyledir dayanamadımidrar testi yaptım çift çizgiama diğeri silik gibi çıktı
kurban olsun yaratana inşallah en kısa zamanda alırsın kucağınaiyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
maşallah bak sımsıkı tutunmuş annesine inşallah sorunsz devam ederiyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
maşallah canım artık daha rahat sevinebilirsin
maşallah bak sımsıkı tutunmuş annesine inşallah sorunsz devam eder
Allah razı olsun kuzum.
Mikrom sen hamilesin Allah'ın izniyle, hepimiz buna yürekten inanıyoruz...
kızlar yaaa cumaya kadar okunması gereken 2 cüz var hatmimin bitmesi için yardımcı olurmusunuz 5-16 cüz
alışkanlık yaptınız bana.tefonu elimden düşüremiyorum.incimi mikromu happyy mi hilburumu nurme mi ve diger arkadaşları illaki okuycam sanki okumayınca özlüyor ama okuyunca sizinle beraber mişim gibisizinle sevinip sizinle üzülüyorum.canlarım kardeşlerim arkadaşlarım
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?