Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kolay gelsin incimm

kan yapalım ozaman pazar günü olurmuki?

inşş.canımm kardeşim izin alıpta beni, götürürse neden olmasın yaparız

verdim mail atacaklar doktorumu sabahtan beri arıyorum haber bırakıyorum ama dönmüyor demek önemsemedi.aslında öğretmenim derse girsem artarmı kanamam için arıyorum ama neyse

inşş. artmaz canımm rabbim sizi korusunn sonucunu bekliyoruz heyecanlaaa

toparlanmana sevindim mikrocum test gününe yakın benimde kasık ağrım olmuştu canım
ara ara kasıklarda ağrı oluyor canım gülmekle bi,şi olmaz canım korkma ben sinemeya cem yılmaza gitmiştim gülmekten kaılmıştım artık
Canlar merhaba
Sabah yatağın içinde uyuya kalmışım
Ne var ne yok hamilelerimiz nasıllar?

Denturum bir doktora git canım, idrar tahlili yapılsın. Geçmiş olsun çok.
merhaba canım ohhh iyi yapmışsın bende çok istiyorum şuan uyumayı
aslında var rahatsız etmemeyeyim muanededir diye düşünüyorum müstecep bey
ara sen canım doktorunu
zambakkkk
canım sen tam günündemi yaptırmıştın testiii

yok canım benim lekelenme olunca nur hanım hemen istedi testi 2 gün önce yaptırmıştım

iyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)

hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...

Maşallah sana HİLBUR ya bı dogum anını duyamadık harikasin bizi hep haberdar ettin bizi bırakma sakın bebislerinleee beraber hep böyle yorumlarınlaaa yanımızda ol canım

Oyy yerim ben o bibloları Maşallah Kimbilir ne kadr tatlıdırlar.. Minişler... Büyür onlar annesi.. Küçük bebekler daha çabuk toparlıyor. Allah'ım evine götürdüğün günleri de göstersin.. Dualarımızdasın..

Canım bebişlerin dünyaya gelmiş.Hayırlı, uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bahtları güzel, kısmetleri açık olur inşallah.Maşallahİnşallah en kısa zamanda kucağına alıp evine götürürsün.Darısı doğum için gün sayan, bebek isteyen herkese inşallah.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Allah'ım o kadar çok sayfa birikmişki geri dönüp okuyamadım.Her akşam yatmadan hep dua okuyorum.Burdaki arkadaşların hepsine ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum.İnşallah rabbim kabul eder.Ben çok şükür iyiyim.Bebekte şimdilik iyi.13+1 günlük olduk teyzeleri.Veeeeeeeee cinsiyetini söylüyorum.Allah nasip ederse bir kızımız olaacak.Dün ikili test yaptırdık.Ultrasondaki doktor şimdilik bir problem gözükmediğini söyledi.Sonra kan testi verdim.Ama sonuçlarından birşey anlamadım.Kan sonuçlarım şöyle çıktı:
fb-hCG 29,1 ng/mL
PAPP-A 1,39 mlU/ml

Arkadaşlar bu sonuçlardan siz birşey anladınız mı?

cnm yavrularınla çook çook mutlu ol inşallahh..
darısı isteyen herkese olsunnnn

peynirli börek tatlı kurabiye ne vardı başka yaparsın canım otur sen azcık nolcakki:)

Temizliği unuttun

Yerim o bibloları yer yer Nasılsın toparlandın mı biraz? Bebekler ne kadar kalacaklar belli mi? Soruları sıraladım yine
Pişireceğiz canım ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…