aslında var rahatsız etmemeyeyim muanededir diye düşünüyorum müstecep bey
kolay gelsin incimm
kan yapalım ozaman pazar günü olurmuki?
verdim mail atacaklar doktorumu sabahtan beri arıyorum haber bırakıyorum ama dönmüyor demek önemsemedi.aslında öğretmenim derse girsem artarmı kanamam için arıyorum ama neyse
aslında var rahatsız etmemeyeyim muanededir diye düşünüyorum müstecep bey
Biz burada olunca sayfalar akıp gidiyor
Biri bana kalk da işlere başla desin
biride bana kalk duş al
biri bana kalk da işlere başla desin
toparlanmana sevindim mikrocum test gününe yakın benimde kasık ağrım olmuştu canımayy canım maşallahh bencede git hemen kan ver ki netleşsinn zaten ilk başta silik çıkıyor kaçında yapılmıştı senin transfer
bende heyecanla bekliyorum senin güzel haberlerini
evet canım toparlandım allaha şükür etkilenmemeye çalışıyorum canımm dünden beri kasık ağrılarım var biraz sende de olmuşmuydu
canım bende idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim yanma acı bende de olmuştu bunlar ama oturamama yürüyememe olmamıştı sen yine de bir doktora danış istersen
ara ara kasıklarda ağrı oluyor canım gülmekle bi,şi olmaz canım korkma ben sinemeya cem yılmaza gitmiştim gülmekten kaılmıştım artıkevet canım ultrasonla baktılar folüküller olabilir dediler nur hanımada söylemiştm zaten oda ayrı baktırdı transfer öncesi.devam ederse ara ilaç verelim dedi.şükür bişey yok ama sağ kasığım sürekli bir damar atıyo gibi ağrıyodu bugün ağrım yok oda geçti.bu gece gerinme ihtiyacı çok duydum
mikrom geceyi rahat geçirmene sevindim benide annem güldürüyo sonrada pişman oluyorum ya bişey olduysa diye, bu arada iğneye evemi geliyolar senmi gidiyosun,banyo yapabiliyomuyz
merhaba canım ohhh iyi yapmışsın bende çok istiyorum şuan uyumayıCanlar merhaba
Sabah yatağın içinde uyuya kalmışım
Ne var ne yok hamilelerimiz nasıllar?
Denturum bir doktora git canım, idrar tahlili yapılsın. Geçmiş olsun çok.
ara sen canım doktorunuaslında var rahatsız etmemeyeyim muanededir diye düşünüyorum müstecep bey
zambakkkk
canım sen tam günündemi yaptırmıştın testiii
iyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
iyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
Yazayım menümü yorum yapın :)
Kırmızı mercimek çorbası
Tavuklu mantar sote
Zeytinyağlı pırasa
Pilav
Tavuk göğsü
Közlenmiş kırmızı biber, patlıcan
Salata ve içecekler
Tavuk göğsü
Peynirli börek
Kurabiye
Meyve
Çay
Nasıl
peynirli börek tatlı kurabiye ne vardı başka yaparsın canım otur sen azcık nolcakki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?