Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

az kaldı dayan gülüm İnş güzel haberler vereceksiniz bize

inşşş. canımmm çokk isterimmmm

Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım

çokkk sevindimmm canımm tebriklerrr kaç sonucunnn yazsana

Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım

Allahım sayfaya bir gireyim kızlara selam vereyim dedim müjdeyle karışılaştım

sonucun kaç çıktı bu çok güzel bir haber canım..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:119::119::119:

Canim bana doktorum laparoskopi dedi. Bende simdi kara kara dusunuyorum olsam mi olmasam mi diye.. Tedavi allahin izniyle maddi durumumuz el verdigi surece dusunuyoruz... Allah dilerim bizim yuzumuzu de saglikli ve hayirli evlatlar vererrek guldurur...
Insallah sizde en kisa zamanda toparlanip tedaviye baslarsiniz canim...

bana da laparoskopi dendi meryem..
ne zaman olmayı düşünüyorsun..
bence doktor laparoskopi demişse yaptır cnaım mutlaka..

kızlar merhaba.. bir sorum olacak. gerçi şu an burada kutlama var sanırım, sorum arada kaynamaz inşallah :) araya girmiş gibi oldum.

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah değerin katlanarak artar :)

ben ilk kez tüp bebek tedavisine semra hn. ve ekibi ile başlıyorum. benim hem pko var hem de tüplerimden biri tıkalı, diğerinde geçiş düzgün değil. bir doktor laporoskopi dedi ama semra hanım önce bir kez tüp deneyelim, başarı şansı var. tutarsa boşuna ameliyata gerek yok dedi. olmazsa yaparız dedi de, benim kafam karıştı. yani boşuna bir olumsuz sonucu beklemek gibi geliyor. bana fikir verir misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…