az kaldı dayan gülümİnş güzel haberler vereceksiniz bize
Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım
Mikro hep bunu bekledim bende yazarmıyım acaba dedim tedavimdeolumduzluklar yaşadım umudu tam kesmiştimki!Rabbim çok büyük nasıl yazacam bilemiyorum hamileyim galiba testi aldım
Sagol meryem sen nasilsin ? Seni okudum canim sana yazicaktim ama ayni seyleri yazmak istemedim meryem hakkimizda hayirlisi INSALLAH ben inaniyorum sende en kisa zamnda ALLAHIN izniyle hamile kalicaksin canim sakin kotu dusunme
Sen neler yapiyosun tekrar dusunuyomusun biz ev aldik borclarimiz cok onlari bitirmeye ugrasiyoruz o yuzden tedavi olamiyorum
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
Canim bana doktorum laparoskopi dedi. Bende simdi kara kara dusunuyorum olsam mi olmasam mi diye.. Tedavi allahin izniyle maddi durumumuz el verdigi surece dusunuyoruz... Allah dilerim bizim yuzumuzu de saglikli ve hayirli evlatlar vererrek guldurur...
Insallah sizde en kisa zamanda toparlanip tedaviye baslarsiniz canim...
şimdi sıra bende heralde kızlarrrr
canım aman bence sakın gitme derse okula senin ogrencıler buyuk mu kucuk mu bilmiyorum ama orta okulsa cok bagırttırıyorlar cok yorarlar seni bosu bosuna aklında kalmasın canım ama gene de sen bilirsin
Cnm sorun olmadı gittim girdim geldim benimkiler lise çocukları sorun şu günde 9 saat derse nasıl girecem bakalım bundan sonra
ewettt hatta sıra tüm bekleyenlerdeee hepiniz bu güzel haberleri verin bize bendeçekeyim
inşallahhhhhhhhhhhh mikrom inşallah
bana da laparoskopi dendi meryem..
ne zaman olmayı düşünüyorsun..
bence doktor laparoskopi demişse yaptır cnaım mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?