Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
begovil
led zeppelin
ehtcan
tebrikler allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin o güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın
ve oynak biri olarak işte halayınız

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:121::121::121::121::121::92::92::92::92::92:

kızlar bu güzel haberleri aldıkça çok pis gaza geliyorummmmmmmmmm hemen ist gidesim varrrr sanki gidersem hemen olacak gibi hissediyom valla mutlu haberleri aldıkça
valla bende çok pis gaza geldim

mikro ve hpyy
inşallah sizdende güzel haber gelir

ya süper ya maşşallah hiç fire vermedik

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor Maşallah Şubat ayı çok çok bereketli Gözün aydın ehtcan.. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına aldığın günlere de kavuşursun inşallah

Rabbim insallah hepimizin birlikte kucaklarimiza almayi nasip eder.kimsenin hic kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

kızlar ya bu hareketli simgeler bende niye yok ki anlamadım bi türlü halay çekemiyom (

kızlar ya bu hareketli simgeler bende niye yok ki anlamadım bi türlü halay çekemiyom (
canım yazdığın yerin altında simgeniin üstüne getir ve mausun sol tuşu ile tuşla rakamlandırıyor önce sen cevapladığında ise simgeler çıkıyor
hatta altda fazlası yazıyor oraya tıkla orda da farlı simgeler var dene bi

şubatın 27-28 gibi adet olucam ve başlicam çok mutluyum ya çok sanki dersin ilk defa başlicam tüp bebek tedavisine
sen ne zaman başlican bence madii açıdan sıkıntınız yoksa başla derim ben

Aaa senin çok az kalmış.. Ne kadar heyecanlııı yaaa Hadi bakalım Çakırım.. İnşallah sen de buraya Hamileyimmmm yazacaksın Senin halayını da biz çekeceğiz Zaten önceki tedavileri unutup ilk defa gibi temiz başlamak lazım.. Kafa dingin olmalı..

Canım bana 3 ay tıbbi bekleme süresi verdiler. Martta kontrole gideceğim. Eğer Allah nasip ederse Haziran dedik. Uzun protokol olacak bu sefer.

saol canım allah razı olsun
seninde ok yok sonuçda dinlenmen gerekiyor yani hemen pat diye başlamakda doğru deyil
inşallah bu defada yüzün güler ama bu defa kucağına alırsın yavrunu rabbim yardımcımız olsun

Selam arkadaşlar ,ben de tüp düşünüyorum ,nerede yaptırıyorsunuz ,fiyat nekadar ,bilgilendirir misiniz beni

Selam arkadaşlar ,ben de tüp düşünüyorum ,nerede yaptırıyorsunuz ,fiyat nekadar ,bilgilendirir misiniz beni
jalesu hoşgeldin burada olan arkadaşların hepsi memorial de yaptırıyoe tedavilerini topiğin ismide zaten memorial de tüp bebek yaptıranlar memorialin tüp bebek ücreti 2200 £oru + ilaçlar

Amin Çakırım.. Senin hikayeni de okumuştum. Negatif aldığında yazdıkların beni çok etkilemişti. Sen de bu uğurda çok büyük mücadele verenlerdensin... Her daim duamdasın canım.. Ben inanıyorum Allah'ın yardımı ile bu sefer hasretin son bulacak...

jalesu hoşgeldin burada olan arkadaşların hepsi memorial de yaptırıyoe tedavilerini topiğin ismide zaten memorial de tüp bebek yaptıranlar memorialin tüp bebek ücreti 2200 £oru + ilaçlar

hoşbulduk ,tşk ederim ,olmaz ise ben de mayıs gibi düşünüyorum

allah razı olsun akasyam evet tamı tamına 3 negatif aşılama ve 4 negatif tüp bebek çok yorucu yipratıcı ama hiç bir zaman pes etmek gelmiyor içimden inşallah evlat hasreti çeken herkez bir gün o güzel duyguyu tadar ve rabbim bizede tadtırır
allah kimseyi bu dertle sınamasın

gördüm canım şimdi buradan aşağı in ve orada simge seçenekleri var simgeler gösterilmesin yazıyor orada işaret varsa onu kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…