Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çakır yok burda simge seçenekleri diye bi yer ayarlardanmı yapmam lazım acaba kontrol panelinden

çakırım inşallah bu sefer mücadelenin meyvasını alacaksın canım allahın izniyle bu son olucak
saol zambak allah razı olsun inşallah rabbim bu defa ol der ve olur inşallah sende meleğini sağ salım alırsın kucağına hayırlı evlat olu

çakır yok burda simge seçenekleri diye bi yer ayarlardanmı yapmam lazım acaba kontrol panelinden
ay canım bilmiyorum ki ya
benim de yoktu ilk öye olduğumda sonra kızlar tarif etti ve bu cevap yazdığım yerin altında semgeleri göstermede ok işareti vardı kaldırdım oldu ya
diyer kızlar bilgisi olan varsa semraya yardımcı olun

jalesu hoşgeldin burada olan arkadaşların hepsi memorial de yaptırıyoe tedavilerini topiğin ismide zaten memorial de tüp bebek yaptıranlar memorialin tüp bebek ücreti 2200 £oru + ilaçlar

2200 mü olmuş :26:
ama 3 ay önce 2100dü
bize yeni zam yaptıklarını söylemişlerdi.
2000 euro idi hatta.

2200 mü olmuş :26:
ama 3 ay önce 2100dü
bize yeni zam yaptıklarını söylemişlerdi.
2000 euro idi hatta.
valla ben gittiğimde muhasebe ile konuştum ama
benim ki 3. denemem olduğu için indirim yaptılar
amam en son inci yazmıştı yalnış hatırlamıyosam 2200 demişti yalnışsam düzeltin

3 negatif aşılama 1 tüp bebek denememden sonra günlerdir buradan okuduğum hamile haberleri ile öyle gaza geldim ki pazartesiye randevu aldım bende martta başlıyorum inşallah....
iyi yapmışın hayrlı olsun bi yerden başlamak lazim tekrardan inşallah güzel sonuç alırsın

Kızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım

Kızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım
canım ben bağışıklık sistemi testleri ve pıhtılaşma testleri yaptım bağışıklık sistemi testleri için kadın doğumdan pıhtılaçma içinde genetik bölümünden randevu aldım zeynep kamilde yaptırdım
ama kadın doğumcu çok zorluk çıkardı başhekimliğe 3 şikayetten sonra zorla yaptırdım
ama genetik hiç sorun çıkarmadı kan verdikten 18 gün sonra aldım sonuçlarımı
ama ben kağıdı memoriale verdim ve testin isimleri aklımda yok
ama inci biliyor isimlerini
özel mj at hemen döner sana

cnm ben zeynep kamil hastanesi genetik bölümünde yaptırmıştım o tahlilleri..
ancak eşinle gidiyorsun.
ben 2 düşügüm var demiştim.halbuki tek düşüktü.
2 demeseydim yapmıorlardı o zaman.
sonra eğer pıhtılaşma çıkarsa benim çıktı.
nur hanım benden bir dizi daha tahlil istedi.onlarıda zeynep kamilde yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…