saol zambak allah razı olsun inşallah rabbim bu defa ol der ve olur inşallah sende meleğini sağ salım alırsın kucağına hayırlı evlat oluçakırım inşallah bu sefer mücadelenin meyvasını alacaksın canım allahın izniyle bu son olucak
ay canım bilmiyorum ki yaçakır yok burda simge seçenekleri diye bi yer ayarlardanmı yapmam lazım acaba kontrol panelinden
hayırlısı olsun canım senin için inşallh rabbim gönlünde olanı nasip ederhoşbulduk ,tşk ederim ,olmaz ise ben de mayıs gibi düşünüyorum
semra mesaj simgeleri diyor altda simge kollanma yazıyor onun başındaki kutucuğu işaretle
jalesu hoşgeldin burada olan arkadaşların hepsi memorial de yaptırıyoe tedavilerini topiğin ismide zaten memorial de tüp bebek yaptıranlar memorialin tüp bebek ücreti 2200 £oru + ilaçlar
valla ben gittiğimde muhasebe ile konuştum ama2200 mü olmuş :26:
ama 3 ay önce 2100dü
bize yeni zam yaptıklarını söylemişlerdi.
2000 euro idi hatta.
iyi yapmışın hayrlı olsun bi yerden başlamak lazim tekrardan inşallah güzel sonuç alırsın3 negatif aşılama 1 tüp bebek denememden sonra günlerdir buradan okuduğum hamile haberleri ile öyle gaza geldim ki pazartesiye randevu aldım bende martta başlıyorum inşallah....
canım ben bağışıklık sistemi testleri ve pıhtılaşma testleri yaptım bağışıklık sistemi testleri için kadın doğumdan pıhtılaçma içinde genetik bölümünden randevu aldım zeynep kamilde yaptırdımKızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım
Kızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım
Cnm bgn transferimin 7.günü değer54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?