Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar 2.tüpbebeğe başlicam ama benim bir sıkıntım var SİGARA içmicem diyorum en fazla 2 saat sürüyor...aranızda içip de tüpbebek öncesi bırakan varsa bana yardımcı olun....

Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah

canım gözün aydın rabbim sonuna kadar götürsün inşallah..

Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

aaa çok şükür fıstığm rabbim kucağına almayıda nasip etsin sorunsuz bir şekilde değerin kaç.?

iyi dilekleriniz için hepinize çok çok çok teşekkür ederim...

Keseyi görmeden bana rahat yok :) ona rağmen hamilelik takvimini eklemekten de geri kalmadım :)

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Nacizane tavsiyelerim;
Transferden itibaren bebeğinizin varlığına inanın ve onunla konuşun...
Bol su için (2-2,5lt), bol bol sebze yiyin... gaz yapıcılardan uzak durun :)
Mutlu olduğunuz şeyleri yapın (kitap okuyun, sinemaya gidin, hobiniz varsa onunla uğraşın...ben fimo yaptım mesela :) asla haber izlemedim mutlu olmadığım bir ortama da asla girmedim)
Doktorunuza, hastaneye, kendinize güvenin. Mutlu veya huzursuz olduğunuz birşey olursa söylemekten çekinmeyin...
Kendinizi dinlemeyin ama aklınıza takılan herşeyi mutlaka dr.sorun...
Korkumdan çok yürüyüş yapamadım evdeydim (ki haftaya kısmetse işe başlayacağım) günde 10-15 dk yürüdüm...
Hepsi bilinen şeyler ama hepsi de işe yarıyor...
unutmayın önemli olan şu an sadece siz ve bebeğinizsiniz kimsenin ve hiç birşeyin sizi üzmesine izin vermeyin...
Bunlar dışında duanın gücüne çok inanıyorum ve huzur buluyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım inşallah seninde hamile haberini okuruz.Ben 1. denemede 6 haftalıkken düşük oldu.2. deneme tutmadı.3.denemede Allah'ıma çok şükür 13+3 hamileyim.ALLAH tüm isteyenlere bu duyguyu sonuna kadar tattırsın.

amin canım sağol.inşlh sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine. bende bugün ilk iğnemi yaptım.tedavime başlamış bulunmaktayım kızlarrrr

Hadi hayırlı olsun mucize doktorun kim canım bide hangi igneyle başladın juliettacim çalıştığım icin Zeynep kâmile gitmem zor

hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

2200 mü olmuş :26:
ama 3 ay önce 2100dü
bize yeni zam yaptıklarını söylemişlerdi.
2000 euro idi hatta.

canım bende 2100 euro diye biliyorum 2012 temmuzda 2000 euroydu eylulde daha yeni 2100 euro olmustu bu kadar kısa zamanda zam yaptılarsa bilmiyorum ama inci de yanlış haytırlamıyorsam 2100 diyordu o gelince dogru bilgiyi alırız veya yeni baslayanlardan bilgi alabilirz

Kızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım

zeynep kamilde pıhtılaşma testini genetik bolumunde yapıyorar ama capa tıp fakultesinde genetikde degilde tam hatırlamıyorum ama infertilitede yapıyorlar galiba pıhtılaşma testinin adı trombofoli paneli birde kadın dogumda yapılan testler var bu pıhtılaşma icinmiş galiba ama ben suan isimlerini hatırlamıyorum beşiktaşta bir genetik merkezi var ben kanda kromozomu orda yaptırmıstım belki pıhtılaşma testide yapıyorlardır bir arayıp sor istersen adı genetiks diye bir labratuar fiyatı diger yerlere gore daha uygundu

Bizi bizden başka anlamayan,bu tedaviye burdaki konuşmalardan etkilenip aniden karar vermemi sağlayan burdaki cnm arkadaşlarım iyiki tanımışım sizi ....

beyazzambak
julietta
western
akasya
çakır
cemileyld
Allah enkısa ve hayırlı zamanda gönlümüzdeki özlemi kucağımıza versin.Teşekkürler.
Led-zeppelin ve ehtcan hayırlı uğurlu olsun sevincini. MİKRO :) ve happy müjdeniz için duacınızım

kızlar lucrin kullanmaya başladım.kullanımı çok kolay gonal f den falan küçük iğnesi.insülin iğnesi gibi.adetimin 3.gününe kadar kullanacakmışım hastaneye gitmeden.lucrine fiyatı125 lira.bir kutu içinde 14 tane enjektör ve bir küçük şişe ilaç var.şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…