Sagol canım ama Zeynep kâmile gitmem zor özelde yaptırsam pahalı olcak bilmiyorum artık
Ben geldim bugun 12, degerim 159,94 darisi tum isteyenlerin basina bizimkide tamamina ersin insallah
Hamileyimmmmmmmmmmmm
Binlerce kez şükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın; yaşayanları da sağlıcakla yavrularına kavuştursun...
canım benim allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağınada almayı nasip eder inşlh. benim eşimdede bir milyonun altında sayı.morfoloji falan hep sıfır.normal sperm yok.ilk denemem negatif.ikincisini deneyeceğim birkaç gün sonra tedaviye başlıyorum.inşlh bu sefer pozitifi görürüm.
Canım inşallah seninde hamile haberini okuruz.Ben 1. denemede 6 haftalıkken düşük oldu.2. deneme tutmadı.3.denemede Allah'ıma çok şükür 13+3 hamileyim.ALLAH tüm isteyenlere bu duyguyu sonuna kadar tattırsın.
Hadi hayırlı olsun mucize doktorun kim canım bide hangi igneyle başladın juliettacim çalıştığım icin Zeynep kâmile gitmem zor[/Q
sağol canım nur hanım doktorum, yarın başlayacağımı sanıyodum bugün başladım.lucrinle başladım.uzun protokol benimki
2200 mü olmuş :26:
ama 3 ay önce 2100dü
bize yeni zam yaptıklarını söylemişlerdi.
2000 euro idi hatta.
Kızlar bilgisi olan varsa yazsın ben pihtilasma testi yaptırmak istiyorum devlet araştırma hastanesinde hematolojiye mı gitmem gerek bide bu testlerin tam olarak adı ne bilen varsa acil cevaplasın lutfennnnnn canlarım
amin canım sağol.inşlh sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine. bende bugün ilk iğnemi yaptım.tedavime başlamış bulunmaktayım kızlarrrr
Bende varım bu arada begonvil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?