Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyi geceler...bu akşam çıktık hastaneden..denizle derin ordalar ama...denizi kucağıma aldım bugün.o kadar küçük o kadar güzel kokuyorki...ama emzirmeme izin vermdiler enerjisini harcamasını iistemiyorlarmış.deniz küvözde hala ama kendi kendine nesef alıyor mema aranıyor kuzum...hiç kaşı kirpiği yok:) sanırım babası gibi sapsarı bişşey olucak..
derin e dokunmam bile yasak..yoğun bakımda o.sarılık tedaviside başlamış..ama denizden daha toplu..ve büyük...bugünki bütün anne sütlerini derine vermişler..ona torpil geçiyoruz diyor hemşireler...akşam 22,30 da ve 01,30 süt sağdım 40cc çıktı ,aradım hastaneyi yollamamı istermisiniz diye çok iyi olur dediler.babaları bu saatte 40cc sütleyollaara düştü...ahh dedim içimden allahım ne büyüsün onunda evladı işte...o daha stressli zaten ben ona moral veriyorum diyorum üzülme sütün kesilir:)

epidurali sormuşsunuz...bence çok rahattı.ben öyle iğneden falan canı yanan bi tip değilim anlamadım bile ..yani elbette bişey atıyor hissediyorsunda zaten heyecanısın ve acımasını bekliyorsun çok 2-36 sn bi acıyo ve bitiyor bu kadarmı diyorsun..uyuşuyor zaten.ben 16,30 doğumahaneye girdim,17,30 gibiodamdaydım..gece 23,00 gibi yürüyordum..kanamam aman aman çok olmadı..ayağa ilk kalkış biraz zor ama allah kuvvet veriyor ya...benim çektiğim böbrek ağrısının yanında bu ağrı devedde kulak..

süt sağma makinasını alal acele lashinoh ikili aldım..2 kez kullandım bu gece epey iyiydi..hastanede medela vardı illa ondan istiyordum ama acil almam gerekince ilk mağazadan aldık..2si aynı anda daha kolay sanki.170 tl ya aldım mothercare den ama e-bebekte 140 tl malesef kalmamıştı..50 metre aralıklı 2 mağazada yedik kazığı)

küvözde sadece çorap ve şapka giydiriyorlar o yüzden çok isstediler.bugün de ben çıkıyorum diye,penye battaniye ve prematüre tulum istediler..akşam bolcaçorap ve prematüre şapka aldım yıkadım yarın götürcem..hasstanede çıkacakları zaman doktor 1 gece bizi 1 odada bırakıp bakmayı becerip becermediğimi kontrol edicekmiş.ve eğer doktor ikna olursa bebekleri çıkarbilecekmişim..ne garip değilmi..

bu arada bebişlerimin küvöz arkadaşları 26 haftalık doğan ikiz delikanlılar ege v efe..tam 90 gündür ordalarmış.onlar görünce halimize şükrettim..

enfeksiyonu olupta hala ilaç almayanlara ise aklım errmiyor zorla doğurmakmı istiyorsunuz.bugün doktorumun dediği çok az olan enfeksiyonumun derine geçtiği ve derinin doğumu başlattığı..umarım anlatabildim..

hepinize herşey için teşekkürler..iyigeceler..uyuyumda süte kalkıcam 04,30da....

gunaydın

ıkıncı hcg degerım tam olarak ıkıye katlanmadı
bırıncısı 485 ıkıncısı 866 cıktı
doktor tekrarını ıstedı
ben cok korktum
cok moralım bozuk arkadaslar
gözümden yas aktı akacak

Son düzenleme:
cnm ne güzel anlatmışsın...
Allahım şifalar ihsa etsin yavrularına..
ben eminim sagıkla cıkacaksınız güle oynaya..

günaydın cnm..ikiye katlanmasa bile değerin çok iyi ama medicalcim.
moral bozacak bir deger değil.Allahın izniyle içini ferah tut..
tekrarını istemeleri cok normal.kontrol altında tutmak istiyorlar.

Son düzenleme:
kızlar günaydın..
bende dün hastaneyi aradım.bugün 52. günüm ve laparoskopiden beri hala adet olamadım..
nur hnmın randevuları cok doluymuş.bende araya alın cünkü cok sıkıntı ve stres içindeyim dedim.
yarın nasibse gidicem bende.bakalım bana neler diyecek nur hanım.hastanenin beni aramasını bekliyorum..

off ne yazcağımı bilemedim sadece ağlıyorum hilbur her yazdığın her kelimen beni çok derinden etkilerdi ama bu sefer ki çok ağlattı sen ne kadar güzel bir annesin elimden tek gelen yardım dua inşallah en kısa zamanda evimizdeyiz diye yazınıda okuyacağız

Hayırlı sabahlar

Hilbur canım inşaallah en kısa zamanda yavrularına kavuşacaksın. Sen çok güçlü bir kadınsın, çok güçlü bir annesin Allah tez zamanda sağlıkla kuzularına kavuşmanı nasip etsin... Dualarımdasın...

Medical 2 kat artmamış ama çok iyi bir değerin var Lütfen canını sıkma. Doktorlar her şeyin garanti olmasını istiyor doğal olarak. İçini ferah tut. İnş. bebeğin seninle.

Canim gereksiz yere panik yapiyorsun. Aradaki 20 puanlim fark bence o kadar onemli degil cunku degerin cok guzel artmis iki katina cok cok yakin. Genelde herkesten 3 uncuyu istiyorlar sikilma bence

Ne bereketli bir ay maşallah

ehtcan, led hayırlı olsun kızlar. Allah tamamına erdirsin inş.

Gaza gelenler ben de çok fena gaza geldim he Zaman geçmiyor sanki

canım hiç sıkıntı yapma kötüyüde aklına getirme benim gibi baştan yılma bak pınrosm başınada geldi o direndi ve kuzusu onunla ben pes ettim benimkisi maleseff (( murat bey illa 2 kat artış olmak zorunda değil demişti bana ilk olarak % 66 artış yeterli ki seninde daha fazla artış olmuş allaha inan ve tevekkül et kendine meleklerine inan sakın kendini bırakma kötüye hazırlıklıyız hepimiz en başta bunu bilerek bu yola girdik ama şuanda sen sadece dua et ve inan moralini bozma ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ama rabbim seni deniyor ne kadar çok istediğini dualarınla dile getir ki allahım annesine bağışlasın murat bey ne dedi o sadece tedbir amaçlı baktırmıştır eminim durumun netleşene kadar olumsuz düşünme yok tamam mı tatlım

Günaydın canım. En iyisini yapmışsın. İnş. basit bir nedenden dolayı gecikmiştir.

dur hemen üzülme inşallah herşey yolundadır
lütfen morelini yüksek tut rabbimden ümit kesilmez
bence herşey güzel olcak

Ay sorma zor duruyorum başlamamak için he
İnş. bizim başladığımız dönemler de böyle bereketli olur

inşallah cnm bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz..
sende yoksun öyle mi?
bende kuaföre gidicem hazırlık yapmam lazımm yarın nur hnmı görebilirseem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…