Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

murat bey degerımız guzel ama tam ıkıye katlanmamıs dedı cuma gunu tekrar gorelım dedı sadece bu
ama benım daha once kayıplarım oldugu ıcın aynı seylerı yasamaktan korktum ,korkuyorum sanırım bu yuzden bukadar endıselıyım boyle yapmamam lazımonu da bılıyorum
Allahım ınsallah saglıkla ıkısını de bagıslasın
ınan canım kalbım gum gum atıyor
yarınkı sonuca kadar da boyle atar

dur hemen üzülme inşallah herşey yolundadır
lütfen morelini yüksek tut rabbimden ümit kesilmez
bence herşey güzel olcak
ınsallah nurmecım

stres sana zarar verir canım inşallah bir daha yaşamıyacaksın o günleride unut yeni sayfa açtın kendini üzme doktorda çok güzel demiş sen beslenmene dikkat et yumurta ye proteinli beslen yarına büyür bizim kuzular sen tedirgin olursan onlarda annemiz bizi istemiyor der canım sağlıklı olsunda tek olsun kuzum rabbim en iyisini en hayırlısını o biliyor dua dua dua bu kapı birtek dua ile açılıyor inşallah seninle olucak meleklerin

kızlar 2.tüpbebeğe başlicam ama benim bir sıkıntım var SİGARA içmicem diyorum en fazla 2 saat sürüyor...aranızda içip de tüpbebek öncesi bırakan varsa bana yardımcı olun....

Ben tüp bebek tedavimden bir ay önce ağustosta bırakmıştım. O gün bugündür de içmiyorum. Sigarayı bırakmak tamamen istek işi. Motivasyon ile ilgili. Sigara içmeyi istediğin her an bebeklerini düşün. Sigara içersem onlara kavuşmam zorlaşır de. Sigaranın yumurtalarını bozduğunu aklına getir. Bunlar işe yarıyor. Bir de ben işyerinde öğlen araları hep yürümüştüm. Bol bol da su içtim. İnşallah bırakırsın.. Gerçekten de yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor. Rahime giden kan akışını da yavaşlatıyor.

amin canım sağol.inşlh sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine. bende bugün ilk iğnemi yaptım.tedavime başlamış bulunmaktayım kızlarrrr

Mucizem hayırlı uğurlu olsun canım.. Sen bizim üstadımız olacaksın Seninle öğreneceğiz süreci.. İnşallah da senin mutlu haberini alınca İncimle ben de çok umutlanacağız

Canım birşey soracağım. Adetin 21. günü mü hastaneye gittin ? Yoksa öncesinde gitmiş miydin ? İlaçlar bitince adetin gelmeme ihtimali var mıymış :26: Gelmezse ne yapıyorlarmış ? Çok soru sormadım dimi

Gözlerim doldu... Orası tam hayatın merkezi.. Ümitler, sevinçler, heyecanlı bekleyiş.. Allah'ım tüm kuzucukları en kısa zamanda annelerine kavuştursun.. Derin ve Deniz'i de 90 gündür orada olan ikiz delikanlıları da tez zamanda yuvalarına ulaştırsın Hilburum çok az kaldı. Eşine söyle dayansın. Üzülürse sütü kesilir Senin gibi esprili bir anneleri olduğu için çocukların çok şanslı...

Medical değerin gayet iyi yükselmiş. Moralini bozma. Allah yavrucuklarını sana bağışlasın.. Sen iyi düşün ki bebişlerin de annelerinden güç alsınlar

Ben bugün yine buralarda olamayacağım.
Öpüyorum hepinizi

İncim özletiyorsun kendini.. Sensiz burası eksik geliyor bana

teşekkürler canım allah razı olsun.

Allah razı olsun cnm bnmmm..amiiinnnnnnnnn

ne güzel bir gün değeri artan, tedaviye başlayan, pozitif haberi almış evinde mis gibi karnını okşayanlar,doğum yapmış bebeğini sevenler ve tedaviye başlayacağı günü iple çekenler herkes burada hepinize günaydın benim hafızam inci gibi kuvvetli değil okudum ama isimleriinizi yazamadım kusura bakmayın......

hilnrcum gozlerim doldu okurken masallah ne kadar dirayetli bir kadınsın eşin ve cocukların cok sanslı ins en kısa zamanda bebişleri eline alabileceksin eminim derin ve denizde sana cok kavusmayı istiyorlar Rabbim yardımcınız olsun cennet kokan derin ve denizide opebildigin zaman bizim yerimize op

Julieta canim sen laparoskopi ameliyatini neden oldun?

cnm nur hnm rahim filmimi beğenmedi özellikle sagda olmak üzere 2 tüpümde sıvı birikmesi(hidrosalpenks) olabileceğini söylediler.bende gecen ay laparoskopimi oldum.
ameliyatımı semra hanım ve mustafa bey yaptı.ama şükür tüplerde ufak tefek yapışıklıklardan başka birşey cıkmadı.
sol taraftada miyomum vardı onu cıkardılar.
3 ay içinde kendiliğinden olmazsa tüp bebek için tekrar hastanede olucam cnm.

Son düzenleme:
sizler cok güclü kadinlarsiniz tipki ISTANBUL gibi.basi dik magrur,bir o kadarda bazan yanliz bazan cok muhtac.bende sizlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…