cnm nur hnm rahim filmimi beğenmedi özellikle sagda olmak üzere 2 tüpümde sıvı birikmesi(hidrosalpenks) olabileceğini söylediler.bende gecen ay laparoskopimi oldum.
ameliyatımı semra hanım ve mustafa bey yaptı.ama şükür tüplerde ufak tefek yapışıklıklardan başka birşey cıkmadı.
sol taraftada miyomum vardı onu cıkardılar.
3 ay içinde kendiliğinden olmazsa tüp bebek için tekrar hastanede olucam cnm.
Ay mikro ben heyecanlandim inanki:))) az kalmis insallah heysey cok guzel olacak. Kacinci denemendi bu?
inşallah cnm ama adet bile olamadım daha acaip sıkıntılıyım yani..Insallah canim tup bebege gerek kalmadan normal yollardan gelmeye karar verir kucuk melegin...
aahh canımm ne sen sor ne ben söyliyimmm.bu benim 8.denemem.2si donmuş diğerleri taze.3 düşük bir kürtaj
naberrr canımm nasıll gidiyorrr[/QUOTE
SAOL CANIM AKŞAM İĞNE YAPTIRDIĞIM KİŞİ FARKLIYDI ADAMIN YAPTIĞI YER NASIL AĞRIYO ÇÜRÜMÜŞ GİBİ NE ÜSTÜNE YATABİLİYORUM NE DOKUNABİLİYORUM ÇOK AĞRIYO HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI
aahh canımm ne sen sor ne ben söyliyimmm.bu benim 8.denemem.2si donmuş diğerleri taze.3 düşük bir kürtaj
naberrr canımm nasıll gidiyorrr[/QUOTE
SAOL CANIM AKŞAM İĞNE YAPTIRDIĞIM KİŞİ FARKLIYDI ADAMIN YAPTIĞI YER NASIL AĞRIYO ÇÜRÜMÜŞ GİBİ NE ÜSTÜNE YATABİLİYORUM NE DOKUNABİLİYORUM ÇOK AĞRIYO HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI
evet ben bilirim o acıyı benim 3 tedavim de de öyle oldu tedavimin arasından 1 yıl geçmesine rahmen halen ağrıyorr
kolanyalı mendille ovala geçmez ama biraz rahatlatır
inşallah cnm ama adet bile olamadım daha acaip sıkıntılıyım yani..
Rabbim hepimize versin meleklerimizi hayırlısıylaa ama öyle ama böyle
sizler cok güclü kadinlarsiniz tipki ISTANBUL gibi.basi dik magrur,bir o kadarda bazan yanliz bazan cok muhtac.bende sizlerdenim
valla kaldik doktorlarin dalgasina.bizin 1 ay önce yapilan spermiogram testi cok iyi cikmisti.%45 a ve b toplamiydi.simdi ise 2 gün önce burda almanyadaki tüp bebek merkezinde yapilan testte a: 0 0 0 0 cikti gel anla bu isi.biri urolog digeride tüp bebek merkezi güvenilirde yerler.valla sasirmiyorum artik.gülüyorum sadece
cnm inşallah olacak Allahın izniyle bu defa..Rabbim haırlısını nasib etsin inşallahh
hilbbur inşallah bir an önce bebeklerini sağ salım götürür sün eve
medikal tam olara 2 kat olmamış ama bence süper bir değer şimdi onu sorun etme kendini üzme
akasya ya üfffffffffffffffffffffffffffff bende sigara kollanıyorum önceden çok içiyodum ama şimdi tedaviye başlicam diye
günde 3 hatda 2 kadar indirdim ama onlardan da vazgeçemiyorum bu gece rüyamda tıransferimin olacağını ama sigara kollandığım için embiriyoların iyi kalitede olmadığını biz istersek tırasferin iptal ediceğini eyer tırasfer yapılırsada boşuna yapılacağını dr bana bunları söylediğini gördüm ve hüngür hüngür ağladım sabah kalktığımda ben sigara içmiyeceğim dedim ama
içmediğim için şu anada gendimi çok kötü hissediyorum ya:18::18::18:
Ay mikrom insallah allahim bu sefer kucagina almayi nasip eder... Insallah cektigin sikintilarin munakafatini verecektir allah.. Hadi mutlu haberler bekliyoruz senden de happy den de
canımm kolonyayala masaj yap yada sıcak su torbası koy biyerde okumuştum iyi geliyormuşşşş.bende otururken batıyorr herherimm ama yeterki gelsin bebeklerimizz razıyızzz
inş... canımmm kısmettt bakalımmm
Eger bu bahsettıgınız kalçadan yapılan ıgneyse
sakın sıcaksu koymayın
gedırmez
tam tersıne memorıaldekı hemsıreye sordum ben
ıgneden bı saat sonra buz koyabılırsınız dedı
ben denedım ve agrılarım gectı ustune yatamıyodum aynen
deniycem canım kolanyayı, ama çok fena bişeymiş yürütmüyo artık razıyım bebeklerim gelsinde...
neden bu kadar oldu ki ağrın bende de var ama yürütmeyecek kadar değil sen yind masajı ihal etme.
happyy nasıl hissediyorsun sonuçla iligili
adam sanırım bi anda sıktı enjektörü eşimde öyle yaptı dedi.yağlı iğne dağılmıyo diyo bide...h
aslında bişey hissetmiyorum eğer benimlelerse çok sinsi unlar hiç kendilerini hiisettirmiyolar ama rüyamda iki gündür hamile görüyorum kendimi.dün gece bebeğimi gördüm beyaz bi tultum vardı çok güzeldi otobüste giderken ben mamasını yediriyodum:)))
valla bu günden itibaren bırakmış bulunmaktayaımÇAKIR ÇOK ZOR AMA İÇMEYİN NOLUR YA YUMURTa kalitesini bozuyo gerçekten şimdiden bırakın yoksa tedavide bırakınca çok mutsuz oluyosun .
canımm bende sigara kullanan biriydimmm.inş... bir daha kullanmamm bu arada.tedaviye başlamadan 1 ay önce bıraktım.kendi kendime bebeğim olsunmu istiyorum dedim yoksa sigara içmek mi .tabikide bebek.her canım sigara istediğinde bebek özlemimi aklıma getirdim.bu sekilde tedaviye kadar ve sürecinde hiç kullanmadım.inş.. bebeklerim benimledir de sonrasında da kullanmam.bitkisel ilaçlar kullandık eşim ve ben .yumurta ve sperm kalitesi için.şükür 1. kalite 6 embryomuz oldu.
sigaranın zehrini vucuttan atmak içinde bol bol yoğurt yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?