Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Insallah canim tup bebege gerek kalmadan normal yollardan gelmeye karar verir kucuk melegin...

sizler cok güclü kadinlarsiniz tipki ISTANBUL gibi.basi dik magrur,bir o kadarda bazan yanliz bazan cok muhtac.bende sizlerdenim

valla kaldik doktorlarin dalgasina.bizin 1 ay önce yapilan spermiogram testi cok iyi cikmisti.%45 a ve b toplamiydi.simdi ise 2 gün önce burda almanyadaki tüp bebek merkezinde yapilan testte a: 0 0 0 0 cikti gel anla bu isi.biri urolog digeride tüp bebek merkezi güvenilirde yerler.valla sasirmiyorum artik.gülüyorum sadece

hilbbur inşallah bir an önce bebeklerini sağ salım götürür sün eve
medikal tam olara 2 kat olmamış ama bence süper bir değer şimdi onu sorun etme kendini üzme
akasya ya üfffffffffffffffffffffffffffff bende sigara kollanıyorum önceden çok içiyodum ama şimdi tedaviye başlicam diye
günde 3 hatda 2 kadar indirdim ama onlardan da vazgeçemiyorum bu gece rüyamda tıransferimin olacağını ama sigara kollandığım için embiriyoların iyi kalitede olmadığını biz istersek tırasferin iptal ediceğini eyer tırasfer yapılırsada boşuna yapılacağını dr bana bunları söylediğini gördüm ve hüngür hüngür ağladım sabah kalktığımda ben sigara içmiyeceğim dedim ama
içmediğim için şu anada gendimi çok kötü hissediyorum ya:18::18::18:

inşallah cnm ama adet bile olamadım daha acaip sıkıntılıyım yani..
Rabbim hepimize versin meleklerimizi hayırlısıylaa ama öyle ama böyle

inş..tez zamanda olursun canımm.

canımm buraya geldiğinde zaten yeniden test yapıcaktır memorıal burdaki testi baz alırsın sen takılma boşverrr

cnm inşallah olacak Allahın izniyle bu defa..Rabbim haırlısını nasib etsin inşallahh

inşş... canımmm bu sefer olurrr cümlemizinnn olur inş....

ÇAKIR ÇOK ZOR AMA İÇMEYİN NOLUR YA YUMURTa kalitesini bozuyo gerçekten şimdiden bırakın yoksa tedavide bırakınca çok mutsuz oluyosun .

canımm kolonyayala masaj yap yada sıcak su torbası koy biyerde okumuştum iyi geliyormuşşşş.bende otururken batıyorr herherimm ama yeterki gelsin bebeklerimizz razıyızzz

Ay mikrom insallah allahim bu sefer kucagina almayi nasip eder... Insallah cektigin sikintilarin munakafatini verecektir allah.. Hadi mutlu haberler bekliyoruz senden de happy den de

inş... canımmm kısmettt bakalımmm

Eger bu bahsettıgınız kalçadan yapılan ıgneyse
sakın sıcaksu koymayın
gedırmez
tam tersıne memorıaldekı hemsıreye sordum ben

ıgneden bı saat sonra buz koyabılırsınız dedı
ben denedım ve agrılarım gectı ustune yatamıyodum aynen

canımm bende sigara kullanan biriydimmm.inş... bir daha kullanmamm bu arada.tedaviye başlamadan 1 ay önce bıraktım.kendi kendime bebeğim olsunmu istiyorum dedim yoksa sigara içmek mi .tabikide bebek.her canım sigara istediğinde bebek özlemimi aklıma getirdim.bu sekilde tedaviye kadar ve sürecinde hiç kullanmadım.inş.. bebeklerim benimledir de sonrasında da kullanmam.bitkisel ilaçlar kullandık eşim ve ben .yumurta ve sperm kalitesi için.şükür 1. kalite 6 embryomuz oldu.

sigaranın zehrini vucuttan atmak içinde bol bol yoğurt yeee

deniycem canım kolanyayı, ama çok fena bişeymiş yürütmüyo artık razıyım bebeklerim gelsinde...

teşekkürler canım bende nette okumuştum ama sen birebir sorduysan bunu yapmak daha mantıklı

neden bu kadar oldu ki ağrın bende de var ama yürütmeyecek kadar değil sen yind masajı ihal etme.

happyy nasıl hissediyorsun sonuçla iligili

adam sanırım bi anda sıktı enjektörü eşimde öyle yaptı dedi.yağlı iğne dağılmıyo diyo bide...h

aslında bişey hissetmiyorum eğer benimlelerse çok sinsi unlar hiç kendilerini hiisettirmiyolar ama rüyamda iki gündür hamile görüyorum kendimi.dün gece bebeğimi gördüm beyaz bi tultum vardı çok güzeldi otobüste giderken ben mamasını yediriyodum:)))

inşş.. gerçeğinide yaşarsınn tatlımmm çokk güzelmişşş rüyann bu arada

hangi gün yaptırıyosun sen şimdii

ÇAKIR ÇOK ZOR AMA İÇMEYİN NOLUR YA YUMURTa kalitesini bozuyo gerçekten şimdiden bırakın yoksa tedavide bırakınca çok mutsuz oluyosun .
valla bu günden itibaren bırakmış bulunmaktayaım

işte mikrom bende de şu kanaat var diyorum şimdiye kadar içitim zehirleneceğim kadar zehirlendim
şimdi işmesemde bişi deyişmeyecek yalnışmı gerçekten yoğurt yemek işe yarıyomu
mikrom bişi daha senin daha önceki tedavilerinde de hep AA kalitesindemi yomurta çıktı
bide dondurulmuşların oldumu daha önceden sana ve yomuşlarına maşallah valla AA kalitesi oldular
inşallah bebeyin tutunur sana bence 11 gün yani cumartesi yaptır testini halay çekeriz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…