Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tmm akasyam ben bıraktım sigarayı ya işte o kadar şu anda böyleyim
juli prolaktinimi yükseltiyomuş incir ay o zaaman ben onuda yemiyeyim
ben en iyisi ilaçlarımdan başka bişi tüketmiyeyim olsun bitsin

Canım ben diaformin diye bir ilaç içiyorum. Şeker hapı. PKOS olanlara veriyorlar. O da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Nur Hanım söylemişti.

Evet prolaktini yükseltiyor. Doktorlar bitkisel takviyelere hiç inanmıyorlar.

Kizlar ben insllah p.tesi ise baslicam he
m otobuse hemde dolmusa biniyorum saglik ocaginda hemsireyim insallah bise olmax

evet artırıyor canım kaliteyi ama adetin 3. günü başlanacak ve 12 .günü bırakılacakk

Canım bende 3 ay boyunca progestan kullandım.Kalçamın iki tarafındada ceviz büyüklüğünde ödem oluşmuştu.Dokunamıyordum, yatamıyordum.Sonra iğneyi yapan hemşire Hirudoid Forte Kremi sabah akşam ovarak kullanmamı önerdi ve gerçekten çok iyi geldi.Gün geçtikçe ödem azaldı.Sanada öneririm canım.

Canım canını sıkma diyeceğim ama biliyorum ki bu pek kolay değil.Ama değerin arkadaşların söylediği gibi güzel artmış.Doktor tedbir amaçlı istemiştir.Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende seninle aynı duyguları yaşadım.İnşallah birdahaki testinin artışıda iyi olacak ve inşallah sende sağlıkla yavruna kavuşacaksın.

HİLBUR cum yaa okurken yaslar süzüldü gözlerden valla cok duygulandim Allah sana güç kuvvet versin bebislerinle mutluluklar canım ay gaza gelmemek mümkünmü inci umarım Mart ayıda bereketli olurrrr

dünden beri nur hanımdan muayne olmak için bir randevu alamadım..
böyle birşey var mı yaa?
mail attım 2 kez döndüler bugün için bana döneceklerini söylediler..
ancak dönen olmadı ben aradım 2 kez tekrar döneceklerini söylediler..
bir randevu alamadım halbuki durumumu anlattım.nur hnm beni çağırdı randevu almam lazım dedim..ama yok hiçbirşey.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikili test sonuçlarımı doktora gösterdim.Bu değerlerde biz bir risk görmüyoruz.Şu anda bir problem yok dedi.İçim rahatladı.Öğleden sonra görümceme gitmiştim.Dönüş yolunda çukur varmış.Arabayı kullanan arkadaş farketmedi ve sert bir şekilde çukura girdik çıktık.Birşey olacak diye ödüm koptu.Aradan 1,5 saat kadar geçti ve göbeğimin alt kısmında bir ağrı.Ama kanama falan yoktu.Ağrı geç saate kadar devam etti.Gece aklıma görümcemde yediğim mercimek köftesi aklıma geldi.Belkide gaz yapmıştı.Bebekte büyüdüğü için bu ağrı olabilirdi.Sabahı sabah ettim.Sabah doktoru aradım.Doktor kanaman olursa hemen gel dedi.Allah'ıma çok şükürki kanama olmadı.Herhalde birşey olmamıştır değilmi kızlar.Birdahaki kontrolüm 2 hafta sonra. O zamana kadar nasıl dayanacağım.

cemilecim geçmiş olsun canım inşallah birşey olmaz eğer sorun olssaydı doktorun kontrole çağırırdı benim ablamda çok felaket düşmüştü acıdan bayılmıştı ama çok şükür bebeğine hiçbişi olmadı allahım koruyor o melekleri eğer çok stres yapıyorsan doktorundan kontrol etmesini isteyebilirsin

Merhaba arkadaşlar nur hanımla görüştüm hemen tüp bebeğe başlayalım dedi adetin ikinci günü gel dedi anlamadım ben rahim filmine gerek yokmu dedim önce deniyecez tutmazsa ondan sonra çekeriz bide troit yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ama kafam karıştı ne yapmalıyım lütfen bana yardım edermisiniz?

arkadaşlar nur hanımdan artık umudu kesin ben bir kere bile muayene olamadım doktorum olarak bi arayıpta ben yinede takip ediyorum falanda demedi. orda başka iyi drlar var sonradan benim gibi olmak istemiyorsanız seçiminizi iyi yapın nur hanımın doğumu yaklaştı çok fazla rahatsızlanıyo ilgilenemeyebilir üzülmeyin diye söylüyorum

canım gaz sancısı olailir ama sn yinede çok uzak yerlere gezmeye gitme bence tedbirini al Allah korusun çok zor elde ediyoruz.doktorun kimdi canım.bu arada önerdiğin ilacı alıcam canım saol çok acıyo bugünde diğer tarafa yaptırmaya korkuyorum

kuzum ben onnla gecen hafta telde konuştum kendisi bana gel dedi zaten..
ama aradakilere bunu anlatamıyorum ben..
başkasınada verelim demediler kii..
dönücez deyip durdular bana..dönmediler ben aradım ama yine bir sonuca bağlayamadım..
vardır bir hayır bende beklerim gelsin diye adetimi

sen adet ol öyle ara ben oldum kesin başlıycam dersen randevu ayarlıyolar o zaman farklı oluyo. gerçi ilk randevuda bana betülle semra hanım bakmıştı

Canım Nur Hanıma e-mail gönder ya da cepten ara. Durumu anlat. Yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…