- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
Ne zamandır internet sorunu yüzünden giremedim. Hamile kalan arkadaşlar olmuş . Nurme ve Medikalsekreter hamileymiş. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı ve salih çocuklar olarak rahat bir biçimde doğurmanızı nasıp etsin.
Hilbur da doğum yapmış.Gözün aydın olsun. Rabbim ikisini de sağ-salim en kısa zamanda eve götürmeği nasip etsin.
Eskileri pek fazla okuyamadım. MaşeAllah baya geveze bir topik burası, yetişmek mümkün değil. Hele bir de benim gibi bir kaç günde bir gire bilenler için.
Ben tüp bebek tedavimden bir ay önce ağustosta bırakmıştım. O gün bugündür de içmiyorum. Sigarayı bırakmak tamamen istek işi. Motivasyon ile ilgili. Sigara içmeyi istediğin her an bebeklerini düşün.Sigara içersem onlara kavuşmam zorlaşır de. Sigaranın yumurtalarını bozduğunu aklına getir. Bunlar işe yarıyor. Bir de ben işyerinde öğlen araları hep yürümüştüm. Bol bol da su içtim. İnşallah bırakırsın.. Gerçekten de yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor. Rahime giden kan akışını da yavaşlatıyor.
Mucizem hayırlı uğurlu olsun canım..Sen bizim üstadımız olacaksın Seninle öğreneceğiz süreci.. İnşallah da senin mutlu haberini alınca İncimle ben de çok umutlanacağız
Canım birşey soracağım. Adetin 21. günü mü hastaneye gittin ? Yoksa öncesinde gitmiş miydin ? İlaçlar bitince adetin gelmeme ihtimali var mıymış :26: Gelmezse ne yapıyorlarmış ? Çok soru sormadım dimi
Gözlerim doldu...Orası tam hayatın merkezi.. Ümitler, sevinçler, heyecanlı bekleyiş.. Allah'ım tüm kuzucukları en kısa zamanda annelerine kavuştursun.. Derin ve Deniz'i de 90 gündür orada olan ikiz delikanlıları da tez zamanda yuvalarına ulaştırsın Hilburum çok az kaldı. Eşine söyle dayansın. Üzülürse sütü kesilir Senin gibi esprili bir anneleri olduğu için çocukların çok şanslı...
Medical değerin gayet iyi yükselmiş. Moralini bozma. Allah yavrucuklarını sana bağışlasın.. Sen iyi düşün ki bebişlerin de annelerinden güç alsınlar
İncim özletiyorsun kendini..Sensiz burası eksik geliyor bana
kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...
Kizlar ben insllah p.tesi ise baslicam he
m otobuse hemde dolmusa biniyorum saglik ocaginda hemsireyim insallah bise olmax
dünden beri nur hanımdan muayne olmak için bir randevu alamadım..
böyle birşey var mı yaa?
mail attım 2 kez döndüler bugün için bana döneceklerini söylediler..
ancak dönen olmadı ben aradım 2 kez tekrar döneceklerini söylediler..
bir randevu alamadım halbuki durumumu anlattım.nur hnm beni çağırdı randevu almam lazım dedim..ama yok hiçbirşey.
atla yarın hastaneye git arkadaşım zaten işlem saatlerce sürmüyor.
sen oradayken arasınlar Nur Hanım'ı madem çağırmış
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Zeynep Kamil Devlet Hastanesinden Genetik bölümünden randevu alıyorsun sigortası olanlara ücretsiz yapıyorlar.memorialdeki fiyatı350 civarıydı sanırım,
Merhaba canım hoş geldin.
Memorial'da fiyat 400 lira bir kişi. Devlet hastanelerinde uğraşmaktansa orada yapılabilir diye düşünüyorum. Devlet hastanesinde sonuçlar en az 2 haftada çıkıyor. Hollanda'da da yaptırabilirsin bu bekleme sürecinde. Zaman kaybetmemiş olursun. Adet olmadan 1 hafta 10 gün önce gel bence. Bazı tetkikler isteyebilirler. Hakkında hayırlısı olsun inş.
mikro canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin genc olumleri herkes gibi benide asırı etkiliyor gunlerce kendime gelemiyorum ama sen dusunmemeye calıs moralin iyi olması lazım
tugce ya ben cok heyecanlandım ben kac kişiden duydum sen simdi rahatsın kızın var bu ay hamile kalıcam mı diye stres yapmıyorsun ya hamile olma ihtimalin cok yuksek inş Allah ın sana bir lutfu olur kızına bir kardes lutfen hemen test yap meraktan olucem yaaa
canım zeynep kamilden yaptırabilirsin ama senin turkiyede sigortan yoksa genetiks diye bir merkez var beşiktaşda ordada 160 lira civarına yaptırabilirsin
hadi hayırlısı canım cok sukur birsey yok canım her zaman soyluyoruz yumosların cok olması onemli degil kalite hatta kalite bile degil sana tutunacak olmaları onemli syaı cok olursa dondurmak icin iyi ama inş sana tutunacak yumosar olacak
cakırcım lutfen sen insanlara bakma uzulme desekde insanın elinde degil seni en iyi biz anlıyoruz ben hep oyle zamanlarda benim hayırsız evladım olacagına veya hasta olup keske dogmasaydı diyecegime ben beklerim diyorum Rabbim elbet bizlere hayırlı saglıklı evlat nasip edecek yalnız vakti var
50 sayfa öne gitdim, daha bitirmedim. Son 8 sayfa kaldı
Med zeplin, ethcan ve bengovil sizi de tebrik ediyorumRabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Rahat bir hamilelik, sakin kafa, huzur dolu bir süreç yaşayasınız. Rabbim sağlam ve salih evlatlar versin hepimize. Amin!
Bir sürü alıntı yaptım. çok olunca hepsinden vaz geçdim.
atla yarın hastaneye git arkadaşım zaten işlem saatlerce sürmüyor.
sen oradayken arasınlar Nur Hanım'ı madem çağırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?