Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ne zamandır internet sorunu yüzünden giremedim. Hamile kalan arkadaşlar olmuş . Nurme ve Medikalsekreter hamileymiş. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı ve salih çocuklar olarak rahat bir biçimde doğurmanızı nasıp etsin.

Hilbur da doğum yapmış. Gözün aydın olsun. Rabbim ikisini de sağ-salim en kısa zamanda eve götürmeği nasip etsin.

Eskileri pek fazla okuyamadım. MaşeAllah baya geveze bir topik burası, yetişmek mümkün değil. Hele bir de benim gibi bir kaç günde bir gire bilenler için.

hoşgeldin sümeyyecim hızla ilerliyor sayfa yetişmek mümkün değil

yok canım sorcan tabi.adetimin 20.günü gittim.ama 18.günüde gelebilirsin demişlerdi.benim adetim 26-27 günde bir olduğu için 20.günü akşamı başlattılar beni.adetin gelmezse lucrini kullandığının 14.günü hastaneye gelin dediler.

kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...

Kizlar ben insllah p.tesi ise baslicam he
m otobuse hemde dolmusa biniyorum saglik ocaginda hemsireyim insallah bise olmax

Ben de p.tesi işe başlayacağım ve bizim servis şöförü de sağ olsun tam gaz kullanıyor arcacı ama küçük bir operasyon geçirdim diye yarmayı düşünüyorum.
Sen de tekerlek olan yere oturma, eğer ayakta kalırsan da hamileyim diye yer iste çekinme

atla yarın hastaneye git arkadaşım zaten işlem saatlerce sürmüyor.
sen oradayken arasınlar Nur Hanım'ı madem çağırmış

merhaba hayırlı olsun arkadaşım hamileligin.sen dondurulmuş emriyolarlamı hamile kaldın.nasıl oluyo bu dondurulmuş tedavisi biraz anlatırmısın.bende kısmet olursa mart sonu gibi başlıycam.

50 sayfa öne gitdim, daha bitirmedim. Son 8 sayfa kaldı

Med zeplin, ethcan ve bengovil sizi de tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Rahat bir hamilelik, sakin kafa, huzur dolu bir süreç yaşayasınız. Rabbim sağlam ve salih evlatlar versin hepimize. Amin!

Bir sürü alıntı yaptım. çok olunca hepsinden vaz geçdim.

amannn hıl bur dogurmus ya allah analı babalı buyutsun sımdı ayvayı yedın guel arkadasımm..kolay gelsın umarım ıyılerdır..
kızım 6 ayına gırdı ama gel bırde bana sor senın bırde 2 tane..allah saglıkla mutlulukla huzurl buyutmeyı nasıp etsın.darısı olmayanlara
buarada resımlerınıde beklıyoruzz

canım benım hamılesın eger acıl durumsa randevu almadan gıdebılırsın nur hnm aradan alıyor ben bırkac defa gıttım hamıleyken sonucta tedavıdekıler bekleyebılır yanı 15 dk surmez bıle muayene..buarada gecmıs olsun ınsallah cıddı bısey degıldır

Kızlar merak ettiğim bir şey var. Siz bu sigara illetine nasıl bulaşıyorsunuz? Yani aile içinde normalmi karşılıyorlar, yoksa gizlice başlanılıyor. Nasıldır kızların sigaraya başlama hikayeleri???

Türkiyeye ilk geldiğimiz dönemler o kadar qarip geliyordu ki, kadınların elinde sigara rahatca içiyolar . En çokta eşimin qaribine gidiyordu (benim az-çok haberim vardı). Bizim oralarda (Azerbaycan) kadınlar pek sigara içmez. İçenler de gizli içer. Kayınvalidem sigara kullanıcısı ve ben yalnızca bunu eşim söyledikten sonra bildim. 6 sene bir evin içinde yaşadık bir kere bile olsun elinde sigara görmedim. Sigarayı sizdeki gibi sadece erkekler içer. O yüzden biz şanslıyız sanırım.

kızlar yaa tüp bebek için çıkardıgımız raporu kaç kez kullanma hakkımız var sınırlımı yani yoksa her defasında kullanabilirmiyiz ben 1 kez kullandım şimdi memorialde başlarkende kullanabilirmiyim acaba bilen varmı

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Zeynep Kamil Devlet Hastanesinden Genetik bölümünden randevu alıyorsun sigortası olanlara ücretsiz yapıyorlar.memorialdeki fiyatı350 civarıydı sanırım,

merhabalar,
kizlar cok sagolun cevaplariniz icin,iyiki varsiniz
inci canim dedigin gibi bugun memoriali aradim ve 5 marta adetimden 8 gun onceye semra hanima randevu yaptim insllah bir sorun cikmazsa basla derse gelmisken baslamayi cok istiyorum.semra hanima randevu istedim ama sekreter semra himdan once uzman bir doktorun once gormesi gerek dedi mustafa bayi istedim ama o tarihte calisp calismayacagi belli deyilmis,artik hangi doktora verirler bilmiyorum.
kizlar acaba kromozom testinden baska test istiyorlarmi.semra hanimin muane ucretide buarada 340 dedi sekreter.

kizlar tebrikler.
rabbim saglikla kucaklariniza almanizi nasip etsin insallah nazarlardan korusun
masllah cok bereketli bir ay insllah mart ayida ve tabiki yilin her ayida boyle hamis haberleriyle dolar.darisida biz olmayanlara insallahhhh.oncelikle sonuc bekleyen arkadaslarimiza ve tedavide olan arkadaslarimiza insallah.

atla yarın hastaneye git arkadaşım zaten işlem saatlerce sürmüyor.
sen oradayken arasınlar Nur Hanım'ı madem çağırmış

eşim işlerini ona göre ayrlamıştı cnm..bende sinirlendim gitmiyorum dedim.onuda işe gönderdim.
pazatesi giderim olmazsa..
çok sinirlendim evde ağladım durdum vallahi.
nur hanımı arayıp anlatıcam durumu.bilsin diye

merhaba herkese...
olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra (yine istda bir merkezde) yeni bir merkez ararken karşılaştım bu topikle. sanırım herkes memnun. benim denememin olduğu merkezden memnun kalamadım. ilgisizler ne yazık ki.para hedefliler. memorial şişli ulaşım olarak da uygun görünüyor. beni de alın aranıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…