iyi geceler...bu akşam çıktık hastaneden..denizle derin ordalar ama...denizi kucağıma aldım bugün.o kadar küçük o kadar güzel kokuyorki...ama emzirmeme izin vermdiler enerjisini harcamasını iistemiyorlarmış.deniz küvözde hala ama kendi kendine nesef alıyor mema aranıyor kuzum...hiç kaşı kirpiği yok:) sanırım babası gibi sapsarı bişşey olucak..
derin e dokunmam bile yasak..yoğun bakımda o.sarılık tedaviside başlamış..ama denizden daha toplu..ve büyük...bugünki bütün anne sütlerini derine vermişler..ona torpil geçiyoruz diyor hemşireler...akşam 22,30 da ve 01,30 süt sağdım 40cc çıktı ,aradım hastaneyi yollamamı istermisiniz diye çok iyi olur dediler.babaları bu saatte 40cc sütleyollaara düştü...ahh dedim içimden allahım ne büyüsün onunda evladı işte...o daha stressli zaten ben ona moral veriyorum diyorum üzülme sütün kesilir:)
epidurali sormuşsunuz...bence çok rahattı.ben öyle iğneden falan canı yanan bi tip değilim anlamadım bile ..yani elbette bişey atıyor hissediyorsunda zaten heyecanısın ve acımasını bekliyorsun çok 2-36 sn bi acıyo ve bitiyor bu kadarmı diyorsun..uyuşuyor zaten.ben 16,30 doğumahaneye girdim,17,30 gibiodamdaydım..gece 23,00 gibi yürüyordum..kanamam aman aman çok olmadı..ayağa ilk kalkış biraz zor ama allah kuvvet veriyor ya...benim çektiğim böbrek ağrısının yanında bu ağrı devedde kulak..
süt sağma makinasını alal acele lashinoh ikili aldım..2 kez kullandım bu gece epey iyiydi..hastanede medela vardı illa ondan istiyordum ama acil almam gerekince ilk mağazadan aldık..2si aynı anda daha kolay sanki.170 tl ya aldım mothercare den ama e-bebekte 140 tl malesef kalmamıştı..50 metre aralıklı 2 mağazada yedik kazığı)
küvözde sadece çorap ve şapka giydiriyorlar o yüzden çok isstediler.bugün de ben çıkıyorum diye,penye battaniye ve prematüre tulum istediler..akşam bolcaçorap ve prematüre şapka aldım yıkadım yarın götürcem..hasstanede çıkacakları zaman doktor 1 gece bizi 1 odada bırakıp bakmayı becerip becermediğimi kontrol edicekmiş.ve eğer doktor ikna olursa bebekleri çıkarbilecekmişim..ne garip değilmi..
bu arada bebişlerimin küvöz arkadaşları 26 haftalık doğan ikiz delikanlılar ege v efe..tam 90 gündür ordalarmış.onlar görünce halimize şükrettim..
enfeksiyonu olupta hala ilaç almayanlara ise aklım errmiyor zorla doğurmakmı istiyorsunuz.bugün doktorumun dediği çok az olan enfeksiyonumun derine geçtiği ve derinin doğumu başlattığı..umarım anlatabildim..
hepinize herşey için teşekkürler..iyigeceler..uyuyumda süte kalkıcam 04,30da....
gunaydın
ıkıncı hcg degerım tam olarak ıkıye katlanmadı
bırıncısı 485 ıkıncısı 866 cıktı
doktor tekrarını ıstedı
ben cok korktum
cok moralım bozuk arkadaslar
gözümden yas aktı akacak
adam sanırım bi anda sıktı enjektörü eşimde öyle yaptı dedi.yağlı iğne dağılmıyo diyo bide...h
aslında bişey hissetmiyorum eğer benimlelerse çok sinsi unlar hiç kendilerini hiisettirmiyolar ama rüyamda iki gündür hamile görüyorum kendimi.dün gece bebeğimi gördüm beyaz bi tultum vardı çok güzeldi otobüste giderken ben mamasını yediriyodum:)))
17 şubatta canımmm belki 16 sıda olabilirrrr
hilbbur inşallah bir an önce bebeklerini sağ salım götürür sün eve
medikal tam olara 2 kat olmamış ama bence süper bir değer şimdi onu sorun etme kendini üzme
akasya ya üfffffffffffffffffffffffffffff bende sigara kollanıyorum önceden çok içiyodum ama şimdi tedaviye başlicam diye
günde 3 hatda 2 kadar indirdim ama onlardan da vazgeçemiyorum bu gece rüyamda tıransferimin olacağını ama sigara kollandığım için embiriyoların iyi kalitede olmadığını biz istersek tırasferin iptal ediceğini eyer tırasfer yapılırsada boşuna yapılacağını dr bana bunları söylediğini gördüm ve hüngür hüngür ağladım sabah kalktığımda ben sigara içmiyeceğim dedim ama
içmediğim için şu anada gendimi çok kötü hissediyorum ya:18::18::18:
canımm bende sigara kullanan biriydimmm.inş... bir daha kullanmamm bu arada.tedaviye başlamadan 1 ay önce bıraktım.kendi kendime bebeğim olsunmu istiyorum dedim yoksa sigara içmek mi .tabikide bebek.her canım sigara istediğinde bebek özlemimi aklıma getirdim.bu sekilde tedaviye kadar ve sürecinde hiç kullanmadım.inş.. bebeklerim benimledir de sonrasında da kullanmam.bitkisel ilaçlar kullandık eşim ve ben .yumurta ve sperm kalitesi için.şükür 1. kalite 6 embryomuz oldu.
sigaranın zehrini vucuttan atmak içinde bol bol yoğurt yeee
işte mikrom bende de şu kanaat var diyorum şimdiye kadar içitim zehirleneceğim kadar zehirlendim
şimdi işmesemde bişi deyişmeyecek yalnışmı gerçekten yoğurt yemek işe yarıyomu
mikrom bişi daha senin daha önceki tedavilerinde de hep AA kalitesindemi yomurta çıktı
bide dondurulmuşların oldumu daha önceden sana ve yomuşlarına maşallah valla AA kalitesi oldular
inşallah bebeyin tutunur sana bence 11 gün yani cumartesi yaptır testini halay çekeriz bol bol
kızlar inş..hepimize burada hamileyim yazısını yazmak nasip olur.çakır bol bol yoğurt ye canım zehirini atarsın.
mikrom sen nasılsın nasıl hiisediyorsun kendini sendede kanama falan yok dimi:)) testi pazar yaptırsam iyi olur ama pazar nerede kan tah. yaptırırlır???
Mikrom ne kadar az kalmış :18: Ayy çok heyecanlıııHadi inşallah güzel haberlerle geleceksin. Ben inanıyorum ve evrene pozitif enerjimi gönderiyorum..
Çakır bu kadar da strese sokma kendini. Olacağı varsa her türlü oluyor. Ama bilimsel gerçekler de var. Sigara yumurta kalitesini bozuyor. Bir de rahime giden kan akışını yavaşlattığı için tutunma ihtimalini azaltıyor. Bu ispatlanmış. O nedenle bıraktıysan sakın 1 tane bile içme. İlk günler zor geçse de atlatılıyor. Bol bol su iç ve yürüyüş yap. Bunlar çok faydalı.. Emeklerini çöpe atmak ister misin ? Tabii ki istemezsin. Bir de tedaviye başlamadan bırakırsan çok daha iyi olur. Tedavide bir de sigra stresi yaşama..Ben sana güveniyorum Çakırım.. Sen sigarayı bıraktın..
Mikrom neler kullandınız yumurta kalitesi için :26:
inşallah içimicem daha ya hpyy rüyan çok güzelmiş inşallah rüyan gerçekleşirkızlar inş..hepimize burada hamileyim yazısını yazmak nasip olur.çakır bol bol yoğurt ye canım zehirini atarsın.
mikrom sen nasılsın nasıl hiisediyorsun kendini sendede kanama falan yok dimi:)) testi pazar yaptırsam iyi olur ama pazar nerede kan tah. yaptırırlır???
bıraktım demi bıraktım ya bu defa kesin bıraktım ama geçenlerde eşim mustafa beye dedi eşim sigara kollanıyorMikrom ne kadar az kalmış :18: Ayy çok heyecanlıııHadi inşallah güzel haberlerle geleceksin. Ben inanıyorum ve evrene pozitif enerjimi gönderiyorum..
Çakır bu kadar da strese sokma kendini. Olacağı varsa her türlü oluyor. Ama bilimsel gerçekler de var. Sigara yumurta kalitesini bozuyor. Bir de rahime giden kan akışını yavaşlattığı için tutunma ihtimalini azaltıyor. Bu ispatlanmış. O nedenle bıraktıysan sakın 1 tane bile içme. İlk günler zor geçse de atlatılıyor. Bol bol su iç ve yürüyüş yap. Bunlar çok faydalı.. Emeklerini çöpe atmak ister misin ? Tabii ki istemezsin. Bir de tedaviye başlamadan bırakırsan çok daha iyi olur. Tedavide bir de sigra stresi yaşama..Ben sana güveniyorum Çakırım.. Sen sigarayı bıraktın..
Mikrom neler kullandınız yumurta kalitesi için :26:
maşallah mikrom dondurulmuşların hep olmuş ama hep düşükle sonuçlanmış dr neden düştüğünü söyledimiöyle düşünme canımm içmediğin günlerde yavaş yavaş sigaranım zehrini atmaya başlıyorsun ben televizyonda bi doktordan duymuştum zehri atmaya yardımcı oluyor diye nefes alman yürüyüşün bile değişiyor inanki.bi gelişme olmasa neden bunlarda farklılık olsun bence dene ne kaybederizki.
tabikide hep aa çıkmadı ama aa çıktığı oldu bunda önceki tedavimde mesela ankarada yaptırmıştımm 225 dozla başladık ve bitirdik.12 yumurta toplandı.bunlar 3. güne kadar bile dayanamadılar sadece 3 ü kaldı ki ben bunun tedavi kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ilk defa böyle kötü embryolarımız oldu.ama tutmuştu sonuç düştü.
daha önceki tedavilerimde memorılde dondurulmuşlqarım oldu.9 tane dondurmuştuk bir keresinde ama tutunamadılar.yine başka bir tedavide orda dondurduklarımızdan başka hastaneye taşıdık 3 kez peş peşe tutmayınca o taşıdığım bebi,şlerim tutmuştu 2,5 aylık düştü.
birde 2. tedavimde dondurulmaya çok müsait donduralım demişlerdi biz istememiştik o zaman ozamankilerde tuttu ve yine düştü...
baya uzun oldu sankii
ya bende incir yesemmmi acep ama benim yomuşlar çok oluyor ohss olurum diye korkarım yemeğe bide incir yomurta sayısını çoğaltıyor galiba kalitesini de artırıyomu acama günde 3-4 tane yesem yetermi acabayok canıımmm rabbime şükür ben inş... yavrucuklarım benimledir diye düşünüyorum aksini düşünmek istemiyorummmm
bilemiyorum canımm oralarıı
gönderrr akasyammmm enerjini bekliyorum açtımmm kollarımıı
çörek otu bal tarçın kullandım canım başlamadan iki ay önce hayıt ekstratı kullandım bir bardak suya 30 damla damlatılanlardan.yine karışık bir bitki çayı aldımaktardan rahim içi problemlerine iyi geliyormuşş incir yedim hergün hurma yedimm glucophage diye bir ilaç şeker ilacı ama pko lularda kullanıyo yumurta kalitesine iyi geliyomuş nur hanıma söyledim ve onuda kullandımm bunlar canımmm
inşallah içimicem daha ya hpyy rüyan çok güzelmiş inşallah rüyan gerçekleşir
bıraktım demi bıraktım ya bu defa kesin bıraktım ama geçenlerde eşim mustafa beye dedi eşim sigara kollanıyor
dediki eyer sigara kollanmayıp sıtrese girecekse bizim için içmesi daha iyi çünki sıtresin bizi etkilediği kadar sıgaranın etkilemediğini düşünüyorum dedi bende içmeye devam ettim
şimdi kaynanamlarda yanımda bazen çok sinir ediyor beni hemen sigaraya sarılıyorum
ama kesinlikle haklısın eyer bir seçim yapmam gerekiyorsa bunu kesinlikle bebeyimden yana kollanıcam
işin şu kısmıda var ben diyer tedavilerim de de iğnelere başlamadan bırakmıştım ama onlarda olmadı
neyse ama ben bu defa içmicem ama canım o kadar çok çekiyorki anlatatmm
maşallah mikrom dondurulmuşların hep olmuş ama hep düşükle sonuçlanmış dr neden düştüğünü söyledimi
inşallah bu defa kucağına alırsun yavrularını
ya bende incir yesemmmi acep ama benim yomuşlar çok oluyor ohss olurum diye korkarım yemeğe bide incir yomurta sayısını çoğaltıyor galiba kalitesini de artırıyomu acama günde 3-4 tane yesem yetermi acaba
bıraktım demi bıraktım ya bu defa kesin bıraktım ama geçenlerde eşim mustafa beye dedi eşim sigara kollanıyor
dediki eyer sigara kollanmayıp sıtrese girecekse bizim için içmesi daha iyi çünki sıtresin bizi etkilediği kadar sıgaranın etkilemediğini düşünüyorum dedi bende içmeye devam ettim
şimdi kaynanamlarda yanımda bazen çok sinir ediyor beni hemen sigaraya sarılıyorum
ama kesinlikle haklısın eyer bir seçim yapmam gerekiyorsa bunu kesinlikle bebeyimden yana kollanıcam
işin şu kısmıda var ben diyer tedavilerim de de iğnelere başlamadan bırakmıştım ama onlarda olmadı
maşallah mikrom dondurulmuşların hep olmuş ama hep düşükle sonuçlanmış dr neden düştüğünü söyledimi
ammahım razı olacağı bir kulu sana evlat diye nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat bağışlasın sana ve hepimizecanım bizim erkek infertilitesi ama embryolarımız güzel oluyo ondan saıkıntımız yok dedi nur hanım.1.kalite embryoya rağmen tutunamıyo bizimkiler inş.. sebep pıhtılaşmadır bu sefer iğnesini kullanıyoruz birde ankarada kullanmıştık ama o zaman kötü embryo olmuştu.innşş...bu sefer benimledir kuzularımmm
canım ben sadece günde 1 tane yedim sabahları
ya normal de ben zaten bir çikolata canavarıyımcakırım soyle güzel kocaman bir cikolata yesen olmaz mı o almaz mı sinirini stresini sıkıntını ?
yok canıımmm rabbime şükür ben inş... yavrucuklarım benimledir diye düşünüyorum aksini düşünmek istemiyorummmm
bilemiyorum canımm oralarıı
gönderrr akasyammmm enerjini bekliyorum açtımmm kollarımıı
çörek otu bal tarçın kullandım canım başlamadan iki ay önce hayıt ekstratı kullandım bir bardak suya 30 damla damlatılanlardan.yine karışık bir bitki çayı aldımaktardan rahim içi problemlerine iyi geliyormuşş incir yedim hergün hurma yedimm glucophage diye bir ilaç şeker ilacı ama pko lularda kullanıyo yumurta kalitesine iyi geliyomuş nur hanıma söyledim ve onuda kullandımm bunlar canımmm
ya bende incir yesemmmi acep ama benim yomuşlar çok oluyor ohss olurum diye korkarım yemeğe bide incir yomurta sayısını çoğaltıyor galiba kalitesini de artırıyomu acama günde 3-4 tane yesem yetermi acaba
Kızlarrr sevgililer gününüz kutlu olsunnnnn
hepinize sevgilerrrr
:71
123::123::123:
tmm akasyam ben bıraktım sigarayı ya işte o kadarşu anda böyleyim
juli prolaktinimi yükseltiyomuş incir ay o zaaman ben onuda yemiyeyim
ben en iyisi ilaçlarımdan başka bişi tüketmiyeyim olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?