Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

maşallah sana cnm çok dirayetlisin inş derinde denizimizde hayırlısıyla iyileşip ordan çıkacaklar kucagına alacaksın bebişlerini inş en kısa zamanda bebişlerimi aldım evvdeyim yazarsın

medical stres yapma degerin çok iyi nerdeyse 2 katı sayılır bence bi sorun yokturdur

inş rüyaların gerçek olucak cnm sende hamileyim haberini yazacaksın

kızlar ya bu hepatit a.b.c hıv testi. tam kan sayımı .prolaktin.triot testi.rubella bunları sağlık ocagı yaparmı aç tok farkedermi bilen yardım etsin

kızlar inş..hepimize burada hamileyim yazısını yazmak nasip olur.çakır bol bol yoğurt ye canım zehirini atarsın.

mikrom sen nasılsın nasıl hiisediyorsun kendini sendede kanama falan yok dimi:)) testi pazar yaptırsam iyi olur ama pazar nerede kan tah. yaptırırlır???

Son düzenleme:
17 şubatta canımmm belki 16 sıda olabilirrrr

Mikrom ne kadar az kalmış :18: Ayy çok heyecanlııı Hadi inşallah güzel haberlerle geleceksin. Ben inanıyorum ve evrene pozitif enerjimi gönderiyorum..

Çakır bu kadar da strese sokma kendini. Olacağı varsa her türlü oluyor. Ama bilimsel gerçekler de var. Sigara yumurta kalitesini bozuyor. Bir de rahime giden kan akışını yavaşlattığı için tutunma ihtimalini azaltıyor. Bu ispatlanmış. O nedenle bıraktıysan sakın 1 tane bile içme. İlk günler zor geçse de atlatılıyor. Bol bol su iç ve yürüyüş yap. Bunlar çok faydalı.. Emeklerini çöpe atmak ister misin ? Tabii ki istemezsin. Bir de tedaviye başlamadan bırakırsan çok daha iyi olur. Tedavide bir de sigra stresi yaşama..Ben sana güveniyorum Çakırım.. Sen sigarayı bıraktın..

Mikrom neler kullandınız yumurta kalitesi için :26:

öyle düşünme canımm içmediğin günlerde yavaş yavaş sigaranım zehrini atmaya başlıyorsun ben televizyonda bi doktordan duymuştum zehri atmaya yardımcı oluyor diye nefes alman yürüyüşün bile değişiyor inanki.bi gelişme olmasa neden bunlarda farklılık olsun bence dene ne kaybederizki.

tabikide hep aa çıkmadı ama aa çıktığı oldu bunda önceki tedavimde mesela ankarada yaptırmıştımm 225 dozla başladık ve bitirdik.12 yumurta toplandı.bunlar 3. güne kadar bile dayanamadılar sadece 3 ü kaldı ki ben bunun tedavi kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ilk defa böyle kötü embryolarımız oldu.ama tutmuştu sonuç düştü.
daha önceki tedavilerimde memorılde dondurulmuşlqarım oldu.9 tane dondurmuştuk bir keresinde ama tutunamadılar.yine başka bir tedavide orda dondurduklarımızdan başka hastaneye taşıdık 3 kez peş peşe tutmayınca o taşıdığım bebi,şlerim tutmuştu 2,5 aylık düştü.
birde 2. tedavimde dondurulmaya çok müsait donduralım demişlerdi biz istememiştik o zaman ozamankilerde tuttu ve yine düştü...
baya uzun oldu sankii

yok canıımmm rabbime şükür ben inş... yavrucuklarım benimledir diye düşünüyorum aksini düşünmek istemiyorummmm
bilemiyorum canımm oralarıı

gönderrr akasyammmm enerjini bekliyorum açtımmm kollarımıı

çörek otu bal tarçın kullandım canım başlamadan iki ay önce hayıt ekstratı kullandım bir bardak suya 30 damla damlatılanlardan.yine karışık bir bitki çayı aldımaktardan rahim içi problemlerine iyi geliyormuşş incir yedim hergün hurma yedimm glucophage diye bir ilaç şeker ilacı ama pko lularda kullanıyo yumurta kalitesine iyi geliyomuş nur hanıma söyledim ve onuda kullandımm bunlar canımmm

inşallah içimicem daha ya hpyy rüyan çok güzelmiş inşallah rüyan gerçekleşir

bıraktım demi bıraktım ya bu defa kesin bıraktım ama geçenlerde eşim mustafa beye dedi eşim sigara kollanıyor
dediki eyer sigara kollanmayıp sıtrese girecekse bizim için içmesi daha iyi çünki sıtresin bizi etkilediği kadar sıgaranın etkilemediğini düşünüyorum dedi bende içmeye devam ettim
şimdi kaynanamlarda yanımda bazen çok sinir ediyor beni hemen sigaraya sarılıyorum
ama kesinlikle haklısın eyer bir seçim yapmam gerekiyorsa bunu kesinlikle bebeyimden yana kollanıcam
işin şu kısmıda var ben diyer tedavilerim de de iğnelere başlamadan bırakmıştım ama onlarda olmadı
neyse ama ben bu defa içmicem ama canım o kadar çok çekiyorki anlatatmm

maşallah mikrom dondurulmuşların hep olmuş ama hep düşükle sonuçlanmış dr neden düştüğünü söyledimi
inşallah bu defa kucağına alırsun yavrularını

ya bende incir yesemmmi acep ama benim yomuşlar çok oluyor ohss olurum diye korkarım yemeğe bide incir yomurta sayısını çoğaltıyor galiba kalitesini de artırıyomu acama günde 3-4 tane yesem yetermi acaba

Crinone jel geçtininiz mi? yoksa hala iğne mi oluyorsunuz?
Dünden beri jeli uyguluyorum...

Bu arada, Nur Hanım 21 gün sonra kese (İnşallah) için kadın doğum dr (Banu Göker Özdemir) gidebileceğimi söyledi...
O güne kadar beta hcg veya başka bir test istemedi...
Kimseye annemlere dahi söylemedik daha

Sizde durumlar nedir?

canım bizim erkek infertilitesi ama embryolarımız güzel oluyo ondan saıkıntımız yok dedi nur hanım.1.kalite embryoya rağmen tutunamıyo bizimkiler inş.. sebep pıhtılaşmadır bu sefer iğnesini kullanıyoruz birde ankarada kullanmıştık ama o zaman kötü embryo olmuştu.innşş...bu sefer benimledir kuzularımmm

ya bende incir yesemmmi acep ama benim yomuşlar çok oluyor ohss olurum diye korkarım yemeğe bide incir yomurta sayısını çoğaltıyor galiba kalitesini de artırıyomu acama günde 3-4 tane yesem yetermi acaba

canım ben sadece günde 1 tane yedim sabahları

cakırım soyle güzel kocaman bir cikolata yesen olmaz mı o almaz mı sinirini stresini sıkıntını ?

ammahım razı olacağı bir kulu sana evlat diye nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat bağışlasın sana ve hepimize
o zaman ben incir alayım günde 1 tane yiyeyim inşallah benim yumurtalarımda iyi kalite de olur ama semra hanımla bu konuyu tam 3 kere konuştuk bizim yumurtalarımızın kalitesiz olmasının sebebi benim çok sayıda yumurtam oması ve e2 denen hormonun 7000 e olaşması bu nedenle öyle oluyormuş
ama vu defa az ilaç verdi inşallah bu defa iyi olur

cakırım soyle güzel kocaman bir cikolata yesen olmaz mı o almaz mı sinirini stresini sıkıntını ?
ya normal de ben zaten bir çikolata canavarıyım
yani çikolata yediğimde mutlu oluyorum bu nedenle hep yerim
ama şimdi evde yok bana hatırlattın onuda istedi canım hadi bakalım ne olucak şimdi

Geçen tedaviden önce ben de solgar omega 3 , arada bal çörek otu ,tarçın, arı sütü , polen, kuru incir bir de hurma almıştım. Maşallah bana ya yemediğim , içmediğim kalmamış. Hangisi işe yaradı bilmem ama 5 yumurtadan 4'ü 5. güne gitmişti. Çok da kaliteli olduklarını söylemişlerdi. Sonuç alamadık o ayrı

Şu an daha hiçbir şeye başlamadım. Sadece Solgar Female karışık vitamini aldım. Hayırlısı

Sigaranın stresi demiş ama o stres 15 güne kalmaz geçiyor. O yüzden sen şöyle düşün. Dumanı içine çektiğinde duman yumurtaların üstüne yapışıyor. Bembeyaz tavuk yumurtasına soba kurumu döktüğünü düşün. İşte öyle Sigaranın zararları vücutta uzun süre kaldığından iğnelere başlamadan önce değil de ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi

Kuru incir çok kilo yapıyor. Aklında olsun canım..

Kızlarrr sevgililer gününüz kutlu olsunnnnn
hepinize sevgilerrrr
:71
123::123::123:

Senin de kutlu olsun canım.. İnşallah bir dahaki sevgililer gününde hamiş oluruz.

hamişler sevgililer günü için en güzel hediyeyi ettiniz ve aldınız darısı hepimizin başına

ben eşime bana ne alıcaksın dedim bz onu kutlamıyoruz bebeklerimizin tutunma gününü kutlayacağız dedi adamda artık sıfırı tüketti hediye alamıyacağını biliyo erteliyo sürekli canım yaa..

tmm akasyam ben bıraktım sigarayı ya işte o kadar şu anda böyleyim
juli prolaktinimi yükseltiyomuş incir ay o zaaman ben onuda yemiyeyim
ben en iyisi ilaçlarımdan başka bişi tüketmiyeyim olsun bitsin

tmm akasyam ben bıraktım sigarayı ya işte o kadar şu anda böyleyim
juli prolaktinimi yükseltiyomuş incir ay o zaaman ben onuda yemiyeyim
ben en iyisi ilaçlarımdan başka bişi tüketmiyeyim olsun bitsin

onda süt hormonun artırıcı bir madde var cnm aman diyimm
sen ilaçlarını al sağlıklı beslen bol su tüket..ben kullandım o inciri o ay prolaktinim tavan yapmıştı..
bal cörekotu tarcında kaliteli yumoşlar elde edilmesni sağlıyor bir arastır derim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…