Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

amaaaaan ben nur hanıma o kadar hazırlamıştım ki kendimi galiba olmayacak benim tedavimde ben mart 2 haftası gibi orada olacam muhtemelen.ilk tedavimde aynur hanım vardı o da iyidi ama ne biliyim bu sfer nur hanımı istiyordum.
bu arada aynur hanım da tedavi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz? nasıl iletişiminiz?

herhalde bi Aynur hanım kaldı muayene olmadığım,ben Mustafa beyi öneririm..Funda hanım var oda biraz ters gibi geldi bana rapor yazmadı ıkadın ya zorla yazdırdım ama:) betül hanımda çok tutuluyo onda hamile kalan çok tanıdığım var...

oy maşşallahhh. lohusaymışda daha inanamıyormuş kıyamam ben size yaaaa. nasıl tatlıdır şimdi o biblocuklar. Allahım olsa da ısıra ısıra sevsek

cuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff
Rabbim sağlık kuvvet versın en kısa zamanda kavuştursun inş canım benım..

akasyacım deme böyle. herşey Allahdan. buda bir imtihan. eşinde olsaydı sorun sen seve seve katlanmazmıydın? rabbim eşlerimizle olan muhabbetimizi arttırsında üçüncü şahıslara fitne fesatçılara fırsat vermesın..

pes diyorum bende görümceylen kaynanaya. bende hiç anlamam böyle insanları. size ne ki!!!!

incicim rabbim anne babana kolaylıklar versin. inşallah senden yavrularında sağlıklı bir ömur yaşarsınız...bu hastalık size hiç bulaşmaz...

çok hassas düşünüyoruz belki doktorla alakası bile yok ama yaklaşım çok önemli benim için.aynur hanım iyi ama?funda hanıma da muayene olmuştum o zaman o da biraz soğuk.ne bilim bakalım bekli nur hanım olur bir umut....

sen adet ol öyle ara ben oldum kesin başlıycam dersen randevu ayarlıyolar o zaman farklı oluyo. gerçi ilk randevuda bana betülle semra hanım bakmıştı

cnm ben tedaviye başlamıycam
laparoskopiden bu yana adet olamadım.
satımdan bu yana tan 52 gün oldu.
nur hnmda gel bir göriyim dedi bana.

Canım Nur Hanıma e-mail gönder ya da cepten ara. Durumu anlat. Yardımcı olacaktır.

cnm habire kadını arıyorum vallahi bugün çağrı merkezindekilere bile durumumu anlattım..
sinir oldum bir randevu içn.
cumaya beni almayacaklar heralde cumarteside nur hnm yok pazrda tatil.lkaldım pazartesiye..

mustafa beye bende hayran kaldım.
zaten ameliyatımı o yaptı..
bana deseydiler ki mustafa beye alalım onada razıydım.
onada kontrole gitmiştim 2 saate yakın bekledim ameliyatlardan vakit bulamıyor mustafa beyde

Doğru diyorsun canım. Takdir-i ilahi neyse onu yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Herkesin yuvasında huzur, mutluluk olsun inşallah.. İnsan eşi ile huzuru yoksa çocuk sahibi olmasının da bir anlamı kalmıyor bence

iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
maşallah

bi tuhaf oldum yaaaa bende çok seviyorum kocamı yaaaaa

çok geçmiş olsun canım. semra hanım öyle diyorsa vardır bi bildiği. ikinci denemem de bana da ameliyat olabilirsin demişlerdi. semra hanım önce bi yine deneyelim olmazsa yaparız dedi. 5 aylık hamıleyım şimdi..
maşallah

anne olmanın güsellikleri işte. erkekler duygudal olarak herzaman daha zayıf oluyorlar işte. rabbimde annelik görevını bize verdiği için böyle güçlü kılıyor. maşşallah size. yavrum derinde en kısa zamna da kuvezden çıkar inş..

geçmiş olsun tatlım. hadi bakalım inş en kısa zamanda miniklerini de alıp dönersin evine..

cnm habire kadını arıyorum vallahi bugün çağrı merkezindekilere bile durumumu anlattım..
sinir oldum bir randevu içn.
cumaya beni almayacaklar heralde cumarteside nur hnm yok pazrda tatil.lkaldım pazartesiye..

Haklısın Memorial'da randevu alabilmek gerçekten zor. Beni de mart sonu çağırmıştı Nur Hanım. 15 gün önceden arayıp randevu almayı düşünüyorum.Tedavi sırasında da Semra Hanımdan randevu almam gerekiyor. Bakalım onu nasıl alacağım hiç bilmiyorum. Kaç ay önceden almak lazım Allah bilir

aman o zaman be uzak durayım ya

Canım ben diaformin diye bir ilaç içiyorum. Şeker hapı. PKOS olanlara veriyorlar. O da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Nur Hanım söylemişti.
evet onların çeşitleri var bende pko olduğum için glokofen kollanıyorum 850lik kalitesini artırdığı söyleniyor ama diyer tedavim de de 3 ay önceden kollanmıştım ama iyi kalite de olmadılar hoş diyer tedavim de 29 yumurta oldu ohss oldum e2 hormunu 1 gün ilaç kesilmesine rahmen 7000 oldu terasferde sorun oldu yani pek parlak bir tedavi olmadı

Kizlar ben insllah p.tesi ise baslicam he
m otobuse hemde dolmusa biniyorum saglik ocaginda hemsireyim insallah bise olmax
kendine çok çok dikkat et ama en azından kesesini görene kadar çalışmasaydın iyi olurdu bence

bi keresinde bana da öyle yaptılar ya diyorum ki benim yarın iğneye başlamam lazım adetimin 3. günü bu 3. gün geçerse bu ay yatar tedavim randevu vermediler en sonunda seni araya sıkıştıralım dedi gittim ve tam 3 saat mustafa beyi bekledim çok sinir olmuştum o zaman

nazyam deseydinki hocam sunnuçta çok meşaketli ve maliyetli bir tedavi bu işi şansa bırakmadan önce filmi çeksem diyer ay başlasam olurmu deseydin keşke

ya her ameliyata mustafa bey giriyor bu nedenle de gidince biraz beklemek zorunda kalıyosun ama ben hiç bir muayene olmuyorum bekliyorum ve mustafa beye muayene oluyorum

erkende al cnm nur hnm için nasıl olacak bilmem amaa

tedavi sırasında randevuya gerek var mı bilmem bildiğim kadarıyla sabahtan öğle arası yapıyorlarmış yumurtaların takibini ve randevusuz..

mustafa beye asla lafım olmaz adam ameliyat esnasında bile telle konuştu benmle..
nur hanmda çok iyi çok memnunum doktorumdan
ama çağrı merkezi fenaaa ve koordinatör ayşen hnmlada görüştüm 2 kez ona ragmen ayarlayamadılar..
ne diyeyim cnm adeimi bekliycem birdaha ki ayda böyle olursa öyle giderimm

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamıyoruz Yarın gideceğim kontrole senın nasıl gıdıyor

maşallah cananım ya maşallah bende iyiyim çok şükür evet ne zamandır görüşemedik mart ayını bekliyoruz bakalım allah nasip ederse senin gibi dondurulmuşları deniyeceğiz umut oldun bana valla yarınki gelişmelerden bizide haberdar et iyi olmanada çok sevindim canım dikkati elden bırakma kaç haftalık oldunuz şimdi

Canım ben beylikdüzünde oturuyorum.O yüzden hastane yakın olsun istedim.Beylikdüzü Medlife hastanesinde Burcu Betül Kazdal doktorum.Ben tedaviyide Zeytinburnu Semiha Şakir Kadın Doğum Hastanesinde oldum.

iii bakalım mart ayındada bereketli olacak Allahın izniyle sayfa inş bu sefer sende anne olacaksın canım dondurulmuş bebişlerimiz olacak kısmetse Elimden geldiği kadar dıkkat edıyorum annemde kalıyorum sağolsun nerdeyse suyumu bile kendı içerecek anne olmak böyle birşey demekki inş bizlerede nasip eder Allahım. 9 yada 10 haftalık bir türlü anlayamadım şu hesabı

inşallah canım bu ay çok bereketli geçiyor miktom ve happyde katılıcak inş. bizlerde marttan nasibimizi alırız inşallah oyy maşallah 10 hafta olmuşunuz zaman ne çabuk geçti inş.8 ay sonra kucağında olucak anneninde ellerinden öperim allah razı olsun hepsinden gerçekten onların duaları bile yetiyor iyi yapıyorsun canım zor buluyoruz dikkat etmek lazım

inş inş canım hergün dua ediyoruz sizler için çok tesk ederim güzel dileklerin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…