amaaaaan ben nur hanıma o kadar hazırlamıştım ki kendimi galiba olmayacak benim tedavimde ben mart 2 haftası gibi orada olacam muhtemelen.ilk tedavimde aynur hanım vardı o da iyidi ama ne biliyim bu sfer nur hanımı istiyordum.arkadaşlar nur hanımdan artık umudu kesin ben bir kere bile muayene olamadım doktorum olarak bi arayıpta ben yinede takip ediyorum falanda demedi. orda başka iyi drlar var sonradan benim gibi olmak istemiyorsanız seçiminizi iyi yapın nur hanımın doğumu yaklaştı çok fazla rahatsızlanıyo ilgilenemeyebilir üzülmeyin diye söylüyorum
oy maşşallahhh. lohusaymışda daha inanamıyormuşiyiki doğurdum ha maşallah amma döktürüyonuz:) yetişemiyom okumaya..az önce derin ve denizi görmeye gitiim.....inanılmaz...küçükler...biblo gibiler...kendi nazarım değcek allah korusun....allahım bütün arkadaşlarıma 3 er 5 er ver yarabimmmm.....ay ben şimdi loohusa kadınım demi ya....delirmem lazım :)
hepinizi seviyorum..anladığım kadarıyla kimse gelemiycek hepiniz anlıyorm yoğunsunuz...ama istemenizbile yeter gelmiş kadar oldunuz....inci ama o kadar yemek pişermi yaaaa...
Rabbim sağlık kuvvet versın en kısa zamanda kavuştursun inş canım benım..cuma çıktı tatlım ama tansiyonu bi yükseliyo bi düşüyo bebekte medikanada küvözde hala( kuzucuk çok zayıfff
akasyacım deme böyle. herşey Allahdan. buda bir imtihan. eşinde olsaydı sorun sen seve seve katlanmazmıydın? rabbim eşlerimizle olan muhabbetimizi arttırsında üçüncü şahıslara fitne fesatçılara fırsat vermesın..İncim seninle aynı duyguları yaşıyorum maalesef.. Bu düşünceye kapılmadan duramıyorum. Hele ki son yaşadığımız acı olaydan sonra daha da çok bu hisse kapıldım. Benim durumum yüzünden bu acıyı yaşadı. Hiç suçu günahı yoktu. Bir insanın başına gelebilecek en büyük acıyı yaşattım ben ona.Hele ki bu haftasonu yeğenlerini severken öyle kötü oldum ki.. Benim için cehennem azabıydı
pes diyorum bende görümceylen kaynanaya. bende hiç anlamam böyle insanları. size ne ki!!!!amin canım saol annem ordaydı oenim transferim olunca ablam gönderdi annemi.2 de kızı var okula gidiyolar kayınvalidesi yakın ama sadece okula çocukları bırakıyo.ablam ilaçların etkisinden çıkarsa kendi işini yapıyo işte .
incim benim ablam hamile kalınca görümcemle kaynana baya kıskandı yüz ifadesinden belliydi iyi üşenmemiş 3.de yapmmış falan oldular
incicim rabbim anne babana kolaylıklar versin. inşallah senden yavrularında sağlıklı bir ömur yaşarsınız...bu hastalık size hiç bulaşmaz...Canım babam hasta benim. Kas hastası. 28 yıl önce teşhis konmuş. Daha yeni evliymiş annemleBizim hareket etmemizi sağlayan kaslar babamda her geçen gün eriyor. Bu hastalığa sahip olanlar ilk seneler topallayarak yürüyor, sonra bastonla sonra hiç yürüyemiyor Kaslar eridiği için yürüme ve hareket kabiliyetleri yitiriliyor. Babam 8 senedir yürüyemiyor. Yardımsız yatıp kalkamıyor. Böyle Ben de bu hastalığı taşıyorum, çocuğuma geçirebilirim
herhalde bi Aynur hanım kaldı muayene olmadığım,ben Mustafa beyi öneririm..Funda hanım var oda biraz ters gibi geldi bana rapor yazmadı ıkadın ya zorla yazdırdım ama:) betül hanımda çok tutuluyo onda hamile kalan çok tanıdığım var...
sen adet ol öyle ara ben oldum kesin başlıycam dersen randevu ayarlıyolar o zaman farklı oluyo. gerçi ilk randevuda bana betülle semra hanım bakmıştı
Canım Nur Hanıma e-mail gönder ya da cepten ara. Durumu anlat. Yardımcı olacaktır.
herhalde bi Aynur hanım kaldı muayene olmadığım,ben Mustafa beyi öneririm..Funda hanım var oda biraz ters gibi geldi bana rapor yazmadı ıkadın ya zorla yazdırdım ama:) betül hanımda çok tutuluyo onda hamile kalan çok tanıdığım var...
akasyacım deme böyle. herşey Allahdan. buda bir imtihan. eşinde olsaydı sorun sen seve seve katlanmazmıydın? rabbim eşlerimizle olan muhabbetimizi arttırsında üçüncü şahıslara fitne fesatçılara fırsat vermesın..
iyi akşamlar canlar test sonucu 627.7
bi tuhaf oldum yaaaaCanım aynı durumu bende yaşadım.Bizimde eşimden dolayı bebeğimiz olmuyor.Eşim iki kez beyin tümöründen ameliyat oldu ve kullandığı ilaçlar spermlerini etkiledi.Doktorlar bu yüzden çocuğunun normal yollarla olmayacağını söylemiş.Tabi bunlar daha benimle tanışmadan olmuş.Eşimde biz daha nişanlanmadan herşeyi anlattı.Ama benim için birşey değişmedi.Kaderimde çocuğumun olmaması varsa bunu başka birisiyle evlensemde yaşarım.Oda hep benim yüzümden çocuğumuz olmuyor.Benim yüzümden sende evlat hasreti çekiyorsun diyor.Ama iyiki canım eşimle evlenmişim.İyiki Allah karşıma canımı çıkarmış.Onu çok çok çok seviyorum.Ve ALLAH'a çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ne olursa olsun kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
çok geçmiş olsun canım. semra hanım öyle diyorsa vardır bi bildiği. ikinci denemem de bana da ameliyat olabilirsin demişlerdi. semra hanım önce bi yine deneyelim olmazsa yaparız dedi. 5 aylık hamıleyım şimdi..kızlar merhaba.. bir sorum olacak. gerçi şu an burada kutlama var sanırım, sorum arada kaynamaz inşallah :) araya girmiş gibi oldum.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inşallah değerin katlanarak artar :)
ben ilk kez tüp bebek tedavisine semra hn. ve ekibi ile başlıyorum. benim hem pko var hem de tüplerimden biri tıkalı, diğerinde geçiş düzgün değil. bir doktor laporoskopi dedi ama semra hanım önce bir kez tüp deneyelim, başarı şansı var. tutarsa boşuna ameliyata gerek yok dedi. olmazsa yaparız dedi de, benim kafam karıştı. yani boşuna bir olumsuz sonucu beklemek gibi geliyor. bana fikir verir misiniz..
En kısa zamanda inşaallah hamileliğe terfi edecekler
akasya
aysunayy
bebekdls
belki
çakır
dentur
gulveson
qingdao
inci
juliaa
julietta
kezban
meryem
mucize
mummu
sblkmbsr
semra
sezyal
sumeyye
western
anne olmanın güsellikleri işte. erkekler duygudal olarak herzaman daha zayıf oluyorlar işte. rabbimde annelik görevını bize verdiği için böyle güçlü kılıyor. maşşallah size. yavrum derinde en kısa zamna da kuvezden çıkar inş..günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
geçmiş olsun tatlım. hadi bakalım inş en kısa zamanda miniklerini de alıp dönersin evine..bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar....
mikro anne azz kaldı...bebelerine kavuşmana happy seninde...dualarımdasınız..
size bir sorum olacak kontrollere kaç gün arayla gidiyorsunuz ben en son 25 aralıkta gittim. Birde Nur hnm 12 haftada Cihangir bey baksın dedi gideniniz varmı acaba.
cnm habire kadını arıyorum vallahi bugün çağrı merkezindekilere bile durumumu anlattım..
sinir oldum bir randevu içn.
cumaya beni almayacaklar heralde cumarteside nur hnm yok pazrda tatil.lkaldım pazartesiye..
canım ben ayda bir gidiyorum kontrollere. cihangir beye hiç uğramadım
aman o zaman be uzak durayım yaonda süt hormonun artırıcı bir madde var cnm aman diyimm
sen ilaçlarını al sağlıklı beslen bol su tüket..ben kullandım o inciri o ay prolaktinim tavan yapmıştı..
bal cörekotu tarcında kaliteli yumoşlar elde edilmesni sağlıyor bir arastır derim cnmm
evet onların çeşitleri var bende pko olduğum için glokofen kollanıyorum 850lik kalitesini artırdığı söyleniyor ama diyer tedavim de de 3 ay önceden kollanmıştım ama iyi kalite de olmadılar hoş diyer tedavim de 29 yumurta oldu ohss oldum e2 hormunu 1 gün ilaç kesilmesine rahmen 7000 oldu terasferde sorun oldu yani pek parlak bir tedavi olmadıCanım ben diaformin diye bir ilaç içiyorum. Şeker hapı. PKOS olanlara veriyorlar. O da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Nur Hanım söylemişti.
kendine çok çok dikkat et ama en azından kesesini görene kadar çalışmasaydın iyi olurdu benceKizlar ben insllah p.tesi ise baslicam he
m otobuse hemde dolmusa biniyorum saglik ocaginda hemsireyim insallah bise olmax
bi keresinde bana da öyle yaptılar ya diyorum ki benim yarın iğneye başlamam lazım adetimin 3. günü bu 3. gün geçerse bu ay yatar tedavim randevu vermediler en sonunda seni araya sıkıştıralım dedi gittim ve tam 3 saat mustafa beyi bekledim çok sinir olmuştum o zamandünden beri nur hanımdan muayne olmak için bir randevu alamadım..
böyle birşey var mı yaa?
mail attım 2 kez döndüler bugün için bana döneceklerini söylediler..
ancak dönen olmadı ben aradım 2 kez tekrar döneceklerini söylediler..
bir randevu alamadım halbuki durumumu anlattım.nur hnm beni çağırdı randevu almam lazım dedim..ama yok hiçbirşey.
nazyam deseydinki hocam sunnuçta çok meşaketli ve maliyetli bir tedavi bu işi şansa bırakmadan önce filmi çeksem diyer ay başlasam olurmu deseydin keşkeMerhaba arkadaşlar nur hanımla görüştüm hemen tüp bebeğe başlayalım dedi adetin ikinci günü gel dedi anlamadım ben rahim filmine gerek yokmu dedim önce deniyecez tutmazsa ondan sonra çekeriz bide troit yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ama kafam karıştı ne yapmalıyım lütfen bana yardım edermisiniz?
ya her ameliyata mustafa bey giriyor bu nedenle de gidince biraz beklemek zorunda kalıyosun ama ben hiç bir muayene olmuyorum bekliyorum ve mustafa beye muayene oluyorumcnm ben tedaviye başlamıycam
laparoskopiden bu yana adet olamadım.
satımdan bu yana tan 52 gün oldu.
nur hnmda gel bir göriyim dedi bana.
cnm habire kadını arıyorum vallahi bugün çağrı merkezindekilere bile durumumu anlattım..
sinir oldum bir randevu içn.
cumaya beni almayacaklar heralde cumarteside nur hnm yok pazrda tatil.lkaldım pazartesiye..
mustafa beye bende hayran kaldım.
zaten ameliyatımı o yaptı..
bana deseydiler ki mustafa beye alalım onada razıydım.
onada kontrole gitmiştim 2 saate yakın bekledim ameliyatlardan vakit bulamıyor mustafa beyde
Haklısın Memorial'da randevu alabilmek gerçekten zor. Beni de mart sonu çağırmıştı Nur Hanım. 15 gün önceden arayıp randevu almayı düşünüyorum.Tedavi sırasında da Semra Hanımdan randevu almam gerekiyor. Bakalım onu nasıl alacağım hiç bilmiyorum. Kaç ay önceden almak lazım Allah bilir
aman o zaman be uzak durayım ya
evet onların çeşitleri var bende pko olduğum için glokofen kollanıyorum 850lik kalitesini artırdığı söyleniyor ama diyer tedavim de de 3 ay önceden kollanmıştım ama iyi kalite de olmadılar hoş diyer tedavim de 29 yumurta oldu ohss oldum e2 hormunu 1 gün ilaç kesilmesine rahmen 7000 oldu terasferde sorun oldu yani pek parlak bir tedavi olmadı
kendine çok çok dikkat et ama en azından kesesini görene kadar çalışmasaydın iyi olurdu bence
bi keresinde bana da öyle yaptılar ya diyorum ki benim yarın iğneye başlamam lazım adetimin 3. günü bu 3. gün geçerse bu ay yatar tedavim randevu vermediler en sonunda seni araya sıkıştıralım dedi gittim ve tam 3 saat mustafa beyi bekledim çok sinir olmuştum o zaman
nazyam deseydinki hocam sunnuçta çok meşaketli ve maliyetli bir tedavi bu işi şansa bırakmadan önce filmi çeksem diyer ay başlasam olurmu deseydin keşke
ya her ameliyata mustafa bey giriyor bu nedenle de gidince biraz beklemek zorunda kalıyosun ama ben hiç bir muayene olmuyorum bekliyorum ve mustafa beye muayene oluyorum
nasılsın canım nasıl gidiyor kontrolün ne zamandı?
iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamıyoruzYarın gideceğim kontrole senın nasıl gıdıyor
canım gaz sancısı olailir ama sn yinede çok uzak yerlere gezmeye gitme bence tedbirini al Allah korusun çok zor elde ediyoruz.doktorun kimdi canım.bu arada önerdiğin ilacı alıcam canım saol çok acıyo bugünde diğer tarafa yaptırmaya korkuyorum
maşallah cananım ya maşallah bende iyiyim çok şükür evet ne zamandır görüşemedikmart ayını bekliyoruz bakalım allah nasip ederse senin gibi dondurulmuşları deniyeceğiz umut oldun bana valla yarınki gelişmelerden bizide haberdar et iyi olmanada çok sevindim canım dikkati elden bırakma kaç haftalık oldunuz şimdi
iii bakalım mart ayındada bereketli olacak Allahın izniyle sayfa inş bu sefer sende anne olacaksın canım dondurulmuş bebişlerimiz olacak kısmetse Elimden geldiği kadar dıkkat edıyorum annemde kalıyorum sağolsun nerdeyse suyumu bile kendı içerecek anne olmak böyle birşey demekki inş bizlerede nasip eder Allahım. 9 yada 10 haftalık bir türlü anlayamadım şu hesabı
inşallah canım bu ay çok bereketli geçiyor miktom ve happyde katılıcak inş. bizlerde marttan nasibimizi alırız inşallah oyy maşallah 10 hafta olmuşunuz zaman ne çabuk geçti inş.8 ay sonra kucağında olucak anneninde ellerinden öperim allah razı olsun hepsinden gerçekten onların duaları bile yetiyor iyi yapıyorsun canım zor buluyoruz dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?