canım kontrolün varmış bugünn güzel haberlerle gel inş....
yerim ben o kuzularıııı
3 kez kullanabiliyosun canm ben birebir konuştum her kullanmada indirim biraz daha az oluyorrr
günaydın canımmm iyiyizz heyecanla bekliyorz senin gibiiii seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz
hoşgeldinn canımmm inş.. doğru yerdesinnn burası bir aile sıcaklığı hissettirecek sana :)))
canımmm inş... yarın yaptırıcammm ama daha bi heyecanladımm.dünden beri iki idrar tahlili yaptımm ikisindede hafif pembe çıktıçatlatmanın etkisi geçmiştir değilmi
mikroya kızlarr cevap versenizee geçmiştir değilmi çatlatmanın etkisiiiii
inşallah rabbim bizede o heyecanı yaşatır incim ağlamaGünaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
iyi hadi gözün aydın almışın randevuyu iyi geçer inşallahkızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..
mikro
aman allahım çok güzel bir haber ya bu
mikrom çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir hamilesin işte inşallah sorunsuz geçer 9 ayın ne zaman kan testi yaptırıcan bu gün yaptır lütfeeeeeeeeeeeen ay çok heyecanlı
evet kızlar balasın kutlamalar buyrun ben başlangıç yapayım tey tey tey tey
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
mikro
mikrom çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir hamilesin işte inşallah sorunsuz geçer 9 ayın ne zaman kan testi yaptırıcan bu gün yaptır lütfeeeeeeeeeeeen ay çok heyecanlı
çakırın bu mesajı beni çok heyecanlandırıyor
kızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..
mikro cnm gözünaydın tatlım çoooook sevindimmmm drısı başımızaaaa
Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim
Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
mikro
aynen canımm benide vallahiii
Bugün arkadaşa gideceğim, akşama da başka bir program var. İyi denk geldi.
Juliaa test isimlerini yarın atarım sana inş.
Kızlar ben kaçıyorum. Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun. Mikrom arayacağım seni inş.
evet kafayı dağıtırsın inş.. çık gezz .
tamamm canım bekliycemmmm
merhaba hayırlı olsun arkadaşım hamileligin.sen dondurulmuş emriyolarlamı hamile kaldın.nasıl oluyo bu dondurulmuş tedavisi biraz anlatırmısın.bende kısmet olursa mart sonu gibi başlıycam.
allah sen de razı olsun duana içtenlikle amin diyorumçakırımmm inş.. rabbim tez zamanda sizlerede nasip ederr yarın yaptırıcammm kan testiniii allah hepinizden razı olsunnn
mikro
heyecan iyidir
niye heyecanlanıyonuz kız halay çekiyom işte bi ucundan sizde tutuverin gari
bakalım ben hamileyimdiye yazınca buraya kim benim halayımı çekecek
galiba bu topiğin en oynağı benim
iyi hadi gözün aydın almışın randevuyu iyi geçer inşallah
hadi hayırlı olsun canım güzel geçicek inş...
saol canımm benimmmm inş... tez zamanda herkese versinn rabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?