Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ya kızlarr cevap versenizee geçmiştir değilmi çatlatmanın etkisiiiii
mikro
aman allahım çok güzel bir haber ya bu
mikrom çatlatma iğnesinin etkisi çoktan geçmiştir hamilesin işte inşallah sorunsuz geçer 9 ayın ne zaman kan testi yaptırıcan bu gün yaptır lütfeeeeeeeeeeeen ay çok heyecanlı
evet kızlar balasın kutlamalar buyrun ben başlangıç yapayım tey tey tey tey

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

inşallah rabbim bizede o heyecanı yaşatır incim ağlama

kızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..

Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim

çakırımmm inş.. rabbim tez zamanda sizlerede nasip ederr yarın yaptırıcammm kan testiniii allah hepinizden razı olsunnn

Juliaa test isimlerini yarın atarım sana inş.

Kızlar ben kaçıyorum. Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun. Mikrom arayacağım seni inş.

kızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..

mikro cnm gözünaydın tatlım çoooook sevindimmmm drısı başımızaaaa

hadi hayırlı olsun canım güzel geçicek inş...
saol canımm benimmmm inş... tez zamanda herkese versinn rabbimmm

Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.

canımmm lütfenn ben çokk yaptım senin bu yaptıklarını zamanında sadece kendine yapıyorsun inş.. rabbim sanada nasip edecekkk dualrım seninleee

inci canım benim üzülme.. inşallah baba olduğunuda duyacağız.iyiki uzaktalar bir aya kadarda daha alışmış olursunuz.bebeği görünce her şeyi unutrusunuz benim eşim kaç yıldır öyle Allah sabır veersn bebekte hayırlı olsun

İncimm kuzummmm yapma ama böyle.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşim yeğenlerini severken bile çok kötü hissediyorum kendimi. Ama geçici durumlar bunlar.. Eşin önce amca oldu seneye bugünlerde de Allah'ın izniyle baba olacak Benim bundan hiç şüphem yok senin de olmasın. Sen de o mutlu haberi vereceksin eşine..Bizim derdimiz dermansız değil, çok şükür bebeğimiz olma şansımız her zaman var. Sadece sabır. Tamam mı canım dostumm... Az kaldı.. Güzel günler yakında.

dökme gözünden o yaşları inci inci
ağlama değmeeeeezzzzz hayaaaat bu göz yaşlarınaaa
ne yapalım bitek sen değilsin bak ne kadar kalabalığız burda herkes aynı şeyleri yaşayıp üzülüyor takma kafana ben sizi bulana kadar daha çok takıyordum.allah sizden razı olsun şimdi okadar olumluyum ki inşallah mart bombalarını da biz patlatacağız. çakırın halayından çekeceeeezzzzz

merhaba hayırlı olsun arkadaşım hamileligin.sen dondurulmuş emriyolarlamı hamile kaldın.nasıl oluyo bu dondurulmuş tedavisi biraz anlatırmısın.bende kısmet olursa mart sonu gibi başlıycam.

kezbancım merhaba teşekkür ederim evet benım dondurulmuş embriyo buzullardan gelen kahramanlarım benim Çok basit işlem adetin 2. yada 3. günü gidiyorsun merkeze muayene oluyorsun estroferm folbiol coraspinle baslıyorsun sonra ıkı kutu ilac daha var suan aklıma gelmıyor isimleri transfere kadar 2 yada 3 kere gidiyorsun sonra transfer tarihin veriliyor oda adetin 20 yada 21 gunune denk gelıyor transfer oluyorsun o kadar sonra ki süreç aynı zaten beklıyorsun gebelik testide 10 gün sonra oluyor dondurulmuşlarda inş sende mart ayında anne olursun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım benim ya çok sewındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inş sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim oh beeee Bu bebiş haberleri hep gelsin yüreğimiz bayram etsinnn

çakırımmm inş.. rabbim tez zamanda sizlerede nasip ederr yarın yaptırıcammm kan testiniii allah hepinizden razı olsunnn
allah sen de razı olsun duana içtenlikle amin diyorum

üzülme incimm...
vallahi bendeyaşadım bunları ama güzel şeyler olacak hissediyorum bizim içinde güneş doğacak birgünn

iyi hadi gözün aydın almışın randevuyu iyi geçer inşallah

hadi hayırlı olsun canım güzel geçicek inş...
saol canımm benimmmm inş... tez zamanda herkese versinn rabbimmm

inşallah kızlar bakalım neler diyecek nur hnm bana..
çok uzun bir mail attım ona..
sorularla dolu ve kafa karışıklığımla ilgili..
belki buay yumurta takibi isteyebilirim ondan..cünkü bende pco görüyordu..
pcoluyken dogal yoldan gebe kalmak biraz sıkıntılı ya..
yoksa o gelene kadar vakit kaybetmek istimiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…