Merhaba canim benim doktorum nur hanimdi ama kendisine bir kere muayene oldum sadece... Ben memoriale gittigimde benim elimde rahim filmi vardi canim Halit bey istemisti turkiyede yapmistim bende rahim filmini.. Bir kere histeroskopi oldun onun disinda herhangi bir ameliyat gecirmedim... Evet malesef benim amh de 0,5 yani dusuk
Günaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
canım devlette bi raporu bi kere kullanıyorsun ama 2 defa rapor çıkarma hakkın var.Eski raporunu sakla memoralde başladığın gün muhasebeye verirsin 400 euro yani 1000tl indirim yapıyorlar.tarihi falan önemli değil formalite yani
canım raporu memorıalde kaç kere kullandığına bağlı ne kadar indirim yapılacağı muhasebede o şekilde konuştukk
canım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı
Günaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
heyecan iyidir
niye heyecanlanıyonuz kız halay çekiyom işte bi ucundan sizde tutuverin gari
bakalım ben hamileyimdiye yazınca buraya kim benim halayımı çekecek
galiba bu topiğin en oynağı benim
incicim canım benim yaa benim de eltim 3 ay önce doğum yaptı 2.bebeğini ben yeni almıştım 4.negatifimi seninle aynı duyguları yaşadım en yakın 2 arkadaşım birinin 4 aylık oldu bebeği diğeri mayısta doğuracak yarın eşimin teyzesinin gelininin bebeğini görmeye gidecez 1 aylık olmadı henüz dur daha bitmedi:26: eşimin en yakın 2 arkadaşının da bebekleri oldu offff dur bakıyım daha kimler doğuracak ama ben eskisi gibi etkilenmiyorum çünkü allahımdan her zaman hayırlısını istiyorum eminim sen de öle istiyosun sabredecez canım allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlığımızı huzurumu bozmasın inşallah biz de kavuşucaz yavrularımıza öpüyorum senii
yüce mevlam en kısa sürede inşallah bebegıne kavusturur senınde.... etrafta bebek sayısı arttıkça ınsan dahada fazla üzülüüyor kıskançlık değil ama gıpte ile bakıyorsun anne olanlara.... en azından ben öyleydım ama cok sukur sımdı bebegım ıcımde kıpır kıpır bu mutluguu allah herkeze yasatsın kımseın kucakları bos kalmasın
arkadaşlar merhaba..
bende memorialde tedaviye başlıycam inşallah..
şubat 23-24 gibi adet olacağım sanırım..
bende lap oldum nur hanımk ve semra hanım yaptı lap.
tüplerimin ikiside alındı..aralık 24 te lap oldu..
nur hanım şubat adeti ile başlayalım dedi..
kısmetse inşallah şubatta bende başlıycam..
hoş geldin canım
En kısa zamanda inşaallah hamileliğe terfi edecekler
akasya
aysunayy
bebekdls
belki
çakır
dentur
gulveson
qingdao
inci
juliaa
julietta
kezban
meryem
mucize
mummu
sblkmbsr
semra
sezyal
sumeyye
western
canım bunları inci yayınlamıştı ondan alıntı yaptım bende o kadar hafıza yok vallahi
geçer inşallah canımda ne çıktı ki ciğerde ak ciğer mi kara ciğer mi bulabilirsen enginar ye canım enginar karaciğer dostudur allahın izniyle meleğine bişi olmaz bu testleri isteyen doktor ne dedi peki
nurmecim sen nasılsın testi tekrarlamana gerek kalmadı dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?