Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

peki tutmamasini neye bagladillar sonuc olarak.ayrica su anda ne düsünüyorsun sanirim laparoskopi demisler sana.kac yumurtan toplanmisti.kaci döllendi

incicim canım benim yaa benim de eltim 3 ay önce doğum yaptı 2.bebeğini ben yeni almıştım 4.negatifimi seninle aynı duyguları yaşadım en yakın 2 arkadaşım birinin 4 aylık oldu bebeği diğeri mayısta doğuracak yarın eşimin teyzesinin gelininin bebeğini görmeye gidecez 1 aylık olmadı henüz dur daha bitmedi:26: eşimin en yakın 2 arkadaşının da bebekleri oldu offff dur bakıyım daha kimler doğuracak ama ben eskisi gibi etkilenmiyorum çünkü allahımdan her zaman hayırlısını istiyorum eminim sen de öle istiyosun sabredecez canım allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlığımızı huzurumu bozmasın inşallah biz de kavuşucaz yavrularımıza öpüyorum senii

canım raporu memorıalde kaç kere kullandığına bağlı ne kadar indirim yapılacağı muhasebede o şekilde konuştukk

off yaa önceki tedavi gördügüm raporu merkeze vermiştik ordaki dosyalarımızla beraber onuda istedik ama bizde rapor yok diyolar nolacak şimdi yineden bidamı çıkartıcam yaa

canım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı

mikroooooo çok sevindim cnm inş kan testiylede kesinleşir sonucun ve bebişlerin seni 9 ay bırakmaz cnmm

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnmm üzülmemek elde degil seni çok iyi anlıyorum ama yapacakta bişey yok bi ara çok sıkıntıdaydım sinirden ölüyodum kendi kendimi yiyodum resmen bu ne böyle tebrik müdürümüyüm ben diye ahhh ahhhh bitmiyo dert

arkadaşlar rica etsem biriniz özet geçebilir mi kimler hamile anlayamadım bitek led zeplin kaldı aklımda o kadar sayfa okudum ama hayırlı olsun ledzeplin allah kucağına almayı nasip etsin

hilbur da doğum yapmış gözünaydın canım allahım hayırlı evlat etsin inşallah en kısa zaman da evinize olursunuz

yüce mevlam en kısa sürede inşallah bebegıne kavusturur senınde.... etrafta bebek sayısı arttıkça ınsan dahada fazla üzülüüyor kıskançlık değil ama gıpte ile bakıyorsun anne olanlara.... en azından ben öyleydım ama cok sukur sımdı bebegım ıcımde kıpır kıpır bu mutluguu allah herkeze yasatsın kımseın kucakları bos kalmasın

aminnnn canım benim inşallah evet gerçekten çok zor dayanması böle etrafım bebek dolarken vee ben negatif sonuç aldıkcaa ve dee yaşım ilerledikçe ister istemez bana daha da uzaklaşıyor annelik hayali

sen maaşallah hamileymişsin allahım tamamına erdirsin arkadaşım

Hamilelerimiz
begonvil
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
medical
nurme
nzlyln
pıarosm
sevda
umutege

Müjdeli haber beklediklerimiz
happy
mikro
ehtcan

Annelerimiz
lotus33
hil_bur
tuğçe
mercan
bh2006 [/QUOTE]

hamile müjdesini alan bütün arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum tek tek allah hayırlı kolay sorunsuz hamilelikler yaşatsın inşallah hepinize inşallah bizlere tecrübe olacaksınız

iyi akşamlar dentur mikro kezban nasılsınız
kızlar mikrom çok sevindim canım yarını
heycanla bekliyorum bende bazı tesler yaptırdım
ayle dr yaptırmamı istedi bugün aldım sonocu
ama ciyerle alakalı sorun çıktı nur hanımı aradım
10 sonra birdahav yaptır dedi ilaçlardan olabilir
ne olur dua edin meleğim zarar görmesin

geçer inşallah canımda ne çıktı ki ciğerde ak ciğer mi kara ciğer mi bulabilirsen enginar ye canım enginar karaciğer dostudur allahın izniyle meleğine bişi olmaz bu testleri isteyen doktor ne dedi peki

geçer inşallah canımda ne çıktı ki ciğerde ak ciğer mi kara ciğer mi bulabilirsen enginar ye canım enginar karaciğer dostudur allahın izniyle meleğine bişi olmaz bu testleri isteyen doktor ne dedi peki

hem ak ciğer hemde kara ciğerd çok yüksek çıktı
ayle dr yaptıran doktorunu danış dedi o bilir verdiği
ilacın içriğini dedi inşallah rabbim sonunu hayı ede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…