ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
Mikroooooo aaaaa bence hamilesinnnnnnnnnn yupppiiii
Canım senin düşüklerinin sebebi belli miydi ? Neden olmuş ? Bunu araştırdılar mı hiç ? :26:
ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
inş.canım bırakmazlar seen içini ferah tut.ben idrar tahlili alamadım kimseyede aldıramam şu anda eşimde yapma diyo.değer çıksa bile artarmı artmazmı merak edicez sürekli diyo bende ptesi işebaşlıyım diyorum onuda kabul etmiyo çarşambaya kadar kal diyo napıcam bilmiyorum
sana ödemeli attımmm nerdesinnnn
Günaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
ne güzel bi gün
mikro olumlu sunuca ulaşmışsın canım hayırlı olsun
happy hadı inşallah sıra sende
sonrada bizde inşallahhh
ALLAHIM ağlatmasında aratmasında inşallah:13:Günaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
günaydın canlarım nasılsınız hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
hilburcum nasılsın canım derin ve denizide alıp dönüceksin yuvana canım dualardasın
mikro happy nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
inş... canımm kan testini görünce daha da eminn olucaz inş..
canım 1. kalite olmasına rağmen düşüyodu pgt ye gerek yok dendi.şuan gözle görülebilecek kan pıhtılaşması var.onunda iğnesini kullanıyoruz şuan .sizde infertilite sebebi erkek faktörlü olmasına rağmen sonrası sebepsiz görülüyor dendii
Günaydın hayırlı cumalar
Happy nasılsın kuzum?
henüz kan testini görmediğim için olsa gerek canımm o kıpır kıpır lık yok henüzz inş.. yanıltmaz bizi
Mikrom kalitesiz embiryolar yani 5. güne gitmeyenler genelde kromozom bozukluğu olanlar oluyor. Büyük ihtimalle senin düşüklerinin sebebi pıhtılaşma. Allah izniyle bu sefer bebişlerin seni bırakmayacakSen de rahat ol onlar da rahat olsunlar
olsun canım sen pozitif düşün inşallah olumludur.silikde olsa mutlu eder insanı.
evet canım dediğinde doğru ama istisnalarda olabiliyorr.özellikle sordum embryoloğa 5.güne gitmelerine rağmen kromozomal bir bozukluğu olan embryo 5.güne gider mi diye gidebilir dedi inş.. pıhtılaşmadır dediğin gibi artık yaşayıp görücezz nasip kısmet mevlam neylerse güzel eylerrr
etmezmi canım ediyor tabiki eşime dedim ki dün sana ömrünce unutamayacağın bir sevgililer günü hediyesi verdimm
evet canım dediğinde doğru ama istisnalarda olabiliyorr.özellikle sordum embryoloğa 5.güne gitmelerine rağmen kromozomal bir bozukluğu olan embryo 5.güne gider mi diye gidebilir dedi inş.. pıhtılaşmadır dediğin gibi artık yaşayıp görücezz nasip kısmet mevlam neylerse güzel eylerrr
Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah kuzucukların seni 9 ay bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?