Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikroooooo aaaaa bence hamilesinnnnnnnnnn yupppiiii

inş... canımm kan testini görünce daha da eminn olucaz inş..

Canım senin düşüklerinin sebebi belli miydi ? Neden olmuş ? Bunu araştırdılar mı hiç ? :26:

canım 1. kalite olmasına rağmen düşüyodu pgt ye gerek yok dendi.şuan gözle görülebilecek kan pıhtılaşması var.onunda iğnesini kullanıyoruz şuan .sizde infertilite sebebi erkek faktörlü olmasına rağmen sonrası sebepsiz görülüyor dendii

ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa

inş.canım bırakmazlar seen içini ferah tut.ben idrar tahlili alamadım kimseyede aldıramam şu anda eşimde yapma diyo.değer çıksa bile artarmı artmazmı merak edicez sürekli diyo bende ptesi işebaşlıyım diyorum onuda kabul etmiyo çarşambaya kadar kal diyo napıcam bilmiyorum

canım o merak zaten hiç geçmez kan yaptırsanda ikinciyi yaptırana kadar yine stres sonra kese sonra kalpp oooo yani hep stres bu dönemmm anlıycannn.
ben galiba pazartesi başlıycam tam belli değil ama yağmurlarda başladı bilemedimmm bende sen bence tahlili bi yaptır öyle başlarsınn

Günaydın hayırlı cumalar

Şöyle son sayfalara bir göz attım Mikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı

Happy nasılsın kuzum?

Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamaya Ne büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir

ne güzel bi gün
mikro olumlu sunuca ulaşmışsın canım hayırlı olsun
happy hadı inşallah sıra sende
sonrada bizde inşallahhh

sanada hayırlı cumalar canımmm.yarını bekliycezzz kimse yok götürecekkk.,

rabbim inş..sanada nasip edecek kuzumm ağla yalnızken açılırsınn ama onlara belli etmmee insanların sana o şekilde bakmalarına fırsat verme o zaman lafları dahada çok acıtıyo ve unutturmuyorlar lütfen zor oluyor biliyorum ama güçlü görünmelisin bence
rabbim o yavrucuğun ömrünü de uzun ve hayırlı etsin inş.. analı babalı büyütsünn

ALLAHIM ağlatmasında aratmasında inşallah:13:

İnci mrb canım bana ozeldende olabilir Nur hanımın istediği pihtilasma testlerini gonderirmisin bu arada üzülme bitanemmm sıra bize geliyoooo ağlama sakın şimdilik çıkmam gerek öptüm sizi

beyazzmbak atlamış olabilirim kusura bakma 7 haftadasın keseyi görmek için dr gittin mi? aynı zamanda kalp atışlarını da duyabiliyor musun acaba? çoğu 5 haftalıkken keseyi görüyormuş

Mikrom kalitesiz embiryolar yani 5. güne gitmeyenler genelde kromozom bozukluğu olanlar oluyor. Büyük ihtimalle senin düşüklerinin sebebi pıhtılaşma. Allah izniyle bu sefer bebişlerin seni bırakmayacak Sen de rahat ol onlar da rahat olsunlar

Kuzuucuğum hoşgeldin İncim.. Allah'ım inşallah en kısa sürede sana da nasip edecek canım. Belki de çifter çifter Ağla açıl ama üzme kendini.. Bebişe de sağlıklı, sıhhatli, güzel bir ömür dilerim..

evet canım dediğinde doğru ama istisnalarda olabiliyorr.özellikle sordum embryoloğa 5.güne gitmelerine rağmen kromozomal bir bozukluğu olan embryo 5.güne gider mi diye gidebilir dedi inş.. pıhtılaşmadır dediğin gibi artık yaşayıp görücezz nasip kısmet mevlam neylerse güzel eylerrr

olsun canım sen pozitif düşün inşallah olumludur.silikde olsa mutlu eder insanı.

etmezmi canım ediyor tabiki eşime dedim ki dün sana ömrünce unutamayacağın bir sevgililer günü hediyesi verdimm

inşallah allah mutluluğunuzu daim eyler.hediyelerin en güzeli hemde

Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah kuzucukların seni 9 ay bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…