Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aramıza hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmeden
çok şükür bende iyiyim canım öyle sürekli bulantım olmuyor genelde sabah ve akşamları oluyor ama çıkarmıyorum
alt karın kısmımda doluluk hissediyorum hafif şişlik var transferden biraz daha dolgun duruyor şuan çok uykym geliyor ve acıkıyorum
bukadar canım darısı başınıza az kaldı sizlerde yazıcaksınız teker teker bunları
günaydın canım benim
canı gönülden aminnnn diyorum canım hayırlısıyla sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam canım tamamen söylediklerine katılıyorum görüştürmüyorlar gerçekten
mikrommmmm sen idrar testi yapıp çift çizgiyimi gördün
tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh ay çok sevindimmm
hemen kan testinide yaptır allahım çok şükür
ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
at o korkuları içinden hep pozitif düşün allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucaklıcaksın kuzunu / kuzularını
günaydın incim sanada hayırlı cumalar
incim canım rabbim şu mübarek günün hürmetine bu sene içinde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve eşine hasretin özlemin son bulsun canım ağla boşalt kendini sakın biriktirme kendimden biliyorum sonra daha kötü oluyor ama sonra toparlan ne olur herşey yoluna giricek canım arkadaşım

beyazzmbak atlamış olabilirim kusura bakma 7 haftadasın keseyi görmek için dr gittin mi? aynı zamanda kalp atışlarını da duyabiliyor musun acaba? çoğu 5 haftalıkken keseyi görüyormuş
ne kusuru canım malesef daha göremedim pazartesi allah izin verirde bişi olmazsa görücem inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
kızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..
canım çok sevindim hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah önemli bişi yoktur

Bugün arkadaşa gideceğim, akşama da başka bir program var. İyi denk geldi.

süper olmuş git gez canım kafan dağılsın biraz

merhaba hamile kizlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum ve ayrica mikroyuda.cok asamalardan gecen biri olarak o bunu fazlasi ile hak etti.tebrik ederim canim

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
İnci lütfen kendini böyle yıpratma.Sende o duyguyu yaşayacaksın.Ben inanıyorum.Hergün burdaki herkes için ve tün bebek isteyenler için dua ediyorum.İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
Mikrocuğum herkesi merakta bıraktın.İnşallah seninde güzel haberini burdan okuyacağız.

hamılemısın bılmıyorum canım ama hamılelerı acıl durumda alıyorlar ben 2 kere gıttım aldılar..butun muayene testlerımı orda yaptırdım.suan bıle bebegımle gıttıgımde aradan alyorlar bızı gorusuyoruz cıkıyoruz
canım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı
ayyy mıkrommm cok heycanlandımmmm
sana ödemeli attımmm nerdesinnnn
ılk ıncıye mı soyluyon ne yapıyonnnn gıt kan testı ver beklıyorum vallaaaaa...sımdı catlıycammm

meryemcigim sana bisey soracagim.senin doktorun kimdi canim .ayrica benden rahim filmi istediler sende yurt disindasin.bilmiyorum orada yasakmi .murat bey iletisimde benim ile. bende kendisine histeroskopi olacagimi söyledim.tani amacli.ayrica seninde amh 0.4 sanirim benimde öyle cikti ameliyatlardan dolayi ama.onun icin dikkat et

Merhaba canim benim doktorum nur hanimdi ama kendisine bir kere muayene oldum sadece... Ben memoriale gittigimde benim elimde rahim filmi vardi canim Halit bey istemisti turkiyede yapmistim bende rahim filmini.. Bir kere histeroskopi oldun onun disinda herhangi bir ameliyat gecirmedim... Evet malesef benim amh de 0,5 yani dusuk

kızlar 10 gündür misafirim vardı ablamlar teyzemin kızı yeğenler pazar günü gittiler ben de bikaç gün ev temizle çamaşır derken giremedim herkezi çok merak ettim gece de adet oldum öldüm ağrıdan bugün bişey yapmadım geldim buraya biraz geçmişe bakıyım neler olmuş

canım benimmm mucize gelmiş hoş gelmiş çok şükürler olsun inşallah kan testiyle dahada mutluluğumuz artacak inşallah

ayyy mikro hamileymiş çookkkkkk sevindimm sanırım 8.denemesiydi inşallah kan testi de fazla fazla çıkacak mikrocum allah tamamına erdirsin inşallah canım

arkadaşlar merhaba..
bende memorialde tedaviye başlıycam inşallah..
şubat 23-24 gibi adet olacağım sanırım..
bende lap oldum nur hanımk ve semra hanım yaptı lap.
tüplerimin ikiside alındı..aralık 24 te lap oldu..
nur hanım şubat adeti ile başlayalım dedi..
kısmetse inşallah şubatta bende başlıycam..

ayyy ben en iyisi yemeğimi koyup da geliyim geçmişi okuyum derken akşama aç kalarız sonra

hayırlı tedaviler diliyorum arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur

hayırlı olsun hoşgeldin şubat ayı çok bereketli geçiyor inşallah sende bundan nasibini alırsın

hayırlı tedaviler diliyorum arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur

hayırlı olsun hoşgeldin şubat ayı çok bereketli geçiyor inşallah sende bundan nasibini alırsın

teşekkürler.. inşallah canım.. İnşallah berketi bana da yansır, bende nasiplenirim inşallah.. ne diyeyim..
Rabbim bu yolda olan herkeze yardımcı olsun..Fazla bekletmesin inşallah..

hayırlı olsun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…