aramıza hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmedenmerhaba herkese...
olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra (yine istda bir merkezde) yeni bir merkez ararken karşılaştım bu topikle. sanırım herkes memnun. benim denememin olduğu merkezden memnun kalamadım. ilgisizler ne yazık ki.para hedefliler. memorial şişli ulaşım olarak da uygun görünüyor. beni de alın aranıza :)
çok şükür bende iyiyim canım öyle sürekli bulantım olmuyor genelde sabah ve akşamları oluyor ama çıkarmıyorumselin hoşgeldin almazmıyız aramıza sen merak etme başarılar canım..
zambakım iyiyim senden haberler bekliyoruz sen nasılsın bulantı falan başladımı karın çıkıyomu yani transfer sonrası gibimi çünkü şuan bişey yok bende sende mutlaka vardır
alt karın kısmımda doluluk hissediyorum hafif şişlik var transferden biraz daha dolgun duruyor şuan çok uykym geliyor ve acıkıyorum
bukadar canım darısı başınıza az kaldı sizlerde yazıcaksınız teker teker bunları
günaydın canım benimCanım benimkisi uzun protokol olacak. Tedavi için adetin 21. günü gideceğim. O tarih için randevu almam gerekiyor. Adetimin ilk günü alırım artıkTedavi sırasında onlar arayıp randevu veriyor. O süreci biliyorum.
Anladım mucizem.. Sağol bilgi verdiğin içinGelişmeleri ve güzel haberlerini bekliyoruz. Senin de yumurta sayını arttırmak için mi uzun protokol yapıldı ? Benim geçen tedavide 12 yumurta görünmesine rağmen 5 tanesi hızlı büyüdü. Diğerleri yetişemedi. O nedenle uzun protokole karar verildi.
Canım inşallah laparoskopiye gerek kalmadan mucizen sana gelecekDualarımız bunun için
Oyy kıyamam. Bunun için ağlama canımSen hastaneye git. Nur Hanım seni mutlaka araya sıkıştırır. Nur Hanım yoksa bile müsait bir doktora yönlendirirler.
Hoşgeldin Selinciğim.. Yeni tedavinde inşallah bebişine kavuşursun..
Günaydın Zambakımmm. Yağmurlu bir İstanbul günüMğbarek cuma.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
canı gönülden aminnnn diyorum canım hayırlısıyla sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam canım tamamen söylediklerine katılıyorum görüştürmüyorlar gerçektenSelam kızlar valla Merkez'den randevu almadan gitmeyin derim ben çünkü bi kez ben bu sekilde gittim ama ne yaptıysam görüşturmediler doktorla not bıraktım en son şansa bırakmayın bence çünkü uzak yer sonuçta bu arada selin hosgeldin aramıza ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun
mikrommmmm sen idrar testi yapıp çift çizgiyimi gördüncanım kontrolün varmış bugünn güzel haberlerle gel inş....
yerim ben o kuzularıııı
3 kez kullanabiliyosun canm ben birebir konuştum her kullanmada indirim biraz daha az oluyorrr
günaydın canımmm iyiyizz heyecanla bekliyorz senin gibiiii seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz
hoşgeldinn canımmm inş.. doğru yerdesinnn burası bir aile sıcaklığı hissettirecek sana :)))
canımmm inş... yarın yaptırıcammm ama daha bi heyecanladımm.dünden beri iki idrar tahlili yaptımm ikisindede hafif pembe çıktıçatlatmanın etkisi geçmiştir değilmi
tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh ay çok sevindimmm
hemen kan testinide yaptır allahım çok şükür
at o korkuları içinden hep pozitif düşün allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucaklıcaksın kuzunu / kuzularınıama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
günaydın incim sanada hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Şöyle son sayfalara bir göz attımMikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı
Happy nasılsın kuzum?
Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamayaNe büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir
incim canım rabbim şu mübarek günün hürmetine bu sene içinde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve eşine hasretin özlemin son bulsun canım ağla boşalt kendini sakın biriktirme kendimden biliyorum sonra daha kötü oluyor ama sonra toparlan ne olur herşey yoluna giricek canım arkadaşım
ne kusuru canım malesef daha göremedim pazartesi allah izin verirde bişi olmazsa görücem inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorumbeyazzmbak atlamış olabilirim kusura bakma 7 haftadasın keseyi görmek için dr gittin mi? aynı zamanda kalp atışlarını da duyabiliyor musun acaba? çoğu 5 haftalıkken keseyi görüyormuş
canım çok sevindim hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah önemli bişi yokturkızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..
Bugün arkadaşa gideceğim, akşama da başka bir program var. İyi denk geldi.
süper olmuş git gez canım kafan dağılsın biraz