erkende al cnm nur hnm için nasıl olacak bilmem amaa
tedavi sırasında randevuya gerek var mı bilmem bildiğim kadarıyla sabahtan öğle arası yapıyorlarmış yumurtaların takibini ve randevusuz..
Anladım mucizem.. Sağol bilgi verdiğin içinyok canım sorcan tabi.adetimin 20.günü gittim.ama 18.günüde gelebilirsin demişlerdi.benim adetim 26-27 günde bir olduğu için 20.günü akşamı başlattılar beni.adetin gelmezse lucrini kullandığının 14.günü hastaneye gelin dediler.
kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...
eşim işlerini ona göre ayrlamıştı cnm..bende sinirlendim gitmiyorum dedim.onuda işe gönderdim.
pazatesi giderim olmazsa..
çok sinirlendim evde ağladım durdum vallahi.
nur hanımı arayıp anlatıcam durumu.bilsin diye
merhaba herkese...
olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra (yine istda bir merkezde) yeni bir merkez ararken karşılaştım bu topikle. sanırım herkes memnun. benim denememin olduğu merkezden memnun kalamadım. ilgisizler ne yazık ki.para hedefliler. memorial şişli ulaşım olarak da uygun görünüyor. beni de alın aranıza :)
günaydın canlarım nasılsınız hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
hilburcum nasılsın canım derin ve denizide alıp dönüceksin yuvana canım dualardasın
mikro happy nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Kızlar merak ettiğim bir şey var. Siz bu sigara illetine nasıl bulaşıyorsunuz? Yani aile içinde normalmi karşılıyorlar, yoksa gizlice başlanılıyor. Nasıldır kızların sigaraya başlama hikayeleri???
Türkiyeye ilk geldiğimiz dönemler o kadar qarip geliyordu ki, kadınların elinde sigara rahatca içiyolar. En çokta eşimin qaribine gidiyordu (benim az-çok haberim vardı). Bizim oralarda (Azerbaycan) kadınlar pek sigara içmez. İçenler de gizli içer. Kayınvalidem sigara kullanıcısı ve ben yalnızca bunu eşim söyledikten sonra bildim. 6 sene bir evin içinde yaşadık bir kere bile olsun elinde sigara görmedim. Sigarayı sizdeki gibi sadece erkekler içer. O yüzden biz şanslıyız sanırım.
iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamıyoruzYarın gideceğim kontrole senın nasıl gıdıyor
iyiler teyzelerii selam sölediler bugün size..
kızlar yaa tüp bebek için çıkardıgımız raporu kaç kez kullanma hakkımız var sınırlımı yani yoksa her defasında kullanabilirmiyiz ben 1 kez kullandım şimdi memorialde başlarkende kullanabilirmiyim acaba bilen varmı
günaydın canlarım nasılsınız hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
hilburcum nasılsın canım derin ve denizide alıp dönüceksin yuvana canım dualardasın
mikro happy nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
merhaba herkese...
olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra (yine istda bir merkezde) yeni bir merkez ararken karşılaştım bu topikle. sanırım herkes memnun. benim denememin olduğu merkezden memnun kalamadım. ilgisizler ne yazık ki.para hedefliler. memorial şişli ulaşım olarak da uygun görünüyor. beni de alın aranıza :)
Hamişler nasıl gidiyor bakalımMikrocuğum yarın mı test yaptıracaksın ? Pazar mı ?
kızlar yaa tüp bebek için çıkardıgımız raporu kaç kez kullanma hakkımız var sınırlımı yani yoksa her defasında kullanabilirmiyiz ben 1 kez kullandım şimdi memorialde başlarkende kullanabilirmiyim acaba bilen varmı
canım devlette bi raporu bi kere kullanıyorsun ama 2 defa rapor çıkarma hakkın var.Eski raporunu sakla memoralde başladığın gün muhasebeye verirsin 400 euro yani 1000tl indirim yapıyorlar.tarihi falan önemli değil formalite yani
ya kızlarr cevap versenizee geçmiştir değilmi çatlatmanın etkisiiiii
canım raporu memorıalde kaç kere kullandığına bağlı ne kadar indirim yapılacağı muhasebede o şekilde konuştukk
canımmm inş... yarın yaptırıcammm ama daha bi heyecanladımm.dünden beri iki idrar tahlili yaptımm ikisindede hafif pembe çıktıçatlatmanın etkisi geçmiştir değilmi
mikrom çatlatmanın etkisi idrarda çıkmaz seni artık tebrik edebilirz bence kan tahlilini yaptır artık:)))
Mikrocuğum ikinci çizgi çıktıysa şayetHAMİLESİN DİYE BİLİYORUM BEN
Ayy çok heyecanlıHadi kan testi yaptır.. Çok merak ettim
Ayy çok heyecanlıHadi kan testi yaptır.. Çok merak ettim
ayyyyyy mikromm beni de gaza getirdin şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?