Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın canlarım nasılsınız hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

hilburcum nasılsın canım derin ve denizide alıp dönüceksin yuvana canım dualardasın

mikro happy nasılsınız kızlar nasıl gidiyor

selin hoşgeldin almazmıyız aramıza sen merak etme başarılar canım..

zambakım iyiyim senden haberler bekliyoruz sen nasılsın bulantı falan başladımı karın çıkıyomu yani transfer sonrası gibimi çünkü şuan bişey yok bende sende mutlaka vardır

erkende al cnm nur hnm için nasıl olacak bilmem amaa

tedavi sırasında randevuya gerek var mı bilmem bildiğim kadarıyla sabahtan öğle arası yapıyorlarmış yumurtaların takibini ve randevusuz..

Canım benimkisi uzun protokol olacak. Tedavi için adetin 21. günü gideceğim. O tarih için randevu almam gerekiyor. Adetimin ilk günü alırım artık Tedavi sırasında onlar arayıp randevu veriyor. O süreci biliyorum.

Anladım mucizem.. Sağol bilgi verdiğin için Gelişmeleri ve güzel haberlerini bekliyoruz. Senin de yumurta sayını arttırmak için mi uzun protokol yapıldı ? Benim geçen tedavide 12 yumurta görünmesine rağmen 5 tanesi hızlı büyüdü. Diğerleri yetişemedi. O nedenle uzun protokole karar verildi.

kızlar memorialda laparoskopinin fiyatı nedir?semra hanım sana kaliteli bir embriyo verip de eğer tutmazsa laparoskopi yapabiliriz dedi.inşlh gerek kalmazda...

Canım inşallah laparoskopiye gerek kalmadan mucizen sana gelecek Dualarımız bunun için

Oyy kıyamam. Bunun için ağlama canım Sen hastaneye git. Nur Hanım seni mutlaka araya sıkıştırır. Nur Hanım yoksa bile müsait bir doktora yönlendirirler.

Hoşgeldin Selinciğim.. Yeni tedavinde inşallah bebişine kavuşursun..

Günaydın Zambakımmm. Yağmurlu bir İstanbul günü Mğbarek cuma.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

benim gözlemlerime göre evde anne veya baba içiyorsa çocukta içmeye mutlaka ergenlikte başlıyo çünkü paketi kokusu cezbediyo ve büyüdüğünü ispatlıyosun içerken havalı bi görüntü oluyo diye düşünülüyo anne baba farkettiğinde geç oluyo bırakamaz diye sigara parasını başka şekilde temin etmesin diye(örn:hala kızı) aile kendisi sigara parası vermeye başlıyo.yada sigara içen genelde haçlığını kazanan çocuklarda olabiliyo.bizde kadınların içmesi yadırganmıyo benim babam bu konuda çok tutucuydu bizde içen yok ama ben evlendikten sonra bi tane içiyorum kaynağıda kocamdır.bazen bana kızıyo ama dayanamıyo bi iki dal bırakıp öyle gidyodu tabi içmiyorum artık..

Selam kızlar valla Merkez'den randevu almadan gitmeyin derim ben çünkü bi kez ben bu sekilde gittim ama ne yaptıysam görüşturmediler doktorla not bıraktım en son şansa bırakmayın bence çünkü uzak yer sonuçta bu arada selin hosgeldin aramıza ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun

iyiyim canım sen nasılsın karşılaşamıyoruz Yarın gideceğim kontrole senın nasıl gıdıyor

canım kontrolün varmış bugünn güzel haberlerle gel inş....

iyiler teyzelerii selam sölediler bugün size..

yerim ben o kuzularıııı

3 kez kullanabiliyosun canm ben birebir konuştum her kullanmada indirim biraz daha az oluyorrr

günaydın canımmm iyiyizz heyecanla bekliyorz senin gibiiii seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz

hoşgeldinn canımmm inş.. doğru yerdesinnn burası bir aile sıcaklığı hissettirecek sana :)))

Hamişler nasıl gidiyor bakalım Mikrocuğum yarın mı test yaptıracaksın ? Pazar mı ?

canımmm inş... yarın yaptırıcammm ama daha bi heyecanladımm.dünden beri iki idrar tahlili yaptımm ikisindede hafif pembe çıktı çatlatmanın etkisi geçmiştir değilmi

canım devlette bi raporu bi kere kullanıyorsun ama 2 defa rapor çıkarma hakkın var.Eski raporunu sakla memoralde başladığın gün muhasebeye verirsin 400 euro yani 1000tl indirim yapıyorlar.tarihi falan önemli değil formalite yani

canım raporu memorıalde kaç kere kullandığına bağlı ne kadar indirim yapılacağı muhasebede o şekilde konuştukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…