Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hamilelerimiz
begonvil
beyzzmbak
canocanan
cemile
ehtcan
grafiking
medical
mikro
nurme
nzlyln
pıarosm
sevda
umutege

Müjdeli haber beklediklerimiz
happy

Annelerimiz
lotus33
hil_bur
tuğçe
mercan
bh2006

idrarı kaba yapıyorsun içine limon damlatıyorsun dibine çökerse hamilesin üstte kalırsa değilsin bide aynı şekilde karbonatıda katıyorsun köpürürse hamileymişsin gogleye ya canım çıkar ama ben karbonatı denemedim:) ama kesin sonuç vermiyo canım maksat vakit geçsin oyalanıyorum işte..

ay mikrom sevincten agliyirum ay harbiden cok mutlu oldum allahim ne diycemi bilmiyorum.allah tamamini erdirsin daris isteyen herkesin basina hadi insallah happydende mutlu haberi aliriz ama ben dedim dun aksam ikinizde hamilesiniz diye i

tuğçemmm bizim ev zaten varya 1 saat öncesine kadar sular seller gibiydi burasııı kadın erkek herkess inş..rabbim başka türlü ağlatmasınnn seviyorum hepinizi iyiki varsınızzz

ayyy çoookkk sevindim RABBİM tamamına erdirsin darısı hepimizin başına
(

allah razı olsunnn canımm en kısa zamanda inş..hepinize nasip etsin rabbimmmm

allahım kendimi buralarda görecekmiydimmmm

Eee limon ne çıktı

tuğçemmm bizim ev zaten varya 1 saat öncesine kadar sular seller gibiydi burasııı kadın erkek herkess inş..rabbim başka türlü ağlatmasınnn seviyorum hepinizi iyiki varsınızzz

Mikrom anlat kimler vardı neler oldu

Kızlar medical yazdı mı ben mi kaçırdım :26:

Zambakcım canım pazartesi hem mikro'yla hem seninle coşacağız inş.

Happy yarın yaptır lütfeeennn

masallah masallah ne bereketli bir ay keske bende bu tatilde baslasaymısım demekten kendimi alamıyorum ama vardır bir hayır
kızlar sıra bize geliyorrrrrrrrrr inş bizde en kısa zamanda hamile kalırız Rabbim bizlerede nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnn dua ediyoruz sizler icin sonra kendim icin :)

inanın içim çoştu kızlar bende gaza geldim laparoskopi sonrası hemen başlıcam mikrom özellikle sen bana umut kaynagı oldun 8. denemen ya benimde 6.deneme olacakkkkk

Eee limon ne çıktı

Mikrom anlat kimler vardı neler oldu

Görecektin Pazartesi ikinci değerde daha da coşacağız inş.

inşş canımmm.
kimler vardı annem ,kayınvalidem,eşimin yengesi dayısı yiğenlerr ama herkes ağlıyor bu arada benim tel.çalıyor sürekli arayanlarr sizleerrrr incim,hilbur,canan sizde o anda benim yanımda evde gibiydiniz ablam kardeşim babamm vs,,,rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inş... bu anı 4.yaşayışımmm ama bu sefer neden çok duygusal oldum anlamadım gerçi şuan yine donuğummm..eşimin dayısı herzaman dua eder adam sarıldı ağladı yaa erkeklerinki başka oluyor
rabbim beni ona onu baqna nasip et inş....

Ne güzel Bu kez farklı, en az 36 hafta seninle olacak miniklerin inş.

Kızlar medical yazdı mı ben mi kaçırdım :26:

Zambakcım canım pazartesi hem mikro'yla hem seninle coşacağız inş.

Happy yarın yaptır lütfeeennn

bende görmedim medicali.
inşşş.. canımmm

rabbim tez zamanda nasip etsinn canımmmmm

gözünaydın cnm bnmm..
saglıkla büyüsün göbüsünde..
9 ay sonra kucagına al hayırlısıyla inşallahhh

aminnnn canım benimmm inşşş... rabbim sizede nasipp etsin inş...

inanın içim çoştu kızlar bende gaza geldim laparoskopi sonrası hemen başlıcam mikrom özellikle sen bana umut kaynagı oldun 8. denemen ya benimde 6.deneme olacakkkkk

canımm inş.. seninde son olur çok yıprandık ama inş...emeğimizin karşılığını alırız hep birlikteeee sakın pes etmeeee

happpyyy git yaptır bencede yarınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…